Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ciche Pytanie Do Adminow :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kwasny
Training (Enforcer)

Talking Ciche Pytanie Do Adminow :)

A mianowicie, mozecie powiedziec jak to zrobic aby forum bylo tak popularne jak to ????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-07-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwasny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwasny Znajdź więcej post'ów przez  Kwasny Dodaj Kwasny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwasny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ono tak naprawde nie jest popularne :} w rzeczywistosci kazdy z FPP.PL ma pozakladane od 15-25 kont na boardzie i tworzymy sztuczny tlok :o

Old Post 14-07-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Na przyklad ja to Schooler

Old Post 14-07-2002 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Ja też jestem Shooler. I się ugadujemy kto jaki topic stawia i kto co pisze, bo Raptor wraz z Saari pisze nam scenariusze, aby były ciekawe, my tylko wykonujemy polecenia wg scenariusza skryptu. Coprawda możemy czasem dać coś od siebie, ale jest ciężko samemu coś wymyśleć więc wolimy gotowce. Robisz kopiuj wklej i po sprawie. Czasem musisz tak porobić 2 bite godziny, ale jak mus to mus. Tak naprawdę to rzeczywistych urzytkowników forum jest z 5ciu a reszta to klony, fake konta po to, aby utrzymać forum.

Old Post 14-07-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

wiadrem14 jest polowa ekipy fpp ktora to z najczarniejszych zakamarkow swych dusz wygrzebuje pomysly jak utruc zycie boardowiczom... az strach sie bac...

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Edytowane przez jasio14 dnia 14-07-2002 o godz. 14:42

Old Post 14-07-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

ja rowniez jestem jednym z kont Shoolera. Pozbawiony głowy przez Anoouar'a - pamietnego dnia, podczas zabawy w piakownicy, wiode zywot ponurego pesymisty i zacieklego openenta tajemniczej osoby Venotoma...

Old Post 14-07-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

jeblo mi sie, delete this post

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Old Post 14-07-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Ta venotom to jedyna realna tu osoba (ktora jak widac nie wie o co tu chodzi) i nie podporzadkowowuje sie scenariuszom

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 14-07-2002 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
Ta venotom to jedyna realna tu osoba (ktora jak widac nie wie o co tu chodzi) i nie podporzadkowowuje sie scenariuszom

On nas po prostu lubi wkurzac

btw. ja tez jestem Shooler, tylko ze on o tym nie wie

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 14-07-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

A mnie tak naprawde wogoole nie ma.
Jestem zautomatyzowanym botem ktoory ma wpisane 666 mln losowo zebranych komentarzy z roznych forum i jest dodawane 50 reply'ow przeze mnie dziennie (random!!!!!)

Old Post 14-07-2002 17:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

ale nie bo to Shooler sie pytal.
dupa

Old Post 14-07-2002 17:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Cholerka konta zaczely mi sie myslic...

Tak w ogole to kazdy ma opracowany przez psychologow oryginalny charakter i sposob wypowiedzi

Old Post 14-07-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Cholerka konta zaczely mi sie myslic...

Tak w ogole to kazdy ma opracowany przez psychologow oryginalny charakter i sposob wypowiedzi

-----------po edycji-------------
Sorry, uzylem zlego konta i powiedzialem to jako prawdziwy Shooler, a mialo byc inaczej

Old Post 14-07-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Hehehehehe dodam, że ta pomyłka była w scenariuszu 3:>

Old Post 14-07-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

A ja jeszcze dodam, ze tak naprawde to board Venotoma i on wymysla scenariusze rozsylajac je jako RAPTOR lub Saari (jego alter konta). W dodatku jak wczesniej slusznie zauwazyl HakaN tylko Venotom pod swoim prawdziwym kontem nie postepuje zgodnie ze swoimi scenariuszami by wprowadzic element chaosu, by ludzie postronni nie zorientowali sie, ze wszystkie dysputy tu sa z gory kierowane przez jedna osobe.

Pytanie tylko czy jesli Venotom swiadomie nie podporzadkowuje sie wlasnemu scenariuszowi to czy nie jest to rowniez jesgo scenariuszem tylko jakby glebszym. 2-giego stopnia wtajemniczenia?

A ja to juz wogole jestem z boarda gracz.net-u i ujawniam te wszystkie tajne mankamenty aby rozsypac board.fpp.pl a z czasem cale fpp.pl.

SESESESESE <- zlowieszczy smiech

[zamotalem sie troche i scenariusz do x-files prawie mi wyszedl ]

Old Post 14-07-2002 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

NIE, NIE, NIE???!?!??

NASZE DZIECIECE MARZENIA OBROCONE W NIWECZ!!!!! GHGHGHHGHGH

Old Post 14-07-2002 19:53
AlieneK
KOSZ

przepis na fajnego boarda to sensowni ludzie...i inne takie

Old Post 14-07-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking

Shooler mnoży się jak krooliki !! Klonowanie ma opanowane do perfekcji !! Efekty można podziwiać czasami na #fpp.pl w większych ilościach
Nawala mu chyba czasami organizacja z pozostałymi !!
A btw. mam podejrzany nr. na karku !!

Old Post 14-07-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions