Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > nudzi?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

nudzi?

nie nudzi wam sie juz q3?
ja tym rzygac zaczalem....nie gram juz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-04-2002 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

mi sie nie nudzi

Old Post 05-04-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Re: nudzi?

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
nie nudzi wam sie juz q3?
ja tym rzygac zaczalem....nie gram juz

Niezle nie powiem Mi sie po paru dniach grania po necie znudzil.

Old Post 06-04-2002 02:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

Re: Re: nudzi?

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Niezle nie powiem Mi sie po paru dniach grania po necie znudzil.

jak od każdego minusa dostawałeś to nie dziwne , a ty mareczku jeszcze wrócisz do q3 zobaczysz

Old Post 06-04-2002 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Red face wozzzzzzzaaaaaaaaaa

Przestan szerzy takie herezje! Jak wogole mozesz tak myslec

Old Post 06-04-2002 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Talking

mi sie już znudził - zbyt często przegrywałem tera gram sobie tylko rpzez 5 min dziennie z botami

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-04-2002 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

hm... raz sie mi znudzil ale powrocilem do chwaly :o (na 100% dlatego ze od wszystkich dostawalem ) a tera lepiej sie gra, w czasie tej przerwy to sobie pogralem w Cossacks jakies tam hm... Diablo 2 i takie tam, a tera lepiej sie giercuje

emi : wiem co napiszesz :o to twoj topic bedzie

Old Post 06-04-2002 11:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Kazda gra po pewnym czasie sie moze znudzic. Tak samo jak najlepsze zarcie, najladniejsze laski i najlepszy alkohol Czesta przyjemnosc wkoncu przestaje byc przyjemnoscia

Old Post 06-04-2002 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Kazda gra po pewnym czasie sie moze znudzic. Tak samo jak najlepsze zarcie, najladniejsze laski i najlepszy alkohol Czesta przyjemnosc wkoncu przestaje byc przyjemnoscia

ja od trzech lat prawie codziennie gram na komórce w węża i jakoś mi się nie znudził - q3 na dłuższą metę jest monotonny (chodzisz, zwiedzasz, strzelasz, chodzisz, zbierasz, strzelasz, fragujesz)

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-04-2002 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Mi sie znudzil ale ze wsrod zanjomych nikt nie chce grac w QW to gram w CPM(a) dalej

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-04-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

mi sie nie nudzi...

Old Post 06-04-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d

ja od trzech lat prawie codziennie gram na komórce w węża i jakoś mi się nie znudził...

kurva, dobre
Mi q3 powolutku zaczyna sie nudzic. Gra jednej mapy, malo jest przeciwnikow chetnych do grania na innych mapach oprocz cpm1a (mapa najlepsza, ale ile mozna???). Jak tak dalej pojdzie to qw only!

Old Post 06-04-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

hm ja to zazwyczaj mam tak ze jak widze obojetnie jaka gre to popodziwiam chile grafe i po 1h juz wogule w nia nie gram...z q3 bylo calkiem inaczej gralem w to dziennie i zawsze byla zajebista zabawa..teraz juz nic nie bawi ehh :/

Old Post 06-04-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

Re: Re: Re: nudzi?

quote:
Napisane oryginalnie przez ++]Ac1D[++

jak od każdego minusa dostawałeś to nie dziwne , a ty mareczku jeszcze wrócisz do q3 zobaczysz

eno watpie i tak juz gowno sie dzieje w Polsce co jaki turniej to wszytsko oklepane, obojetnei czy to tdm czy 1v1 czy cpma czy vq3 wszytskie mapy te same rzadncyh nowych trikow nie ma zadnego kozaka co wyszskich jedzie jak chce...czasy minely

Old Post 06-04-2002 13:48
t0d
Elite (Fiend)

to chyba dobrze że jest wyrównany poziom co do reszty to się zgadzam - swego czasu było mówione, że arQon (koder cpma - gdyby ktoś nie wiedział) ma zamiar wprowadzić nowy tryb gry do cpma - skończyło się jedynie na zaimplementowaniu "starego" freeztaga wszystko stio w miejscu

vanitas, vanitatum et omnia vanitas

Old Post 06-04-2002 16:22
emi
lame

Ladne laski nigdy sie nie nudza........

Old Post 06-04-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
to chyba dobrze że jest wyrównany poziom co do reszty to się zgadzam - swego czasu było mówione, że arQon (koder cpma - gdyby ktoś nie wiedział) ma zamiar wprowadzić nowy tryb gry do cpma - skończyło się jedynie na zaimplementowaniu "starego" freeztaga wszystko stio w miejscu

vanitas, vanitatum et omnia vanitas

Moze chodzi o midair ? Rxr mowil ze ktos z ekipy cpm chcial zrodla tego mod'a. Mam nadzieje, ze wprowadza go poniewaz to zajebisty mod (ra sie chowa) ale z ta predkoscia rakiet z q3 to jakos was nie widze

Old Post 06-04-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wątpię czy w cpma może być jeszcze coś nowego... jak dla mnie to teraz dodają do niego tylko "upiększacze" np.czcionki do Threeware`a (CTF) - może coś się zmieni kiedy będą robić cpma2.0

Old Post 06-04-2002 16:35
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

quote:
wątpię czy w cpma może być jeszcze coś nowego... jak dla mnie to teraz dodają do niego tylko "upiększacze" np.czcionki do Threeware`a (CTF) - może coś się zmieni kiedy będą robić cpma2.0

człowieku zanim bedzie cpma1.0 to jush w q5 bedziemy grac taka prawde myślałem że po 0,99 bedzie 1.0 a tu 0,99w1 i w2 idzie ,spryciarze

Old Post 06-04-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

tak bajdewej to ile robiono challenge promode 1.0 ??? ktoś wie??

Old Post 06-04-2002 17:30
SweepeR
sweter

Prawie rok.

Co do topicu to jak sie gra caly czas w kolko na dennej mapie cpm1a..........................................

Old Post 06-04-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Prawie rok.
cpma robi nowy rekord

quote:
Co do topicu to jak sie gra caly czas w kolko na dennej mapie cpm1a..........................................

właśnie - jest jeszcze conajmniej kilkanaście innych mapek dobrych do CPMA : cpm11, cpm13, cpm7 itd a dotychczas jedyny serwer na którym widziałem cpm7 był w Japoni

PS gdyby ktoś nie wiedział jesto to mój setny post na tym boardzie

Old Post 06-04-2002 18:27
SweepeR
sweter

No to kongratulejszyny.

Nie no, nie jest az tak zle, zeby grac w Japonii. Swego czasu (przed Gwiazdka i na poczatku tego roku) pogrywalem troche z Khaile'em na cpm7 (w FFA ) na BarrysWorldzie albo Quakeshicie. Zalezy z kim jeszcze gralismy

Old Post 06-04-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
No to kongratulejszyny.
dzinx
quote:
Nie no, nie jest az tak zle, zeby grac w Japonii. Swego czasu (przed Gwiazdka i na poczatku tego roku) pogrywalem troche z Khaile'em na cpm7 (w FFA ) na BarrysWorldzie albo Quakeshicie. Zalezy z kim jeszcze gralismy
hmm w ffa?? na takiej małej mapce - musiałobyć zaje...b...iscie
co do BarrysWorld`a i Quakeshit`a to ja mam tam takie pingi, że zanim bym się połączył z jednym z ich serwerów (np .BarrysWorld - Rocket Arena 3 (1) - RA3Map1 Only ping 1336ms a QuakeShit CPMA 0.99w2 ping 1632ms) to bym się z 10 razy mógł ogolić - poczekam aż mój admin postanowi założyć serwer q3cpma i odda mi do niego adminpass / rconpass

Old Post 06-04-2002 19:47
SweepeR
sweter

No ja wtedy do bw mialem gdzies 100-150, a do qs 200-250. Ale gralo sie spoko z kodem sieciowym cpma. Teraz to tez jest masakra, nawet do polskich serwow mam pingi po 1500...

Old Post 06-04-2002 20:22
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

właśnie - jest jeszcze conajmniej kilkanaście innych mapek dobrych do CPMA : cpm11, cpm13, cpm7 itd a dotychczas jedyny serwer na którym widziałem cpm7 był w Japoni

hm kilkanascie ..wymieniles 3... z czego dwie sa grane na prawie kazdym turnieju czy na co drugim. cpm1a..hm poprostu moim zdaniem nie ma drugiej takiej mapki z taka zapingolista akcja .
wogule cos mi sie zdaje ze granie tak na maxa w jakas gre mija sie z celem, najlepsze to chyba jest ps2 i pykanie od czasu do czasu przez 5 min w jaKAS daremna gre z super grafa.

Old Post 06-04-2002 20:29
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion

hm laski to chyba nigdy sie nie znudza oczywiscie te da best

Old Post 06-04-2002 20:31
Lucas
esports.pl

Za malo czasu mam na gre aby mi sie q3 mogl znudzic...

Old Post 06-04-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

ja tez za malo gram
narazie to ja tylko botami rzygam
z ludziami moge se pograc

Old Post 06-04-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ragnar
School sux

Thumbs up

Moze po jakims czasie sie nudzi, ale musimy poczekac do wielkich tytulow( DoomIII, DN Forever, QIV) grajac w stare zeby nie wypasc z branzy

Old Post 06-04-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ragnar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ragnar Znajdź więcej post'ów przez  ragnar Dodaj ragnar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ragnar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:35.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions