quote: Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Panowie ja do sof.fpp.pl osobiście nic nie mam ale sprawa jest taka, że Glan chyba sam robi na stronce jakieś nowe działy czy coś.
Fakt robie sam, ale tylko dla tego ze sa wakacje, i ze z orginalnego skladu ktory przeszedl z innej stronki /www.sof.netglob.com.pl/ zostalem juz tylko ja i zonk, bo asc niedlugo ma zrezygnowac z tego co wiem. ciagle poszukujemy chetnych do pracy na serwisie, obecnie na okresie probnym mamy dwojke z czego jeden sie stara a drugi walczy by do woja nie isc we wrzesniu. reszta ekipy na wakacjach. Ja tez co prawda nie mam zbyt duzo czasu dlatego pisanie solucji idzie powoli, mam zamiar opisac mody do gry, i moze jeszcze jakas niespodziewanke zrobic... Robimy serwis dla was i to wy jesli macie jakies sugestje co chcielibyscie zobaczyc u nas to mowcie.
quote: Napisane oryginalnie przez ARES
1. Masz racje , że troche ogólnikowo i sorki za to - to fakt zlamerzyłem. No więc po pierwsze moglibyście oddzielić całkowicie sof od sof2 ( zrobić naprzykład sof2.fpp.pl). Po drugie newsy - no prawie nic tu nie ma - a tyle sie na swiecie dzieje w tej scenie - troszke wiecej prosze. Download jakby zawieral gorace nowiutkie pliki to by bylo cool. Reszte postaram sie spisac i podesle Ci.
Zobacz ze gdybysmy zrobili sof i sof2, to na sof 1 nie byloby nic do roboty. zreszta dobrym przykladem moze byc tez drugi serwis fpp.pl jakim jest http://duke.fpp.pl .. kilka gier naraz opisanych i dla kazdej chcesz osobny serwis?
co do newsof.. oj stary stary.. kazdy news pojawiajacy sie na zagranicznych serwisach jest podawany do waszej informacji wiec nie wiem co ty jeszcze chesz?
quote: 2. Co do wydawców to miałęm na myśli prawa do oficjali rożnych gier a nie tego konkretnego przypadku. A wiem , że ktoś jest bardzo niezadowolony z tego co robicie z SOF2. W LEMie jedna tylko osoba zajmuje sie sprawami internetu i www. DO tego jest zawalona robotą wiec ja sie nie dziwie ze nie moga pomóc.
kto jest niezadowlony? ktos z LEM'a ? to czemu nic nie powie? czemu ta osoba ktora jest niezadowolona nie napisze swojej krytyki dla nas ? No dobra.. jest zawalona... ale bez przesady.. od dwoch trzech miesiecy staramy sie by cos do nas przemowili w sprawie sofa. w innych i owszem spokojnie sie dogaduja a sprawe sofa przemilczaja.
quote: 3. Nie bulwersujcie się jak tylko ktoś was krytykuje - krytyke się przyjmuje i luz - ja to robie na codzień - gracze ciagle cos wymyslają i zawsze ktos nie jest do konca zadowolony - a robie wszystko sam , za darmo ( a nawet dopłacając), i robie to dla przyjemnosci mojej i innych.
Tu ja musze przeprosic rowniez. Nie zbulwersowalem sie sama krytyka, bo jest ona nam potrzebna, ale faktem zes nas zbluzgal nie podajac zadnych konkretnych powodow, oprocz tego ze istniejemy i staramy sie cos zrobic.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|