Re: 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?
quote: Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselko Co wy na ten temat myslicie ?
Hmm... trzeba było nagrać mu demko, spisać WONID i te sprawy . Zresztą żaden czit nie jest w stanie kontrować za ciebie serii, więc nie można sprawić, żeby walił same heady. To jest po prostu niemożliwe . Więc sytuacje typu: "jesteś cziterem, sam widziałem jak mi heada walnąłeś!" lub "ten koleś ma chyba z 500 hp!" są jak dla mnie żenujące... Oczywiście nie mówię tu o twoim przypadku .
Ostatnio miałem taką akcję na klanówce (poproszono mnie żeby zagrał z jakimiś lamami pod fakenickiem, oczywiście nie podszywając się pod nikogo...) - koleś z pingiem 560 skosił kolejno 4 osoby z AWM'y, skaczące sobie w oddali po jego horyzoncie. Po prostu zwalają mnie z nóg takie sytuacje...
P.S. Czy ten serwer nie należał przypadkiem do NFU?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|