Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > silownia
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

silownia

Ktos chodzi oprocz mnie i venetoma? Mam nadzieje ze ten temat sie rozkreci i nie bede musial prowadzic konwersaacji tylko z venetomem.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-04-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Ja mam zamiar chodzić bede chodził z AMDomkiem i skarpeta ( taki koleś ok 200 cm wegetarianin! LOL prawda )

Old Post 22-04-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Ja mam zamiar chodzić bede chodził z AMDomkiem i skarpeta ( taki koleś ok 200 cm wegetarianin! LOL prawda )

ja sie tam udaje co drugi dzień na dwie godzinki

Old Post 22-04-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]snO

ja sie tam udaje co drugi dzień na dwie godzinki

wystarczy spojrzeć na avatora

Old Post 22-04-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

MilOsh, powiedz kiedy zmienisz ksywkę na MieSniosh lub PakerOsh
Powodzenia w ćwiczeniach.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 23-04-2002 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

moj kuzyn ma mini silownie, wiec u niego sobie czasami pocwicze (2 lub 3 razy w tyg)

Old Post 23-04-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

ja bede chodzil 5 razy w tygodniu sobsta niedziela-zeby odpoczac-sprawdzony sposob.

Old Post 23-04-2002 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

moj brat cioteczny pakowal sobie z dwa lata-w domu,bez silowni
teraz tak sie wyzezbil ze az galy wychodza z orbit.Facet napier.dalal dwie godziny na dzien.Teraz chodzi taki toporek sobie po ulicy
btw

Co sadzice o bialku?Takim ktury sie kupuje,slyszalem ze efekty sa bardzo zauwazalne po krutkim czasie.Ale slyszalem takze ze to na zdrowiu sie odbija.
Paru gosci z mojego miasteczka kupowalo te bialka,po paru miesiacach niemoglem ich rozpoznac

Old Post 23-04-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Thumbs down

Ja kiedyś byłem na siłowni.
Zmęczyłem się.
Odradzam...

Old Post 23-04-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

wlasnie! lepiej rozwijac komurki muzgowe

tak jak ja

Old Post 23-04-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tam nie chce wygladac jak miesniak

Old Post 23-04-2002 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
MilOsh, powiedz kiedy zmienisz ksywkę na MieSniosh lub PakerOsh
Powodzenia w ćwiczeniach.

No wiec tak ja cwicze juz generalnie cwicze od pazdiernika zeszlego roku, ale na powaznie do os nowego roku zaczalem.
quote:
ja bede chodzil 5 razy w tygodniu sobsta niedziela-zeby odpoczac-sprawdzony sposob.

na poczatek to stanowczo za duzo(jak 14 ozancza jeszcze wiek to w ogole), zwykle ludzie polecaja ogolnorozwojowke przez 3 miechy 3x w tyg.

quote:
Co sadzice o bialku?Takim ktury sie kupuje,slyszalem ze efekty sa bardzo zauwazalne po krutkim czasie.Ale slyszalem takze ze to na zdrowiu sie odbija.

Bialko, gainery itp nie daja szybkich efektow,jest to po prostu uzupelnienie diety, jesli nie jest ona w stanie zapewnisc wystarczajacej ilosci skladnikow odzywczych. co do szkodliwosci to lol, jak bialko czy weglodany moglyby byc szkodliwe.

quote:
wlasnie! lepiej rozwijac komurki muzgowe

to rozwijaj dalej, moze kiedys nauczysz sie dobrze pisac "mozg" i "komorka"
quote:
Zmęczyłem się.
Odradzam...

no co ty na silowni sie meczysz , w nagrode po dlugim, wysilku fizycznym uwalniaja sie w mozgu endomorfiny, takie subst dajace poczucie blogosci i satysfakcji.

Tak w ogole to ja sie interesuje szeroko pojetym sportem. 4 lata siedzenie na kompie zrobily ze mnie neizle warzywo. Aktualnie mama 4x w tyg silke, 1-2x w tyg bieg dlugotystanoswy, 1x basen, no i codzienny(pol h) stretching (rozciaganie). Narzie brakuje mi 20cm to szpagatu tureckiego, przy dobrym wietrze w wakacje powinienem juz zrobic. To tyle na szybcioka, potem jeszcze cos napisze no i czekam na post venetoma

Old Post 23-04-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

aha przeoczylem

quote:
Paru gosci z mojego miasteczka kupowalo te bialka,po paru miesiacach niemoglem ich rozpoznac

tak, jasne, mogles sprawdzic czy na tym "bialku" nie pisalo przypadkiem "omandrem" albo "metanabol"

Old Post 23-04-2002 14:56
slawek
.

Turek To ja jestem tym, którego razi Twój nowy awatar i zgłosiłem to moderatorowi.
pzdr
slawek

Old Post 23-04-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
no co ty na silowni sie meczysz , w nagrode po dlugim, wysilku fizycznym uwalniaja sie w mozgu endomorfiny, takie subst dajace poczucie blogosci i satysfakcji.

silownia da Ci to czego nie da Ci zadna kobieta

Old Post 23-04-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

weirdo czy ty probujesz mnie obrazic? Przecieznawet mnie nie znasz, wiec sie od*******.

P.S.
Nie tworz chaosu w moim topiku!

Old Post 23-04-2002 15:01
Mil0sh
Master (Spawn)

Turek, naprawde jestes jakims niedowartosciowanym kretynem, szkoda slow twoj post jest tak bezgranicznie beznadziejny, ze nawet nie wiem jak go skomentowac.

Old Post 23-04-2002 15:04
Venotom
twardy_chomik

Powiem tak:
Bez diety żadna forma pakowania nie ma sensu. Śmieszą mnie goście, którzy po siłowniach walą sobie Pepsi (kofeina utrudnia tworzenie miozyn), a paru widziałem na mieście na hot-dogach. Posiłki muszą być robione z głową (w zależności od tego co chce się osiągnąć) i jedzone o stałych porach najlepiej ok. 5 posiłków dziennie. Ostatni posiłek ok. godz. 19.
Po drugie regeneracja- jeżeli raz kładziesz się spać o godz. 22 a raz o 3am to daruj sobie siłownię- tylko się namęczysz a nie zauważysz wzrostu mięśnia (najwięcej hormonu wzrostu wydziela się w czasie snu, który odbywa się o jendakowych porach).
Odżywki- nie ma sensu ich brać póki nie pozna się własnej tzw. luźnej granicy (większość nastoletnich pakerów osiąga ją po pół roku od początku ćwiczeń), jest to moment kiedy siła przestaje tak szybko rosnąć (dla jednych jest to 80kg, dla innych 90kg itd.)
Cykliczność- nie można trenować samej siły, albo samej rzeźby. Tylko trening cykliczny (np. miesiąc siła, miesiąc masa, miesiąc rzeźba) daje wymierne efekty.
Perfekcyjne wykonywanie ćwiczeń- lepiej jest brać na bicepsy 15kg a robić to idealnie, niż 45kg a machać przy tym tłowiem itp.
Zawsze przed treningem musi mieć miejsce rozgrzewka. Ja odpalam tak: 10 minut aeroby, 5 rozciągania, później ew. maszyna itp.
Ćwiczenia na wolnych ciężarach są lepsze niż na maszynach- tylko tak wyrobicie dobrą technikę i w całośći skupicie się na pracy mięśnia.
W czasie treningu cała uwaga skupiona na ćwiczeniu- oczy w ścianę i jedziemy. Umówcie się z partnerami, że w czasie kiedy macie ciężar w rękach rozmowa się zatrzymuje.

Old Post 23-04-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hehehee jestes ven jestes wygadany jak moj dawny mistrz:>
mowil bardzo podobnie o machaniu tulowiem

co do treningu to ja juz nie mam na to czasu
nie trenowalem od dawna
ale sila jako taka utrzymuje sie we mnie
dzieki ciaglym sparingom z osiedlowymi dresami
biegi prote cwiczenia na tyle mam czas

moze to sie zmieni... mam nadzieje

Old Post 23-04-2002 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ale sila jako taka utrzymuje sie we mnie
[/B]

moze twoja magiczna sila wewnetrzna?

Old Post 23-04-2002 17:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

a ja trenuje miesien piwny

dobra dieta to podstawa

Old Post 23-04-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Zmęczyłem się.
Odradzam...

ROTFL !

Old Post 23-04-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

U mnie na osiedlu na Silownie chodzi Rosyjska mafia :> czasami na silce leci Rosyjskie dicho ale jest spoko , nawet sie nie orientuje kiedy mi to 1.5 h mija (chodze 2x w tyg po 1.5 h , planuje chodzic troche czesciej)

Old Post 23-04-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
a ja trenuje miesien piwny

dobra dieta to podstawa

POPIERAM!!!

Old Post 23-04-2002 21:16
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja nie!
alkohol i papierochu sux!

Old Post 24-04-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
a ja nie!
alkohol i papierochu sux!

Uzywki sa dla mieczakow.

Old Post 24-04-2002 19:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

pozwole sobie dopisac domyslny ciag dalszy ww. wypowiedzi:

...a ja jestem taki cudowny wspanialy i dojrzaly, nigdy w zyciu nie pilem nawet piwa, bo piwo to alkochol a on zabija, tak mi mamusia powiedziala...

dowartosciowales sie? to teraz iwp

Old Post 26-04-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

tram moze nie uwierzysz ale ja dopiero na turnieju w wagrowcu pierwszy raz sprobowalem piwa

i musze powiedziec ze piwo sux!

jestem taki wspanialy niesamowity i cudowny
po prostu musialem sie dowartosciowac:>>>>>>

Old Post 26-04-2002 16:41
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

uzywki sa dla ludzi, jesli ktos wie na ile moze sobie pozwolic to jego sprawa. Jesli ktos nie lubi piwa to nie zmuszam do picia, ale nie ma to jak usiasc z kumplami przy piwie w barze - ale co niektorzy nie wiedza o czym mowie

Old Post 26-04-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

wszystko jest dla ludzi.
Dla mnie mieczakami sa kolesie, ktorzy wpieprzaja sterydy

Old Post 26-04-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:55.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions