Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Klany > Seks w FPP a powiazania miedzyklanowe
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fB.Wolver1ne
Training (Enforcer)

Seks w FPP a powiazania miedzyklanowe

Sluchajta.... Moglibyscie tak luknac do tematu Nowy klan Q3, w ktorym jest troche infa o nowym klanie q3 =).... Tego temata dalem tylko dlatego, zebys tu wpadl

BTW: ktora z mapek jest w/g Was najlepsza do Team DM? Mowie tu o czystym vq3 (standardowe mapki only!). Moim kandydatem jest q3dm7....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-07-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fB.Wolver1ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fB.Wolver1ne Znajdź więcej post'ów przez  fB.Wolver1ne Dodaj fB.Wolver1ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fB.Wolver1ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no coz....fajna masz ocene

Old Post 18-07-2001 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

tja...

Old Post 18-07-2001 10:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

ROTFL =] Bardzo, ale to bardzo cenione sa jego wypowiedzi =]

Old Post 18-07-2001 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

no lolik kurde =]
chyba komus podpadl.....

Old Post 18-07-2001 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ale kurde bele komu i za co? =]

Old Post 19-07-2001 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Widocznie takie sa jego wypowiedzi...

Old Post 19-07-2001 10:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Szkoooda ze ten swiat jest niesprawiedliwy i nie mozna oceniac ludzi z fpp.pl .... to bysmy "zobaczyli" jakie sa twoje wypowidzi MajeS

Aaa i co to zanczy ze ludki z fpp.pl maja 5 punktow? Jak nie sa oceniani to wogole nie powinni miec tej "rubryki"... bo co to qfa, Narcyzm? Ze ktos z fpp.pl to odrazu wzor jest?

Old Post 19-07-2001 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

o jak nam przykro.... blo sie wkurza ze na niego mozna glosowac...

Old Post 19-07-2001 13:12
blo
death czarnianin

ojeku wlasnie zajebiscie mi ocene obnizyles... pewniemi zmieniles swoja ocene mnie na 1 lub 2... ojoj co ja poczne.....

Majesiku nie odwracaj kota ogonem....

Old Post 19-07-2001 15:01
blo
death czarnianin

ojeku wlasnie zajebiscie mi ocene obnizyles... pewnie mi zmieniles swoja ocene mnie na 1 lub 2... ojoj co ja poczne.....

Majesiku nie odwracaj kota ogonem....

Old Post 19-07-2001 15:01
[FPP]MajeS
Guest

nie obnizylem ci oceny [powaznie]

kiedys raz na ciebie glosowalem bodajze na 3 albo 4, ale teraz nie obnizylem jej...

Old Post 19-07-2001 15:16
oxygen
new challenger

hihi...
kazdy tak mowi...ja narazie ocenilem jedna osobe
sweepera na 4

Old Post 19-07-2001 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no qfa wisi mi to - jak bym tak zrobil to bym po prostu powiedzial...

Old Post 19-07-2001 17:09
fB.Wolver1ne
Training (Enforcer)

E tam, przeciez chyba nikt nie bierze tych calych ocen na powaznie... Coniektorzy zawsze beda dostawali piatki jakich by gloopot nie napisali (wiara z [FPP]- piatka za jedno nic nie znaczace zdanie?!), a inni jedyneczki... Jak powszechnie wiadomo to przewaznie ci, ktorzy nie liza doopy tym pierwszym...

Luknijcie do mojego nowego posta (temat: "po co torzy sie klany" SLAVE'a)... ciekawe czy tez go ocenicie na jedynke. To chyba pierwszy TAKI post w historii tego boarda ... ale nie. Za pare kilo texta napisanego przez Rosomaka bedzie laczek, a za "niom, zgadzam sie..." [FPP]OGO'a bydzie piateczka. Uargh!

Ale wicie, rozumicie- dzieki temu, czy raczej przez to, siakos nie przejmuje sie tymi jedynkami. Nawet jak sie trafi(la) jakas sprawiedliwa, to i tak tego nie zauwaze...

Old Post 19-07-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fB.Wolver1ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fB.Wolver1ne Znajdź więcej post'ów przez  fB.Wolver1ne Dodaj fB.Wolver1ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fB.Wolver1ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no to nie bylo takie glupie... dalem ci 4

Old Post 19-07-2001 18:54
DZASKUL
Combat (Death Knight)

Re: Seks w FPP a powiazania miedzyklanowe

quote:
Napisane oryginalnie przez fB.Wolver1ne
Sluchajta.... Moglibyscie tak luknac do tematu Nowy klan Q3, w ktorym jest troche infa o nowym klanie q3 =).... Tego temata dalem tylko dlatego, zebys tu wpadl

BTW: ktora z mapek jest w/g Was najlepsza do Team DM? Mowie tu o czystym vq3 (standardowe mapki only!). Moim kandydatem jest q3dm7....

Hmmm zastanawiam sie czy nie wyzocic tego temtu do kosza, ale zwazywszy na to ze niema tu duzo tematow powstrzymalem sie.

Ten temat jest chyba najdebil..niejszym tematem jaki na tym board widzialem, nalezy ci sie gwaizdka z minusem, i pomyslec ze czytajac topic wczesniej twoja wypowiedz dalem ci 5 ......

Nastepnym razem nie zakladaj temtow nie zwiazanych z danym dzialem od tego jest kosz or oniczym konkretnym....

Old Post 19-07-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez fB.Wolver1ne
E tam, przeciez chyba nikt nie bierze tych calych ocen na powaznie... Coniektorzy zawsze beda dostawali piatki jakich by gloopot nie napisali (wiara z [FPP]- piatka za jedno nic nie znaczace zdanie?!), a inni jedyneczki... Jak powszechnie wiadomo to przewaznie ci, ktorzy nie liza doopy tym pierwszym...

Luknijcie do mojego nowego posta (temat: "po co torzy sie klany" SLAVE'a)... ciekawe czy tez go ocenicie na jedynke. To chyba pierwszy TAKI post w historii tego boarda ... ale nie. Za pare kilo texta napisanego przez Rosomaka bedzie laczek, a za "niom, zgadzam sie..." [FPP]OGO'a bydzie piateczka. Uargh!

Ale wicie, rozumicie- dzieki temu, czy raczej przez to, siakos nie przejmuje sie tymi jedynkami. Nawet jak sie trafi(la) jakas sprawiedliwa, to i tak tego nie zauwaze...

Ekhm. Majster ile czasu jestes na boardzie? Ile osob stad znasz? Ile postow napisales? Ile topicow przeczytales i sie nad nimi zastanowiles? Daje Ci to prawo do ocenienia mnie? To mi sie nie spodobalo. Po drugie zalozyles topic glupi i to bardzo i myslisz ze ludzie zaczna Ciebie oceniac dobrze po czyms takim. To nie jest piaskownica i jak nie odpowiada to zabieraj zabawki i spier dalaj do domq. Dziwie sie ze [FPP]DZASKUL go nie usunol tego topica. Trafiles zreszta na ciezki okres tutaj kiedy to po wypadkach z paroma gogusiami rygory rosna a ludzie moderatorzy staja sie coraz bardziej surowi. [FPP] wiesz co oznacza? Myslisz ze to rozdaja na targu? Ehhhh az nie chce mi sie tlumaczyc tego bo pwenie bys tego nie zrozumial. A Ty czy pokazales cos naprawde wartosciowego, bo poczatek masz kiepski? Zastanow sie nad samym soba i nad swoim postepowaniem. Tutaj nie ma miejsca dla dzieci.

Nie mam zamiaru sie urzerac z kimkolwiek tutaj. A oceny dla ludzi z ekipy [FPP] powinny byc usuniete wg mnie. Jak [FPP]Raptor wroci to pogadam z nim o tym.

HOWK

Old Post 20-07-2001 09:15
[FPP]MajeS
Guest

dobrze gada, ale gwiazdki przy [FPP] i tak zostana...

Old Post 20-07-2001 09:24
bLADE
Guest

hmm... wiesz co rosomaczku? po pierwsze Slave ukrad mi topic (ja pierwszy zadalem to pytanie w innym topicu), po drugie jest tu od tak nie dawna i odrazu walnoles za przyklad najtwardsza sztuke do zgryzienia... myslisz ze OGO to posci Ci to plazem? Masz u niego i umnie mala kreska na colcie z Twoim imieniem... PILNUJ SIE ! =]

Edytowane przez dnia 20-07-2001 o godz. 10:22

Old Post 20-07-2001 10:10
DZASKUL
Combat (Death Knight)

THE END

Old Post 20-07-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions