Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > -=BzN=- -=Urban Terror Server=-
Jaki masz ping na servie -=BzN=-
You do not have permission to vote on this poll.
ponizej 100 2 28.57%
100-200 0 0%
200-400 1 14.29%
400-600 1 14.29%
600-999 3 42.86%
W sumie: 7 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Cool -=BzN=- -=Urban Terror Server=-

Siema Klan -=BzN=- dorobił sie własnego serva możecie go jooz testowac serv nie bendzie stał zawsze no ale przewaznie bendzie stał ja mam tam ping 10 bo to jest serv z kraka pare domoow wyzej niz mooj ardes serva to 212.244.48.162:27960 Zapraszam (tylko bez bluzgoow na servie )Jesli ma ktos jakies pytania niech tu misze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-06-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

dzial server'y jest od takich topic'ow

Old Post 02-06-2002 12:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Unhappy Sorrka

Sorrka no ale w temacie>>http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=6188 nic o tym ni pisałes ze niemozna i w paroo inych tez no ale jak tak to sorrki

Edytowane przez Monar"bzn" dnia 02-06-2002 o godz. 16:50

Old Post 02-06-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
Sorrka no ale w temacie>>http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=6188 nic o tym ni pisałes ze niemozna i w paroo inych tez no ale jak tak to sorrki

monar inteligentny by sie domyslil a nie tak sie tlumaczyl.... wszystko ludzia trzeba tlumaczyc co gdzie i jak zeby zrozumieli??

Old Post 02-06-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

monar inteligentny by sie domyslil a nie tak sie tlumaczyl.... wszystko ludzia trzeba tlumaczyc co gdzie i jak zeby zrozumieli??

niektórym tak.
i to - po parę razy.

Old Post 03-06-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

niektórym tak.
i to - po parę razy.

Wkurza mnie to ze nie ma dzialu pod serverami Off topic, to by sie przydalo, wiem ze jest glownie na forum, ale tam jest kaszana i nikt nie zaglada a jak tu bedzie to bedzie mozna pogadac ze Scena Urban Terror na kazdy temat, a nie tylko UT i Ut, ciagle UT i mozna ciagle to czytac ?

Old Post 06-06-2002 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi

Wkurza mnie to ze nie ma dzialu pod serverami Off topic, to by sie przydalo, wiem ze jest glownie na forum, ale tam jest kaszana i nikt nie zaglada a jak tu bedzie to bedzie mozna pogadac ze Scena Urban Terror na kazdy temat, a nie tylko UT i Ut, ciagle UT i mozna ciagle to czytac ?

i po co? bierz przyklad z ludzi z wasilkowa i gadaj gdzie chcesz i o czym chcesz, najlepiej na kilku topicach naraz...

\/

Old Post 06-06-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

zeby nie odbiegac od tematu: pingi na poziomie sdi z duzymi packet losami

Old Post 06-06-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Exclamation OFF-Topic

Bigos jeść trzeba!

Old Post 06-06-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Talking ta...

I nie wolno stawiac rowerow obok lodowki

Old Post 06-06-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

i po co? bierz przyklad z ludzi z wasilkowa i gadaj gdzie chcesz i o czym chcesz, najlepiej na kilku topicach naraz...

Luzak qrde obgaduj nas jak chcesz i ile chcesz, ale u nas naszego zaufania niebędziesz miał.... czy uważasz że np. ja i jagged jesteśmy jacyś inni od was? raczej nie..., ale po co gadasz jak ich nieznasz? gadają se na boardzie bo im sie chce i już, gadają o różnych tematach...właśnie są wyluzowani tak jak ty to gdzieś wsponiałeś, zamiast pisać słowo w słowo do teamtu, to piszą o wszystkim i tak powinno być.... niechcem ciebie bluzgać ani nic bo ciebie nawet lubie, ale plz niemów z Wasilkowa tylko mów po nickach, bo i ja gdzieś wspomniałem, w Wasilkowie też są normalni ludzie .......

GrEaTEyE

Old Post 07-06-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

Luzak qrde obgaduj nas jak chcesz i ile chcesz, ale u nas naszego zaufania niebędziesz miał.... czy uważasz że np. ja i jagged jesteśmy jacyś inni od was? raczej nie..., ale po co gadasz jak ich nieznasz? gadają se na boardzie bo im sie chce i już, gadają o różnych tematach...właśnie są wyluzowani tak jak ty to gdzieś wsponiałeś, zamiast pisać słowo w słowo do teamtu, to piszą o wszystkim i tak powinno być.... niechcem ciebie bluzgać ani nic bo ciebie nawet lubie, ale plz niemów z Wasilkowa tylko mów po nickach, bo i ja gdzieś wspomniałem, w Wasilkowie też są normalni ludzie .......

nie chce mi sie tego pisac drugi raz, wiec odsylam >>>tu<<<

PS. nawet nie wiesz, ile sie kurwa musialem naszukac tego posta...

\/

Old Post 08-06-2002 01:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
w Wasilkowie też są normalni ludzie .......

hyhy!!!
jakie to zabawne rzeczy można stworzyć, swobodnie tnąc czyjąś wypowiedz

P.S. gdzie jeszcze są normalni ludzie? ludzie? zgłoście się?

Old Post 08-06-2002 05:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

luzak a co ja takiego złego zrobiłem? że ty mnie zaczełeś obrażać? mi też przykro sie robi, jak powie gdzie mieszkam na jakiej wiosce, ale w końcu tam telefon mamy i pare sklepików.... niepowinieneś tego tak ujmowac luzny z powodu takiego jasnego że ci nikt niewytyka palcem kto gdzie mieszka...

GrEaTEyE

Old Post 08-06-2002 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

P.S. gdzie jeszcze są normalni ludzie? ludzie? zgłoście się?

Tak ?, o co chodzi ?

Old Post 08-06-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Tak ?, o co chodzi ?

o prosze państawa! pierwszy kandydat na normalnego człowieka masz teraz czym się chwalić nasz ajdoluuu

GrEaTEyE

Old Post 08-06-2002 10:05
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions