Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > win xp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
newbie
Training (Enforcer)

Question win xp

co trzeba miec, zeby pograc na tym szajsie?
wywala mi jakis blad - chodzi chyba o gl'a
probowalem uruchomic w trybie zgodnosci w98, a i tak kapota

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-02-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil newbie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do newbie Znajdź więcej post'ów przez  newbie Dodaj newbie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać newbie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

ja mialem to samo ... jest jakis patch ale nie mam linka poszukaj na jakichs servisach q3

Old Post 11-02-2002 16:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
newbie
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
ja mialem to samo ... jest jakis patch ale nie mam linka poszukaj na jakichs servisach q3

jakichs? A moze byc na fpp.pl?

Old Post 11-02-2002 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil newbie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do newbie Znajdź więcej post'ów przez  newbie Dodaj newbie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać newbie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

sterowniki do grafiki panowie

ps: ale lepiej dac sobie spokuj z xp - ja mialem ten szajs przez okolo 3 miesiace, i poszedl niedawno do piachu... stare dobre 98se roox

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 11-02-2002 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: win xp

quote:
Napisane oryginalnie przez newbie
co trzeba miec, zeby pograc na tym szajsie?
wywala mi jakis blad - chodzi chyba o gl'a
probowalem uruchomic w trybie zgodnosci w98, a i tak kapota

Zacznij od update'a - sciagnie jedna potrzebna "wazna" late od billa

Potem stery do grafiki...

Mi q3a dzial bez zarzutu...

Old Post 11-02-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Mi toże działa bez aszibki
Na 98SE wrócę tylko w ostateczności.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-02-2002 07:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

a mi nawet pod ruznymi sterami nie dzialal... pierw pod normalnymi z plytki puzniej jakies wziolem z chipa puzniej pelno detonatoruf... asz zadzialalo ale to byly takie ze ... nie dzialaly inne gry oprucz q3 ... a nawet i tak q3 wywalalo po paru minutach... dopiero puzniej zobacylem gdzies newsa ze jest pacz ktury cos robi ze jush nie wywala... ale bylo jush po instalce na win98 wiec .......

Old Post 12-02-2002 13:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
prankster
Soldier of DOOM

xp? rulez!

Współczuję szczerze wam ludziska, bo mi się XP sprawuje (odpukac) świetnie. Wreszcie q3 nie pożera aż tyle ramu, można zrobic alt+enter i w tle wielu rzeczy uzywac bez spowolnien itd.
IMHO system jest zawalisty, moze raz mi sie w q3 zawiesil (przez moja k. dzwiekowa) a gram dosc duzo ostatnio. Mychę w systemie ustawia się na 100 Hz lub więcej, żadnego ps2rate nie trzeba.
BTW detonatory 27.xx (beta) nie za dobrze współpracują, lepiej zainstalowac oficjalne z nvidia.com, chyba 23.11 o ile pamiętam.
No i rivatuner się przydaje, bo jest problem z odświeżaniem na XP z geforce'ami (default 60Hz dla gier dla wszystkich rozdziałek), można to nim poprawić.
Jak już coś się wiesza, to tylko z winy detonatorów - tak twierdzi system po restarcie; trzeba czekać cierpliwie na nowe oficjalne.

Old Post 14-02-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil prankster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do prankster Znajdź więcej post'ów przez  prankster Dodaj prankster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać prankster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: xp? rulez!

quote:
Napisane oryginalnie przez prankster
BTW detonatory 27.xx (beta) nie za dobrze współpracują, lepiej zainstalowac oficjalne z nvidia.com, chyba 23.11 o ile pamiętam.
Jak już coś się wiesza, to tylko z winy detonatorów - tak twierdzi system po restarcie; trzeba czekać cierpliwie na nowe oficjalne.

No mi tez sie sprawuje dobrze...

Zas win pl - na 23.11 sie nie powiesil ani razu.... na wczesniejszych tak...

Old Post 14-02-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

co!? ty nie mogles alt+enterowac na win98? czy ci tam zwalnial komp... ja moge alt+enterowac i nie mam zadnych spowolnien z tego powodu... ramu duzo ... i wszystko w tle moze dzialac...
ale wczesniej jush nie chcialem instalowac xp na moim pentiumiq bo by sie udlawil ale wole win98... tamten jest za ko lo rowy

Old Post 14-02-2002 16:23
Spider
Warrior (Scrag)

Z tego co wiem to wyglad XP CHYBA mozna zmienic na "stary". A poza tym to ja jade na winme i nie narzekam.

Old Post 14-02-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
Z tego co wiem to wyglad XP CHYBA mozna zmienic na "stary". A poza tym to ja jade na winme i nie narzekam.

Pewnie, ze mozna... ja tak mam i nie narzekam....

Old Post 14-02-2002 16:33
LoveBeer
GreenMan

mozna... a nawiazujac do samego xp... mowicie ze chodzi super itd... nie zaprzeczam - mi tez tak chodzil...ale do czasu... duzo uzywam psa i corela - no i wlasnie w tych programach zaczely se pierwsze jazdy... bsody (!!! a co, myslicie ze nie ma... haha, wolne zarty), restarty, zwisy, wyjscia bez ostrzezenia... w koncu system sam z siebie - nie bylo w nim nic ruszane, doprowadziel sie do stanu calkowitej nieuzywalnosci... nie wiem jak dlugo wy juz tego uzywacie, ale stawiam piwko ze bedziecie mieli to samo ...

a me to najgorszy szajs jaki wyszedl kiedykolwiek od malomietkiego... oczywiscie imo

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 14-02-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
mozna... a nawiazujac do samego xp... mowicie ze chodzi super itd... nie zaprzeczam - mi tez tak chodzil...ale do czasu... duzo uzywam psa i corela - no i wlasnie w tych programach zaczely se pierwsze jazdy... bsody (!!! a co, myslicie ze nie ma... haha, wolne zarty), restarty, zwisy, wyjscia bez ostrzezenia... w koncu system sam z siebie - nie bylo w nim nic ruszane, doprowadziel sie do stanu calkowitej nieuzywalnosci... nie wiem jak dlugo wy juz tego uzywacie, ale stawiam piwko ze bedziecie mieli to samo ...

a me to najgorszy szajs jaki wyszedl kiedykolwiek od malomietkiego... oczywiscie imo

Rozwiazanie - poczekac na wersje kompatybilne z xp

Co do ME - to bill go nie skonczyl....

Old Post 14-02-2002 22:52
voodoo
Guest

Re: xp? rulez!

quote:
Napisane oryginalnie przez prankster
Wreszcie q3 nie pożera aż tyle ramu, można zrobic alt+enter i w tle wielu rzeczy uzywac bez spowolnien itd.

a od czego w q3 masz komende com_hunkmegs? od przydzielania ramu q3

Old Post 15-02-2002 02:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions