Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > coolnet to gówniane gówno
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

coolnet to gówniane gówno

hmm zaczne od hasła polsjka dla polaków.***** co dzień nasz 14 osobowy coolnecik jest zapchany.nie dośc że właże tam przez 1 h to jak wejde jest prawie zawsze max5 polaków!!!Wkórwia mnie to tak totalnie ze szkoda gadać czy nie da sie zrobić tego o czym były już rozmowy że wpuszcza tylko polskie ip????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: coolnet to gówniane gówno

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
hmm zaczne od hasła polsjka dla polaków.***** co dzień nasz 14 osobowy coolnecik jest zapchany.nie dośc że właże tam przez 1 h to jak wejde jest prawie zawsze max5 polaków!!!Wkórwia mnie to tak totalnie ze szkoda gadać czy nie da sie zrobić tego o czym były już rozmowy że wpuszcza tylko polskie ip????

mial byc drugi coolnt ale jakos nic o tym nie wiadomo... po zaa tym ktos zmienil z maxclients 20 na 14 i teraz dostanie sie tam rowna sie z cudem...
SZIT

Old Post 24-03-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarK
DarK the death M4ST3R =D

Post Racja

Gra na coolnecie to nieżadna gra ,tyle tam bydła że ze wszystkich stron (szczególnie na streets) mogą cie załatwić.Wtedy nieliczy się spryt (co na klanoffkach jest bardzo potrzebne) .Tylko zwiać i gdzieś się ukryć, poczekać aż połowa się pozabija i dopiero można wyjść i sobie "normalnie" zagrać .

Old Post 24-03-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarK Znajdź więcej post'ów przez  DarK Dodaj DarK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

sux

No wnerwiające jest to że jak wyjde na ulice w grze i nawala się tyle osób i odrazu jest strata pakietó...szkoda, to nas denerwowało i maxclients był zmieniony na 14. Oki może być 14, ale bez zagranicznych "Polska dla Polaków"
POZDroofka

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Wink Re: sux

To sa jush 2 serwy
Lol tyle sie zmienilo

Ale to prawda że tylko 14 graczy może zagrac ja to lubilem jak bylo ich az 20-fuxem mogl ktos granatem dostać w głowe

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 24-03-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: sux

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
To sa jush 2 serwy
Lol tyle sie zmienilo

Ale to prawda że tylko 14 graczy może zagrac ja to lubilem jak bylo ich az 20-fuxem mogl ktos granatem dostać w głowe

Hymm żeby tak było trzeba by było usunać coolnet z listy serverów przy wyszukiwaniu, a tego chyba nie zrobią, poza tym i tak wielu ludzi zna już adres i i tak by wchodzili ... Trzeba cieszyć się z tego że wogóle jest, można pograć z goścmi z zagranicy [ nie zawsze wspaniałymi, ale zawsze to coś ] i pouczyć się od nich ...

Old Post 24-03-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

coolnet ostatnio jest do pupci .
wchodze w nocy na serwer i laguje jak ***
włanczm wyszukiwanie na necie wchodze na pierwszy leprzy serwer z pingiem 80 i gram bez żadnych lagów .
źle sie dzieje w państwie polskim i tpsa

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 24-03-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
coolnet ostatnio jest do pupci .
wchodze w nocy na serwer i laguje jak ***
włanczm wyszukiwanie na necie wchodze na pierwszy leprzy serwer z pingiem 80 i gram bez żadnych lagów .
źle sie dzieje w państwie polskim i tpsa

EE stary, widać ze nie grałeś już dawno na atmosferze .. Jka po coolnecie idę na atmo to mnie *******ec pospolity trafia, masa zgubionych pakietów, lag na lagu, dla pocieszenia tylko ping niski :-/

Old Post 24-03-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: sux

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Hymm żeby tak było trzeba by było usunać coolnet z listy serverów przy wyszukiwaniu,

mi i tak nie znajduje coolnetu... w ogole to mi znajduje cos kolo 10 serverow nie wiem czemu...
help

Old Post 24-03-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

EE stary, widać ze nie grałeś już dawno na atmosferze .. Jka po coolnecie idę na atmo to mnie *******ec pospolity trafia, masa zgubionych pakietów, lag na lagu, dla pocieszenia tylko ping niski :-/

Bloodq ostatnio atmo nie działa coolnet laguje i jednym słowem niema gdzie grać

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 25-03-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:

A ja nie narzekam, dziś na coolnecie ping 60, jak żadko, brak lagów, tylko fragować !!!

Old Post 25-03-2002 18:11
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Hehe

Mi dzisiaj fajnie się grało, lag 0 tylko że w tym czasie net niedziałał... i nikt ofkoz nieściągał...hehehe.A co do TEPSY co napisał optical to mam zastrzeżenie: Jak mówisz że lagi na qlnecie masz przez TPSA to ciekawe dlaczego niemiałeś lagów na zagranicznych servach???zdeka mnie to dziwi, ale może ty masz jaką przesciówke czy co?

GrEaTEyE

Old Post 25-03-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Mi dzisiaj fajnie się grało, lag 0 tylko że w tym czasie net niedziałał... i nikt ofkoz nieściągał...hehehe.A co do TEPSY co napisał optical to mam zastrzeżenie: Jak mówisz że lagi na qlnecie masz przez TPSA to ciekawe dlaczego niemiałeś lagów na zagranicznych servach???zdeka mnie to dziwi, ale może ty masz jaką przesciówke czy co?

Hym moim zdaniem to nie wina TPSA tylko serverow, ja za granica tez nie mam lagow, a wina TPSA jest dosyc wysoki ping, bo zdaza sie ze wchodza na server obcokrajowcy np. z Francji co maja nizszy ping ode mnie :-/

Old Post 25-03-2002 22:17
panNA
Warrior (Scrag)

Racja, straszne hordy na Coolnecie, tłum taki że naprawdę trudno coś pokazać, ale z drugiej strony czemu jest takie parcie na C ? Razem serwerków znam 8, fakt że akurat teraz jak patrzę
to sniper i atmosfera_klan_wars maja po 9999 pinga, ale reguła jest taka że na C. zawsze komplet a reszta pusta. Co jest ? Ping tam znowu nie taki niski, laguje też solidnie, to dlaczego wszyscy sie pchają ?

Old Post 26-03-2002 01:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy ...

nie rozumiem tylko czemu jest maxclients na 14 jak drugiego coolnetu nie ma, a tam juz jest sie coraz trudniej dostac... i do tego nikt nie ma rcona

Old Post 26-03-2002 12:44
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Racja, straszne hordy na Coolnecie, tłum taki że naprawdę trudno coś pokazać, ale z drugiej strony czemu jest takie parcie na C ? Razem serwerków znam 8, fakt że akurat teraz jak patrzę
to sniper i atmosfera_klan_wars maja po 9999 pinga, ale reguła jest taka że na C. zawsze komplet a reszta pusta. Co jest ? Ping tam znowu nie taki niski, laguje też solidnie, to dlaczego wszyscy sie pchają ?

Poza tym na coolnecie przesiaduje dużo ludzi z zagranicy, a jak widzę omijają atmosfere i snajpera, bo tam mają wysoki pingi i lagi, nie wiem czemu tak jest, ale wiem że tak jest

Old Post 26-03-2002 14:02
Merlin
r3esurrected

jest gdzie grac

quote:

br zaprasza na serwer klanowy, lacze podobne do coolnetowego nie laguje jak na atmosferze, nie gubi pakietow, i bardzo dobre pingi adresik serwera: kill.it.pl port standartowy
zapraszamy

Old Post 26-03-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: jest gdzie grac

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

br zaprasza na serwer klanowy, lacze podobne do coolnetowego nie laguje jak na atmosferze, nie gubi pakietow, i bardzo dobre pingi adresik serwera: kill.it.pl port standartowy
zapraszamy

Taa, wiem grałem dziś na nim 1vs1, pinguś mniam mniam, ok 60, zero lagów, tylko grać i grać i grać i grać .... i GRAĆ !! Trzeba jakoś zareklamować server żeby nie stał pusty !

Old Post 26-03-2002 19:52
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

blee

Żygać mi się chce jak patrze jakie mam pingi na servach..To niejst wina TEPSY tylko sieciowiczów z którymi jestem w sieci...ściągają mp3 filmy gry...i takie inne głupoty...
Papka

GrEaTEyE

Old Post 26-03-2002 20:06
panNA
Warrior (Scrag)

Re: coolnet to gówniane gówno

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow

Gorzej jeśli z jakiegoś powodu nie będziesz chciał, albo nie będziesz mógł grać na polskich servach, wtedy może sie okazać że nie zagrasz NIGDZIE, bo oni nie frajerzy, tez sie pozamykają na nasze IP. I wtedy ci LAN zostanie ... albo brydż.

Old Post 26-03-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

a to taki maly screenik z dzisiejszej gry na qlnecie, ze mna liczac bylo 3 polakow, a reszta - sadzac po jezyku jakim sie poslugiwali - pochodzila ofkozz z niemiec, juz wiecie komu dziekowac ze niemozna sie dostac na qlnecik

\/

Old Post 26-03-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking JA JAK ZAWSZE MAM INNE ZDANIE

a ja wam powiem tak mi tam sie odoba ze jest max 14 graczy . Jak bylo max 20 graczy , to na qlnecie bylo odpierdalane FFA , a teraz to sie chociaz da jakos takos pograc . A co do pingow , to ni emam zdania , bo i tak zawsze mam parwie najmniejszy

Old Post 26-03-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: JA JAK ZAWSZE MAM INNE ZDANIE

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
a ja wam powiem tak mi tam sie odoba ze jest max 14 graczy . Jak bylo max 20 graczy , to na qlnecie bylo odpierdalane FFA , a teraz to sie chociaz da jakos takos pograc . A co do pingow , to ni emam zdania , bo i tak zawsze mam parwie najmniejszy

tez sie ciesze ze jest max 14 graczy tylko chcialem zauwazyc, ze prawie zawsze wiekszasc z tej 14-stki tworza gracze spoza polski :/

\/

Old Post 26-03-2002 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

III światowa

Ale byłby jazz gdyby III światowa wystartowała z powodu konfliktu na Coolnecie.Bo nie będzie Niemiec pluł nam w twarz ... a pamiętacie Wandę co Niemca nie chciała, czy może on jej, kto to pamięta ;)

Old Post 26-03-2002 23:41
[JP]Shadow
***uwka i tyle

ja nie pamietam ale przydało by sie te blokade ip dać

Old Post 27-03-2002 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: JA JAK ZAWSZE MAM INNE ZDANIE

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
[B... a teraz to sie chociaz da jakos takos pograc ... [/B]

no fakt... ale najpier trzeba [poczekac z 15 minut az sie tam dostaniesz a potem dopiero mozna sobie pograc... do tego atmosfera i atmosfera.klanwars teraz tak laguja ze grac sie nie da, wiec na snajpera trzeba isc ale z kolei tam albo jest 20 osob albo nie ma nikogo

Old Post 27-03-2002 13:39
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Heh

Najlepiej będzie jak załorzy się tą blokade IP....dzisiaj grałem na qlnecie to był 1 polak , a reszta jakiś niemców hiszpanów itp...buuuuuuuuuu

GrEaTEyE

Old Post 27-03-2002 13:44
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: JA JAK ZAWSZE MAM INNE ZDANIE

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

no fakt... ale najpier trzeba [poczekac z 15 minut az sie tam dostaniesz a potem dopiero mozna sobie pograc... do tego atmosfera i atmosfera.klanwars teraz tak laguja ze grac sie nie da, wiec na snajpera trzeba isc ale z kolei tam albo jest 20 osob albo nie ma nikogo

Taa guri racja, dziś chciałem wejśc na coolneta, zobaczyłem że server full więc wpisałem adres i miałem zamiar poczekać aż ktoś wyjdzie z servera i mi się automatycznie połączy ... czekałem, czekałem ... i dalej czekałem , zobaczyłem że na liczniku jest już 60 tych dajmy na to sekund [ nie wiem co to za jednostka czasu ] no więc zszedłem zrobić sobie kanapkę i dałem reconnecta i jeszcze musiałem czekać 50 s ... czyli łącznie jakieś 10 min, ale nie wiem czy nikt nie wychodził z serva czy poprostu mi się nie chciało dołączyć, a potem jak już wszedłem to było chyba z 3 polaków, którzy mieli gorszee pingi od obcokrajowców, ze mną włącznie ... tylko rozpaczać ...

A z koleji jak idę na snajpe to w GameSpy'u widzę że jest z 10 osob wchodze na server, i jest około 8 i zaraz wszyscy wychodzą jednocześnie ... StRaNgE ...

Old Post 27-03-2002 15:04
Sniezek
Elite (Fiend)

hmm...50 + 60 daje 110 czyli minute i 50 sekund..... a jezeli server jest full to tworzy sie kolejka oczekujacych awaiting challange...i jezeli ktos wychodzi z serva to pierwszy w kolejce automatycznie dolacza sie ....

Old Post 27-03-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
hmm...50 + 60 daje 110 czyli minute i 50 sekund..... a jezeli server jest full to tworzy sie kolejka oczekujacych awaiting challange...i jezeli ktos wychodzi z serva to pierwszy w kolejce automatycznie dolacza sie ....

110, ale z tego co liczyłem to jedna sekunda tamtego czasu, to 4 - 5 sekund naszego, no i policz jeszcze ze wyszedlem z gry zobaczyc do gamespy'a czy server nie siadl przypadkiem ...

Old Post 27-03-2002 19:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:10.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions