quote: Napisane oryginalnie przez SeRgI
Smieszny argument.W takim razie rownie dobrze mozna zwalic wine na coraz nowsze drivery do karty graficznej czy do myszki , albo uaktualnienie jeszcze jakiegos innego gowna.Zmiana PR to nie problem bo widac ze chlopaki z ID sie staraja i probuja poprawic swoje bledy.Gorzej by bylo jakby nie wypuszczali wogole latek do gier.
Exactly. Nie wiem o co Wam chodzi z tym narzekaniem na uaktualnienia CPMA i PR... Widac, ze wszyscy sie staraja, zeby to jakos bylo, a wy tylko narzekacie. Jak to kiedys rzekl eek: "takiej bandy rozwydrzonych bachorow jak wy (chodzi ogolnie o pl-scene) nie da sie usatysfakcjonowac" (moze nie dokladnie to samo, ale cos w tym stylu). Caly czas narzekacie, a ludzie sie staraja.
Coraz nowsze CPMA? Co to za problem sciagnac raz na 3-4 tygodnie 2mb plik (na takich laczach jakie ma wiekszosc ludzi z borda zajmie to ok. gora 5min, podczas ktorych mozna cos postnac na borda) i rozpakowac zipa (kolejne 30sec.). Nawet nie trzeba nic usuwac.
A nowy PR? Qrde, 25mb, troche duzo... wlaczam sciaganie i w miedzy czasie postuje sobie na borda (co wiekszosc z Was kocha robic, nawet jezeli nie ma nic sensownego do powiedzenia) i leci. Nawet jak cos to mozna se po lanie pograc w q3 - caly czas sie bedzie sciagalo bez p[rzeszkod - wyprowadzic psa, zadzwonic do dziewczyny, wyjsc na spacer, wypic piwo. A pozniej 1min. i juz zainstalowane. I lepsze.
A uaktualnienia serwerow? Przeciez niemozliwym jest, aby sie same uaktualnialy!!!! Dajcie adminom troszke czasu. Popatrzcie cvd.pl (glowny serwer w pl) juz na 129f - prawie od razu, atm chyba tysh. Reszta juz zaraz bedzie. Wiec jest na czym grac!!! A i tak serwy sa puste, bo nikomu sie nie chce grac, tylko wola ponarzekac troche. CPMA? Jest kompatybilne w dol, wiec nie ma z tym zadnego problemu!
Powiedzcie mi o co Wam do ***** chodzi???????? 
Qrde, ponioslo mnie . SeRgI, dobrze zrobiles, ze to napisales.
BTW: ruszylbys dupy i sie umowil na mecz w NSGL Grac przeciez z Virtuala nie musisz - nie daleko jest jakas nowa cafe podobno.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|