Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Won authetication
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

Won authetication

co to znaczy ze could't obtain won authetication i kiedy mozna to dostac ? Wiem ze won nie pozwala mi na granie w cs ale to jest troche bezsensu. Gram sobie normalnie, chce sie polaczyc z kumplem i pisze mi ze cd key is in use. wiec sciagam sobie jakiegos craka i tam jest ze 20 cd key. daje jakis i pisze mi couldn't .... sprawdzam inny cd-key i pisze ze cd-key is invalid. To wkurzony daje stary cd-key ten co dzialal. A tu mi pisze ze you can't play with this cd-key on valve.....
pomocy !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-03-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

ściagnij sobie patcha do HL'a

Old Post 26-03-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Cali: lol!

Uzyskanie z generatorów poprawnego CD-Key'a jest znikome. Druga sprawa to to, że od ostanich patchy nie można grać w dwie osoby na jednym serwerze pod tym samym WONID'em. A po trzecie to chyba pod konieć źle sobie CD-key'a wpisałeś ("(...)To wkurzony daje stary cd-key ten co dzialal. A tu mi pisze ze you can't play with this cd-key on valve.....").

Rada: kup sobie HL w sklepie albo numerek od AMDoma.

Old Post 26-03-2002 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

czyli przekladajac to na jezyk polski, kup se pelna wersje!.
No trudno kasy troche mam gorzej zeby znalezc orginala w sklepie.

Old Post 26-03-2002 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
czyli przekladajac to na jezyk polski, kup se pelna wersje!.
No trudno kasy troche mam gorzej zeby znalezc orginala w sklepie.

to kup od AMDOma on ma CD-Key'e po 30 zeta a jak go ładnie poprosisz to ci za 25 póści

Old Post 26-03-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

to kup od AMDOma on ma CD-Key'e po 30 zeta a jak go ładnie poprosisz to ci za 25 póści

co/kto to AMDO

Old Post 26-03-2002 19:43
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez beee

co/kto to AMDO

masz tu sobie o nim poczytaj... [ http://board.fpp.pl/member.php?acti...p;threadid=5104 ]to on ma ostatnie posty na kilku tematach (niedawnych)

ps- sprobuj na 20 zeta zejsc

GG 1090334

Old Post 26-03-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

Hehehe widze ze AMDom te keye co mu dalem jednak sprzedaje a ze mnie sie smial ze sprzedaje CD-keye a tu mi konkurencje robi

Old Post 26-03-2002 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Hehehe widze ze AMDom te keye co mu dalem jednak sprzedaje a ze mnie sie smial ze sprzedaje CD-keye a tu mi konkurencje robi

bueheheh , trzeba jakos przezyc w tej drzungli , czy jak to zwa

Old Post 26-03-2002 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ElemenT
www.BattleNet.pl

ja sprzedaje cdkeye z generatora.. cena zlotowke za jeden
chce ktos ?

Old Post 03-04-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ElemenT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ElemenT Znajdź więcej post'ów przez  ElemenT Dodaj ElemenT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ElemenT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

jak bedziesz generowal dotad az bedzie WON AUTHETICATION

Old Post 03-04-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaciuśFrajer
Training (Enforcer)

Thumbs up POMOGE POSZKODOWANYM GRACZOM!

Powiem tylko tyle...
Ci co nie mają oryginała,a chcą se pograć przez neta,mogą wysłać maila do mnie,żeby dostać 100% orygianlnego cd-keya działającego za friko...mam tego sporo...czasem i zagranicy (!)...więc PIPUL... pod ten mail : [email protected]... ale jest jeden taki...eeee...problem...
Wszystkie cd-keye które mam,nie były prawie teastowane i...może coś t6akiego się zdarzyć,że nie będzie działać... ( )...i odrazu mówie...kto dostanie odemnie zły cd-key dostaje drugi...aż do skutku...

Zachęcam wszystkich do wysyłania do mnie maili...po jak nie dostane do końca miesiąca żadnego...no to...zamykam interes...i bedzie się płaciło za keya z 10zł!!!! hehe...mały szantaż....

Zapamietaj moje słowa...
MaciuśFrajer...

Old Post 24-04-2002 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaciuśFrajer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaciuśFrajer Znajdź więcej post'ów przez  MaciuśFrajer Dodaj MaciuśFrajer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaciuśFrajer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

o co chodzi z won authentication

ze niby ktos ma sobie isc?s

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 24-04-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Niewazne spij dalej

Old Post 24-04-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions