Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Lamerskie zachowania w RTCW
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

Lamerskie zachowania w RTCW

Chialem poruszyc tutaj ten temat i dowiedziec sie co wedlug was powoduje wasz dyskonfort grajac w rtcw ? I nie mam tu na mysli takich topicow Chodzi mi czyto o ingame ( Nie piszczie tez o bluzgach bo to oczywiste ) Prosze o strikte odczucia z gry

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-06-2002 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XTr3M Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XTr3M Znajdź więcej post'ów przez  XTr3M Dodaj XTr3M do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XTr3M prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

powtarzanie caly czas "good game" i "dynamite planted"

Old Post 24-06-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez adi

Zapomniales o Enemy w... , Oops i Dynamite Defused

Old Post 24-06-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XTr3M Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XTr3M Znajdź więcej post'ów przez  XTr3M Dodaj XTr3M do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XTr3M prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Hehe pf-y oups zapomniałem ze ja też gram pf-em Ale rozumiem jedna osoba w teamie moze grać pf-em ale jak widze ze np w axix na 9 graczy 6 ma pf-a to mnie szlak trafia

Old Post 24-06-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez Killah
Hehe pf-y oups zapomniałem ze ja też gram pf-em Ale rozumiem jedna osoba w teamie moze grać pf-em ale jak widze ze np w axix na 9 graczy 6 ma pf-a to mnie szlak trafia

Hehehe no w sumie Ja gram Pf ale nie lubie jak inni wala w bunkier jak alliesi robia ( narade ) Lamerskie jest koszenie alliantow prosto z respa kiedy oni maja 2 -3 mniej w teamie. Vide Viking ktory wczoraj przy przewadze 3 niemcow czatowal w FB z flamerem na respa . Sorry Viking ja wiem ze kazdy lubi wygrywac ale dajmy jakies szanse allies

Old Post 24-06-2002 13:39
SnoopDoggyDoG
Guest

Juz kiedys byl chyba podobny topic... ale nvm...
Mnie ogolnie denerwuje sposob gry niektorych graczy tj. blokowanie przejsc, nie rozdawanie ammo czy tez lakomstwo niektorych na pkt... ot takie harpagony - wiadomo o co chodzi.
Nie lubie tez jak ktos uparcie vote'uje na zmiane mapki... ok - jest beach, nie kce mi sie tam grac ale jak ten sam gosc daje vote na next map po raz 15 to mnie to juz zaczyna denerwowac... jakies zolte napisy co mi pole walki zaslaniaja

Old Post 24-06-2002 13:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
101st_VikinG
SS-Obersturmführer

walka to walka

sorry...ale tak to juz jest...ja nieblagam o litosc... jak po 2 stronie jest z 4 kolesi z pf kazdy gra jak lubi

AP 6,2

Old Post 24-06-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st_VikinG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st_VikinG Znajdź więcej post'ów przez  101st_VikinG Dodaj 101st_VikinG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st_VikinG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

Re: walka to walka

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_VikinG
sorry...ale tak to juz jest...ja nieblagam o litosc... jak po 2 stronie jest z 4 kolesi z pf kazdy gra jak lubi

Widziedzialem , ze sie odezwiesz rzezniku

Old Post 24-06-2002 14:57
MAr-n
PROwokator

Zalezy gdzie gram na niektorych serwerach jest naprwde zayebiscie na niktorych porazka Ogulnie to mi pasi Moze oprucz tego bicza przez caly czas Przyzwyczailem sie juz do PF i mnie to juz nie rusza co do ammo to nie wiem bo gram LT i mam full ammo ale nie bylo sytuacji w ktorej nie dalem komus nawet jak sam juz nie mam to wole dac medowi ktory za mna biega niz sobie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 24-06-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez adi

Popieram.

Pozatym wkurza mnie lamerstwo i nie boje sie otwarcie o tym mowic!

1. Nieumiejetnosc korzystania z kompasu.
2. Nieumiejetnos medykowania i lojtowania
3. Nieumiejetnosc snipowania

I mam tu na mysli nie to jak ktos strzela tylko jak ktos rozumie rtcw i rozumie granie poszczegolnymi klasami. Bo znam gosci ktorych aim jest fatalny ale fajnie graja zespolowo i to czesto decyduje o wygranej .

Imho to tez rada dla "slabszych" klanow. Bardzo duzo daje zgranie i umiejetnosc grania w zespole, tudziez stosowanie dobrych taktyk. Czasem nie jest w stanie sie wygrac z lepszymi mimo duzo gorszego skilla ale przy grze dla teamu zawsze odczuje sie satysfakcje z gry- czesto nawet z wygrania jednaj rundy.

Old Post 24-06-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rydzyk
Skilled (Knight)

granie na beach caly czas na (prawie)wszystkich polskich servach i druga sprawa gdy w druzynie jest 3/4 soldatow (kamikaze)

Old Post 24-06-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rydzyk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rydzyk Znajdź więcej post'ów przez  rydzyk Dodaj rydzyk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rydzyk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RafRasz^
Skilled (Knight)

Smile

Nawet pefy mnie nie denerwuja kiedy wchodze na eye i patrze ze na kazdym serwie jest BEACH. A jak chce sie zminic to ludzie mowia ci "idz na inny serwer"

Old Post 24-06-2002 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RafRasz^ Znajdź więcej post'ów przez  RafRasz^ Dodaj RafRasz^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RafRasz^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez RafRasz^
Nawet pefy mnie nie denerwuja kiedy wchodze na eye i patrze ze na kazdym serwie jest BEACH. A jak chce sie zminic to ludzie mowia ci "idz na inny serwer"

Na [=||=] juz nie bedzie Bicza Never Again

Old Post 24-06-2002 19:47
rydzyk
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez XTr3M

Na [=||=] juz nie bedzie Bicza Never Again

v57 v57 zajebioza, to bedzie dopiero roz-p i e r d o l o n a-rywka . Minusem moze byc to ze server bedzie caly czas pelny

Old Post 24-06-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rydzyk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rydzyk Znajdź więcej post'ów przez  rydzyk Dodaj rydzyk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rydzyk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez rydzyk

v57 v57 zajebioza, to bedzie dopiero roz-p i e r d o l o n a-rywka . Minusem moze byc to ze server bedzie caly czas pelny

Jak mi sie uda skontaktowac z graszewem to wrzuce dzisiaj w nocy ten nowy pack z mapkami i jakies inne nowe mapki Na stronie klanu damy jakos linki do sciagniecia

Old Post 24-06-2002 21:58
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Dla mnie lamerstwo to:
1.Granie soldatem z mp40/thomson (sten jakos ujdzie).
2.Dawanie nieboszczykom apteczek.
4.I jeszcze jedno. Widzialem kolesia na serwie (medyk), daje mu 2 paki ammo, a ten sie dzrze "I need ammo", to daje mu jeszcze jedna zeby sie zamknal a ten dalej "I need ammo", no to sie wkurzylem, olalem goscia i lece przed siebie, a ten mi w plecy pakuje, no to dalem mu jeszcze 1 paczke zeby sie uspokoil, a on dalej "I need ammo", znowu sie odwracam i lece do celu, a on mi w plecy. Odwracam sie mierze w leb, 2 naboje i kolesia nie ma. Ten mnie wyzywa daje kompilanta, a potem vota na kicka i polecialem.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 24-06-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RafRasz^
Skilled (Knight)

Smile

Super od kiedy nie bedzie plazy na IC ??????????

Old Post 24-06-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RafRasz^ Znajdź więcej post'ów przez  RafRasz^ Dodaj RafRasz^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RafRasz^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

imho ten topic i caly board jest lamerski
poziom wypowiedzi jest co najmniej 2-3 lata opozniony w rozwoju
pozdro adi
GG

Old Post 25-06-2002 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Re: Lamerskie zachowania w RTCW

quote:
Chialem poruszyc tutaj ten temat i dowiedziec sie co wedlug was powoduje wasz dyskonfort grajac w rtcw ? I nie mam tu na mysli takich topicow Chodzi mi czyto o ingame ( Nie piszczie tez o bluzgach bo to oczywiste ) Prosze o strikte odczucia z gry

Granie ciagle na bicz'u! (ale mi sie zaraz oberwie )

Old Post 25-06-2002 07:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
>|fake|<LongBow
Guest

Cool Lamerskie zachowania w RTCW

Jak Prospi punkciki (kolejność przypadkowa)

1.Say cokolwiek (szczegolnie na kacu)
2. Wlasnie Alliesy wzieli doki ktos tam napisal ktorendy niosa a tu nagle 6 razy Reloading zalamka
3. texty w stylu : "odloz tego PF", "odloz ta snajpa" (oczywiscie jak leca z przeciwnej strony, bo jak teammate mowi to moze miec racje).... tu hmm przyznam sie czasami tez cos tak mi sie wyrwie ale rzadziutko
4.Nie wyrownywanie skladow
5.Jedno slowo Beach
6.W dalszym ciangu nieznajomosc niektorych map przez graczy ale to tez jedno slowo Beach
7.Resp na plazy ... walneles arta na UB a tu ci jakis kolo zanda ammo mowisz mu v42 a on ci kula w plecy ... lecisz dalej na FB kolejna kula ... wpadasz do FB a tam szkopik, bierzesz flage tanczysz z nim i giniesz i wiesz ze zabraklo ci tych pie.rdo.lon.ych 20HP aby go polozyc.. a i on zdjal flage a to bylo osp i widziales ze za 5 sek. resp teamu... uczucia ogarniajance mnie w takiej sytuacji sa nie do opisania
8.No i lamerzy z C4 i POISON i BK i FF i fuzz powinno sie im zabronic grac na polskich servach bo zaburzaja delikatna rownowaga teamow .... pojawiaja sie na servie i po 0.5h trzeba wbic gdzies do Niemiec aby sobie to odreagować

Old Post 25-06-2002 07:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jano
Training (Enforcer)

....

Dobra wyrzucam "Reloading" juz nie bede was wkurzal

We'r the fear [FF]Freak! aka [FF]Jano

Old Post 25-06-2002 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jano Znajdź więcej post'ów przez  Jano Dodaj Jano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JHamer
Sniper

Re: Lamerskie zachowania w RTCW

a mnie wku...wia jedno:
jak walnę kolesia ze snipe raz, drugi...to lecą teksty "...q-wa, zaje... cię snipe...bla,bla..." i póżniej kola leci całą (biedak ) mapę, co by mnie kropnać
...po paru nie udanych próbach (kolesie po drodze też maja guny , więc obrywa )...jak mu się uda...to dostaje od snipa, czyli ode mnie i znowu "...****, ty...bla,bla...". jest to notoryczne na polskich serverach (niestety)...nie na wszystkich, ale jest. kola nie łapie , że to wojna (zabawa w wojnę) i trup jednak pada - dlatego gram na "zachodnich" (polecam skandynawskie) - tam przynajmniej częsciej słychać "great shot" z obozu przeciwnika ...i zabawa trwa dalej.

btw. po za tym lepiej wygląda "fuck !" od "q-wa !"
btw2. ...i jeszcze jedno - notoryczny voting na zmianę mapy na serverach z jedną i tylko jedną mapą - to też wku...rwia
cu

Old Post 25-06-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JHamer Znajdź więcej post'ów przez  JHamer Dodaj JHamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JHamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet
imho ten topic i caly board jest lamerski
poziom wypowiedzi jest co najmniej 2-3 lata opozniony w rozwoju

Dlaczego ta wypowiedz mnie nie zaskoczyla ? Gdybys czescie zmienial timy jak ciebie ludzie prosza a nie siedzial w mocniejszym zrozumialbym ze masz gleboko gdzies lamerie tego swiata etc . Wniosek prosty ze gleboko masz wszystko Pozdro dla Fuzz

Old Post 25-06-2002 09:49
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez RafRasz^
Super od kiedy nie bedzie plazy na IC ??????????

Kiedys slyszalem ze Blitzkrieg Ardennes to zaj... mapka . W pelni sie zgadzam. W nocy uploadnalem ja na server , ustawilem wylaczylem vote co by przypadkiem komus sie bicz nie votnal I ide teraz zobaczyc czy ktokolwiek w to gra.

P.S. Nowy pak tez bedzie juz dzisiaj chodzil

Old Post 25-06-2002 09:53
bel
sYnth/C4

quote:

Dlaczego ta wypowiedz mnie nie zaskoczyla ? Gdybys czescie zmienial timy jak ciebie ludzie prosza a nie siedzial w mocniejszym zrozumialbym ze masz gleboko gdzies lamerie tego swiata etc . Wniosek prosty ze gleboko masz wszystko Pozdro dla Fuzz

gdzie ty mnie widziales w mocniejszym? lolek eheh zawsze wchodze tam gdzie moi tm8s z klanu czy to takie dziwne? lol
kiedys mialem taka zagrywke: wchodze (zadko bez tm8s ale czasem nikogo nie ma pod reka) wiec patrze: kto ma mniej ludzikow ok dochodze do tych, jak jest po rowno patrze kto jakich ma graczy, stary ale teraz? wole wyjsc z serka i grac gdzie indziej niz meczyc sie z lamerami w teamie. za dlugo gram zeby to przerabiac od poczatku, no lamers-no stres, sa tacy ktorym obca jest wspolapraca wiec i z mojej strony olewka.
ok topic...
khmmm
tak wiec raz na niemieckim serq wchodzimy 4-5 do WR zadyma bo na zachodzie kampa WR to tak po 2min to standard. bylo 3med i 2lt ostra jatka, zostalo 2 axis z czego jeden podniesiony, ja padlem jako ostatni po tym jak podnioslem medyka- nie trafilem.... kuwa nie podnioslem tego co chcialem (pomyls ze nie widac nicka rannego ssie dupe) mialem podniesc rayana a podnioslem siakiegos lolka. a ten (i tu uff topic: ) zamiast podniesc lezacych obok niego medow (mnie i raya), wstal i co pierwsze? jaaasne doki wzial poczym padl. ale pkt zdobyl! lol

Old Post 25-06-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

Ciesze sie , ze sie wypowiedziales. Bo wiem ze wy z Fuzz macie sporo dowiadczenia Co do dochodzenia fakt zawsze sie trzymacie razem robiac wlasnie przewagi danego teamu wyjatkami sa tu chyba rayan i marib No offence bel ale to wynik obserwacji

Old Post 25-06-2002 13:02
Hodek
Veteran (Ogre)

fakt faktem że fuzzi grają razem ale co z tego są w jednym kalnie i tak powinno być jak istaniał jeszcze [DA] to kilka razy też wchodziliśmy na serv i po jednej stronie my a po drugiej jacyś kolesi i nikt sie nie sprzeciwiał, przecież to jest zwykły trening jak sie gra z takimi zwykłymi niezorganizowanymi ludzmi więc zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi być śilniejsz strona no raczej mi sie wydaj że nie, nie wiem niechciało mi sie czytac wszystkiego i nie wiem o co poszło tak wogle ale z tego co wiem to wypisałem swój wniosek

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 25-06-2002 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XTr3M
Necronomicon

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi być śilniejsz strona no raczej mi sie wydaj że nie,

Buahahaha mam nadzieje, że po wczorajszym meczyku FFA na IC zrozumiales ze ta wypowiedz jest bez sensu hehehe :>>

Old Post 26-06-2002 13:06
KKPhGS
Guest

quote:
jak istaniał jeszcze [DA] to kilka razy też wchodziliśmy na serv i po jednej stronie my a po drugiej jacyś kolesi i nikt sie nie sprzeciwiał, przecież to jest zwykły trening jak sie gra z takimi zwykłymi niezorganizowanymi ludzmi więc zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi być śilniejsz strona no raczej mi sie wydaj że nie

Wiesz Hodek, raz mialem przyjemnosc uczestniczyc w grze, gdzie przez kilka rund C4 gralo sobie sparing przeciw reszcie Polski, to nie byl mecz, tylko rzeznia, Ci goscie w ciagu 8 minut zlikwidowali przeciwnikow (przy ograniczonym respawnie). Fakt - powiesz - C4 to mordercy, ale faktem jest tez, ze niemal kazdy dobry klan (majacy regularne treningi i opracowane taktyki) jest nie do pobicia, zwlaszcza jesli przeciwko niemu wystepuje sklad zlozony z solistow.

Old Post 26-06-2002 13:25
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

lamerskie to jest ciagłe biadolenie ....

Old Post 26-06-2002 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:13.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions