Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Dobra mycha ??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Question Dobra mycha ??

No i nadszedl czas zakupu nowej mychy, chcialbym kupic jakas myche tak do 100 zl, byle by w tej cenie byla hitem, rozumiecie ??? Moje pytanie brzmi jaka najlepsza moge kupic myche do 100 zl. tzn. najlepsze w tej parti cenowej. Jakos tam to napisalem, czekam na odpowiedz !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-08-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: Dobra mycha ??

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
No i nadszedl czas zakupu nowej mychy, chcialbym kupic jakas myche tak do 100 zl, byle by w tej cenie byla hitem, rozumiecie ??? Moje pytanie brzmi jaka najlepsza moge kupic myche do 100 zl. tzn. najlepsze w tej parti cenowej. Jakos tam to napisalem, czekam na odpowiedz !

Ja wlasnie qpilem mysze optyczna microsoftu za 135zl.[staniala z 180, intelliMouse Optical] lecz nie moge stwierdzic czy jest dobra gdzyz jeszcze nie przetestowalem jej na maxa, poztym to moja 1 optycza i jakos dziko mi sie gra Jedno co moge tobie doradzic to nie qpowanie myszy A4tech [chyba ze myszka ma tobie sluzyc max 6 m-cy:> aczkolwiek podobno jest wyjatek i optical gr8eye dluzej wytrzymuje[slyszano ale nie widzianoDD]. Ja na twoim miejscu bym wszedl na stronke www.komputronik.com.pl i zamowil sobie przez w sklepie internetowym myszke [chyba ze w Kozminie macie jakis wiekszy sklep z takim wyborem myszek:>

Old Post 16-08-2002 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: Dobra mycha ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

Ja wlasnie qpilem mysze optyczna microsoftu za 135zl.[staniala z 180, intelliMouse Optical] lecz nie moge stwierdzic czy jest dobra gdzyz jeszcze nie przetestowalem jej na maxa, poztym to moja 1 optycza i jakos dziko mi sie gra Jedno co moge tobie doradzic to nie qpowanie myszy A4tech [chyba ze myszka ma tobie sluzyc max 6 m-cy:> aczkolwiek podobno jest wyjatek i optical gr8eye dluzej wytrzymuje[slyszano ale nie widzianoDD]. Ja na twoim miejscu bym wszedl na stronke www.komputronik.com.pl i zamowil sobie przez w sklepie internetowym myszke [chyba ze w Kozminie macie jakis wiekszy sklep z takim wyborem myszek:>

hah z komputronikiem to mam male wtyki , kiedys na pyrland.pl robilo sie jakies interesyy , bylem juz wczesniej na tym komputtroniku, no i jakos mi logitech przypadl do gustu

Old Post 16-08-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Bez watpienia Logitecha (imo najlepsza firma) mi od dwoch lat sluzy Logitech Mouse Pilot + (jakos tak) po podkreceniu Hz w porcie ps/2 na 200Hz chodzi plynniutko i jak marzenie... cena ok 50 zl.

Old Post 16-08-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

kupuj wingmana

Old Post 16-08-2002 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehm

ja mam właśnie a4techa optical gr8eye i sie sprawuje znakomicice ponad rok....jest bardzo dobra...polecam..bez rzadnych usterek działa i dorównuje , nawet przewyższa niektóre logitechy

GrEaTEyE

Old Post 16-08-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
Bez watpienia Logitecha (imo najlepsza firma) mi od dwoch lat sluzy Logitech Mouse Pilot + (jakos tak) po podkreceniu Hz w porcie ps/2 na 200Hz chodzi plynniutko i jak marzenie... cena ok 50 zl.

ale optyk czy kulka ???

jak mi dacie link do jakies www gdzie moge zamowic to bedzie ql

Old Post 16-08-2002 12:42
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Dobra mycha ??

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez fragi
[B]

hah z komputronikiem to mam male wtyki
po twoich wtykach...dzisiaj byłem w Vobisie i dowiedziałem się że komputertronik rozpada sie....
P.S. Jak juz zaczełem z vobisem...mają ceny hurtowe .... szybko spieszcie sie GeForce 4 tit4600 kosztuje 390 zeta, a nie 2000 zeta!!!
P.S.2 tylko w vobisie na Warszawskiej w Białymstoku
P.S.3 sry za reklame

GrEaTEyE

Old Post 16-08-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Kulka... kulka rzadzi A gf4 ti4600 za 400 zloty to lol najwiekszy jaki widzialem... chyba gf4 MX :-o

Old Post 16-08-2002 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hheh

nie mylisz sie kood serio mówie!!!
Firma sie rozpada i vobis bierze towar za 5tysiecy złoty....tak jak na wage cuś w tym stylu....i wzieli wszystko co sie da mojego ojca znajmy prowadzi sklep hehe spox co nie? teraz zbieram kasie na niego:d

GrEaTEyE

Old Post 16-08-2002 20:21
GuriaS
Breathe

na stronce tego calego vobisa nie widzialem zadnego gf4ti za 390zl...

Old Post 16-08-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hahhaah

gurias sklep a nie cała sieć vobis ... oni niemają swojej stronki takiej jak główny vobis, oni są tylko spółką. Zajedź do Białegostoku na Warszawską, i odrazu do mnie do Wasilkowa to ci załatwie?

