Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Jezeli Jestes Kibicem Pilki Noznej........
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kwasny
Training (Enforcer)

Jezeli Jestes Kibicem Pilki Noznej........

WEJDZ TUTAJ
CENZURA !

Edytowane przez Kwasny dnia 16-05-2002 o godz. 15:45

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-05-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwasny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwasny Znajdź więcej post'ów przez  Kwasny Dodaj Kwasny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwasny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

nie jestem frajerem

Old Post 15-05-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

ja jestem.... a co tam jest tera jest zreszta final LM

Old Post 15-05-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Hooligans - banda popier.dolonych dzieciakow latajacych z szalikami i udajacych zainteresowanie pilka nozna ? Nie dziekuje.

Text z tego board'a: " SZALIKOWCY - CHULIGANI CZY RYCERZE?" nie mam wiecej pytan.

Old Post 15-05-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

a niech sie pozabijaja świenie midzy soba...

Old Post 15-05-2002 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

rycerze
lol

Old Post 15-05-2002 20:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Rycerze polskich stadionow :O

Old Post 15-05-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Rycerze polskich stadionow :O

Taaa, a Lepper to Wyzwoliciel Panstwa Polskiego

Old Post 15-05-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja lubie to: KIBIC - ZWIERZE

Old Post 15-05-2002 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

UKŁADY,ZGODY,KOSY

ja ..... nie ma to jak polski kibel

Old Post 15-05-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Kibole sux

Old Post 16-05-2002 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Hutnik Nowa Huta - wiernosc ponad wszystko

qrde z kad takich biora???

Old Post 16-05-2002 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

z mechaniaków i innych zawodówek.
Dzieciaki bez celu.

Old Post 16-05-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kwasny
Training (Enforcer)

Dzieciaki bez celu ?????? Ja studiuje informatyke, mam prace w Niemczech i siedze na trybunach ! Czy to twoiim zdaniem jest zawodowka bez celu ????? Pozatym nikt nikogo ni zmusza zeby ktos tam wchodzil. Wasza opinia o tym jest taka i kij. Szanuje ja. Inni sie nie wypowiadaja o was, tak ze siedzicie przed kompem 24/h i nic z zycia nie macie ! Uszanujcie wiec poglady innych.
No wszystko ,naraska !!!!

Old Post 16-05-2002 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwasny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwasny Znajdź więcej post'ów przez  Kwasny Dodaj Kwasny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwasny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Chodzi o oglolny wizerunek polskiego kibica - gosc z szalikiem latajacy z bejzbolem i tlukacy kogo popadnie. A przegladajac ten Twoj board mialem wrazenie, ze tacy wlasnie tam ludzie pisza. Jak Cie urazilem to przepraszam.

Pozatym jest roznica w "siedzeniu na trybunach" a "robieniu zadymy bo akurat mojej druzynie nie wyszedl mecz".

Old Post 16-05-2002 13:51
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dokladnie Kwasny - mowisz ze masz robote w niemczech wiec pewnie tez tam przesiadujesz na trybunach .. nie wiem jak tam jest ale w Krakowie jak jest mecz Wisly to ludzie z pobliskich domow i robot boja sie wychodzic - mam znajomego ktory pracuje niedaleko stadionu i czesto juz w pracy nocowal...

Dla mnie tacy ludzie to gnoje i nic wiecej.... nie mowie tu o zwyklych kibicach ktorzy po prostu lubia sobie mecze poogladac i sie tym cieszy ale wlasnie takich fanatykow dla ktorych 'wiernosc' swojemu klubowi jest wazniejsza niz wszystko inne...

Old Post 16-05-2002 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Saari co ty bredzisz!
jaka wiernośc klubowi? to są poprostu masy kretynów którym wydaje się że są gangsterami i chodzą na mecze nie dla piłki, klubu ale tylko po to żeby komuś w*******ić.... bizonek ma rację dzieci z zawodówek które "żyją chwilą".

Old Post 16-05-2002 14:39
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Saari co ty bredzisz!
jaka wiernośc klubowi? to są poprostu masy kretynów którym wydaje się że są gangsterami i chodzą na mecze nie dla piłki, klubu ale tylko po to żeby komuś w*******ić.... bizonek ma rację dzieci z zawodówek które "żyją chwilą".

Dobrze powiedziane

Dodam że tych kiboli wsrod prawdziwych kibicow to jest jakis 0.1% tylko oni bardziej się "drą" i dlatego wszystkim sie zdaje ze jak idzie jakis kolo na ulicy z szalikiem to oznacza ze trza spi.erdalac.

U nas w kraju na stadion przychodzi srednio okolo 5 tys - w takim gronie kibicow 100 kiboli i wandali potrafi roz.*******ic caly klimat i wszczac niezla zadyme.
Kluby pilkarskie nie powinny wpuszczac tych kretynow tylko prawdziwych kibicow (klubom to nie na reke ) no ale jest taka korupcja ze hej.. i wogole to co sie dzieje na trybunach odzwierciedla to co dzieje sie tera u nas w kraju..

Old Post 16-05-2002 15:40
j@rzabek
Brujah

a ja wam powiem tak....szanuje kibiców. wszystkich. Nawet najgorsze drechole jak widza ze jestes za ich zespolem tu juz jestes spoko koles. Chodzilm prze caly jeden sezon na Legie. Każdy mecz. **********łem kamieniam w policje po derbach (i po pucharze ligi ) O cho mi chodzi. Przez ten całe czas mojego kibicowani8a nikt, ale to nikt nigdy mi nic nie powiedzial mimo mojego nietypowego, jak na stadionowych kolesi, ubioru. Wiecie kolorowe glany i te sprawy. I mijalem kolesi za tatuazami "white power"....po prostu czulem sie tam bezpieczny...spox to tyle

Old Post 17-05-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Dokladnie Kwasny - mowisz ze masz robote w niemczech wiec pewnie tez tam przesiadujesz na trybunach .. nie wiem jak tam jest ale w Krakowie jak jest mecz Wisly to ludzie z pobliskich domow i robot boja sie wychodzic - mam znajomego ktory pracuje niedaleko stadionu i czesto juz w pracy nocowal...

A co ty możesz wiedziec??? Mieszkasz od ch.uja daleko od stadionu Wisly, wiec jak jest mecz to nawet u ciebie kibicoof nie slychac...
Ja mam takie 'szczescie' mieszkac bardzo blisko stadionu, wiec wiem, co to jest zadyma po meczu

Old Post 18-05-2002 09:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

ja mieszkam jakieś 15 minutek na piechotkę od stadionu Widzewa i jak były mecze z Legią - na ulicach pusto jak za czasów Wyścigu Pokoju`68

niedawno w jednym pubie przeczytałem fajny grypsik (właściwie dwa) :

Don`t think just dress.. oraz

Pi.e.r.do.li.ć pedałuw z ełkaesu - Polish White Power

kiedyś chodziłem do klasy z jednym "kibolem" - dla niegho nie liczył się wynik meczu - ba nawet sam meczy nie był tak istotny jak "dymy" poza stadionem

trzeba umieć rozróżnić kibiców od bandytów

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 18-05-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Hooligans to pedaly i tyle

Old Post 18-05-2002 11:05
chimera
Elite (Fiend)

Szkoda, ze sam zainteresowany [Kwasny] nie odpowie na te zarzuty

Old Post 19-05-2002 00:32
Kwasny
Training (Enforcer)

A co tu gadac ???? Adres usunolem z postu i tyle. Skoro tak tutaj ludzie podchodza do tematu to szkoda tylko sie rozpisywac !!!!!!!!!

Old Post 19-05-2002 18:30
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kwasny
A co tu gadac ???? Adres usunolem z postu i tyle. Skoro tak tutaj ludzie podchodza do tematu to szkoda tylko sie rozpisywac !!!!!!!!!

Nie wiem - moze bys sprobowal obalic te zarzuty ? Moze wszytcy bzdury piszemy i zjawiska typu kibol nie ma na polskich stadionach ?

Old Post 19-05-2002 19:01
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Nie wiem - moze bys sprobowal obalic te zarzuty ? Moze wszytcy bzdury piszemy i zjawiska typu kibol nie ma na polskich stadionach ?

zjawisko kibl jest na calym swiecie i wierzcie mi, ze polska jeszcze jest znosnia. Spojrzmy na Anglie, czy Brazylie...

Old Post 19-05-2002 19:37
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

zjawisko kibl jest na calym swiecie i wierzcie mi, ze polska jeszcze jest znosnia. Spojrzmy na Anglie, czy Brazylie...

no kurwa jego mac, nie moge... szczyt...
Polska napisal z malej, a anglia i brazylia z duzej... ja pierdole..!!

Old Post 19-05-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

A co ty możesz wiedziec??? Mieszkasz od ch.uja daleko od stadionu Wisly, wiec jak jest mecz to nawet u ciebie kibicoof nie slychac...
Ja mam takie 'szczescie' mieszkac bardzo blisko stadionu, wiec wiem, co to jest zadyma po meczu

Czy ja mowie ze ja wiem? kolega mieszka - od niego sie dowiedzialam ..

I nie badz taki madry - przyjdz sobie do huty kiedys wieczorem to tez z ciekawymi ludzmi pogadasz - u nas tez sa tacy ktorych spotkac niemilo wiec nie traktuj mnie jak kogos kto nie zna sprawy

Old Post 19-05-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

no kurwa jego mac, nie moge... szczyt...
Polska napisal z malej, a anglia i brazylia z duzej... ja pierdole..!!

Jaki typ

Old Post 20-05-2002 22:51
rcube
KOSZ

Co sie stalo z avem Saari?

Old Post 21-05-2002 06:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:14.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions