Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Co sie zle zaczyna to sie dobrze konczy!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

Co sie zle zaczyna to sie dobrze konczy!

Kilka miechow temu mialem imieniny (Dokladnie w listopadzie) i jako jeden z pezentow byl uzywany twrdy segata 4 GB (moze nieduzy ale wtedy akorat mialem P1 120mhz i twardego 1.5 Gb). Wraz z kuzynem wmontowalismy go ale w biosie nie mozna go bylo wykryc! Brzez pare dni byle wnerwiony bylem nawet u znajomego prwadzacego sklep komputerowy i tez nic! W polowie grudnia dostalem nowego kompa. Ale ten twardy niedawal mi spokoju i kilka dni wczesniej muj wuj zaproponowal zebym mu dal tego twardego na kilka tygodni zeby jego znajomy srawdzil co z tym twardym jest. Dzisiaj okazalo sie ze dysk byl zainfekowany wrednym wiruskiem ktory zamykal jego sektory.
Mugl go naprawic za 150 Zl ale przeciez to sie nie oplaca. Zaproponowal tez jego sprzedaz za 100zl (nie zaduzo ale zawsze cos).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-02-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Turek co ten temat wnosi do swiadomosci czlonkoow tego forum? No zajebiscie ze wsszystko good sie skonczylo, ale jak chcesz sie zwierzac to idz do psychologa

Old Post 26-02-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Znaczy, jeśli dobrze kumam, chodzi Ci o te zaległe życzenia imieninowe...?
No pewnie, że wszystkiego najlepszego!

Po edycji. onion mi się wcisnął...
Gdzie byli moderatorzy?

Old Post 26-02-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ty cyniku

okej to wszystkiego najelepszego dla Turka

Old Post 26-02-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a to fajnie masz.....ja bym nie chciał dostać zawirusowanego dysku....

Old Post 26-02-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

a to fajnie masz.....ja bym nie chciał dostać zawirusowanego dysku....

Ale przynajmniej mam za niego 100 zlociszy

Old Post 26-02-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Turek: Zajebiscie fajnie to wszyscko, ale co mnie to obchodzi? Nastepnym razem idz sobie gdzie inndzie z tym... Dobra... Zeby nie bylo, ze posta sobie nabijam ty cos (=F) proponuje, aby boardowicze opisali tutaj swoje sytuacje, ktore zle sie zaczely, ale dobrze skonczyly. Moze to bedzie chwilka relaksu od naszych problemow. =>

Moje problem... Tatus kupil mi modem, ktory teraz "dziala" jak chce... Jeszcze historyjka sie nie zakonczyla, ale pracuje nad happyendem. =>

Old Post 26-02-2002 19:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

czy płyta główna bLejda pokocha modem?
czy procesor okaże się dawno zaginiąnym bratem akceleratoera?
czy monitor pogodzi się z śmiercią myszki?
i czy klawiatura zostanie zaakceptowana przez nowe koleżanki??

na te i inne pytania odpowiedź znajdziecie w następnym odcinku serialu pt. "komputer bLADE'a"

Old Post 26-02-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hhe.....ja mam taką sytuacje co sie źle zaczęła i nie zapowiada sie dobry koniec....a mowa o jutrzejszym sprawdzianie zh histerii...
w załączniku daje widok na moją sciąge....
1 obrazek to wszystko normalną czcionką a 2 to już zkompresowane do czcionki 3,5 (wielkość)

Old Post 26-02-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
czy płyta główna bLejda pokocha modem?

Juz czuje, ze sie nie lubia. =>

quote:
czy procesor okaże się dawno zaginiąnym bratem akceleratoera?

P166 i VooDoo 1. Byles BARDZO blisko. =>

quote:
czy monitor pogodzi się z śmiercią myszki?

Mysz zyje i ma sie dobrze. Monitor jest zonaty z klawiatura.

quote:
i czy klawiatura zostanie zaakceptowana przez nowe koleżanki?

Moja klawiatura jest heteroseksualna.

quote:
na te i inne pytania odpowiedź znajdziecie w następnym odcinku serialu pt. "komputer bLADE'a"

Wole Emanuele i Klan. =>

Old Post 27-02-2002 20:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

no w moim kompie tylko dopshe dziala monit tu jest reszta :

GF 2 - kupilem, wkrencilem, no i dzialal przez jakis miech moze dwa... no i jak wlanczam wina widze ze jest 0 obrotuf wiatraczka no to rozkrencam obudowe kiedy jeszcze temp. bylk nie wysoki, no i zeczywiscie sie nie krenci... no to dzwonim na gwarancje to muwiom ze moge oddac i czekac 2 tygodnie albo sam se zrobic no to wziolem to drugie, wystarczylo tylko naoliwic chociaz tera sie zatrzymuje tesh tak raz na miech, ostatnio jakies eee tydzien temu...

plytka gl - eee no to tak qmpel przylazl z dyskiem, podlonczylem, w czasie kopiowania jakiegos tam filmu sie zwisil komp. No to resecik... po starcie tam blond w rejestrze itp. itp. no to nie chcial wystartowac skandisk muwil ze kazdy plik jest uszkodzony. No to reinstal. Jakos tam scan przelecial i dalej muwil jakies HX0=0012321 itp. no to qpa... i tak po kilq prubach poszlo... no ale przy instalacji muwil co gdzies drugi CAB jest uszkodzony, no ale win wystartowal, by bylo dopshe gdyby nie to ze co gdzies 30sek sie wieszal... naszczenscie wlasnie ulepszalem sobie drugiego kompa i mialem jakoms plytke innom, i pod niom dopshe dzialal... no ale nie chcialem kupowac nowej... i po gdzies 2-3 dniach zaczol dopshe dzialac na normalnej plycie, a tera jak mam zrobic reinstal to musze instalowac z plyty bo z dysq to samo wyskakuje jak dawniej...

a nie chce mi sie pisac innych guwien z mego kompa bo **** po prostu mi sie nie chce!

A do tego dysq z wirem to ja tak czesto mam z moimi dyskami u kumpli i nie mam wirusikuf

Old Post 27-02-2002 21:36
GorE
fucking with me is free

jak zwykle Tureczek musi wrzucic na Boarda cos co interesuje wszystkich ale to moze i tak dobrze sie skonczy. np. jak stahoo bedzie miec plyte gl. to dopiero bedzie wyje..a na boardzie. pelno postow. wracajac do twojego przypadku (ekspermentu pamietasz) to pisz dalej moze dojedziesz do 30

Old Post 28-02-2002 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

czy mi sie tylko wydaje czy ten dysk-padaka zostal komus opchniety za 100 ?

Old Post 28-02-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
czy mi sie tylko wydaje czy ten dysk-padaka zostal komus opchniety za 100 ?

A co? Kupiles niedawno uzywany dyska za 100zl?

Old Post 28-02-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
jak zwykle Tureczek musi wrzucic na Boarda cos co interesuje wszystkich ale to moze i tak dobrze sie skonczy. np. jak stahoo bedzie miec plyte gl. to dopiero bedzie wyje..a na boardzie. pelno postow. wracajac do twojego przypadku (ekspermentu pamietasz) to pisz dalej moze dojedziesz do 30

Znowu sie czepiasz!!!!!!!!!! Daj mi spokuj pisze to co chce! Zacznijmy od tego ze Stahoo caly czas kluci sie z toba!

Old Post 05-03-2002 20:38
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Turek

Znowu sie czepiasz!!!!!!!!!! Daj mi spokuj pisze to co chce! Zacznijmy od tego ze Stahoo caly czas kluci sie z toba!

Zignoruj dupka. Nie ma co... Inteligencja to on nie grzeszy. =>

Old Post 05-03-2002 20:43
deathcrush
łobuz

zaje mi sie czy ktos sie tutaj czepia weirda?

Old Post 05-03-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
zaje mi sie czy ktos sie tutaj czepia weirda?

Bynajmniej nie ja, ale chyba Pan GorE ma jakies wyimaginowane poczucie wlasnej wielkosci oraz nieomylnosc...

Old Post 05-03-2002 21:38
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Gdzie byli moderatorzy?

Bylismy na piwie i omawialismy bardzo istotna sprawe jaka jest ilosc pianki w kuflu. Testowane bylo ilosc pianki / wysokosc z jakiej nalewane jest piwo - test obejmowal po 6-7doswiadczen na osobnika

Old Post 05-03-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

lubie takie eksperymenty, mozna powiedziec, ze alkohologia doswiadczalna jest moja pasja

Old Post 05-03-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions