Jak dla mnie całe to "radio" w CS jest na dzień dzisiejszy bezużyteczne, ponieważ drużyna przeciwna wszystko słyszy. Powinni to oczywiście zmienić. A jak są wam potrzebne jakieś dodatkowe komunikaty, to wedle własnego uznania można sobie teksty zbindować .
Co do innych zmian to należałoby moim zdaniem zrobić grę bardziej "techniczną" tz. np. zmniejszyć efekt bezruchu postaci podczas otrzymywania obrażeń. Dodatkowo należy wprowadzić jakieś komendy graficzne na rozjaśnianie (fullbright otoczenia) lub rozwinąć gl_max_size, jak to mamy np. w CPM (dla niewtajemniczonych: Challenge Pro Mode - "mod" do Q3). Wiem, że napewno wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale CS jest jak narazie jedynym popularnym i sieciowym FPP, w którego gra się praktycznie nic nie widząc .
Wiem, że ja tutaj sobie mogę pomarzyć, a nic się nie zmieni. Rozwojem FPP kieruje w tej chwili CPL , czyli najwieksza liga gier komputerowych na swiecie, Cyberathlette Proffesional League, która stara sie, aby gry były jak najbardziej widowiskowe dla przeciętnego odbiorcy...
P.S. Ale bredzę, no nie? .

Rzeznik
Edytowane przez Rzeznik dnia 18-01-2002 o godz. 20:51
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|