Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Nowe topiki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

Nowe topiki

Właśnie przeczytałem odpowiedż Infinite Troll_q'owi i poturlałem się ze śmiechu.
Infi ni mniej, ni więcej zarzucił koledze, że zakłada za dużo topików (!!!). Zauważyłem już takie uwagi wcześniej, ale nie zwracałem na nie wiekszej uwagi. Postanowiłem jednak zabrać głos w tej sprawie z powodu... no jakiego? - bo sam ich zakładam całkiem sporo.
Taki zarzut na Boardzie, który służy właśnie komunikowaniu się na różne tematy wydaje mi się po prostu absurdalny.
Nie zakładajmy nowych topików, wszak odzyskaliśmy "Ślizg2" - worek na wszystko!
Siadajmy przed monitorami i obserwujmy przyrost postów w trzech tematach, a potem spróbujmy wygarnąć z tego to co nas interesuje!
A mnie naiwnie wydawało się, że im więcej topików, tym większa wygoda i porządek na forum.
Sam ich założyłem w ciągu 1.5 miesiąca bytności tutaj chyba z 20. Mam posypać głowę popiołem?
Czy lepiej byłoby, gdybym za każdym razem gdy mam chęć coś powiedzieć, o coś zapytać, na coś zwrócić uwagę ładował to do przypadkowo wybranej dyskusji?
Czasem tematy wymyśla się lepsze, czasem gorsze (do mnie chyba należy jedyne w swoim rodzaju osiągnięcie, przynajmniej w ostatnim czasie, stworzenie tematu na który NIKT nie odpowiedział). Mam się załamać i nieśmiało potakiwać na stworzonych już topikach?
Piszę w 1 osobie liczby pojedynczej, ale to po prostu z powodów stylistycznych. Chciałem sobie ułatwić, bo się trochę śpieszę. Wiadomo, że dotyczy to NAS.
Piszę to na tym boardzie nie gdzie indziej, bo tutaj się z tym spotkałem (to raz), i to miejsce najbardziej leży mi na sercu (to dwa).
"Przemyślcie to sobie" jak powiedziałby venotom...
(jasne że joke (ta ostatnia linijka) )

Po edycji:
Oczywiście temat i słowa w nim zawarte nie są wyrazem mojego stosuku do Infinite Akurat tak się trafiło, że on mnie natchnął do popełnienia tego, no cóż, jakby nie patrzeć - nowego topiku...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-02-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Re: Nowe topiki

dzieki ze sie za mna wstawiles ale nie zywie do Infinite'a zadnej urazy...

Old Post 28-02-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Re: Re: Nowe topiki

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
dzieki ze sie za mna wstawiles ale nie zywie do Infinite'a zadnej urazy...

No akurat Twój post i moja edycja się zeszły...
Nie chodziło o wstawianie się za kimś czy stawianie komuś, tylko o wyrażenie zdania w bardziej ogólnym kontekście.

Old Post 28-02-2002 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Czasem tematy wymyśla się lepsze, czasem gorsze (do mnie chyba należy jedyne w swoim rodzaju osiągnięcie, przynajmniej w ostatnim czasie, stworzenie tematu na który NIKT nie odpowiedział).

Ja też założyłem topic, na który nikt mi do tej pory nie odpowiedział. Chciałem uzyskać szybko informację ale widzę, że w niedzielę sam sprawdzę odpowiedź przynajmniej na jedną część mojego pytania.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 28-02-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

hej ...jakbym umial odpowiedziec na twe pytanie to bym z checia odpwiedzial jednak nie mam oo tym zabardzo pojecia wiec nic nie pisze.Chyba ze ktos lubi posty w stylu niewiem a moze tak,a moze nie kto to wie...

Old Post 28-02-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

quote:
demarcos
hej ...jakbym umial odpowiedziec na twe pytanie to bym z checia odpwiedzial jednak nie mam oo tym zabardzo pojecia wiec nic nie pisze.Chyba ze ktos lubi posty w stylu niewiem a moze tak,a moze nie kto to wie...

wlasnie, podzielam to samo zdanie

Wole nic nie pisac, niz pozniej czytac kilka postow w stylu ja nie wiem

Killertowa moze ktos w koncu sie znajdzie i odpowie na nurtujace cie pytanie

Old Post 01-03-2002 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Sorry za nieporozumienie, ale nie pisałem bo chciałem ponarzekać na brak opowiedzi (która już jest), ale by wykazać sławkowi, że nie tylko jemu zdarzają się topiki bez odpowiedzi.
Ja też wolę brak odpowiedzi niż 10 w stylu "kurna ja też nie wiem"

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 01-03-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Właśnie przeczytałem odpowiedż "Przemyślcie to sobie" jak powiedziałby venotom...
(jasne że joke (ta ostatnia linijka) )

Venotom moralny opiekun naszego boarda

Old Post 01-03-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: Nowe topiki

Mozecie zakladac ile chcecie - byle sensowne...

Limitow osobowych nie ma

Old Post 01-03-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

slawek nie chodzi o to ze je zakladasz
ale o to ze zakladasz ich za duzo
no offence stary ale topickow powinno zakladac sie mozliwie najmniej zwlaszcza jesli uzytkownikow boarda jest jakies 2000

wszystko imho ofkorz

troll - jestes spoko koles
dobrze przyjmujesz na siebie krytyke a takich ludzi podziwiam
jestes u mnie na plusie

Old Post 01-03-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
killertowa
ale by wykazać sławkowi, że nie tylko jemu zdarzają się topiki bez odpowiedzi

Dzięki za pocieszenie, ale naprawdę mnie to nie martwi, przecież trudno, żeby traktować takie sprawy całkiem serio i uzależniać od nich swoje samopoczucie, samoocenę, samookreślenie, samogwałt, samochód, samorduję się chyba zaraz
quote:
PiaSkuN Wole nic nie pisac, niz pozniej czytac kilka postow w stylu ja nie wiem

Widocznie wiesz już wszystko i nie masz wątpliwości... Naprawdę Ci zazdroszczę. Ja ciągle mam pytania i ciągle czekam na odpowiedzi. Owszem pisanie posta typu "mnie nie pytaj, bo nie wiem" jest idiotyzmem i powinno być karane, ale prawie zawsze w końcu zjawi się ktoś z czymś mniej lub bardziej sensownym ale związanym z tematem. Poza tym, kto pyta ... wielbłądzik
quote:
Lucas Mozecie zakladac ile chcecie - byle sensowne...
Limitow osobowych nie ma

Co do sensowności, to oceni to społeczność swoim zaangażowanniem i komentarzami. Trudno jest mieć pewność kiedy się zaczyna nowy temat...
A potem - potem jest już za późno...
A jeśli chodzi o drugą część posta: Tak też myślałem i mam zamiar wykorzystać to na maxa
quote:
Infinite slawek nie chodzi o to ze je zakladasz
ale o to ze zakladasz ich za duzo
no offence stary ale topickow powinno zakladac sie mozliwie najmniej zwlaszcza jesli uzytkownikow boarda jest jakies 2000

Stary! Siedzę i patrzę na tę bidę na forum quakowym, na posty typu właśnie "mnie nie pytaj bo nie wiem", na topiki o sv_cośtam i jeden, dwa rozwijające się tematy (Ślizg i Twój o filmie, ale sorry, na nich już tylko ględzenie...)... Ciągle nie rozumiem tego za dużo. Jeśli są dwa tysiące - dlaczego tak mało jest wypowiedzi na tym forum? Poza tym 2000 na całym boardzie. Tutaj, a to miejsce interesuje mnie najbardziej, są może ze dwa tuziny aktywnych w miarę użytkowników.
Zawsze można pominąć te o nieciekawych tytułach lub sygnowane ksywką osoby, której nie trawimy.
(A propos - tytuły topików - to też temat na osobną dyskusję. Są czasem enigmatyczne, nie związane z treścią - a powinny jasno określać czego można się spodziewać w treści. Dobra, już po strachu - nie stworzę tego tematu )
Chyba więc nie dogadamy się w tej materii, Infi...
Co nie przeszkadza mi cieszyć się Twoją obecnością i wypowiedziami na boardzie.

Old Post 04-03-2002 09:43
Lucas
esports.pl

quote:

Co do sensowności, to oceni to społeczność swoim zaangażowanniem i komentarzami. Trudno jest mieć pewność kiedy się zaczyna nowy temat...
A potem - potem jest już za późno...
A jeśli chodzi o drugą część posta: Tak też myślałem i mam zamiar wykorzystać to na maxa

Zle to ujolem - definicja negatywna - "topici nie maja byc oczywiscie bezsensowne"

Old Post 04-03-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Chyba jednak zrozumiałem o co Ci chodzi? :
Jasne, że niektóre są w oczywisty sposób bezsensowne...
Zawsze możesz je wypirzyć w kosmiczny niebyt...
Chodziło mi o to, że czasem napiszesz coś o q3a, ale publika stwierdzi "bez sensu" i Cię zjedzie albo zignoruje i właśnie odzew współforumowiczów staje się kryterium sensowności danego posta.

Old Post 04-03-2002 13:57
Lucas
esports.pl

quote:
Chyba jednak zrozumiałem o co Ci chodzi? :
Jasne, że niektóre są w oczywisty sposób bezsensowne...
Zawsze możesz je wypirzyć w kosmiczny niebyt...
Chodziło mi o to, że czasem napiszesz coś o q3a, ale publika stwierdzi "bez sensu" i Cię zjedzie albo zignoruje i właśnie odzew współforumowiczów staje się kryterium sensowności danego posta.

to nie sa juz oczywiscie bezsensowen - tylko bezsensowne (po weryfikacji uzytkownikow

Old Post 04-03-2002 16:15
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions