Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > final CS Nation Cup
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up final CS Nation Cup

no i kuniec
przed chwila skonczyl sie final mistrzostw Europy CS'a miedzy Szwecja i Niemcami :>
ogladalem na zywo w HLTV mimo wszelkich problemow spowodowanych nadmierna iloscia kibicow (lagi opoznienia itp)
Szwedzi wygrali 7-6 i przerwano gre nie bylo juz sensu bo tylko oni mogli jeszcze punktowac

ale po aztec - mapce Szwedow mialem troche stracha (bylem za Szwecja)
bowiem jako pierwsi grali w terro i.........................
wygrali 1 runde !!!
no tak tylko ze Niemcy wygrali raptem 2 widac poziom CT broniacych pozycji.............

a na trainie 8-0 dla SWE w CT pozniej Niemcom udaje sie skrasc 4 rundy i jest 6-1...

niestety Szwedzi zaczynaja od 3 - 0 w terro pozniej 5-0 i w koncu po kilku przegranych rundach wygrywaja te ostatnia

powiem tyle - Polacy nie maja sie co z nimi rownac i chyba nigdy ich nie doscigniemy ale co tam...
przynajmniej milo popatrzec jak mozna grac w CS'a i jak ludzie ktorzy nawet sie nie znaja (w sensie nie sa w jednym klanie) potrafia stworzyc zgrana grupe
a tego nam najbardziej brakuje........

no coz.....
Heaton vesslan i Potti po prostu rzadza (NiP ex-Nip i Nip) co tu duzo mowic....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-02-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

nie pewnie kiedys to dojdziemy do takiej formy ......

GG 2637902

Old Post 23-02-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
nie pewnie kiedys to dojdziemy do takiej formy ......
mam nadzieje ale z drugiej strony patrzac to nie bardzo mozemy im dorownywac... na pewno u nich na serverach jest mniej TKujacych lam i jeszcze nie rozumiem jednego... po cholibke w polsce tyle serverow sie tworzy jezeli i tak stoja puste? na pewno w szwecji czy w niemczech nie ma takeigo balaganu

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 23-02-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

Czy ma ktos demka z tego meczu? Bo ja wszedlem, musialem wyjsc i pozniej jakos miejsc nie moglem znalezc.

Old Post 23-02-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
Czy ma ktos demka z tego meczu? Bo ja wszedlem, musialem wyjsc i pozniej jakos miejsc nie moglem znalezc.

a ja nawet nie wszedlem i nie moglem znalesc miejsc qrza twarz
powiedz mi jedno.
na czym polega gra na MAX ROUNDS?
bo chyba tak grali.

Old Post 24-02-2002 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o

miejsca byly i to sporo tylko trzeba bylo wejsc na niemiecka stronke (gamer-tv.de to oni sie wszystkich zajmowali) i stamtad kilka ipekow wyprobowac patrzylem ze pod koniec (po tylu przerwach sie w sumie nie dziwie...) bylo kolo 4 tysiecy miejsc wolnych wiec z wejsciem wiekszego problemu by nie bylo

ja nagralem demka ale chyba nie ma sensu ich jakos sciagac ode mnie bo juz na clabasie sa demka z azteca a pewnie dzis wieczorem beda tez z traina

Old Post 24-02-2002 02:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
mam nadzieje ale z drugiej strony patrzac to nie bardzo mozemy im dorownywac... na pewno u nich na serverach jest mniej TKujacych lam i jeszcze nie rozumiem jednego... po cholibke w polsce tyle serverow sie tworzy jezeli i tak stoja puste? na pewno w szwecji czy w niemczech nie ma takeigo balaganu

Gralem na paru zagranicznych serwerach (Niemcy, Szwecja), nie wiem, co to byly za serwery ale u nich tez pelno lamek gralo. I strasznie kampili (ale tylko ci broniqcy sie). A i podobal mi sie text jednego Niemca polskiego pochodzenia: Mistrzu! Du bist cheater!

Old Post 24-02-2002 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

yebisu możesz powiedzieć, gdzie są ten demka na CB?

Old Post 24-02-2002 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOleK
I am the great Cornholio!

Re: final CS Nation Cup

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
no i kuniec
przed chwila skonczyl sie final mistrzostw Europy CS'a miedzy Szwecja i Niemcami :>
ogladalem na zywo w HLTV mimo wszelkich problemow spowodowanych nadmierna iloscia kibicow (lagi opoznienia itp)
Szwedzi wygrali 7-6 i przerwano gre nie bylo juz sensu bo tylko oni mogli jeszcze punktowac

ale po aztec - mapce Szwedow mialem troche stracha (bylem za Szwecja)
bowiem jako pierwsi grali w terro i.........................
wygrali 1 runde !!!
no tak tylko ze Niemcy wygrali raptem 2 widac poziom CT broniacych pozycji.............

a na trainie 8-0 dla SWE w CT pozniej Niemcom udaje sie skrasc 4 rundy i jest 6-1...

niestety Szwedzi zaczynaja od 3 - 0 w terro pozniej 5-0 i w koncu po kilku przegranych rundach wygrywaja te ostatnia

powiem tyle - Polacy nie maja sie co z nimi rownac i chyba nigdy ich nie doscigniemy ale co tam...
przynajmniej milo popatrzec jak mozna grac w CS'a i jak ludzie ktorzy nawet sie nie znaja (w sensie nie sa w jednym klanie) potrafia stworzyc zgrana grupe
a tego nam najbardziej brakuje........

no coz.....
Heaton vesslan i Potti po prostu rzadza (NiP ex-Nip i Nip) co tu duzo mowic....

a moze ty rzucisz ta fizyke i na dziennikarstwo sie przeniesiesz

Old Post 24-02-2002 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
yebisu możesz powiedzieć, gdzie są ten demka na CB?

spox juz sprawdzam....

wiec.....
wszystkie demka sa tutaj:
http://www.clanbase.com/demolist.ph...&wid=828913

a jesli chcecie od razu linki do tych co na razie zostaly zamieszczone (na pewno bedzie ich wiecej na dniach ale na razie sa tylko te) to prosze naciskasz linka i sciagasz :
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se_de_aztec_828913.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se...ec_2_828913.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se..._eyes_potti.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se...s_bds_aztec.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se...on_aztec_ct.zip

quote:
Napisane oryginalnie przez bOlek
a moze ty rzucisz ta fizyke i na dziennikarstwo sie przeniesiesz

no fajnie fajnie tylko ze teraz TROCHE za pozno wlasnie szkoda ze na poczatku roku o tym nie pomyslalem

Old Post 24-02-2002 11:04
Mevlana
Skilled (Knight)

Jaka szkoda ze wygrali Niemcy jak ja ich nie lubie ale to znaczenia nie ma.A co do tego ze sie porownywac nie mozemy bo taka prawda jest ze nie.Jesli ktos kiedys byl na Szwedzkich serwerach to wie o co chodzi u nich serwer to nie 10 na 01 ale na ogol od 13-16 osob w team'ie a serwer stoi na np.155Mbitach(ostatnio na takim gralem) a pin z Olsztyna wynosil 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na malo ktorym polskim serwerze taki uzyskuje dla tego u nas w Polsce nie ma tak dobrych gracz a moze tak dobrze zgranych zeby stworzyc reprezentacje Polski bo do lamusow to my sie nie zaliczamy!!!

Old Post 24-02-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

yebi napisal ze szwedzi wygrali ale nic ;D

GG 2637902

Old Post 24-02-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

ups znaczy sie ze zle zrozumialem

Old Post 24-02-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
ups znaczy sie ze zle zrozumialem

mevlana nie uczyli cie czytania w szkole? <<<joke>>>

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 24-02-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Racja

Sorry, że się wtrące, ale Melvana mimo to, że się TROCHĘ POMYLIŁ to poza tym ma racje..... nie tylko w szwecji są super szybciutkie, i milutkie serwerki............ ja często gram u Niemców i moze nie jest aż tak super, ale oni wszyscy (NIEMCY) mają do 100 pinga....

Niestety u nas łączność z NETEm na dobrą sprawę dopiero wchodzi........

LOL

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 25-02-2002 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Re: Racja

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Sorry, że się wtrące, ale Melvana mimo to, że się TROCHĘ POMYLIŁ to poza tym ma racje..... nie tylko w szwecji są super szybciutkie, i milutkie serwerki............ ja często gram u Niemców i moze nie jest aż tak super, ale oni wszyscy (NIEMCY) mają do 100 pinga....

Niestety u nas łączność z NETEm na dobrą sprawę dopiero wchodzi........

LOL

nie da sie ukryc, dlatego mozna narazie pomarzyc o dobrych pingach na serverach

Old Post 25-02-2002 16:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

od dobrych pingach a co z tego wynika o dobrych wynikach!!!

Old Post 25-02-2002 16:38
Al Fitto
Great Judge

Wg. mnie to czasami to jest aż mieszne bo walka toczy sie tak naprawde na ping a nie na prawdziwe umiejentnosci.... czy widziales kiedys aby ktokolwiek z Pingiem TROCHE wiekszym od innych był pierwszy... zmoich obserwacji takich jest ,mało

No i jasne, że szybkosć to przyjemnosć ..

Old Post 25-02-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Re: Re: Racja

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

nie da sie ukryc, dlatego mozna narazie pomarzyc o dobrych pingach na serverach

Ehh co ty ja mam dobry ping na moj lanowy serwer hehe , a tak na serio to mam bardzo dobre pingi w nocy - stale lacze 2 mbit/s.

Old Post 27-02-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Racja

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Ehh co ty ja mam dobry ping na moj lanowy serwer hehe , a tak na serio to mam bardzo dobre pingi w nocy - stale lacze 2 mbit/s.

to zajebiscie szybkie masz lacze ! ale wiekszosc graczy w cs w wawie ma 128 lub 256 \kb niech mnie ktos poprawi jesli sie myle

Old Post 27-02-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Prawda jest taka, że jakby ktoś ze zwykłych graczy CS, miał takie łącze a nie 256/512 albo coś takiego to by sam poprosyu nie wiedział co z tak małym pingiem robić.....

W sumie to wg. mnie bardzo widać przewagę ludzi z małym pingiem wystarczy wejść na losow wybrany serwer..

Old Post 27-02-2002 19:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions