no w moim kompie tylko dopshe dziala monit tu jest reszta :
GF 2 - kupilem, wkrencilem , no i dzialal przez jakis miech moze dwa... no i jak wlanczam wina widze ze jest 0 obrotuf wiatraczka no to rozkrencam obudowe kiedy jeszcze temp. bylk nie wysoki, no i zeczywiscie sie nie krenci... no to dzwonim na gwarancje to muwiom ze moge oddac i czekac 2 tygodnie albo sam se zrobic no to wziolem to drugie, wystarczylo tylko naoliwic chociaz tera sie zatrzymuje tesh tak raz na miech, ostatnio jakies eee tydzien temu...
plytka gl - eee no to tak qmpel przylazl z dyskiem, podlonczylem, w czasie kopiowania jakiegos tam filmu sie zwisil komp. No to resecik... po starcie tam blond w rejestrze itp. itp. no to nie chcial wystartowac skandisk muwil ze kazdy plik jest uszkodzony. No to reinstal. Jakos tam scan przelecial i dalej muwil jakies HX0=0012321 itp. no to qpa... i tak po kilq prubach poszlo... no ale przy instalacji muwil co gdzies drugi CAB jest uszkodzony, no ale win wystartowal, by bylo dopshe gdyby nie to ze co gdzies 30sek sie wieszal... naszczenscie wlasnie ulepszalem sobie drugiego kompa i mialem jakoms plytke innom, i pod niom dopshe dzialal... no ale nie chcialem kupowac nowej... i po gdzies 2-3 dniach zaczol dopshe dzialac na normalnej plycie, a tera jak mam zrobic reinstal to musze instalowac z plyty bo z dysq to samo wyskakuje jak dawniej... 
a nie chce mi sie pisac innych guwien z mego kompa bo **** po prostu mi sie nie chce! 
A do tego dysq z wirem to ja tak czesto mam z moimi dyskami u kumpli i nie mam wirusikuf 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|