GrEaTEyE

Old Post 16-08-2002 22:51
Silverdevil
SILVER

Re: hahhaah

ja mam intellimouse optical mycha zjkebistajedynie co jej moze dorownywac to logitech dalem za nia 145 zl optical rrzecz jasna polecam naprawde polecam ale tylko z kablem bo bez podbno wszystkie sa maj opznienie

Old Post 17-08-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

wszystkie myszki silver? heh nie....mój qmpel ma taką intelli mouse optical radio i żadnych opóźnień, ale imho kabel nadal rox

GrEaTEyE

Old Post 17-08-2002 21:34
Silverdevil
SILVER

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
wszystkie myszki silver? heh nie....mój qmpel ma taką intelli mouse optical radio i żadnych opóźnień, ale imho kabel nadal rox
wiezz chodzi oto ze opznienai sa ale niedostzrzegalne okime to samo u klawiator odsiwezanie przy optycznych jest troche nizsze przy kablu

Old Post 17-08-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: Re: hahhaah

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
ja mam intellimouse optical mycha zjkebistajedynie co jej moze dorownywac to logitech dalem za nia 145 zl optical rrzecz jasna polecam naprawde polecam ale tylko z kablem bo bez podbno wszystkie sa maj opznienie

a ja za nia 130 zl dalemPPP

Old Post 17-08-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: Re: Re: hahhaah

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

a ja za nia 130 zl dalemPPP

tak czy siak mycha the best jest !

Old Post 18-08-2002 09:00
capone
+SG+SkUbAnY

Talking logitech

najlepsza mysz to jest logitech cordless mouseman optical jest na radio ale nie ma zadnych opoznien i jest zajebiscie precyzyjna i dobrze lezy w dloni.
poza tym jak juz kupowac to ogolnie uwazam ze tylko myszki logitecha bo sa najsolidniejsze.
masz tu linka :
http://www.logitech.com/index.cfm?p...mp;languageid=1

Old Post 18-08-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: logitech vs microsoft

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
najlepsza mysz to jest logitech cordless mouseman optical jest na radio ale nie ma zadnych opoznien i jest zajebiscie precyzyjna i dobrze lezy w dloni.
poza tym jak juz kupowac to ogolnie uwazam ze tylko myszki logitecha bo sa najsolidniejsze.
masz tu linka :
http://www.logitech.com/index.cfm?p...mp;languageid=1

ok niebede robil klotni i powiem tak mam klawe logtecha jest najlepsz jak kied jak miem i bylo i sporo dexxa itd moikm zdanim jezli juz kupowac to wybirac miedzy 2 firmami logitech i microsft .niepowiem urzdzenia sa drogie ale jakze skuteczne i wytrzymale zadko sie psuja .co do mychy logitecha jest spox wiem o tym ale jak dlamie potrzeba klaiwszy z boku np do realdowani broni .
ps zawsze lepeij dolozyc wiecej kasy i miec wypas niz mniej i sux

Old Post 18-08-2002 20:33
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Hehehe

Ja miałem już z 5 różnych mausów i tak szczerze to wszysktie takie same trzeba się tylko przyzwyczaić teraz jade na radiówce i też spoko tylko jak miałem optyczną to była kicha bo mam wysokie sensitywity i jak się agresywnie rusza optyczną to sie gubi i to każda nie ma takiej co się nie gubi gadałem z kilkoma mądrymi ludźmi i wszyscy mieli jedną odpowiedź można to sprawdzić szybko ruszając w prawo i lewo na pulpicie zobaczycie efekt gonienia myszki w dziwnych kierunkach,kilka osób już się kłuciło np.Angus to mu pokazałem że nie ma racji no ale napewno tutaj też ktoś się znajdzie co mnie zaneguje ale cóż ja swoje wiema poza nawiasem to myślę że dobry refleks i spokojna ręka obejdzie wymóg posiadania myszki za 500zł (jak żyd nie umiał pływać to mówił że woda za rzadka) mnie poziom gry nie wzrastał wraz z wymianą myszek a miałem ich przez rok chyba z 5.

Old Post 18-08-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehm

Ja mysle i tak sądze że a4tech greateye optical jest dobry i zostane przy nim..druga sprawa...jak ruszasz szybko w lewo i prawo to ci sie mycha gubi? tak sie gubi ale na dupnej podkładce....kupiłem taką za 30 pare zeta czy wiecej, niepamietam i jest extra ....ruszam szybko lewo prawo i ok.

GrEaTEyE

Old Post 19-08-2002 09:39
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: ehm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ja mysle i tak sądze że a4tech greateye optical jest dobry i zostane przy nim..druga sprawa...jak ruszasz szybko w lewo i prawo to ci sie mycha gubi? tak sie gubi ale na dupnej podkładce....kupiłem taką za 30 pare zeta czy wiecej, niepamietam i jest extra ....ruszam szybko lewo prawo i ok.

Aleś walnoł GE teraz,ja też mam żelową podkładkę ale co ma podkładka do optycznej myszki hehe dobre

Old Post 19-08-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

rownie dobrze mozesz grac na rozciagnietych majtach to i tak optyczna sobie poradzi nie ma co, kabelek i kuleczka rulez :>

Old Post 19-08-2002 10:57
Psycho
miejsce na twoją reklamę

quote:
rownie dobrze mozesz grac na rozciagnietych majtach to i tak optyczna sobie poradzi nie ma co, kabelek i kuleczka rulez :>

Kuleczka bez kabelka też spox tylko nie podczerwień bo tragedia tylko radio.

Old Post 20-08-2002 13:17
Silverdevil
SILVER

Talking

quote:
taaaaaaa kood ma racje tylko j mycha trfai na draske ?

Old Post 20-08-2002 14:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:06.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions