Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Question 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?

Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselko Co wy na ten temat myslicie ?

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-03-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
.... Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ....

buhaahhaahah qfa .... nie moge... ej podaj mi ip tego serwa, to sie pobrehtam jak bede mial zly humor...

Old Post 13-03-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Co za debile.....
przy pingu 300 to latwiej sie heady dostaje niz wali...
LOL

Old Post 13-03-2002 10:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Co za debile.....
przy pingu 300 to latwiej sie heady dostaje niz wali...
LOL

no wlasnie...pewnie admin jakis niedorozwiniety.
choc czasem musze przyznac ze mam takie fartowne heady ale napewno nie trzy na jedna runde.
pewnie ten admin to jakis znajomy tego chitera.

Old Post 13-03-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Bez komentarza... .

Old Post 13-03-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Talking

Może koleś miał szczęście?

Old Post 13-03-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Re: 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?

quote:
Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselko Co wy na ten temat myslicie ?

Hmm... trzeba było nagrać mu demko, spisać WONID i te sprawy. Zresztą żaden czit nie jest w stanie kontrować za ciebie serii, więc nie można sprawić, żeby walił same heady. To jest po prostu niemożliwe. Więc sytuacje typu: "jesteś cziterem, sam widziałem jak mi heada walnąłeś!" lub "ten koleś ma chyba z 500 hp!" są jak dla mnie żenujące... Oczywiście nie mówię tu o twoim przypadku.

Ostatnio miałem taką akcję na klanówce (poproszono mnie żeby zagrał z jakimiś lamami pod fakenickiem, oczywiście nie podszywając się pod nikogo...) - koleś z pingiem 560 skosił kolejno 4 osoby z AWM'y, skaczące sobie w oddali po jego horyzoncie. Po prostu zwalają mnie z nóg takie sytuacje...

P.S. Czy ten serwer nie należał przypadkiem do NFU?

Old Post 13-03-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Niektorzu cziterzy sa smieszni. Szkoda slow.

Old Post 13-03-2002 16:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

A wiecie co w tym smieszne ?? Adminem byl OP i to on tak wlasnie powiedzial, a osoba spierajaco go to g0.assasin ...

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 13-03-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

pryzy pingu 300 -400 jedyne co mi dobrze wychodzi to padanie po headzie

Old Post 13-03-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]Kirk
Skilled (Knight)

ok qwa wania skad masz ten napis lord of the boards ???

Old Post 13-03-2002 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]Kirk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]Kirk Znajdź więcej post'ów przez  [STER]Kirk Dodaj [STER]Kirk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]Kirk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

I będzie aferka o sygnaturke

Old Post 13-03-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
A wiecie co w tym smieszne ?? Adminem byl OP i to on tak wlasnie powiedzial, a osoba spierajaco go to g0.assasin ...

to ladne chlopaki maja pzrezycia z CS.... Nie wiem jak im przy takim pingu latwiej heady wychodza, no ale z elyta nie bede sie spzreczal!!!!

Old Post 13-03-2002 19:18
mAJKiEL
Elite (Fiend)

ej quwa przeciez od dawna wiadomo ze sie lepiej hedy strzela na wiekszym pingu ale slyszalem tez ze z zamknietymi oczyma tez jest nizle ale powiem wam jedno ostatnio mialem akcje ze gralem pod fake nickiem (jak ktos powie ze sie chwale to go rostrzelam bo nie o to chodzi) zabilem 6 kolesi w 1 rundzie z USP hedami i juz chciano mi dac kicka gdybym szybko niezmienil kxywy na klanowa smieszne ale prawdziwe takie sa polskie realia

Old Post 13-03-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

hmmm zeby nie wyjsc na idiote ... no coz
powiem tak ze mi fajnie hedy siadaly przy pingu 250 ogien ciagly z ak47 rox ale czesciej bylo ze padalem 1 , no coz scoorpion - moze on byl z bielska ???? )))))))))))))0

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 14-03-2002 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
hmmm zeby nie wyjsc na idiote ... no coz
powiem tak ze mi fajnie hedy siadaly przy pingu 250 ogien ciagly z ak47 rox ale czesciej bylo ze padalem 1 , no coz scoorpion - moze on byl z bielska ???? )))))))))))))0

Hehe czy ja wygladam na Wrozke ? Wiem ze polska scena schodzina psy... tak nisko jeszcze nigdy nie byla ;0

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 14-03-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

pffff... qpienie broni na pingu 400 juz zajmuje troche czasu, a co dopieo z celnym trafianiem. Dla mnie ping 200 to juz duzo za duzo

Old Post 14-03-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

Cool bez sensu

polska scena CS'a jest gowniana!! nie ma servera na ktorym by jakiegos czitera nie bylo. to juz jest szczyt

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 14-03-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

heh...nooooo chcialbym poznac tego mistrza Yogurta niech mi zapoda nauki (doda mocy), tak sie zlozylo ze ostatnio mam taki ping lub wiekszy i jakos cieeezko trafic w kolesia a co dopiero w gloffe .... ale to chyba wszyscy wiedza.

for all.

Old Post 14-03-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

ale chyba wyprobuje jeden sposob, napije sie conieco - po tym sie wsztstko robi wieksze )- moze to dzial ??

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 15-03-2002 02:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Unhappy

Ja pamietam, jak 2 razy trafilem w glowe na wysokim pingu celujac zupelnie gdzie indziej. Niestety ten 2 raz to tk . Tak poza tym to ciekawe uczucie gdy wydzisz, ze ostrzelujesz sciany, a gosciu dostaje heada.

Old Post 15-03-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
connan.kt
Training (Enforcer)

hue z pingiem 300 wali sie naprawde lepsze cheady mowie to calkiem powaznie...

...szkoda tylko ze sie wali po swoim teamie

Old Post 15-03-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

hmm... nie wiem jak u was jest, ale jak ja mam taki ping i kogos zobacze to dopiero zaczyna mi lagowac. np. jak sobie biegne i ktos nagle z za rogu wyskakuje to widze jesgo postac, laguje mi, a nastepnie juz leze...wedlug mnie to dosc trudno kilka headow na takim pingu zalatwic...

choc ja nie jestem bardzo doswiadczonym graczem i moze takie rzeczy sie pozniej opanowuje...

GG 1090334

Old Post 15-03-2002 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

to jest taki specjalny czit, przeciwnik włancza go jak wie że zaraz spotka sie z tobą i ty go nie możesz trafić bo wydaje ci się że ma laga, a on ciebie zabija w tym czasie

Old Post 15-03-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

hmm... mozliwe tylko jeden maly detal- to ja mam wtedy laga...

GG 1090334

Old Post 15-03-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

To bezsensu ze na wiekszym pingu sie lepiej hedy wali A moze, zara ide na CSa i sobie sciagne w tle jakies filmiki i bede mial ping 800 bede walil 2x wiecej hedpw buhehe

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 16-03-2002 22:26
Partyzant
Partyzancik

quote:
To bezsensu ze na wiekszym pingu sie lepiej hedy wali A moze, zara ide na CSa i sobie sciagne w tle jakies filmiki i bede mial ping 800 bede walil 2x wiecej hedpw buhehe

scorp niech neme tez posciaga i pogra to wtedy 3000 ping i w tym momencie zagrajcie klanowke jeszcze to wygracie z nimi na pewno

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 17-03-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|SUN|SPINACZ
Skilled (Knight)

on byl z BIELSKA

Old Post 17-03-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |SUN|SPINACZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |SUN|SPINACZ Znajdź więcej post'ów przez  |SUN|SPINACZ Dodaj |SUN|SPINACZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |SUN|SPINACZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

hehehe...juz wszystko rozumiem... moze mu chodzilo o to ze przy pingu 300-400 najprawdopodobniej beda staszne lagi... i jak naprzyklad taki delikwent przez laga zawisnie w powietrz na sekunde albo dluzej to mu mozna ladnie heda przycelowac...

Old Post 18-03-2002 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

Ja powiem tak na pingu 300-400 ja nawet qpy zrobic nie moge a co dopiero pociagnac za spost . Gos miał szczescie (właczył se OGC i sie bawił do woli ) heheh

Old Post 22-03-2002 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:48.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions