Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Configi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
S&D=EliMiNaToR=
Training (Enforcer)

Configi

Wpadlem na maly pomysl... proponuje utorzyc dzial, w ktorym gracze umieszczaliby swoje configi z wolfa. Mysle, ze pomogloby to wielu graczom(szczegolnie w ustawieniu grafiki itp). W wielu przypadkach wplyneloby to na poziom gry. Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.
Dla porownania podaje adres: http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=23
Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-07-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S&D=EliMiNaToR= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S&D=EliMiNaToR= Znajdź więcej post'ów przez  S&D=EliMiNaToR= Dodaj S&D=EliMiNaToR= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S&D=EliMiNaToR= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

/callvote dodac do strony dziala z konfingami

jak przejdzie to dam na swojej stronce to

Old Post 14-07-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

F1

Chetnie bym chcial zobaczyc configi innych graczy , niektorzy niechca dac swojego ciekawe czego sie boja jezeli ktos zechce moge umiescic swoj na jakiejkolwiek www lub nawet tu na boardzie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 14-07-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Proponuje moze nie tyle dac podstrone z cfgami, ile po prostu pelen opis komend przydatnych do budowania *.cfg i prawidlowa skladnie (to jest fqrwiajace, gdy trzeba po omacku odkrywac pewne rzeczy).
Natomiast mam pewne opory przed pokazaniem swojego cfg, chociaz chetnie bym posluchal opinii i sugestii, jak stworzyc pewne "karkolomne" bindy, rozwiazywac problemy, unikac lub poprawiac bledy.

Old Post 14-07-2002 17:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

dobra ja zrobie taki dzial kto kce niech wysyla swoj conf na [email protected] z tematem "Confing"

Old Post 14-07-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

kkphgs czego sie boisz cziter chyba nie jestes a moj konfig wiesz gdzie jest opisany wrzuc tam swoj to ci powiem co jest co

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 14-07-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Talking eeee z tego co wiem...

to taki topic już jest >>> "Jak podkręcić Hansa" by Mazio

Old Post 15-07-2002 07:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

LOL cztyaj uwaznie ,ten topic jest o czyms calkiem innym lolq

Old Post 15-07-2002 11:11
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
LOL cztyaj uwaznie ,ten topic jest o czyms calkiem innym lolq

parowa ja sie wypowiem jak zobacze ta strone bo narazie to wisi coming soon a nic nie ma nawet o premierze, zeby nie bylo tak jak z warcraftem 3 ktory mial wyjsc w 1999r - bo nim dostaniemy te configi to juz nam siwe brody urosna - a tak serio to wiadomo cos kiedy otwarcie???

Old Post 15-07-2002 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S&D=EliMiNaToR=
Training (Enforcer)

Widze, ze moj pomysl sie spodobal, ale brak jakiegokolwiek dzialania Moze na rtcw.fpp.pl dac taka podstrone?

Old Post 15-07-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S&D=EliMiNaToR= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S&D=EliMiNaToR= Znajdź więcej post'ów przez  S&D=EliMiNaToR= Dodaj S&D=EliMiNaToR= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S&D=EliMiNaToR= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

ja mam juz all praktycznie gotowe tylko probuje skrobnac ta konsole php jak sie nie uda to ruszamy bez moge nawet pokaz jak ida prace kazemu kto mejlnie na [email protected]

Old Post 15-07-2002 22:55
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

Chrumki jak nam urosna dlugie siwe brody to i sadelko bedzie a wiadomo ze starsi ludzie na czerwono sie ubieraja i krzycza holholhol Wiec BSM sie wzmocni

Old Post 17-07-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

To ja tez dam moj config

Troche sie swego czasu na tym napracowalem wyszlo cos około 40 KB configa

Old Post 26-07-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Scarab
Windows sux ;=)

eh

Ja chce config mitosa!!!

Old Post 28-07-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Scarab Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Scarab Znajdź więcej post'ów przez  Scarab Dodaj Scarab do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Scarab prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Lightbulb konfig

moje zdanie jest takie ze aby brac sie za pisanie configa trza najpierw osiagnac odpowiedzniego skilla

oczywiscie nie mozna farcic jak te fartoochy co graja z infim

choc patrzac z drooogiej strony dopry config moze byc klooczem do osiagniecia sukcesu

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 28-07-2002 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

e ja tam mam swój cofig i wszyscy zawsze kołomnie leżą martwi zrobił mi go martin bo sam bym rady nie dał z tymi komendami i niechce zmieniac mojego cfg bo narazie jest dobry NARAZIE

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 29-07-2002 01:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Tracisz mnostwo radosci Hodek, ja mam ubaw po pachy, jak zrobie nowy skrypt do ammo i chce kamratow obdzielic a sprzedam im nalot, arta, a przynajmniej granat.
A na serio - cholernie duzo sie nauczylem macac w cfgach, choc przez to od 2 m-cy nic mi nie chodzi tak, jak powinno (czytaj: jakbym sobie tego zyczyl).

Old Post 02-08-2002 15:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: konfig

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
moje zdanie jest takie ze aby brac sie za pisanie configa trza najpierw osiagnac odpowiedzniego skilla

oczywiscie nie mozna farcic jak te fartoochy co graja z infim

choc patrzac z drooogiej strony dopry config moze byc klooczem do osiagniecia sukcesu

Widocznosc jest kluczowa napewno, z logicznych wzgledow i mam tu ma mysli duze dystanse.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 03-08-2002 02:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Re: Re: konfig

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

Widocznosc jest kluczowa napewno, z logicznych wzgledow i mam tu ma mysli duze dystanse.

no tak lodowisko ownuje, tylko bez gogli ze zmienna polaryzacja grac sie nie da

Old Post 03-08-2002 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions