Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jak Was tepsa traktuje ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Jak Was tepsa traktuje ?

Bluzgi na tepse, na jej prezesów, na ich dzieci i wnuki ...
Od paru dni (chyba od trzech) horror na maxa.Sieć snuje, transfery pod np.getrightem spadły mi z ok.40 kbps do ... 4-7 :(((
To jeszcze nic, ale przedtem pingi do polskich serwów miałem wszystkie poniżej 100, w złe dni ok. 150.Teraz (a jest sob.06.04.02 godz.18.04 ) coolnet -oczywiście full- ma 80,upc 105,cyberkill CYK-owy 167, reszta 9999. To nie jest błąd- 9999.
Myśle że mi tpsa tłumik założyła.Czy ktoś z N.Huty ( z Krakowa)
ma podobnie ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Jak Was tepsa traktuje ?

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Od paru dni (chyba od trzech) horror na maxa.Sieć snuje, transfery pod np.getrightem spadły mi z ok.40 kbps do ... 4-7 ((
To jeszcze nic, ale przedtem pingi do polskich serwów miałem wszystkie poniżej 100, w złe dni ok. 150.Teraz (a jest sob.06.04.02 godz.18.04 ) coolnet -oczywiście full- ma 80,upc 105,cyberkill CYK-owy 167, reszta 9999. To nie jest błąd- 9999.
ma podobnie ?

Z tymi serverami to nie wina TPSA, poprostu nawaliły i nie działają ...

Old Post 06-04-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Cztery, a czasem sześć serwerów na raz pada?
Obyś miał rację, ale nie wydaje mi się. A poza wszystkim innym, transfery mówia same za się, przeglądanie www mam jak z modemu, no rzeźnia.
Pewny jestem że tepsa macza w tym paluchy, jakieś dwa tygodnie temu była mała aferka, założyli w Hucie i w Podgórzu, gazety troche o tym popisały i co? I nic, sqrwiałe demony robią co chcą ...

Old Post 06-04-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: Jak Was tepsa traktuje ?

quote:
Od paru dni (chyba od trzech) horror na maxa.Sieć snuje, transfery pod np.getrightem spadły mi z ok.40 kbps do ... 4-7 ((
ma podobnie ?

panNA ja też kiedyś mialem problemy z tpsa ze w ogule net nie działał nie tylko umnie ale u jaggeda też a on jest w innej sieci
tpsa jest sux i mam już powoli jej dość .
wszystko przez to że w polsce niema równych sobie konkurentów
bo żeby miała to robiła by wszystko żeby mieć dobrą renome
niema konkurencji żadnego zagrożeniia i se jajca odwala

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 06-04-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Jak Was ...

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

panNA ja też kiedyś mialem problemy z tpsa ze w ogule net nie działał nie tylko umnie ale u jaggeda też a on jest w innej sieci
tpsa jest sux i mam już powoli jej dość .
wszystko przez to że w polsce niema równych sobie konkurentów
bo żeby miała to robiła by wszystko żeby mieć dobrą renome
niema konkurencji żadnego zagrożeniia i se jajca odwala

I o to chodzi, i to jest przy okazji najgorsze, nic praktycznie nie można z tym zrobić BO TEPSA JEST JEDYNA, nie ma zastępnika, żadnej alternatywy. Pajace usiłują teraz sprzedawać jakąś Infostradę (bo już nawet SDI niechętnie). To przecież i ostatni kretyn by policzył że lepiej sprzedać 10 tanich łączy niż jedno drogie, nie? Zwłaszcza że te "tanie" wcale takie tanie nie są ...

Old Post 06-04-2002 20:19
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Cztery, a czasem sześć serwerów na raz pada?
Obyś miał rację, ale nie wydaje mi się. A poza wszystkim innym, transfery mówia same za się, przeglądanie www mam jak z modemu, no rzeźnia.
Pewny jestem że tepsa macza w tym paluchy, jakieś dwa tygodnie temu była mała aferka, założyli w Hucie i w Podgórzu, gazety troche o tym popisały i co? I nic, sqrwiałe demony robią co chcą ...

Co do załącznika mam taką samą sytuację ... te same servery mi nie chodzą, a nie mam łącza z tepsy

Old Post 06-04-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

To skąd masz łącze?Jeśli to nie tajemnica, i nie zostanie to potraktowane jako [krypto]reklama, to napisz dwa zdania kto ci i-neta dostarcza, jak i za ile;)

PS.Jeśli ta sytuacja (już nie mówie o servach UT ale ogólnie o parametrach sieci) jest tylko wynikiem jakiegoś weekendowego szczytu to ... to niech już będzie poniedziałek.
PS2.Jedyna zaleta tej sytuacji jest taka, że wreszcie mam czas mapki poogladać :))) Golgothę znacie? Finalną?Dla mnie OK, po trochę wszystkiego, nie jest za mała i z fps-ami nie najgorzej.No ale ile można z botami, nawet taki njuba jak ja jest od nich lepszy.

Old Post 06-04-2002 21:40
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
To skąd masz łącze?Jeśli to nie tajemnica, i nie zostanie to potraktowane jako [krypto]reklama, to napisz dwa zdania kto ci i-neta dostarcza, jak i za ile

PS.Jeśli ta sytuacja (już nie mówie o servach UT ale ogólnie o parametrach sieci) jest tylko wynikiem jakiegoś weekendowego szczytu to ... to niech już będzie poniedziałek.
PS2.Jedyna zaleta tej sytuacji jest taka, że wreszcie mam czas mapki poogladać )) Golgothę znacie? Finalną?Dla mnie OK, po trochę wszystkiego, nie jest za mała i z fps-ami nie najgorzej.No ale ile można z botami, nawet taki njuba jak ja jest od nich lepszy.

Ja mam łącze załatwione od mojego ojca z pracy tzn z TELER'a, lącze 2mb, jest tam prezesem no i dzięki temu mam takie łącze, chociaż mieszkam 10 km od miasta, a nawet w mieście nikt nie ma tak silnego łącza ... ahh te znajomości ...

Old Post 06-04-2002 22:30
panNA
Warrior (Scrag)

Leżę i kwiczę i nie dycham ...

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Ja mam łącze załatwione od mojego ojca z pracy tzn z TELER'a, lącze 2mb, jest tam prezesem no i dzięki temu mam takie łącze, chociaż mieszkam 10 km od miasta, a nawet w mieście nikt nie ma tak silnego łącza ... ahh te znajomości ... :P

Leżę i kwiczę i nie dycham ... i w sumie na tym mógłbym posta zakończyć. 2 MB mówisz ? No to faktycznie jesteś do pewnego stopnia miarodajny, jako źródło informacji o stanie serwerów UT.Ja się dzielę 460 kbpsami z 10-14 innych userów, tyle dobrze że oni nie grają, ale za to jakieś smurfne hity ciągną przez KaZaa lubo inne Gnutella ... Taaa, 2 MB ... 2 MB ... 2 MB ... to mi się może przyśnić :)))

PS.Ludu miasta Krakowa, co z wami, komunikat o stanie sieci plisss ;)

Old Post 06-04-2002 22:49
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Leżę i kwiczę i nie dycham ...

quote:

Leżę i kwiczę i nie dycham ... i w sumie na tym mógłbym posta zakończyć. 2 MB mówisz ? No to faktycznie jesteś do pewnego stopnia miarodajny, jako źródło informacji o stanie serwerów UT.Ja się dzielę 460 kbpsami z 10-14 innych userów, tyle dobrze że oni nie grają, ale za to jakieś smurfne hity ciągną przez KaZaa lubo inne Gnutella ... Taaa, 2 MB ... 2 MB ... 2 MB ... to mi się może przyśnić ))

PS.Ludu miasta Krakowa, co z wami, komunikat o stanie sieci plisss

Widzisz, takie są uroki życia w mieście ... A wieś .. to całkiem inny świat ...

Old Post 06-04-2002 23:21
panNA
Warrior (Scrag)

Jeden po drugim, oups ...

No to pograłem sobie ... 10 minut po raz pierwszy od dwóch dni.
Na Snajperze. Zaraz potem "connection interrupted".
A nawet nieźle mi szło, mimo pewnej ilości rumu z colą ...
Zdanie moje co do tpsa podtrzymuję, oto aktualny stan sieci UT dla Polski Południowej.

ps. Blood, a ta firma to zasobna jest? Kawałeczka sieci w Galicji by sponsoringiem nie objęła ?Kawałeczka ......

Old Post 06-04-2002 23:22
GuriaS
Breathe

Talking hehe

a ja sobie teraz z duki3m gralem w q3 i mielismy pingi idealne [koło 50]. jak by takie pingi byly caly cas...

Old Post 07-04-2002 04:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

... nie mientkim.

Fakt, na mnie też w końcu przyszedł czas ... między 3.oo a 4.oo pograłem nawet na Coolnecie :) Troszkę lagowało, ale dało się. Ale to przegięcie żeby na kawałek gry czekać do białego rana.

Old Post 07-04-2002 11:15
quietc
UT VIRGIN

Lightbulb

heh rzeczycwiscie szlag moze czleka trafic z tym netem ja tez z kraka ale lacze mam z kablowki (chello) wiec mam dla siebie 512kbs
ale dosc czesto kurwica mnie bierze, zwlaszcza wieczorami i w weekendy.
chello wogole ma problemy z poslkimi serverami
za to klanowki mozna rozgrywac w cb bez problemow(choc i z tym bywa roznie:> )

Old Post 07-04-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

hmm...

No niewiem chlopaki ja mam bardzo dobry ping gdzies okolo [od 15 do 60] no i jestem podlaczony do tpsa wiec niewiem...kogo to wina.No ale wczesniej ak zaczynalem grac oraz jagged a jestesmy w tej samej sieci podlaczeni wiec mielismy baaaaardzo duze pingi i nieiwem jaka jest prawda i ogoosadzac.......

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 11-04-2002 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: hmm...

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
No niewiem chlopaki ja mam bardzo dobry ping gdzies okolo [od 15 do 60] no i jestem podlaczony do tpsa wiec niewiem...kogo to wina.No ale wczesniej ak zaczynalem grac oraz jagged a jestesmy w tej samej sieci podlaczeni wiec mielismy baaaaardzo duze pingi i nieiwem jaka jest prawda i ogoosadzac.......

te "ogoosadzac" to kogo osadzac sory

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 11-04-2002 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Ja tez mam chello i jakos ostatni sie grac nie dalo przez tydzien, a tak mam pinga w granicach 15-40!!!! Ale najlepszego z tego co wiem ma japko.r3 on to ma prawie zawsze 0-5 hehe!!!! squbany

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 12-04-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh wiem , japko to juz wogole ze snajperka sobie nie moze pograc

Old Post 12-04-2002 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Ja tez mam chello i jakos ostatni sie grac nie dalo przez tydzien, a tak mam pinga w granicach 15-40!!!! Ale najlepszego z tego co wiem ma japko.r3 on to ma prawie zawsze 0-5 hehe!!!! squbany

A ja dziś na serverze szwedzkim miałem pinga 250 a na coolnecie 300 i takie lagi że kurwica mnie trafiała ... i tak już jest od tygodnia ... sUx

Old Post 12-04-2002 22:58
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
heh rzeczycwiscie szlag moze czleka trafic z tym netem ja tez z kraka ale lacze mam z kablowki (chello) wiec mam dla siebie 512kbs
ale dosc czesto kurwica mnie bierze, zwlaszcza wieczorami i w weekendy.
chello wogole ma problemy z poslkimi serverami
za to klanowki mozna rozgrywac w cb bez problemow(choc i z tym bywa roznie:> )

no i szkoda mi ciebie Quietcu.
bo Chello kiedys od nas kupowalo rure do sieci, i (wtedy) mialbys do mnie (i do coolnetu) mniej niz 10ms. Ale Chello zrobilo sobie rekalkulacje kosztow i wyszlo im, ze taniej bedzie im puszczac pakiety dokola, przez pol Europy... efekty tego widzisz grajac. Komu masz podziekowac? Hm, moze specom od marketingu? reklamy?
Heh....

Old Post 13-04-2002 01:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

no nie wiem , ja mam chello i nie narzekam na razie , ping w Polsce jest ok.20-70 a za granica 100-150

Old Post 13-04-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

no i szkoda mi ciebie Quietcu.
bo Chello kiedys od nas kupowalo rure do sieci, i (wtedy) mialbys do mnie (i do coolnetu) mniej niz 10ms. Ale Chello zrobilo sobie rekalkulacje kosztow i wyszlo im, ze taniej bedzie im puszczac pakiety dokola, przez pol Europy... efekty tego widzisz grajac. Komu masz podziekowac? Hm, moze specom od marketingu? reklamy?
Heh....

Papuga, jak możesz to skontaktuj się ze mną na gg - 1301655 albo przez maila [email protected] , chcielibyśmy dziś rozegrać mecz klanowy pomiezy klanami dT a |SG| na twoim serverq i będziesz nam potrzebny, nop chyba że dasz rcona

Old Post 13-04-2002 15:37
PAPUGa
Elite (Fiend)

spoko ...

[QUOTE mecz klanowy pomiezy klanami dT a |SG| na twoim serverq i będziesz nam potrzebny, nop chyba że dasz rcona [/QUOTE]

paselko do rcona posylam ci na GG.
ale jeden warunek - drugiej stronie (klanowi z ktorym walczycie) musicie rowniez przekazac to paselko

no i rano, jak wroce z nocki UT w cyberze, paselko wyexpiruje

Old Post 13-04-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

hmm ja mam lacze Polpak tepsowskie... po prostu do kafejki sie podlaczylem I nie mam problemow takich, jak czytam ze w krakowie sa. Wydaje mi sie, to mzoe byc wina routerow? (papuga popraw mnie jesli sie myle ) Podobnie ma Koszalin... nie moga czasem grac, bo sygnal sie gubi gdzies po drodze, gdzie jest skopany tepsowski router i z tego wzgledu ping skacze wyzej niz Kozakiewicz W Bydgoszczy sa "czyste" lacza, dlatego moge sie cieszyc dobrym pingiem ok 20... dopoki jacys imbecyle nie zaczna sciagac xxx i kto wie co jeszcze.

Old Post 14-04-2002 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

temat sieci polpaku/tepsy w kraju to .....

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
hmm ja mam lacze Polpak tepsowskie

to temat rzeka. mysle ze tutaj nie powinnismy sie wypowiadac ani bawic w analizy dosc szczegolnego zachowania pakietow w sieci naszego ukochanego monopolisty telekomunikacyjnego.

Zainteresowanych najrozmaitszymi opiniami na jego temat - zapraszam na news:://pl.internet.polip
tam rozni nieszczesnicy sie wypowiadaja zego zycza telepsie, i co by jej zrobili :p

Old Post 14-04-2002 09:43
deen
Man of the Moon

Post to samo...

panNa u mnie przez weekend bylo podobnie, sieczka pingi w granicach 400 jednym slowem horror.

Old Post 17-04-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: to samo...

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
panNa u mnie przez weekend bylo podobnie, sieczka pingi w granicach 400 jednym slowem horror.

A wewe ja już od tamtej niedzieli mam pingi 300, lagi jak hu*, tylko coolnet mi działa w miarę pożadnie .. choć też nie zawsze, dawniej miałem ping 60 - 70 na każdym prawie servrwie polskim, a teraz jak mam 150 to się cieszę :-/

Old Post 18-04-2002 18:34
panNA
Warrior (Scrag)

Prędkość światłaaaaaaaaa ...

Takiego serwisa znalazłem, pewnie znacie, a jak nie to na zdrowie:www.proneteus.civ.pl/speed/

W zależności od stanu sieci pokazuje u mnie czasem tyle:

Twoja szybkość połączenia z Internetem:
(test na serwerze proneteus.civ.pl)
81.04 Kbps
10.13 kbajtów/sek
czas: 15.16

A czasem tyle:
8.8 Kbps
1.1 kbajtów/sek
czas: 139.84

W tym drugim przypadku, jak łatwo się domyślić mam obniżony nastrój ;)

Czasem zaś tyle:
211.12 Kbps
26.39 kbajtów/sek
czas: 5.82
I to już jest jakaś pomyłka ... ale wiem, Internet Explorer ma cache, trzeba go przed testem wykaszować

Edytowane przez panNA dnia 18-04-2002 o godz. 23:19

Old Post 18-04-2002 20:49
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Prędkość światłaaaaaaaaa ...

quote:
Takiego serwisa znalazłem, pewnie znacie, a jak nie to na zdrowieurl]www.proneteus.civ.pl/speed/[/url]

to mi pokazywalo tyle...
126.4 Kbps
15.8 kbajtów/sek
czas: 9.72
--------------------------------------------------------------------------------
gdy sciagalem kaza z predkoscia 845kbps

btw - gdyby ktos nie wierzyl, ze mozna z waszych kompow wyciagnac prawie dowolne informacje - i to bez pomocy wirusaurl]http://leader.ru/secure/who.html[/url]

Old Post 23-04-2002 22:47
panNA
Warrior (Scrag)

Re: to samo...

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

A ja się powoli do tego przyzwyczajam, w weekendy po prostu nie da się grać, pingoza taka że głowa boli, najlepsza gra u mnie jest między 23.oo a 4.oo, w tygodniu. Tylko ta praca mi bruździ, szukam sponsora, może byc nadopiekuńcza starsza pani ;)
Zresztą cieszę się z tego co mam, do końca stycznia tego roku w ogóle nie miałem netu ... jak ja żyłem ... jak jakiś buszmen :)))

Old Post 25-04-2002 00:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:29.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions