Re: echh
quote: Napisane oryginalnie przez Swiety
Pare postów niżej jesy mój post z propozycją niestandardowych map
Swiety - pomysl! To nie jest konkurencja dla Twojego topiku, ty ogolnie spytales o nowe mapy!
Grasz przeciez czesto na ByRy i sam wiesz co jest jak dasz vote na cos spoza standard map - np. Tank - za sa dwa, trzy glosy - przeciw od razu siedem i klapa. Tak wiec uznalem czytajac Twoj temat, ze chociaz masz sto procent racji to nie tedy droga.
Tylko konkretna propozycja moze odniesc jakis sukces. Pomysl z rotacja map, tylko umiejetnie przygotowana i z odpowiednio dobranymi mapami typu custom, ktore przeplataly by znane i grane Beach, Depot czy Base (itp) to w pewnym sensie wymuszenie na graczach chetnych do zabawy na tym serwerze do sciagniecia i poznania nowosci. Jestem przekonany ze wiekszosc z tych co daja w takich votach F2 bylaby zachwycona niektorymi z takich map, ale z roznych przyczyn nie miala okazji w nie pograc i lenistwo czy konserwatyzm bierze gore.
Tak wiec niewatpliwie Twoj topik byl inspiracja dla mojego i dzieki Ci za to!! Niestety nie moglem swojego wniosku dac wewnatrz Twojej dyskusji bo zginal by przeczytany raptem przez pare osob, a tak moze uda nam sie wspolnymi silami przeforsowac choc troche nowosci.
Thnks i ciesze sie ze jest coraz wiecej graczy chetnych do gry w nowe mapy!! 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|