Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Polska Liga - Informacje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

Polska Liga - Informacje

Na stronie znajdziecie moja kolumne w ktorej pisze o swoich wyobrazeniach zwiazanych z polska liga

http://rtcw.fpp.pl/?pl:pages:show:462

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-12-2001 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Re: Polska Liga - Informacje

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Cougar
Na stronie znajdziecie moja kolumne w ktorej pisze o swoich wyobrazeniach zwiazanych z polska liga

http://rtcw.fpp.pl/?pl:pages:show:462

Wyobrażenia dobre. Ale spox to dopiero planowanie. I od razu mówię: nie ma bata żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Przynajmniej tak mi się wydaje. Istnieje coś takiego jak "przypadki losowe" i "złośliwośc rzeczy martwych" i na pewno coś się walnie. No i oczywiście spisek rządów . Ale i tak dobrze, że coś zaczyna się dziać!

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 27-12-2001 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Topiki sa 2 na boardzie pelne sugestiii i dyskusji etc, nadal zawszczesnie (2 early - z ang. - jestem poliglocostam ) No ale moze warto juz troche oficjalnie poruszac temat, faktycznie. Swoja droga jesli bedzie odp liczba klanow itp. to jest nieoficjalne info, ze LEM sie usmiechnie i pewnie da prizes i jakis tam patronat zapewne.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 28-12-2001 04:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Spox ze ktos sie tym zajal i chwala mu za to , jedenak jestem ciekaw na jakim serwerku beda mecze? Bo np. trudno jest mi se wyobrazic ze na chama wleziemy wszyscy na np. byry i powiemy zeby wszyscy NIE-XX wywaliali

Old Post 28-12-2001 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
Spox ze ktos sie tym zajal i chwala mu za to , jedenak jestem ciekaw na jakim serwerku beda mecze? Bo np. trudno jest mi se wyobrazic ze na chama wleziemy wszyscy na np. byry i powiemy zeby wszyscy NIE-XX wywaliali

Od czego sa passy??? A wogole to czy LEM bedzie mial biznes w sponsorowaniu ligi gdzie 80% ludzi jedzie na warezie ???

Co do Artykulu to wiadomo ze tu sie zgadzam a tam nie ( szczegolnie ze podzial tylko na 2 grupy -> sugeruje znacznie wiecej - 1 ) nie bedzie wstepnej segregacji ( ten sie dostal fuksem wiec i tak nie dojdzie)
2) Nie bedzie zniechecenia
3) Nie bedzie za duzej ilosci meczy ( tez moze zniechecac)
4) Nie bedzie na jedno kopyta -> mozna bedzie poznac swych wrogow grupowych ..,i.t.p. i.t.d - 100tki argumenow przedstawilem w topicu/ankiecie o lidze i szkoda mowic znow tego samego -> wszystkim nowym radze najpierw looknac na :
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=2446

by nie przecierac sciezek ktore juz dawno zostaly utworzone .
Dalej : Proponuje by kazdy klan ktory zglosi sie do udzialu w lidze wypelnil w porozumieniu ze swoimi czlonkami ankiete ktora okresli zasady jej dzialania . (Ankiety z boarda mimo wszystko moga byc manipulowane -> ktos ma kumpli ze innej gry ktorych ladnie poprosi , jakis klan ma 20 czlonkow na boardzie , ktos kasuje coockies albo rejestruje sie pod 30 xywami etc. )
Zawarte bylyby tam wszystkie pytania jak:
- JAK SYSTEM MAP
- ILE GRUP I CZY WOGOLE LADDER DO CUPA czy moze inaczej
- MAX_LIVES ??? ( hehehe)
- ILOSC PLAYEROW NA DANEJ MAPIE
- MOZLIWOSC SPECTATOROW
- I.T.P.

Old Post 28-12-2001 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

To ja wtrące moje 3 gr. do organizacji ...

Przedewshystkim proponował bym żeby po wyjsciu z grup, play-off'y byłybardziej urozmaicone ... Znaczy sie wzbogacone o loosers brocket & winners brocket (czy jak to tam sie pishe ... ). By w finale jednak sie spotkały 2 najlepshe klany, oraz by finał był bardziej finezyjny ...
Drógą sprawą jest organizacja finałów ... Czy cała część bedzie internetowa czy może play-offs/wielki finał będzie w jakiejś cafe ... Bo nie wiem jaki % klanów jest klanami kafejkowymi ale w każdym razie taki klany mają zwykle dużą przewage nawet jeśli śą słabshe ... A jakby finał byłby w siakiejś cafe to by były równe shanse... (no może shanse nie, ale warunki...)

Old Post 28-12-2001 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Oto jak wstepnie widze zasady.
Podzial na grupy w zaleznosci od ilosci zapisanych klanow np 4 grupy po 4 klany lub 4 grupy po 6 klanow. Z tych grup wychodza 2 do polfinalow i dalej play-offy.

Druga wazna zasada - kolejka ligowa trwa tydzien, kazdy klan musi zagrac spotkanie, dlatego wazne zeby w grupach byla parzysta ilosc klanow.
Na serverze znajduja sie gracze druzyn oraz po 2 rezerwowoych z kazdej i sedzia!

Teraz trzeba ustalic jakie sklady 4/4 5/5 /6/6 ?

Trzeba wytypowac sedziow, servery ligowe i zrobic site...

Po zblizony regulamin looknijcie na http://quake2.fpp.pl/ligaq2/

Old Post 28-12-2001 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

like Zime z tym ze nie jest konieczna parzysta ilosc klanow w grupie... zawsze moze jeden team pauzowac

Old Post 28-12-2001 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

wlasnie nie, bo sie burdel zrobi,
bo ten powie, ze gral, to moze sobie odpusci itd...

Old Post 28-12-2001 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

f2f jest w ten sposob rozgrywane i imho jest git... w/o napewno przez to nie jest

Old Post 28-12-2001 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
To ja wtrące moje 3 gr. do organizacji ...

Przedewshystkim proponował bym żeby po wyjsciu z grup, play-off'y byłybardziej urozmaicone ... Znaczy sie wzbogacone o loosers brocket & winners brocket (czy jak to tam sie pishe ... ). By w finale jednak sie spotkały 2 najlepshe klany, oraz by finał był bardziej finezyjny ...
Drógą sprawą jest organizacja finałów ... Czy cała część bedzie internetowa czy może play-offs/wielki finał będzie w jakiejś cafe ... Bo nie wiem jaki % klanów jest klanami kafejkowymi ale w każdym razie taki klany mają zwykle dużą przewage nawet jeśli śą słabshe ... A jakby finał byłby w siakiejś cafe to by były równe shanse... (no może shanse nie, ale warunki...)

Ja mam memberow z UK z Serbii ... gdzie ja ich sprowadze do KAFEJI ? Nie mowiac o tym ze mi samemu niechcialo by sie jechac do Wawy nawet jezeli LEM dalby monitor do podzialu

Co do ukladu : ZimZum trafnie to ujal , nie mam zadnych zastrzezen !

Old Post 28-12-2001 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

na stronie temat zszedl na temat mapy...

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 28-12-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Klanow jest naprwde coraz wiecej wiem ile dopisuje i mam nastepne na mailu. Jednak jeszcze za wczesnie, musza sie umocnic ustalic te mniejsze, nadal trwa okres rotacji playerow.
Jednak mozna juz ustalac regulamin, postaram sie z cougiem napisac takowy i dac go wam tutaj do dyskusji, paragrafy beda miec po 2 propozycje do danego zagadnienia np, latwiej sie ksztalt ustali. etc. Mam tez taki pomysl: SEDZIOWIE, moze CL zostana sedziami na meczach dosc proste. W ich interesie jest dobrze sedziowac zeby inny CL im nie podziekowal pozniej

Old Post 28-12-2001 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

na wstepie polecam zapoznanie sie z txt's:
kolumna Nasza Własna Liga i komentarze
tym ktorzy tego nie czytali.
bardzo interesujaca jest sprawa spec's i roli sedziow. CL?! to co maja nie grac?! bez sensu... zreszta jaka jest rola tych "observatorow"? jeszcze nikt zwiazle nie napisal; to logiczne ze nie maja byc z POISON; moze observatorzy jesli gra team "x" vs "y" to spec "u" i z "w" czyli z innych klanow? to ciezki teamt nie wiem jak to jest w innych profi ligah moze tu ktos oswieci? (np. RoL) no i ten nieszczesny RW i podpowiadanie ehhh sliska sprawa.
GL

Edytowane przez bel dnia 28-12-2001 o godz. 20:40

Old Post 28-12-2001 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Mam tez taki pomysl: SEDZIOWIE, moze CL zostana sedziami na meczach dosc proste. W ich interesie jest dobrze sedziowac zeby inny CL im nie podziekowal pozniej

A jak jakis klan nie ma CL ?

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 28-12-2001 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Jezz.... logiczne ze sedzia CL z klan Y sedziuje na meczu X z Q ,,, myslalem ze to w domysle...

BK: wyznaczyc mozna reprezentanta - sedziego i looz.

Old Post 29-12-2001 00:32
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

A jak jakis klan nie ma CL ?

ktos musi klan reprezentowac, zeby bylo wiadomo z kim ustalac termin meczu etc...

Old Post 29-12-2001 01:08
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no wlasnie, ostatnio zrobila sie moda na robienie klanow bez cl'ow

Old Post 29-12-2001 09:30
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no wlasnie, ostatnio zrobila sie moda na robienie klanow bez cl'ow

A to zle ?

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 29-12-2001 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

imho zle

Old Post 29-12-2001 10:55
ZimZum
Nieśmialy abstynent

zle, bo z kim dogada sie drugi klan na mecz?
z 10 osobami bedzie sie naraz umawial?
lol

Old Post 29-12-2001 13:58
[SPECNAZ]RoL
QLman

Tak sie zastanawiam... Po co wogule sedziowie ??? Każdy klan by wysyłał screeny z wynikami do organizatorów i by nie było problmów... No chyba że by sie fshyscy zahowali jak 5-cio letnie dzieci i by sie w niczym nie potrafili dogadać... Jedyna sytuacja w jakiej był by potrzebny sędzia to adminowanie servera... I wsio.

Co do do squadów to sobie nie wyobrażam meczu na depot 4v4 ... Ta mapa jest tak ogromniasta że by obronić punkt trza by sie nieźle napracować. Nie mówiąc jush o assaultowaniu na baze wroga... Uważam że 6v6 było by idealne...

I tak paropos niezgodności do mapy assault której nikt nie lubi to powinno być spotkanie z CL'ami klanuff na jakimś chacie czy ircu i votowanie na mape która by ewentualnie miała by assaulta zastąpić... Choć uważam że nie ma mapy która by była od niej lepsha... No bo przecież nie wiocha

No i to co przeczytałem w komentarzach o sędziach... Sędziownie z FPP.PL ... hehe, śmieshne Shczegulnie na meczach gdzie bedzie grał POISON To chyba nie przejdzie

Old Post 29-12-2001 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

(...)

Chyba nigdy nie organizowales ligi...
Chamskie zachowania i na poziomie przedszkola beda nagimnne...

sedziowe z FPP.pl ?
oki to daj inne rozwiazanie, jestem otwarty na propozycje...

Old Post 29-12-2001 14:50
kag
fenix

powoli zaczyna mnie troche irytowac to sugerowanie ze liga moze byc niesprawiedliwa ze POISON moze w jakis sposob zachowywac sie nie fair, to cale przypisywanie zlych intencji
jesli ktos cos do mnie ma niech pisze na mail, niech nie patrzy ze robie na FPP - gdy jestem na FPP to jestem [FPP]kag ale wolfie jestem [POISON]kag, ale zauwazcie ze zawsze zawsze jestem kag, nie jestem schizofrenikiem i nie zmieniam zdania i osobowosci w zaleznosci od taga przed nickiem ...

Old Post 29-12-2001 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

Chyba nigdy nie organizowales ligi...
Chamskie zachowania i na poziomie przedszkola beda nagimnne...

sedziowe z FPP.pl ?
oki to daj inne rozwiazanie, jestem otwarty na propozycje...

Logiczne... Sędziami powinni być CL'owie z klanów biorących udział w lidze... Bedą przez organizatorów przydzielani do swoich meczy na których bedą sędziować i tyle... W mojej opini w 100% sprawiedliwe...

Old Post 29-12-2001 15:01
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Logiczne... Sędziami powinni być CL'owie z klanów biorących udział w lidze... Bedą przez organizatorów przydzielani do swoich meczy na których bedą sędziować i tyle... W mojej opini w 100% sprawiedliwe...

najlepiej zeby byli przydzieleni do meczy klanow z innych grup...

Old Post 29-12-2001 15:05
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

najlepiej zeby byli przydzieleni do meczy klanow z innych grup...

No wiadomo... I jeshcze by w play-offach sedziowali CL'owie z klanów które sie do ów play-offów nie dostały.

Old Post 29-12-2001 17:24
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

sedziawie sa napewno potreebni... to nie ulega watpliwosci... a imho najlepiej niech organizatorzy wybiara grupke osob ktora sie do tego nadaje

Old Post 29-12-2001 17:45
DarkXenocide
Prezes Poison

Jasne ze sa konieczni, co maja rozsadzac? stare znane przyklady:
nagle dwuch graczy z 1 klanu wypada z serwa, i co wtedy sie gra np: 8:6? Jasne, ze nie. Sa odpowiednie przepisy w kazdej lepszej lidze ku temu co wtedy robic. Tak samo pingi sedzia moze stwierdzic ze dany serwer nie nadaje sie do meczy np bo wiekszosc jednego teamu ma pinga 60 a drugiego 250 etc etc. Przepisy tego dotyczace napewno beda z CB bo sa swietne i sprawiedliwe. Np. Wypad 1 koles, przeciwny klan powinien oslabic sklad lub poczekac na reconnect goscia (POWINIEN). Jesli spadnie 2 z jednego teamu to juz MUSI to zrobic etc. sedzia pilnuje przestrzegania reg. gry. Ja np oczywiscie przypominam ze np tricky w stylu zabijanie wlasnego LT zeby walil air czy art, co 4sek, albo panzera zeby strzelal co 5 sek, beda niemozliwe i tego sedzia tez ma pilnowac. Wszystkich martwiacych sie udzialem naszym w sedziowaniu etc, powiem jedno mi osobiscien nie chce sie sedziowac i nie wiem jaki system wyznaczania sedziow bedzie, ale ja z gory odmawiam.

Co do wypowiedzi kaga, to go popieram w calosci, meczace jest juz wtykanie tag poison gdzie tylko sie da, z podtextami ze cos jest/moze byc nie tak. Odbierzemy swoje na polu walki i tyle

kag napisal :powoli zaczyna mnie troche irytowac to sugerowanie ze liga moze byc niesprawiedliwa ze POISON moze w jakis sposob zachowywac sie nie fair, to cale przypisywanie zlych intencji
jesli ktos cos do mnie ma niech pisze na mail, niech nie patrzy ze robie na FPP - gdy jestem na FPP to jestem [FPP]kag ale wolfie jestem [POISON]kag, ale zauwazcie ze zawsze zawsze jestem kag, nie jestem schizofrenikiem i nie zmieniam zdania i osobowosci w zaleznosci od taga przed nickiem ...

xxxxxxxxxxxxx

Co do sedziow uwazam ze paru CLow, z innych klanow powazanych i bedacych sensownymi ludzmi, czy pare innych szanowanych osob, poprostu zostanie poproszonych o udział jako sedziowie dodatkowo, jak juz zaznaczylem ja nie bede sedziowal i prawdopodobnie wydam zakaz sedziowania czlonkom poison, to jeszcze z nimi omowie.

Thats All

Old Post 29-12-2001 18:15
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
powoli zaczyna mnie troche irytowac to sugerowanie ze liga moze byc niesprawiedliwa ze POISON moze w jakis sposob zachowywac sie nie fair, to cale przypisywanie zlych intencji

nie bardzo rozumiem co mozesz miec na mysli... moze gdybys mniej owijal w bawelne. to bardzo zle ze nie jestes schizofrenikiem heh a tak na serio to skoro jestes ten sam kag to sa nadal dwie opcje: kag ktory nie zmienia sie w zaleznosci od taga (a powinien- tu ma [fpp] i jest neutralny a tu ma [POISON] i jest za klanem -normalka) albo jestes tylko za klanem a tag [FPP] to tylko takie ubranko robocze. nie mam zlych intencji ale mnie zaczynaja juz irytowac takie puste gatki ktore w zalozeniu maja cos usprawiedliwiac lub sprostowywac. to samo sie tyczy RW jeszcze nikt nie napisal na ten temat ktory juz dawno poruszalem. i nie mam tu na mysli jego uzywania przez klan tylko przez sedziego -zeby znow uniknac pustej gadki nie na temat. tak samo dopiero [FPP]DarkXenocide wyzej napisal po co w ogole ma byc sedzia jesli sie tak przy nim upieracie. sorry nie kazdy jest tak bardzo obcykany w sprawach ligowych a skoro wy sie do tego zabieracie i uwazacie sie za takich to dobrze byle zainteresowani tez wiedzieli w czym rzecz a nia tak jak to czasem z opoznieniem pisze [FPP]DarkXenocide ze cos tam bylo w domysle.
pozdro i gl na froncie

Old Post 29-12-2001 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:02.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions