Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > fpp - ogolna ocena
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
samon
Muminek

fpp - ogolna ocena

Co sadzicie o serwisach fpp? Moim zdaniem sa troche ubogie, jakby robione na odwal. W czesci z nich nie ma downolandu, w czesci poza newsami nie ma ciekawych artykolow. Moze by to jakos zmienic?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-05-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
samon
Muminek

Nie znaczy, ze jest zle, ale fajnie by bylo jakby cos poprawic.

Old Post 13-05-2002 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Download to niestety dosc powazny problem - nie wiem kiedy ruszy na calym servisie. Co do reszty - artykoloow faktycznie jest malo, ale za to strony aktualizowane sa przynajmniej raz dziennie

Old Post 13-05-2002 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

ja wlasciwe nie zagladam na inne serwisy oprocz boarda... ale w jednej rzeczy sie musze z samonem zgodzic.. ten wasz "download" to jeden wielki pic na wode

Old Post 13-05-2002 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Ja zagladam tylko na Rtcw - download'a zero, w nesach na ogol sa linki do ciekawych programow, tylko ze.. troszke redaktorow brakowalo (nadal brakuje?) i newsy sa czasami dosc zadko . Ale ogolnie to nie ma co narzekac - jest ok.

Old Post 13-05-2002 14:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Jak dla mnie jest ok (Q1,Q3), szkoda ze malo textow w kolumanch na qw, pewnie sie powtorze ale bakuje downloadu,
a jak wygram jakas gre w konkursie to bede z was naprawde zadowolony

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 13-05-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

First Person Perspective

No rewelka - do narzekania to jest full...

Sprawa wyglada - na serwis przypada 1,5 aktywnego redaktora - jest to 3 krotnie za malo!!!

My robimy dzien w dzien za darmo dla was serwisy fpp - jak komus sie nie podoba to niech wezmie w troki i pomoze, albo niech siedzi cicho...

Old Post 13-05-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

My robimy dzien w dzien za darmo dla was serwisy fpp - jak komus sie nie podoba to niech wezmie w troki i pomoze, albo niech siedzi cicho...

ej no Lucasq spokojnie nie tak ostro...
wiesz kazdy ma prawo do swojego zdania a wbrew pozorom takie uwagi czasem pomagaja...
owszem wielu nie zdaje sobie sprawy ze wy (my) robicie(my) to za darmo (te nawiasy bo tez jestem [FPP] ale mam WIELKIE problemy ostatnio o ktorych tu nie bede sie rozpisywal i musze olewac serwis )...
ale mimo wszystko to sa uzytkownicy ktorzy maja prawo oceniac..
to oni czytaja to wszystko i to oni sa najlepsza wyrocznia co do tego co i na co nalezy zmienic...

Old Post 13-05-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

No rewelka - do narzekania to jest full...

Sprawa wyglada - na serwis przypada 1,5 aktywnego redaktora - jest to 3 krotnie za malo!!!

Nie no LucaS - daj spokoj tak? Redaktor powinien byc obiektywny - slowa krytyki dobrze zinterpretowane moga sie przyslozyc servisowi wiec lepiej przytoczyc jakies konkretne argumenty a nie tylko

Old Post 13-05-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Nie no LucaS - daj spokoj tak? Redaktor powinien byc obiektywny - slowa krytyki dobrze zinterpretowane moga sie przyslozyc servisowi wiec lepiej przytoczyc jakies konkretne argumenty a nie tylko

A byly tam konkrety???? Znasz moje nastawienie - konstruktywna krytyka...

Sorry - ale ja za swoja prace slysze tylko krytyke... ani slowa, ze cos dobrze zrobilem... Zyc sie odechciewa....

Old Post 13-05-2002 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

[22:28] * fpp|Lucas - dziala (o fpp.pl po awarii, dop. tram-)
[22:28] <tram-> lucas
[22:28] <tram-> cudotworca... raz w zyciu

ha! gotcha!

Old Post 13-05-2002 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Sorry - ale ja za swoja prace slysze tylko krytyke...

moze czas zebys nad soba popracowal

Old Post 14-05-2002 06:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
[22:28] * fpp|Lucas - dziala (o fpp.pl po awarii, dop. tram-)
[22:28] <tram-> lucas
[22:28] <tram-> cudotworca... raz w zyciu

ha! gotcha!

Heh - tyle ze ja opieprzylem jedna osobe, ktora opieprzyla panow od tpsa

(ze wam chce sie logowac i potem szukac)

Zim - idz napisz newsy na gracze

Old Post 14-05-2002 07:29
Insmac_old
Guest

quote:
A byly tam konkrety???? Znasz moje nastawienie - konstruktywna krytyka...

Sorry - ale ja za swoja prace slysze tylko krytyke... ani slowa, ze cos dobrze zrobilem... Zyc sie odechciewa....

Jak dla mnie to serwis jest zrobiony wyj.ebiście...znakomicie oprogramowane, grafika etc.

Ogólnie wiem, że ciężko z ludźmi, bo sam się zgłosiłem, a potem wyszła prywatne sprawy z praca, nauką, roboty na zlecenie wiec nie moge robic nic dalej ...

Old Post 14-05-2002 11:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

Ogólnie wiem, że ciężko z ludźmi, bo sam się zgłosiłem, a potem wyszła prywatne sprawy z praca, nauką, roboty na zlecenie wiec nie moge robic nic dalej ...

No i tak wlasnie wyglada sytuacja - ludzie maja swoje prywatne zycie i czasu im brak...

Old Post 14-05-2002 12:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions