Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > nastepny dzien z serji spier...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

nastepny dzien z serji spier...

poniedzialek... kolejny a moze to tylko...
nie wiem ale to nie moj dzien napewno
wstalem jak zawsze 6.00... staralem pozbierac sie po wczorajszym przypale... ubralem sie zjadlem cos przy kompie... znowu ta twarz w lustrze
wyszedlem z domu co bylo chyba moim najwiekszym bledem dzisiaj...
ci cwele skanujacy cie na ulicy gapiacy sie bezczelnie przyklejajc ci etykietke... ummmm
potem seria przypalow... kolejnych
no i dol konkretny sposcilem glowe i wrocilem do domu
pier... to
wlaczam kompa ide po jakies zarcie do sklepu
siadam loguje sie
i wiecie co czuje... ULGE
puszczam sobie jakis podkladzik w winampie
wlacam boarda i pisze tego posta... heh
jest mi naprawde dobrze pomijajac nawet to ze za pare dni pier... matura
...kolejny kroczek do uzaleznienia?

heh zlapalem sie dzis na czyms w tym albercie... w sumie to lapie sie na tym dosc czesto
pozowanie... smiesznie to brzmi... zobaczylem panienke o stoisko dalej... wiedzilem ze na mnie patrzy... zmarszczylem czolo zupelnie jakbym o czyms myslal lub przypomnial sobie cos waznego podnioslem wzrok i spojrzalem na nia udajac ze jej zupelnie nie dostrzegal :}
no i... wyszla ja tez
niektorzy sie z tym chyba po prostu rodza... mowie o naturalnym zachowywaniu sie w obecnosci osob na ktorych ci zalezy... lub chcesz wywrzec konkretne wraznienie ...mam tu na mysli plec przeciwna :}
w kazdym razie... mi to sprawia problemy

pewnie wkur... pytasz po co ten temat...
pewnie nawet szykujesz sie juz z uszczypliwa i ironiczna odpowiedzia
ale chcialem sie tym podzielic to wszystko... chociaz wiem ze to starsznie banalne... jednak moze nie...
dziekuje za uwage :}

Edytowane przez szpak dnia 06-05-2002 o godz. 10:16

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-05-2002 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

256 słow wystarczy chyba dla ciebie aby wypowiedzieć się o złym dniu
Nie wiem o co ci chodzi.

Old Post 06-05-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

nie no człowiek chciał gdzieś się wypowiedzieć wypuścić to co trzymał w sobie w "środku".Ja też czasami coś takiego odczuwam i chce się dla kogoś że tak powiem "wyspowiadać" np. o swoim poje.banym dniu jak niema dla kogo pozostaje board.
oczywiscie mogę się mylić co do twoich zamiarów wypowiadania się na boardzie mowa o naenun ale teraz napewno napisałem po co ja wchodzę na ten board

Old Post 06-05-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

koles zaloz sobie bloga

Old Post 06-05-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja pisze pamietnik... i trzymam go tylko na dysku... na poczatku czlowiek ma taka ochote sie podzielic z innymi frustracja/przemysleniami/czymkolwiek ale potem, po jakims czasie przychodzi taka ulga: jednak dobrze ze zachowalem to dla siebie
a moze malo we mnie z mentalnego ekshibicjonisty?

Old Post 06-05-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Cisnienie!!!!

Nie ma to jak porzadnie do ostatniego bajta danych zdusic wszystko w sobie. Ja stosuje te taktyke odkad pamietam. Jak na razie jeszcze nie zwariowalem. A le kto wie co mnie czeka

<Without grief - ' The last days'>

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 07-05-2002 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

hm, ja u siebie mam nawet taka prawidlowosc, jak jestem szczesliwy/nieszczesliwy to pisze bardzo duzo, a jak zycie wraca do swojego normalnego toru to pisze malo albo wogole... bo tez nie ma o czym a tak bez konkretnych bodzcow to myslec mi sie nie chce...
a pamietnik lezy gdzies w zakamarkach dysku i od czasu do czasu do niego zagladam...

Old Post 07-05-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Dokladnie tak samo sie czulem na dzien przed matura - nic mi sie nie chcialo robic, wszytstko doprowadzalo mnie do szalu. A po wyjsciu z sali po pisemnej z maty swiat nagle nabral kolorow

Old Post 08-05-2002 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

eee, juz chyba gdzies pisale, ze szkola nie wywoluje we mnie zadnych uczuc

Old Post 08-05-2002 21:51
szpak
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
A po wyjsciu z sali po pisemnej z maty swiat nagle nabral kolorow

szkoda ze nie moge tego samego powiedziec... :{{{
co sadzicie o szkolach policealnych ?

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 09-05-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Az tak zle ? Kumpel mial dosc latwy temat z polskiego dzis.

Old Post 09-05-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

z dnia na dzien rosnie liczba osob, ktore moga pocalowac mnie w dupe (c) jurabomber

to najlepiej odwzorowuje moje odczucie

Old Post 09-05-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

mam w domu kubek z takim napisem...kubek urzędnika....

i pytanie całkiem nie na temat:
Ma moze ktoś bilet miesięczny skasowany nie podpisany i jest z wawy...???
Bo moją sioste kanar złapał i teraz se jak skasuje bileta to nic z tego bo po dacie widac ze se kupiła później

Old Post 10-05-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:47.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions