DarkXeno be be?
Ludzie, wkurzacie mnie juz. Ile mozna na goscia bez przerwy wjezdzac. Czytam posty, rozmawiam na ircu, a jak nie rozmawiam to przegladam logi z mojej sesji na #prl. I co tam widac? DarkXeno to, DarkXeno tamto, a to tutaj cos spieprzyl, a to jak sie rzadzi... LUDZIE! Ta liga to nie Xeno i my (gracze), tylko gracze i Xeno! Zrozumcie to, ze to ze zdazaja sie potyczki i kontrowersje, to nie jest wina wszystkich dookola (w tym przypadku Xeno czy innego sedziego) tylko NASZA. Dopoki nie wezmiemy sie w garsc, to chocby bylo 100 sedziow wkolo i tak beda bledy i wpadki.
Sprobujcie sie zastanowic nad tym co robi Xeno. Pisze na FPP.PL, zajmuje sie liga. Sedziuje. A my TYLKO gramy. Troche wyrozumialosci. Nawet jesli podejmuje czasem decyzje trudne do zaakceptowania, to nie robi tego po to zeby pokazac jaki to z niego macho bo moze przerwac mecz (he, he przerwany mecz AGD tez mi sie nie podobal, zwlaszcza ze gralem z cafe) czy zawiesic zawodnika.
Nie chce tutaj goscia idealizowac, ale pomyslalem sobie ze u nas (w Polsce) tak juz jest od zawsze. Jak ktos sie wezmie do roboty, cos chce zorganizowac, czyms sie zajac, to chocby 99,9% z jego zamiarow udalo sie, to i tak dostanie opieprz za ten 0,1%... Tak wlasnie w/g mnie jest z kolega Xeno.
Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio
|