Ja proponuje następnym razem poprostu olewać jego topiki (no chyba ze bedzie coś sensownego). nic nie pisac Niech szybko zlecą na dół.....
quote:
(...), a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.
A jak myslisz??? dlaczego??? to ze proponujesz robić serweis to mam gdzieś...nie wypowiadałem się w topiku i nic mnie to nie obchodzi i tez nie mam nic przeciwko, ale jesli dajesz topik o sutkach albo ze zdjęciem z rotten to troche jednak zasłuzyłeś na ban..i jak najbardziej uwazam ze tędy droga.....
Codziennie zakłądasz topiki z czego większość absolutnie sie nie nadaje na cokolwiek.
a tu taki post MaslaVa z dawnych czasow...
quote: Napisane oryginalnie przez MaslaV
Człowieku niewiem albo jesteś mało kumaty albo zbyt subtelnie dajemy ci do zrozumienia że większość stałych użytkowników zupełnie nie podziela twojego zdania. Koleś myślisz że wyjedziesz komuś takim urlem www.astronomia.pl czy www.fizjologia.prv.pl to wszyscy nagle będą cie uważać cie za jakiś autorytet. Człowieku board jest taki jaki jest, wszyscy go wspólnie tworzymy i ludzie tworzą podpisy, avatary, puszczają offtopici publicznie i wszystkim nam jest z tym dobrze. więc jeśli koleś wpadasz i żądasz od nas nagłych zmian naszych przyzwyczajań i jeszcze puszczas teksty w stylu "zastanówcie się nad przyszłościa tego boarda", to ja tą przyszłość widzę bez ciebie.
Więc ja ci powiem tylko jedno W Y P I E * D A L A J z takimi topicami bo tracimy tylko czas.
Ten post był pisany pod wpływem alkocholu, srodków odurzających oraz nauki szatana. Więc wszystkie treści zawarte w tym poście są tylko moimi prywatnymi i subiektywnymi przemyśleniami....
Miłego dnia wszystkim zyczę
ocenzurowałem tylko jeden wyraz...
Edytowane przez AlieneK dnia 13-05-2002 o godz. 12:57
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|