Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > boogweapmod3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Boogie Weapon Mod

Hmmm... nie wiem czy juz graliscie na servach z tym modem ale jestem ciekaw waszych opini bo jest to pierwszy duzy mod z ktorym sie spotkalem (a nie tylko muminki i inne takie ).
Dodal: Fg42 (tylko tym gralem bo czasu zbraklo), M1Grand (chyba ta droga snajperka z SP) i armor -> armor rozdaje soldier w koncu do czegos sie przydaje oprocz PF i Snipy (dodali voice chata I need armor)

moda mozna zassac z http://www.a-lequipment.com/boogie/boogweapmod3v1_0.zip wazy niewiele z 3Mb chyba

Na stronie tworcow byl podany serv z modem 207.252.250.5:27960 ale jest niestety w USA, moze jakis admin sie zlituje i postawi to w Polsce (podobno dziala opcja allowdownload dla clientow). Pozdro i czekam na wasze opinie

P.S Ja pomęcze Graszewa aby to zaposcil na IC servie ale narazie GG padlo i tylko maila moga mu poscic

Edytowane przez [=||=]FarSight dnia 21-05-2002 o godz. 10:25

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-05-2002 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

boogweapmod3 cd..

Jeszcze.....

Rozpakowac do glowniego katalogu gry a nie Main !!!!!!!!!!!!!!!!!

1.Medyk i Eng moga wybrac dowolny SMG (rowniez ten nowy)
2.Eng ma 12 granatow
3.Jak LT, Med, Soldier () daje paczke to zrzera only 20% slupka (jedna paczka wiencej do dania)
4.Jak Med dostaje paczke od LT to dostaje tez 1 strzykawka (jak juz cos zurzyl)
5.W koncu LT daje ammo do pistolow
6.Podobno Sten ma wienkszy damage a Venom sie wolniej przegrzewa
7.Wiencej nie pamientam

PS. Teraz beda dopiero pancerni medycy

Old Post 21-05-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

Dajcie tego moda na jakis serw. Dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie

Old Post 21-05-2002 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Talking boogweapmod3 cd..

Objective Taken czyli Graszew dal sie namowic i dzis moze nawet przed 12.00 serv IC bedzie juz mial zarzuconego moda .... I NEED ARMOR

Old Post 21-05-2002 09:07
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool hmmm ?

fajnie fajnie musze przyznać że nie grałem jeszcze w tego moda ale..
FG42 to chyba lekka przesada ... ?

Old Post 21-05-2002 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Talking Jest serv !!!

Graszew sie spisał i IC serv juz jest z modem..... dwie sprawy:
1. Serv musi byc PURE ON (tego wymaga mod) więc wiecie co
2. Prosimy nie uzywac automatycznego sciagania moda z serva z przyczyn ogolnie znanych (lagi beda jak cholera)..... najpierw sciagnijcie moda a potem wbijajcie... zbroja i nowe giwerki juz czekaja

PS. Jakby ktos IP nie znal: 195.216.96.9:27960

Old Post 21-05-2002 09:55
ProspeR
Warrior (Scrag)

No zajebioza Far
W koncu cos nowego i mysle ze kazdy bedzie chcial odprezyc sie chwile wymiatajac z paratrooper sniperki

GG

Old Post 21-05-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

No treaz wiem dlaczego mnie wypierdzielało z IC, ale juz ciagne modzika i zobaczymy co bedzie.
Wczoraj gralem sobie w Moha i brakowalo mi w Wolfie M1 i tego dzwieku jak konczy sie ammo - jak w Szeregowcu cool, zobaczymy jak to bedzie

Old Post 21-05-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

JEEEEe FG42 to najlepsza bron w singlu ja to chceee
w sumie chyba przydalby sie jeszcze snooper...

Old Post 21-05-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Snooper

quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere

Snooper tez jest.... ale przy naszych ustawieniach gamma to wlasciwie nic nie wnosi

Old Post 21-05-2002 12:54
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere

Snooper też jest
Grałem sobie troche dziś w ten modzik i ogólnie miodzik
Pare rzeczy jest denerwujących...
1) Odgłos z voice chata I nid armo ( tak mniej wiecej slychać ) jest totalnie chora.
2) Już pomijam to iż, Prospera oraz innych z**** snajperów lepiej nie wpuszczać na serwery z tym modem
3) Czasami dochodzi do śmiesznych sytuacji... soldata z full pancerzem naprawde cieżko powstrzymać ( Head Shot pomaga
ale jeśli sie komuś trzęsą ręce to niech lepiej weźmie pf albo granatem skubańca sieknie )

Ale ogólnie to jest coś zupełnie innego i całkiem fajowe.
Na zwykłej beach grało się zupelnie inaczej.
Moja ocena 4/5
O ile RTCW bez tego moda stara się przypominać II wojnę światową to ten mod bardziej zbliża nas do gry znanej z singla ( tak mi sie wydaje bo w singla nie grałem )

Tylko poczekac a dane nam bedzie grać Super Soldatem z 2 Venomami i 2 Pfami w garściach

Edytowane przez DaBi dnia 21-05-2002 o godz. 13:48

Old Post 21-05-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

Buahaha ale perwera ten mod... ;D medyk ze snajperka, jeszcze troche i spelnia moje zyczenie Panzer Medic , lub Venom-Medic hehehe ale ogolnie jest coollllllllllasty wreszcie cos nowego

Old Post 21-05-2002 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

jeszcze nie grałem w tego modaale dzisiaj sie skusze i szkoda tylko że narazie jest na jednym servie w POLSCE, ale i tak gratulacje dla graszewa że pomyślał

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 21-05-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]Daniel
Training (Enforcer)

Hmm, pogralem chwilke i mam mieszane uczucia. Napewno jest fajne ze medyk w koncu moze uzywac innej broni niz MP40 i Thommpson, ale chyba z tymi zbrojami to troche przesada.
No ale pogramy i zobaczymy.
W sumie fajnie ze jest cos nowego, bo caly czas plaza mi sie zaczela juz nudzic, a teraz bedzie plaza z dodatkami

Old Post 21-05-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]Daniel Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]Daniel Dodaj [=||=]Daniel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]Daniel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez SOLAR
No treaz wiem dlaczego mnie wypierdzielało z IC, ale juz ciagne modzika i zobaczymy co bedzie.
Wczoraj gralem sobie w Moha i brakowalo mi w Wolfie M1 i tego dzwieku jak konczy sie ammo - jak w Szeregowcu cool, zobaczymy jak to bedzie

Piszac o M1 nie myslalem o tym czyms co jest w tym modzie
To jest zbyt latwe zabijac z czegos takiego.

Brakuje mi prawdziwego M1 Gerand bez zadnych ozdobnikow, prawdziwego, nagiego i prostego - takiego dla prawdziwych twardzieli , ktorego nie mozna przeladowac przed oproznieniem magazynka

Old Post 21-05-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Piszac o M1 nie myslalem o tym czyms co jest w tym modzie
To jest zbyt latwe zabijac z czegos takiego.

Brakuje mi prawdziwego M1 Gerand bez zadnych ozdobnikow, prawdziwego, nagiego i prostego - takiego dla prawdziwych twardzieli , ktorego nie mozna przeladowac przed oproznieniem magazynka

Mi tez snooper w mp nie odpowiada. Garand taki jak w mohaa to byłoby coś, mauser bez lunetki tez by sie przydał.

Old Post 21-05-2002 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

a ja nigdzie se pograc nie moge, bo IC nie dziala a na tamtyn serverze wyskakuja mi jakie bledy

Old Post 21-05-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Graszew
Training (Enforcer)

D... a nie mod

Sorry ludziska, ale będę musiał usunąć tego moda z serva Iron Cross. Nie zamierzam co 2 godzinki podnosić wolfa po mod go zawiesza.
Ten mod to może i fajny pomysł, ale jest chyba jeszcze niedopracowany, skoro tak często zawiesza serv.
Nie wiem ... w każdym razie na servie IC już go nie będzie ...
przynajmniej do momentu, gdy wypuszczą jakąś nową jego wersję ... wtedy może dam mu drugą szansę.

Pozdrowka

Old Post 21-05-2002 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Graszew Znajdź więcej post'ów przez  Graszew Dodaj Graszew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Graszew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

Snooper rifle juz przemilcze... Nawet wypluwane przez soldierow kaski da sie zdzierzyc ale qrfa MEDIC z Paratrooperem to juz czysta perwera teraz beda mecze 1 lojt 4 medow z paratrooperem i eng i 2 team nie ma szans hehe bez przesady jeszcze venom i panzer powinny miec lunety ze byl pelen Qwak...
Przez tego moda gra traci na realnosci... Zatracaja sie roznice w klasach... szkoda gadac

Old Post 21-05-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Angry Purysta & full ortodoks jestem

badziew totalny :/

co do moduff to mnie przekonalby tylko *MurderDeathKill* MOD ... wiecie ... fontanny krwi ... więcej fruwających gibów
...i do tego bonusowo dałbym jeszcze *ChangeVisionMode* jak w AvP , żeby można było ślicznie upolować z termogoglami na oczach [ Predator mode enabled ] jakiegoś zagubionego aliancika

/me składa zamówienie na taki MOD

Old Post 21-05-2002 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Mengele
Training (Enforcer)

Mi sie nie podoba..zbyt duzo ulatwien..za malo utrudnien...i dlaczego bronie tylko dla sniperow.....a wyobrazcie sobie

medyk+armor=robocop....ee dla mnie mod jest beeee

pozdrawiam

Old Post 21-05-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Mengele Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Mengele Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Mengele Dodaj Dr.Mengele do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Mengele prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Heh, med z FG42 to nie przegiecie . S ze 100 armoru przerabia go na konserwy i wiecej ammo ma

Mialem takie sytacje: 1/1 z medem on ginie a mi zostale 80 hp i 0 armoru (wczesniej mialem 100) - to tak przy wyrownanym trafianiu sie

Old Post 21-05-2002 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Thumbs down ja już w to nie gram , bo się przyzwyczaję jeszcze :D

Taaak ... wspaniały mod ...Dlaczego od razu nie dali moda , w którym Venom strzela PeeFowymi rakietami ?! Byłoby "ciekawiej" przecie !? Aha , może jeszcze bullettime jak w Max Payne , żeby tak "troszkę" ułatwić
No nic , poczekam na nową wersję moda [ sarkazm enabled ]

Old Post 22-05-2002 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Heh, med z FG42 to nie przegiecie . S ze 100 armoru przerabia go na konserwy i wiecej ammo ma

Mialem takie sytacje: 1/1 z medem on ginie a mi zostale 80 hp i 0 armoru (wczesniej mialem 100) - to tak przy wyrownanym trafianiu sie

Racja... królem pola walki został soldier reszta klas to specjalisci niezbędni ale już nie są podstawą teamu

Old Post 22-05-2002 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

Panowie jest bosko teraz beda duety Armoured Medic FG42 + Armoured Soldat Venom ciekawe kto po nich przejdzie

Old Post 22-05-2002 18:10
Sphere
Zjem cie

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]T3
Panowie jest bosko teraz beda duety Armoured Medic FG42 + Armoured Soldat Venom ciekawe kto po nich przejdzie

PF

Old Post 22-05-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

Jak zle trafi to zostanie z niego plama a z tym armourem sa o wiele wieksze szanse przezycia PF'a totalna baja ten mod...

Old Post 22-05-2002 18:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions