quote: killertowa
ale by wykazać sławkowi, że nie tylko jemu zdarzają się topiki bez odpowiedzi
Dzięki za pocieszenie, ale naprawdę mnie to nie martwi, przecież trudno, żeby traktować takie sprawy całkiem serio i uzależniać od nich swoje samopoczucie, samoocenę, samookreślenie, samogwałt, samochód, samorduję się chyba zaraz 
quote: PiaSkuN Wole nic nie pisac, niz pozniej czytac kilka postow w stylu ja nie wiem
Widocznie wiesz już wszystko i nie masz wątpliwości... Naprawdę Ci zazdroszczę. Ja ciągle mam pytania i ciągle czekam na odpowiedzi. Owszem pisanie posta typu "mnie nie pytaj, bo nie wiem" jest idiotyzmem i powinno być karane, ale prawie zawsze w końcu zjawi się ktoś z czymś mniej lub bardziej sensownym ale związanym z tematem. Poza tym, kto pyta ... wielbłądzik 
quote: Lucas Mozecie zakladac ile chcecie - byle sensowne...
Limitow osobowych nie ma
Co do sensowności, to oceni to społeczność swoim zaangażowanniem i komentarzami. Trudno jest mieć pewność kiedy się zaczyna nowy temat...
A potem - potem jest już za późno...
A jeśli chodzi o drugą część posta: Tak też myślałem i mam zamiar wykorzystać to na maxa 
quote: Infinite slawek nie chodzi o to ze je zakladasz
ale o to ze zakladasz ich za duzo
no offence stary ale topickow powinno zakladac sie mozliwie najmniej zwlaszcza jesli uzytkownikow boarda jest jakies 2000
Stary! Siedzę i patrzę na tę bidę na forum quakowym, na posty typu właśnie "mnie nie pytaj bo nie wiem", na topiki o sv_cośtam i jeden, dwa rozwijające się tematy (Ślizg i Twój o filmie, ale sorry, na nich już tylko ględzenie...)... Ciągle nie rozumiem tego za dużo. Jeśli są dwa tysiące - dlaczego tak mało jest wypowiedzi na tym forum? Poza tym 2000 na całym boardzie. Tutaj, a to miejsce interesuje mnie najbardziej, są może ze dwa tuziny aktywnych w miarę użytkowników.
Zawsze można pominąć te o nieciekawych tytułach lub sygnowane ksywką osoby, której nie trawimy.
(A propos - tytuły topików - to też temat na osobną dyskusję. Są czasem enigmatyczne, nie związane z treścią - a powinny jasno określać czego można się spodziewać w treści. Dobra, już po strachu - nie stworzę tego tematu )
Chyba więc nie dogadamy się w tej materii, Infi...
Co nie przeszkadza mi cieszyć się Twoją obecnością i wypowiedziami na boardzie.