Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > mała ankieta dotycząca...
Czy grywacie w TACTICAL OPS (mod UNREAL TOURNAMENT)
Ta ankieta została zakończona.
Tak,gram w TACTICAL OPS 1 3.70%
Nie,nie gram... kocham tylko Counter Strike 12 44.44%
Żartujesz facet?! PLUJE NA PODRÓBY COUNTERA! 14 51.85%
W sumie: 27 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Anty-Terrorysta
Guest

Talking mała ankieta dotycząca........................

Jak zdążyłem zauważyć.... została wypuszczona na rynek pewna "podobizna" do countera.....mod unreala tournament:TACTICAL OPS...
I teraz chciałbym się zapytać czy któryś z graczy,gra w ten oto mod... ... ja osobiście gram

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-06-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Anty-Terrorysta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Anty-Terrorysta Znajdź więcej post'ów przez  Anty-Terrorysta Dodaj Anty-Terrorysta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Anty-Terrorysta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

yy a co to jest? kiedys to widzialem chyba ale jest gorsze od cs

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 01-06-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

taa, counter-strike to chyba jakaś podróba i jest gorsze od TO

Old Post 01-06-2002 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

nie gralem jeszcze, ale od jakiegos czasu sie przymierzam...wlasciwie to tylko po to, zeby zobazyc jak to wyglada - chociaz wiedzac ze jest to mod ut jestem prawie pewien, ze mi sie nie za bardzo nie spodoba...

Old Post 01-06-2002 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Kiedys o tym slyszalem ze to nawet fajny MOD ale jakos sie nim nie zainteresowalem i pokochalem CS

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 01-06-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Ja sie ze wstydem przyznam ze nawet o nim nie slyszalem UT niegdy sie nie interesowalem i przed cs`em "wyznawalem" niesmiertelnego Quake`a. Nie sadze jedkak by jakis inny mod csopodobnymogl dorownac pierwowzorowi

Old Post 01-06-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

o TO czytałem, widziałem screeny, ale jednak moim zdaniem CS jest lepszy... Wygląda na bardziej dopracowanego .

Old Post 02-06-2002 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

TO to syf i szkoda tracic czas grajac w ta gre!!! Animacja postaci jest do dupy, celowanie jest tesh pokrecone, a gra jest banalnie prosta... A wogole to jest mega podroba CS, nawet sobie dusta zrobili... TO suX!!!!! CS RoX!!!

Old Post 02-06-2002 10:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[E-Z] Dot
ZAPRASZAM NA TURNIEJ !!!

Ja to mam wszysto glwboko w -d- ... gram tylko w mojego kochanego CSka

=======================

Old Post 02-06-2002 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [E-Z] Dot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [E-Z] Dot Znajdź więcej post'ów przez  [E-Z] Dot Dodaj [E-Z] Dot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [E-Z] Dot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

he?? to są jakies inne gry??
ja tylko kanter...

Old Post 02-06-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

tak sobie mysle... przecierz nawet jak komus sie ta gra spodoba to po co mialby sie na nia przezucac? skoro jest to cos podobnego do cs'a to czy sie tego chce czy nie: cs jest bardziej popularny i tak zostanie. to oznacza ze zawsze bedzie wiecej serwerow, map, graczy, turnieji i takich tam... gdyby te gry sie znacznie roznily to oczywiscie bylaby to troche inna sytuacja.

PS. odrazu mowie ze nie gralem w TO (i nie mam zamiaru)

GG 1090334

Old Post 02-06-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anty-Terrorysta
Guest

Talking

No to nie ma o czym mówić. Jak widze,to dla was counter będzie na zawsze górą,między grami tego typu ( no chyba,że wyjdzie counter 2 w lepszym wydaniu itd. )... i bardzo dobrze ... ja gram w to ze względu na to,że ( post "mam pytanko..." ) mój cd-key do countera został zbanowany... no i klops... czekam na kieszonkowe i lece po countera... i sayonara Tactical Ops

Old Post 02-06-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Anty-Terrorysta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Anty-Terrorysta Znajdź więcej post'ów przez  Anty-Terrorysta Dodaj Anty-Terrorysta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Anty-Terrorysta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a jak myślicie.....jak długo przetrwa kanter ???
bo np. quaki są już doś dugo i są nadal popularne....w CSa gra podobno 8 czy 10 mln ludzi na swiecie......ta liczba sie nadal zwiększa.....ale kiedyś zacznie spadac (kiedy wymrzemy :o).....tylko kiedy???
i kiedy zostanie zlikwidowany ostatni serwer do CSa ??? pewnie nigdy

Old Post 02-06-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez Anty-Terrorysta
No to nie ma o czym mówić. Jak widze,to dla was counter będzie na zawsze górą,między grami tego typu ( no chyba,że wyjdzie counter 2 w lepszym wydaniu itd. )... i bardzo dobrze ... ja gram w to ze względu na to,że ( post "mam pytanko..." ) mój cd-key do countera został zbanowany... no i klops... czekam na kieszonkowe i lece po countera... i sayonara Tactical Ops

swój chłop !

GG 1090334

Old Post 02-06-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Tactical Ops jest dosyc popularna wersja w niektorych kregach Ale niestety niedopracowana via granaty zabijajace na miejscu itp. Gdy w CS'ie mamy do czynienia z "grywalnoscia" tam mamy skrajny realizm
PS. Na Tactical'a dosyc dawno przerzucil sie Martini z TheVa...

Old Post 02-06-2002 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anty-Terrorysta
Guest

Smile

Zgadzam się w pełni... w CSie jest pewien realizm...... natomiast...........
w Tacticalu sprawa wygląda,tak,że Famas odrzuca jak by to była jakaś wyrzutnia rakiet szybkosztrelna!!! No i co to ma być
A właśnie... W tacticalu strzelając,można mieć non stop palec na myszce i troche kierować w dół lufe... i 100% damage przykładowo AK47 jest według mnie najlepszą bronią,bo właśnie nie odrzuca zbytnio i zawsze trafi gdzie celownik ... no i jaki tu realizm... heh...

Old Post 02-06-2002 20:13
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Anty-Terrorysta: Nie wiem jak sie gra w ta gre, jak jest z recoilem. Po prostu widzialem kilka razy za plecow, dlatego wiem jak to "cos" wyglada i wiem takze, ze potrzeba mniej hitsow by zginac O to mi chodzilo, a nie ze celowanie jest realistyczne

Old Post 03-06-2002 05:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Mam znajomego ktory uwielbia UT i chcial mi pokazac TO , wysmialem go w twarz jak ta kiche zobaczylem !

Pokazalem mu CS i od tego czasu nie gra juz w UT tylko szuka stalki zeby sobie zalozyc i grac w kantera ! To chyba mowi wszystko jaka jest roznica pomiedzy nimi !

MSN [email protected]

Old Post 03-06-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anty-Terrorysta
Guest

Talking

hammer: ale poprostu podałem przykład realistyki TO ......... między innymi celowanie..... i oto chodziło pff...

Old Post 03-06-2002 15:49
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Eeee jedni wola to drudzy to a tak wogole to o gustach sie nie dyskutuje ............CS roXrz !!!!!

Old Post 07-06-2002 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:06.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions