Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wojsko Polskie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Angry Wojsko Polskie

Pare dni temu musialem stawic sie przed komisja i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dostalem kategorie A (z jakimis tam paragrafami). Bylem przekonany ze dostane co najwyzej B. Nie mam ochoty zaslac szegerow armii wiec chcialbym zapytac czy znacie jakies dobre sposoby aby tego uniknac. Oczywiscie mam zamiar kontynuowac nauke ale to roznie bywa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-02-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

jak cie wywala z jakichs studiow, to zawsze znajdziesz takie, gdzie sa miejsca i jest tylko tzw. "konkurs swiadectw".

Ew. sypnij kasa i pojdz na pare dni do szpitala, niech ci lekarze "wykryja" niedomykalnosc zastawki :o

Old Post 17-02-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Nie znam 100% sposobow na ominiecie wojska, a samemu dostalem 14 lutego wezwanie na komisje Deadline - 1marca

Old Post 17-02-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

to jest list jakiegoś gostak ktoory ma sposób

Mam 24 lata i ożeniłem się z wdowa lat 44, która ma 25 letnia córkę.
Mój ojciec, który jest wdowcem ożenił się z ta dziewczyna i został moim zięciem,
bo to maź mojej córki. W ten sposób moja pasierbica została moja macocha, bo
jest żona mojego ojca. Urodził nam się syn, który stal się bratem żony mojego ojca
i jego kuzynem i odpowiednio moim wujkiem, bo jest bratem mojej macochy.
Mój syn jest teraz moim wujkiem. Żona mojego ojca tez urodziła syna, który został
jednocześnie moim bratem, bo jest synem mojego ojca, i jednocześnie moim wujkiem,
bo jest tez synem córki mojej żony. O ile maź matki kogokolwiek jest jego ojcem
wychodzi na to, ze ja jestem ojcem swojej żony i bratem swego syna i w ten sposób
jestem swoim własnym dziadkiem. Proszę Panie Ministrze o rozpatrzenie mojej prośby
o demobilizacje, gdyż zgodnie z prawem nie można powołać do służby wojskowej
jednocześnie syna, ojca i dziadka.

BTW: co to było, ze mi wejść nie kciało na boarda przez pół godziny...???

Old Post 17-02-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Shooler> jesli wqszystko dopiero przed toba to mam dla Ciebie niezawodny sposob. To jest bardzo proste i daje stuprocentowa pewnosc. Wystarczy ze strzelisz sobie na twarzy jakas ciekawa dziare, najlepiej jakis faszystowski motyw

AlieneK> to ja juz wole isc do woja

Old Post 17-02-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

up***dol sobie palec... mowie to wszystkim... ponoc czasem dziala wlasnie zrobienie z siebie ekstremalnego ufoludka (lancuchy, dziary, kolczyki, zeby niemyte miesiac itp...)

Old Post 17-02-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hmm... bylem na komisji i dostalem zasluzone B12. Tego samego dnia mialem ierwsza probe nowego zespolu i od tego nazwalismy ie B12. Tego samego dnia nagralismy pierwsza wersje naszego kawalka. No wiec poczatek niezly. Mam 12 miesiecy na pogrzebanie itp w papierach, podjazdach do lekarzy i bede mial moze D za rok.

Old Post 17-02-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
up***dol sobie palec... mowie to wszystkim... ponoc czasem dziala wlasnie zrobienie z siebie ekstremalnego ufoludka (lancuchy, dziary, kolczyki, zeby niemyte miesiac itp...)

Ale to moze miec zupelnie odwrotny skutek:
nie myjesz zebow - wojsko cie nauczy

Old Post 17-02-2002 23:04
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
Ale to moze miec zupelnie odwrotny skutek:
nie myjesz zebow - wojsko cie nauczy

shit happens

Old Post 17-02-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

a) skrecic noge przed pojsciem na komisje - raz juz kolesia opytali czy on tak od zawsze a jako ze powiedzial tak dostal D

b) isc przed terminem i podniecac sie wojskiem jak szaleniec mowiac jak to strasznie chcesz strzelac do ludzi (mozna przyrownywac ludzi do postaci z gier) - znam jeden taki przypadek - wyrzucili go stamtad z E

c) papiery papiery papiery i kasa - wtedy lekarze daja rozne zaswiadczenia i dostajesz D

d) nie wiem...

Old Post 18-02-2002 01:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Wiecie na czym polega mankament polskiego wojska? Przedewszystkim jest slabe (=F) i nie oferuje takich perspektyw jak amerykanskie. Tam ludzie sie sami zglaszaja, poniewaz moga uzystac stala prace, wyksztalcenie itp. U nas taka idea jest narazie utopijna. Do tego nawet jak by tak bylo, wojsko nie umie zadbac o wlasne interesy i nie ma dobrze rozwinietej siatki propagandowej. Wojsko = shit. Do tego dochodzi niesubordynacja kadry oficerskiej (ffffffffaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaa). Kto chce isc do woja? =F

Old Post 18-02-2002 08:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Talking

Ja chce do wojska... chce strzelac do ludzi ja w CSie
Ja dostalem A z paragrafem ale nie wiem co znaczy nawet...
Wiecie, ze przepisy sie zmienily? Teraz praktycznie kazdego biorq do woja , no moze dziara na twarzy pomoze, ale na dloni juz nie (kiedys tak bylo). A swira nie ma co udawac bo wystawiq odpowiednie papiery i nie znajdziesz zadnej roboty. Jedyny sposob to nauka... jest nadziej, ze do czasu jak skonczysz swq edukacje powstanie armia zawodowa. Mała ale jest. Ale papiery od lekarza zawsze bedq skuteczne. Musi jednak byc to cos powaznego (ja mam niegroznq wade serca ale stane na glowie, zeby w papierach zrobila sie wazna).

Old Post 18-02-2002 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Lightbulb

Mozesz zawsze dac sumke (nie mala) odpowiedniej osobie ona ci napisze przepustke na wolnosc. masz moze nadwage, plaskostobie, krzywice, nerwice wszystkie takie rzeczy moga wyjsc na dobrze

Old Post 18-02-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

najlepiej napisz podanie o wykonanie sluzby zastepczej

Old Post 18-02-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

policja,osp,lub straz graniczna nie jest taka zla

ja niewiem czemu sie tak bojcie isc do woia ja tam planuie odsluzec swoje

Old Post 18-02-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

XerXess dzieki, ale jedyna moja dziara bedzie znaczek Q na ramieniu

Tramway - nie polecal bym sobie niczego obcinac

Ja tam mam swoj sposob moj stary jest zolnierzem zawodowym, a u mnie w bloku mieszka koles z komisji - chyba skocze jutro z flacha denaturatu

Old Post 18-02-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
policja,osp,lub straz graniczna nie jest taka zla

ja niewiem czemu sie tak bojcie isc do woia ja tam planuie odsluzec swoje

Tu nie chodzi o strach ale o caly rok zmarnowanego czasu ktory moznaby wykorzystac o wiele bardziej logicznie.

Old Post 18-02-2002 20:20
Infinite
nieszczesliwie zakochany

racja to wlasnie straty czasu najbardziej sie obawiam

Old Post 18-02-2002 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Znam przypadek ze koles poszedl na komisje i zaczal sie masturbowac i mowic ze Kocha Wojsko.......zgadnijcie co sie stalo...

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 19-02-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

zapewne mial orgazm

Old Post 19-02-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no co sie stalo

Old Post 20-02-2002 15:46
bizonek
def

komisja sie na niego rzuciła.
a ja się nie mattwie
bo mam jakieś tam chorby
a jak im za mało to coś się skombinuje.

Old Post 20-02-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja nie moge liczyc na choroby
niestety jestem absolutnie zdrowy

Old Post 20-02-2002 20:53
RfD_Car3ooN
Training (Enforcer)

hmm
ostatecznie mozesz zostac wiecznym studentem wedlug mnie fajna sprawa, malo meczaca i chyba dosc skuteczna. mnie juz juz od czterech lat scigaja i cos nie moga,a ja dalej na pierwszym roku jestem jedyna wada jest to ze to troche kosztuje, nie wiem czy nie taniej ci wyjdzie posmarowac jakiemus doktorkowi, za jakas fajna chorobe. bo na to z dziarami to sie juz chyba raczej nie lapia.
..::FUCK THE ARMY::..

Old Post 22-02-2002 01:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RfD_Car3ooN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RfD_Car3ooN Znajdź więcej post'ów przez  RfD_Car3ooN Dodaj RfD_Car3ooN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RfD_Car3ooN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

No ciekawe nie powiem ze nie. Wieczne studia to wieczne imperzy

Old Post 22-02-2002 07:06
Lesio
KOSZ

Moze odswieze ten temat Chlopak kolezanki mojej siostry (troche to zawiklane ) chcial zostac zawodowym zolnierzem, ale na komisji pobil sie z jakims gosciem co tez przyszed na komisje i wywalili go i nie wzili go do woja Moze to jest sposoob, tylko, ze ten gosc to byl jakis sterydziarz i paker

Old Post 24-02-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
[....] ze ten gosc to byl jakis sterydziarz i paker

Taki nie biorą, są bardzo dobrymi celami. :>

Old Post 24-02-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
komisja sie na niego rzuciła.
a ja się nie mattwie
bo mam jakieś tam chorby
a jak im za mało to coś się skombinuje.

tylko przypilnuj zeby je znalezi, lekarze na komisji maja cudowna wlasciwosc wiaryw cudowne wyleczenia, uwazaja ze nic nie jest w stanie powstrzmac czlowieka przed wypelnieniem swojego 'patriotycznego obowiazku' wiem cos o tym
dostalem a1 -----> e

Old Post 24-02-2002 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Mozesz zapisac sie do AA, wtedy nie biora do woja. Minus jest taki, ze masz to w papierach na cale zycie.

Old Post 25-02-2002 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Mozesz zapisac sie do AA, wtedy nie biora do woja. Minus jest taki, ze masz to w papierach na cale zycie.

No wlasnie. Podobnie jest z tymi kategoriami. "Kupisz" sobie od jakiegos lekarza kategorie E czy nizsza (o ile jest, nie znam sie ) to ma sie to w papierach na cale zycie i mozna miec problemy ze znalezieniem pracy. Wiec nie wim czy jest to taki dobry pomysl

Old Post 25-02-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:50.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions