Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z rotten.com
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Unhappy Przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z rotten.com

Jedyne co mogę powiedzieć, to to, że obiecuję poprawę.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-05-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Talking

A co z tamta stanowczoscia? Co z tym, ze "ostrzegales" i otwieralismy zalacznik na swoje wlasne ryzyko? Smieszny teraz jestes.

Old Post 12-05-2002 20:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

Old Post 12-05-2002 20:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Re: Przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z rotten.com

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
obiecuję poprawę.

Old Post 12-05-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

warunki umowy:
1) zmienisz range na jestem brzydki
2) zmienisz podpis na wcale nie jestem madry, ja tylko udaje
3) zmienisz avatar na zdjecie jakiegos szympansa
4) ograniczysz zakladanie topikow do maxymalnie jednego na tydzien, zakladajac ze nie beda durne ani pseudo-naukowe
5) twoje posty nie beda zawieraly slow dluzszych niz 5 liter, tudziez same te posty nie beda dluzsze niz 15 slow
6) nie bedziesz uzywal slowa chaos (na nieszczescie ma tylko 5 liter)

jak zakceptujesz to pogadamy

Old Post 12-05-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

jestes tylko malym smutnym hipokryta... moze kiedys bedziesz taki madry i dojrzaly jak anouar czy giber...

you accept (reject, respect);

Old Post 12-05-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

omfg on naprawde dal szympansa :OOOOOOOOOOOOOOOOO

Old Post 12-05-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

Wziol sobie do serca chlopak.

To ja jeszcze:
warunki umowy by Ann:
a) raz na tydzien komisyjnie zrobisz salto
b) daj sobie looz z tymi pseudo-intelektualnymi i pseudo-filozoficznymi topickami. Pomysl, obmysl cos sensownego i wtedy pisz, a nie "Po co faceta sutki". Jak chcesz filofofic () na ten temat przygotuj sie dokladnie pod wzgledem ewolucji czlowieka i jego anatomi.

Wogole... Ciekawe co z tego bedzie dalej. Pozyjemy zobaczymy.

Old Post 12-05-2002 21:11
Venotom
twardy_chomik

tram-, ok.

Old Post 12-05-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Następny wątek założę w niedzielę, za tydzień.

Old Post 12-05-2002 21:14
weirdo
kontemplator bytu

22:21:17 <Anouaar> Ciekawe czy bedzie robil raz w tygodniu komisyjnie salto?!
22:21:37 <Shooler> pewnie nie - jak aleczapka zobaczy topic to i tak poleci :>

Old Post 12-05-2002 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

/me is impressed :o

Old Post 12-05-2002 21:16
Anouaar
Guest

quote:
tram-, ok.

A co z moim saltem?

Old Post 12-05-2002 21:17
AlieneK
KOSZ

KORFA.....czy wy nie widziice ze on sie tu nabija i robu burdel zakłądając durne, bezsensowne i obrzydliwe topiki.
/vote ban

albo ban czasowy na kilka tygodni/dni/miesięce/lat*

*niewłaściwe skreślić

Old Post 12-05-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
on sie tu nabija

Nie nabijam się. Obecną formę uznaję za oznakę skruchy.

Old Post 12-05-2002 21:20
gazi
podróżnik

Venotomq ja chcialbym abys zeskanowal swoje siadectwo szkolne, pochwalil sie ocenami koncowymi.

Old Post 12-05-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Świadectwa nie będę pokazywać.

Old Post 12-05-2002 21:31
deathcrush
łobuz

twoje posty zawieraja slowa dluzsze niz 5 liter, co jest?

Old Post 12-05-2002 21:33
Anouaar
Guest

quote:
Świadectwa nie będę pokazywać.

No racja. W przedszkolu sie nie dostaje.

Old Post 12-05-2002 21:35
deathcrush
łobuz

100-kilowy przedszkolak :o

Old Post 12-05-2002 21:37
Venotom
twardy_chomik

Lightbulb

Naszła mnie myśl- co ja robię na tym Boardzie? Zarejestrowałem się po to aby spytać o możliwość stworzenia serwisu o Codename: Outbreak, a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.

Old Post 12-05-2002 21:40
AMDom®
hands up u bitch !

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
warunki umowy:
1) zmienisz range na jestem brzydki
2) zmienisz podpis na wcale nie jestem madry, ja tylko udaje
4) ograniczysz zakladanie topikow do maxymalnie jednego na tydzien, zakladajac ze nie beda durne ani pseudo-naukowe
5) twoje posty nie beda zawieraly slow dluzszych niz 5 liter, tudziez same te posty nie beda dluzsze niz 15 slow
6) nie bedziesz uzywal slowa chaos (na nieszczescie ma tylko 5 liter)

jak zakceptujesz to pogadamy

ROTFL on tak zrobil ...

Old Post 12-05-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Cel, który przyprowadził mnie na Boarda (serwis o Codename: Outbreak) przestał istnieć. Nie widzę potrzeby dalszego działania tu. Jeżeli kogoś uraziłem podczas mojej obecności- przepraszam. GL

Old Post 12-05-2002 21:54
deathcrush
łobuz

quote:
Naszła mnie myśl- co ja robię na tym Boardzie? Zarejestrowałem się po to aby spytać o możliwość stworzenia serwisu o Codename: Outbreak, a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.

no skoro od outbreak'a doszedles do tapet z robocopem, tanca majkela dzeksona, sutkow, deskorolki dla 100-kilowego 'chlopaka' czy tez zdjec 'hardcore' to rzeczywiscie cos jest nie tak... pytanie: z kim? z nami? czy moze z toba? (lubie pytania retoryczne )

Old Post 12-05-2002 21:55
chimera
Elite (Fiend)

Moze zamiast umieszczac tu te zdjecia lepszym wyjsciem byloby danie linka do strony wraz z konkretnym pytaniem np. czy uwazacie takie zdjecia za .... ? Mogla by sie calkiem ciekawa dyskusja wywiazac a tak klapa

Old Post 12-05-2002 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

ciekawe mnie kiedy Venotom zaskoczy nas nowym pomyslem... przeciez juz tyle razy oglaszal odejscie...

Old Post 13-05-2002 07:52
MaslaV
koduję bezwzrokowo

qrcze szkoda że tego nie widzałem
kurde koleś jest tak żałosny że nawet nie mam siły poszydzić z niego

vote /ban

niech ktoś zawoła Aleczapeczke !

quote:

ciekawe mnie kiedy Venotom zaskoczy nas nowym pomyslem

ah wiesz mi te jego pomysły grzybem śmierdzą

Old Post 13-05-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

nie ma przepraszam Venotom... juz za pozno na sentymenty... Mafia mokotowsa juz wydała na ciebie wyrok... radze nawet z domu nie wychodzic...

Old Post 13-05-2002 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja proponuje następnym razem poprostu olewać jego topiki (no chyba ze bedzie coś sensownego). nic nie pisac Niech szybko zlecą na dół.....

quote:

(...), a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.

A jak myslisz??? dlaczego??? to ze proponujesz robić serweis to mam gdzieś...nie wypowiadałem się w topiku i nic mnie to nie obchodzi i tez nie mam nic przeciwko, ale jesli dajesz topik o sutkach albo ze zdjęciem z rotten to troche jednak zasłuzyłeś na ban..i jak najbardziej uwazam ze tędy droga.....
Codziennie zakłądasz topiki z czego większość absolutnie sie nie nadaje na cokolwiek.

a tu taki post MaslaVa z dawnych czasow...

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Człowieku niewiem albo jesteś mało kumaty albo zbyt subtelnie dajemy ci do zrozumienia że większość stałych użytkowników zupełnie nie podziela twojego zdania. Koleś myślisz że wyjedziesz komuś takim urlem www.astronomia.pl czy www.fizjologia.prv.pl to wszyscy nagle będą cie uważać cie za jakiś autorytet. Człowieku board jest taki jaki jest, wszyscy go wspólnie tworzymy i ludzie tworzą podpisy, avatary, puszczają offtopici publicznie i wszystkim nam jest z tym dobrze. więc jeśli koleś wpadasz i żądasz od nas nagłych zmian naszych przyzwyczajań i jeszcze puszczas teksty w stylu "zastanówcie się nad przyszłościa tego boarda", to ja tą przyszłość widzę bez ciebie.
Więc ja ci powiem tylko jedno W Y P I E * D A L A J z takimi topicami bo tracimy tylko czas.

Ten post był pisany pod wpływem alkocholu, srodków odurzających oraz nauki szatana. Więc wszystkie treści zawarte w tym poście są tylko moimi prywatnymi i subiektywnymi przemyśleniami....

Miłego dnia wszystkim zyczę

ocenzurowałem tylko jeden wyraz...

Edytowane przez AlieneK dnia 13-05-2002 o godz. 12:57

Old Post 13-05-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Chciałem napisać " no okej, przecież przeprosił itd... wybaczyć mu, przecież zapewnia nam kupę śmiechu..." itp.
Ale pomyslałem - może najpierw obejrzeć tę fotkę?
I.... zrobiłem to.
venotom ty ******** ****** **** ***** ********** * ** *** **** ****** ******* ***** *****!
Myślisz, że jak ostrzeżesz, napiszesz, że dla dorosłych - to już jest OK.
A gdzie na tym boardzie dorośli?
Poza tym - dla jakich dorosłych?
To dla jakichś **** *** *** ****** ***** * **** **** * **********.
I nie pitol potem, że jak nie podoba się moderatorowi, to może wyrzucić... bo to już szczyt bezczelności.

iwp z tym gównem...

tak czy inaczej - przeprosiny przyjęte

... ale jestem zły...

Old Post 13-05-2002 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:54.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions