Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czy w RTCW da się grać joyem?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Czy w RTCW da się grać joyem?

I jakie macie doświadczenia z tym związane?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-07-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
tylko nie to

Old Post 16-07-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

?

Old Post 16-07-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

venotom, to nie jest gra dla ciebie, tu trzeba myslec

Old Post 16-07-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

grales kiedys joyem - jezeli tak to chyba wiesz co sphere ma na mysli

Keyboard+Mouse to jest to co tygryski lubia najbardziej!

Old Post 16-07-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

No właśnie nie grałem joyem w RTCW i jestem ciekaw opinii tych, którzy tak grali lub grają.

Old Post 16-07-2002 14:26
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
No właśnie nie grałem joyem w RTCW i jestem ciekaw opinii tych, którzy tak grali lub grają.

no ale grales pewnie w inne gry i wiesz jak sie gra - joy jest dobry do krecenia Hadoukenow w Street Fighter II, a nie do kucania, skakania,wychylania sie itp - chyba ze ma 20 przyciskow fire pod reka

Old Post 16-07-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

jezu ventom ty już sie nawet donas dostałeś na bord o RTCW wes przestań z tymi swoimi głupimi pytaniami draznic ludzi

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 16-07-2002 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
jezu ventom ty już sie nawet donas dostałeś na bord o RTCW wes przestań z tymi swoimi głupimi pytaniami draznic ludzi

Pamietaj Hodek- nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi.
Hhehe, ten topic ma szanse na topic miesiaca ale cos slabo sie rozwija narazie

Old Post 16-07-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

blagam zniecheccie go do rtcw ...
bo juz widze jego topici :
"co lepsze : kombinerki enga, czy strzykawka meda"
albo :
"Jaki skin najbardziej lubisz i dlaczego ? "
"jaka jest wasza ulubiona bron i dlaczego jest to nóż"
"poszukuje dobrych, szybkich, polskich modow do rtcw"
"co jest lepsze : 'Return to' czy 'castle wolfenstein'"
itd itp

Old Post 16-07-2002 20:44
Xceed
prodigY

Thumbs up v51

...ale topic przynajmniej oryginalny

Co do joy'a : nie wiem , nie próbowałem i nie jestem na tyle po#$%&* , żeby w ogóle próbować No , ewentualnie zagram , ale na kontrolce do symulacji lotniczych .

Old Post 16-07-2002 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
esso
Training (Enforcer)

Exclamation

No tak graja takie lole joystickami, a pozniej sie dziwia ze maja kicka i jakies komendy 'invalid pk3' im wyskakuja.
Pozniej wysylaja swoje problemy na boarda, bo od tego jest
Gratuluje orginalnego topica (zachecam do grania touch padem + keybord a'la palmtop).

Old Post 16-07-2002 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil esso Kliknij tutaj by wysłać e-maila do esso Znajdź więcej post'ów przez  esso Dodaj esso do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać esso prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FarSight
Training (Enforcer)

Talking eee tam joystick... KIEROWNICA

Po przeczytaniu tego topica stwierdzilem ze gra joystickiem bylaby za prosta ... mam propozycje aby grac w RtCW kierownicam .... trzeba tylko skonfigurować 4 przyciski 2 pedaly i skrzynie biegow (takie mozliwosci ma moja moze sa bardziej rozbodowane). Moje propozycje configu: zmiana broni w skrzyni biegow (skrzynka sekwencyjna of coz), ruch do przodu i do tyl na pedalach, strafe lewo i prawo na kolko, 2 przyciki po lewej -> gorny jump a dolny duck, 2 przyciski po prawej -> gorny zoom dla snipy a dolny reload.... Potem posadzic przed kompem Venotoma za nim umiejscowic kamerke internetowa i zrobic showcast'a na caly swiat ... z.a.j.e.b.i.s.t.a oglandalnosc gwarantowana

Old Post 17-07-2002 07:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FarSight Znajdź więcej post'ów przez  FarSight Dodaj FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

tak se mysle, ze zamiast zooma do snipy bardziej przydałby sie FIRE

Old Post 17-07-2002 10:27
spanzik
fear the newbie

oj tam sphere czepiasz sie fire jest na lmb hehe i wygladalo by to tak ze szympans tresowany by tego nie ogarnal hehe

Old Post 17-07-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

hyhy a kto probwal grac w wolfa na macie do gier tanecznych z psx

Old Post 17-07-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TrisTram
Guest

Ostatnio spróbowałem granie w RTCW na joy'u , SUPER. Każdy musi sprobowac. Zanim sie obróciłem juz miałem nóż w gardle. Na prawde bardzo ciekawe przeżycia najlepiej się strzela ze snajperki

Old Post 17-07-2002 18:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
esso
Training (Enforcer)

Thumbs up

Oczywiscie joy musi byc analogowy... I zeby ten postnie byl do konca spamem dodam jako czyscioszek (o czym wie np. Mitos|wanna czy prosper, spanzik i inne gwiazdy RTCW) ze tak naprawde jest dobrze myc myszke i podkladke mydlem w cieplej wodzie (pozniej sie ogolic). Nawet dobry joystick Logitecha nie pomoze w starciu z czystym i schludnym gestapowcem !
PS.
Oni sie kompia z tymi przyborami, jak ja kiedys ze swoja zolta kaczucha

Old Post 17-07-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil esso Kliknij tutaj by wysłać e-maila do esso Znajdź więcej post'ów przez  esso Dodaj esso do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać esso prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalem:PL
zzzz.......

Talking heh przynajmniej zabawny topic

Jak pogralem ostatnio w SOF2-a na low gravity ...to niby nie glupi pomysl wlasciwie gra przypomina lot szybowcem
przepustnica i inne tego typu bajery wskazane .......jestem ciekaw......czy w wolfie da sie ustawic low gravity ........ na poczatku glupio to wyglada i glupio sie skacze.......ale jest zabawnie (przynajmniej w SOF2).............
Z drugiej strony jak sobie wyobraze ,ze mialbym grac joy-em + mycha....to by to chyba nie wyszlo rece by mi sie rozjezdzaly...........tu pchasz myche a tu joy-a.....obłęd..........

Old Post 18-07-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalem:PL Znajdź więcej post'ów przez  Kalem:PL Dodaj Kalem:PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalem:PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Hmmm ja nie wiem co tu dziwnego jest w tym Topicu!
Jasne ze sie da grac joyem!
A co myslicie czym ja gram Klaiwatura!
Nie ja gram juz caly czas Joyem!
Nie ma nic lepszego jak MS Sidewinder!

Joy Rox

Pozd Rudi

Old Post 18-07-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Piepszyc, klawiature i myszke, w dupala z joystickiem...
Grajcie na tabletach - rulezzzz

Old Post 18-07-2002 18:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

ja polecam podlaczyc keyboard do kompa i garc tak ... venotom musisz tak zrobic, gram tak od roq :p

Old Post 18-07-2002 18:54
Hornet
Skilled (Knight)

Hm... a ja polecam odłączenie klawy i myszki i granie w Wolfa za pomocą siły woli. Na początku sprawa to drobne problemy, ale szybko sie można przyzwyczaić. Najgorzej uruchomić całą gre, ale od czego jest trening W połączeniu z zdolnością przewidywania przyszłości mamy całkiem zgrany system poruszania sie. Przynajmniej wiemy kiedy olać runde bo i tak spartaczymy Goraco polecam :> GL 4 all

Old Post 19-07-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hornet Znajdź więcej post'ów przez  Hornet Dodaj Hornet do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hornet prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Veotom nie przejmuj się

Nie słuchaj tych wszystkich pseudofachowców .
Jak sobie kupisz dobrego joy-a do Wolfa to nie tylko będziesz mógł sterować postacią przód tył lewo prawo ale będziesz mógł sterować w płaszczyźnie pionowej góra-dół - w ten sposób będziesz mógł latać w Wolfie co niewielu potrafi.

Old Post 02-08-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

zamiast klawiatury podlacz sobie klawiorki MIDI, do joya beda jak sie masz, a przy okazji, w muzycznym kupisz podrecznik i etiudki - 2 miechy i w c-dur bedziesz wszystkim wywalal z mausera na dziendobry, a moze przy okazji i Festiwal Chopinowski wygrasz?? kto wie ...

Old Post 02-08-2002 13:06
MAr-n
PROwokator

Ja uzywam kierownicy do ruchu , skrzynie biegu do zmiany broni a pedaly do iscia lub naglego zatrzymania sie , ma tez ona Dual Shocka dzieki czemu czuje jak strzelam i jak biegam po wertepach

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-08-2002 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja mam helm wirtualny i specjalny kostium ze specjalnym karabinem ze gram jak in real

eh marzenia

Old Post 02-08-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Echh

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
A ja mam helm wirtualny i specjalny kostium ze specjalnym karabinem ze gram jak in real

eh marzenia

To będzie trochę świństwo ale co mi tam, najwyżej dostane po twarzy

Co czujesz Saari w tym kostiumie jak trafia cię dłuuugi sztywny
pulsujący nienasyconą energią wystrzelony przez prawdziwego mężczyznę ... pocisk z pf-a ?

Old Post 02-08-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

tez pozwole sobie dolaczyc do lozy szydercow:

quote:

podrzuc jakies fotki w tym kostiumie, koniecznie z batem i kajdankami

Old Post 02-08-2002 15:57
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Ja proponuje gre na ekranie dotykowym + pistolet (taki jak kiedys byly popularne do gry na pegazusie). To bedzie dopiero skill...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 07-08-2002 02:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions