Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > c'mon jump!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

c'mon jump!

Pare skokow przydatnych podczas gry na dockach....
Milego ogladania i mam nadzieje ze jesli ktos ich jeszcze nie zna to okaza sie pomocne...

PS. jesli ktos nie wie to demko nalezy rozpakowac do folderu demos w katalogu z ut np. ../Quake3/q3ut2/demos

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-03-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: c'mon jump!

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Milego ogladania i mam nadzieje ze jesli ktos ich jeszcze nie zna to okaza sie pomocne...

PS. jesli ktos nie wie to demko nalezy rozpakowac do folderu demos w katalogu z ut np. ../Quake3/q3ut2/demos

heh a jaka jest ich prydatnosc podczas grania ?
chyba tylko po to zeby zaszpanowac na qlnecie

Old Post 23-03-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ech... merlin mozesz ich uzyc jesli chcesz sie znalezc gdzies szybciej...

Old Post 23-03-2002 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: c'mon jump!

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek

znam je
ale np. panNA powinien zrzucic

Old Post 23-03-2002 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ja tez je znam
ale niech pouczy sie ktos kto ich nie zna ...

Old Post 23-03-2002 18:40
nOne
yay!

Talking

To trzeba jakas reklame zrobic
Bo wiekszosc newbie pewnie nie jest zarejestrowana na boardzie

Old Post 23-03-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: c'mon jump!

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

znam je :P
ale np. panNA powinien zrzucic :D

Gratuluję pomysłu, REWELACJA Sniezku ! Idea "pokazania" newbiem tricków w taki sposób jest świetna :)

PS. a panNĄ proszę sobie twarzy nie wycierać ;)
Zresztą i tak z reguły ginę w pierwszych 15 sek. gry,czasem biorąc ze sobą jedną,dwie skóry a swoje szanse na przejście pokazaną w demku drogą(długie pasaże po odkrytych przestrzeniach) przy 2-3 "obcych" na planszy oceniam na 0 :(((

Old Post 23-03-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: c'mon jump!

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Gratuluję pomysłu, REWELACJA Sniezku ! Idea "pokazania" newbiem tricków w taki sposób jest świetna

PS. a panNĄ proszę sobie twarzy nie wycierać
Zresztą i tak z reguły ginę w pierwszych 15 sek. gry,czasem biorąc ze sobą jedną,dwie skóry a swoje szanse na przejście pokazaną w demku drogą(długie pasaże po odkrytych przestrzeniach) przy 2-3 "obcych" na planszy oceniam na 0 ((

no kazdy newbie tak ma... w koncu bedziesz mastah

Old Post 23-03-2002 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Mam taką nadzieję, dzięki :)
A na doxach widziałem jeszcze fajny skok z tych dwóch budynków ze słupami na dachu, do "okna za szybką",nie pamiętam jak sie te budynki nazywają.

Old Post 23-03-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

to bardzo prosty skok, mysle ze uda ci sie go zrobic bez problemu....

Old Post 24-03-2002 06:09
Merlin
r3esurrected

tia

sniezq a moze pokazesz jakies fajniejsze skoki bo te na dox to kazdy kto gra dluzej niz 2 miechy zrobi po 2 min prob, pokaz ten na rommel do fontanny albo ten thorkowy na dach vizavi parkingu

ps dla wszystkich newbie daje linka do kilku niezlych trikow by grucha czy cos
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/dema.php

Old Post 24-03-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

FrD mówi...

na streetach sa fajne skoki, ale nie chce mi sie dema nagrywac

Old Post 24-03-2002 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Exclamation

nie dało sie tego wewalic do 1 zipa ? nie chcem mi sie zrzucac tyle tych plikow zeby zobaczyc co GruSzka zmajstrowała

Old Post 24-03-2002 12:16
panNA
Warrior (Scrag)

Re: tia

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
sniezq a moze pokazesz jakies fajniejsze skoki bo te na dox to kazdy kto gra dluzej niz 2 miechy zrobi po 2 min prob, pokaz ten na rommel do fontanny albo ten thorkowy na dach vizavi parkingu :P

ps dla wszystkich newbie daje linka do kilku niezlych trikow by grucha czy cos :P
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/dema.php

Spox, tyle że te demka są spod bety 2,3 i na 2,5 raczej
qpa:(((

Thx Grucha za wskazówkę, a ja już kuffa skasowałem te demka, to jeszcze raz je ...

Kolejna edycja po wycieczce na serwer i zmianie rozszerzeń : GruCha, nie działa .Zmiana rozszerzenia
na 67 nic nie zmieniła, dalej komunikat że mishmash ...

Edytowane przez panNA dnia 24-03-2002 o godz. 13:01

Old Post 24-03-2002 12:36
GruChA
ho ho headshot

jakie demka ?? jakie majstrowanie ?? pierwsze slysze ze sa ze mna jakies dema - i to jeszcze jumpy

p.s. nie kupa panNA - zmien rozszezenie na dm_67 i poleci pod beta 2.5

Old Post 24-03-2002 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Buuuuuu

A już zaczełem ściągać.,... lipka, no cóż spróbuje przez jakiś program...może się uda
!

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
jakie demka ?? jakie majstrowanie ?? pierwsze slysze ze sa ze mna jakies dema - i to jeszcze jumpy

oto odpowiedz :
quote:
ps dla wszystkich newbie daje linka do kilku niezlych trikow by grucha czy cos
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/dema.php [/B]

Old Post 24-03-2002 13:51
[JP]Shadow
***uwka i tyle

Tych sniezkowych skoków to nawet nie sciągam bo wiem co za pytki tam są i już dawno temu je robiłem.Jak gram to raczej nie ustawiam sie w jakims specjalnym miejscu 3 min i potem licze kroki i spacja aby sie znalezc na latarni spacja i juz na baraku
Ide sobei na instynkt i wycinam podrodze czyba że .... spotkam kogoś z r3,wtedy to ja jestem zazwyczaj wyciety ale nie zawsze

Old Post 24-03-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

takie skoki sa przydatne do szybszego dotarcia w okreslone miejsce... bo tak to nie maja zbytniego znaczenia ... najlebszym trikiem moim zdaniem jest skok na ut_uptown na ten budynek na przeciwko garazy...

Old Post 24-03-2002 14:03
[JP]Shadow
***uwka i tyle

noo z tamtąd wszystkich wytniesz!ale ja umiem tam wskoczyc z obu respawnów i za garaży i ze szklanych pokoi

Old Post 24-03-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

quote:
takie skoki sa przydatne do szybszego dotarcia w okreslone miejsce... bo tak to nie maja zbytniego znaczenia ... najlebszym trikiem moim zdaniem jest skok na ut_uptown na ten budynek na przeciwko garazy...

zgadzam sie z przedmowca

Old Post 24-03-2002 14:28
GuriaS
Breathe

Talking

quote:

zgadzam sie z przedmowca

no to czemu mam taka niska ocene?

Old Post 24-03-2002 14:41
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:

no to czemu mam taka niska ocene?

A ja tak troszq poza topickiem, ale podoba mi się ten screen ...
Nazwał bym to UT_MaTrIx

Old Post 24-03-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

A ja tak troszq poza topickiem, ale podoba mi się ten screen ...
Nazwał bym to UT_MaTrIx

hehe tez mam takie screeny

a co do demka z trickami, to obejrze pozniej

\/

Old Post 24-03-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

hehe tez mam takie screeny

a co do demka z trickami, to obejrze pozniej

Heh spox można tego robić w hu* i jeszcze trochę, wystarczy że ktoś ma laga i trzeba mu wtedy boot'y zakładać i leczyć żeby się nie wykrwawił ... można zrobić różne pozycje, na stronce o UT duk3'a było 5 najlepszych screenów i tam były właśnie takie i masowe hehe spox sprawa ...

Old Post 24-03-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

GruCha !
Piszę posta bo na edycję poprzedniego nie reagujesz.Zmiana rozszerzeń na dm_67 nic nie daje, dalej ten sam błąd niezgodności wersji podaje, co jest ?
Ktoś tu jeszcze demkami się zajmował, nie pamietam nicka, poradźcie coś, bom ciekaw tych delicji :)

Old Post 24-03-2002 21:03
GuriaS
Breathe

Talking hehe

bardziej mi sie podoba screen blooda, bo jest bardziej matrixowy... luznego jest jak z MAX PAYNE'a jak leci do przodu w zwolninym tempie

Old Post 24-03-2002 22:18
GruChA
ho ho headshot

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
GruCha !
Piszę posta bo na edycję poprzedniego nie reagujesz.Zmiana rozszerzeń na dm_67 nic nie daje, dalej ten sam błąd niezgodności wersji podaje, co jest ?
Ktoś tu jeszcze demkami się zajmował, nie pamietam nicka, poradźcie coś, bom ciekaw tych delicji

panNA juz wiem czemu demka nie dzialaja : UWAGA tlumacze
zeby obejrzec te demka to zmieniasz te rozszezenie na dm_67, wlazisz do katalogu z gra, przenosisz pliczek pak5.pk3 w inne miejsce (nie skasuj go tylko), odpalasz gre i ogladasz demko, konczysz ogladanie ''badziewnych'' dem i wrzucasz spowrotem pliczek pak5.pk3 na swoje miejsce, taaaaaadaaaaaaaa

ten pliczek (pak5.pk3) to update do bety 2.5 i dlatego nie chca dzialac demka z 2.3 i 2.4

jak nie dziala to napisz

Old Post 24-03-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Teraz OK.
Musiałem oprócz pak5.pk3 jeszcze pak4 wyout, żeby na poziom bety 2,3 zejść i poszło.Thx.
Tricki na uptownie i villageu rewelacja, streets sobie na jutro zostawię, oczki mi sie już kleją a jutro do robala :(
Chyba żeby jeszcze ctf-a w jakiej Flamandii króciutko ...

Old Post 24-03-2002 23:40
Sniezek
Elite (Fiend)

czyli pomysl sie nie podoba..... ale mozna by zrobic jakis dzial dla beginnerow na ut.pl...

Old Post 25-03-2002 13:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions