Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pan Doskonaly
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Wink Pan Doskonaly

Tak sie przygladam ocenom za posty i... ludziska zwiazani z fpp.pl maja zawsze full gwiazdek, to troche glupio wyglada
Nie mozna by zrobic, zeby w ogole nie bylo gwiazdek u fpp`owcoof, albo aby potraktowac ich w tej sytuacji jak kazdego "normalnego"?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-07-2001 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

eeeeeee juz o tym bylo lookaj do ktoregos postu w forum "Klany" :>

Old Post 21-07-2001 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Eno, bez przesady... nie bede calego boarda czytal...

Old Post 21-07-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Eno, bez przesady... nie bede calego boarda czytal...

Hmm... czytanie bardzo rozwija, poszeze zasub slow i kurde bele jest werii gód =]

Old Post 22-07-2001 00:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Towazyszu Blade Wietrzny Lowco, alez ja to WIEM - dlatego zawsze przed snem czytam Twoj Weekend i Playboya w wersji TV

Old Post 22-07-2001 00:25
OGO
niema mnie

Gwiazdki

Ciah bah. Publicznie sie zrzekam gwiazdek. Patrzac na moje posty od tej pory nie widzicie ilosci gwiazdek, bo ih tam nie ma, a jezeli je widzicie to tylko wytwor waszej wyobrazni. Tam nic nie ma. Nie ma zadnych gwiazdek i tyle, koniec, kropka, koniec walenia kotka za pomoca mlotka.

Old Post 22-07-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Jak to tych gwiazdek niema? JAK TO ICH NIEMA?! Przciez sa.. ale przeciez ich niema! Ale jak moga byc jak ich niema?!?!?!?!? Ich niema? Ale ale ale........... aaaaaaaaaaaaaaaa... tititti chcesz chrupka?

Old Post 22-07-2001 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dobra, niech sobie mają te pięć gwiazdek... W końcu FPP to pięcio-gwiazdkowa "instytucja"

Old Post 22-07-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Dobra, niech sobie mają te pięć gwiazdek... W końcu FPP to pięcio-gwiazdkowa "instytucja"

To w takim razie ja chce podusie, kanapke i ladna hostesse... do tego kawior, szampan i SDI =], jak 5 gwiazdek to cos musi to byc... hotele 5 gw. to cos!

Old Post 22-07-2001 23:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

ROTFL`ik.

blo za duzo towaru w miescie =]

S4i1or nie zapendzaj sie bo jeszcze zaczniesz ludzi z fpp jako sekte osceniac lub jako organizacje faszystowska hie hie.

Old Post 23-07-2001 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

LOL! [FPP]OGO: Sektę? Nie przesadzaj. Gdybym był taki, jak moja babcia, to jeszcze tak, ale teraz...

Old Post 23-07-2001 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Hie hie. Te stare babcie i radio maryja robi swoje co nie, jak czasem sie nasluchaja tych gownow to potem kazdy w sekcje jest i inne ******* ki im po glowach chodza kurde bele denerwujac tylko ludzi do okola. =]

Old Post 23-07-2001 17:13
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dokładnie Czasem wpadnę do babci, to już mnie pyta:
- A jeździłeś dzisiaj na rolkach???
- Tak, babciu.
- O la Boga! Krzywdę sobie zrobisz. Ja porozmawiam z mamą, żeby ci zabroniła, to jest niebezpieczne (...)

Old Post 23-07-2001 18:57
oxygen
new challenger

a moja babcia dla odmiany jak bylem mlodszy pozwalala mi na to na co mama za ****a sie nie chciala zgodzic
kochana babcia

Old Post 23-07-2001 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

A moja babcia zawsze sie mnie pyta czy bylem u spowiedzic czy chodze do kosciola. Jak jestem tam to nie moge po 19 z jej chaty wychodzic... i tak w tym zadupiu nie ma co robic :/. Dlatego nie jezdze tam czesto... tylko jak ktos umrze czy sie zeni =]. POzdrufka dla Nowego Tomosl i Lwowka Wielkopolskiego (i tak wiem ze jestesci nudziaze i z wami nie mozena nic robic, ale was pozdrawiam =])

Old Post 24-07-2001 11:03
CE3RDE
Just do it.

Babcie sa naprawde spoko ja z moja babcia pale fajki nieraz mnie poczestuje nieraz ja ja tylko ciagle mi mowi zebym sie odzwyczil

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 24-07-2001 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Babcie sa naprawde spoko ja z moja babcia pale fajki nieraz mnie poczestuje nieraz ja ja tylko ciagle mi mowi zebym sie odzwyczil

"Kurde... synku masz faje?" - babcia do CE3RDE...

Super babcia... ile ma lat? 50 ? 40 ? bo moja jak by zobaczyle ze pale (czysto hipotetyczna sytuacja => ) to by na zawal padla =]

Old Post 24-07-2001 11:17
CE3RDE
Just do it.

Moja babcia ma lat 67 bLADE zawal juz niestety miala ale to nie przez moje palenie a nie ma to jak z babcia zapalic to spoko wyglada

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 24-07-2001 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Moja babcia ma lat 67 bLADE zawal juz niestety miala ale to nie przez moje palenie a nie ma to jak z babcia zapalic to spoko wyglada

super rodzina... papierosami czestoja... jego ciotka kupuje synalkowi browara (pewnie ma tyle lat co CE3RDE)... hmm... patologia normalnie... normalnie patologia =>

Old Post 24-07-2001 11:24
OGO
niema mnie

Babcia to najfajniejsze stworzenie na ziemi, w holere kasy ma i uwielbia sponsorowac wnuki =]

Old Post 24-07-2001 12:27
DEiMOss
sharimurai

A moje dwie babki som dead... jedna potrafila rzucic dolarami, ehh... co to byly za czasy

Old Post 24-07-2001 12:28
S4i1or
Thorin Oakenshield

O, tak Moi dziadkowie sponsorują mi SDI Dziadek daje 100 zeta na miech

Old Post 24-07-2001 12:30
oxygen
new challenger

...moja babcia mi sponsoruje chello daje 199 zetow na miesiac
ale teraz jest w stanach i starej kase przysyla

Old Post 24-07-2001 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Szczęściarz... Tak BTW... Jakie są transfery na chello w Polsce? Bo wiem, że z za granicy są zajebiste, a na naszym terenie jak?

Old Post 24-07-2001 20:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:48.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions