Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > p2p
Jakiego programu p2p używasz?
You do not have permission to vote on this poll.
audiogalaxy 16 48.48%
direct connect 3 9.09%
edonkey 2000 3 9.09%
kazaa/morpheus/grokster 6 18.18%
imesh 0 0%
bearshare 0 0%
p2p?????? ale o co chodzi? 5 15.15%
W sumie: 33 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kag
fenix

p2p

jestem ciekaw jakiego najczesciej [o ile w ogole] uzywacie programu p2p [ czyli do wymiany, oczywiscie legalnych , plikow przez siec] i dlaczego zdecydowaliscie sie wlasnie na dany prog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-03-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

kiedys uzywalem imesha, ale zjadal mi chyba z polowe zasobow systemowych.
Teraz nur AG, filmy i inne *******y biore od brata, bo ma qmpla, ktory pracuje w wypozyczalni filmow

Old Post 03-03-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

AudioGalaxy - do sciagania muzy chyba najlepszy

Old Post 03-03-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

taa ale jakies siakies niefajnie ograniczenia robia :o
i trza kombinowac czasem

Old Post 03-03-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ale o co chodzi?

a powaznie to kaaza i ag

Old Post 03-03-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ale o co chodzi?

a powaznie to kaaza i ag

a spyware z kazaa nie przeszkadza? dosc dluo bylem pewien ze w morpheus tego nie ma ale ostatnio cos czytalem ze tez, po prostu dno

Old Post 03-03-2002 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

spy ware? co to jest spy ware?

eh panowie tża umieć się bronić
http://www.webattack.com/get/adaware.shtml

naprawdę proponuję zainstalować i przeczesać system, wzrost szybkości po wywaleniu wszystkich programów które siedzą w tle gwarantowany... (chodzi oczywiście o te szpiegowskie które same się uaktywniają i często nie są wykrywalne z task menagera).

Old Post 04-03-2002 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ag (super - szybkie, mnoestwo ... legalnej muzyki) i kazaa - wooolne i kiepskie, ale czasami sie przydaje... no i *zdarza sie* ze chodzi lepiej - wczoraj divix zasuwal wieczorem 120 kbs !!!

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 04-03-2002 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Do mp3 AG - tam jest praktycznie wszystko czego szukam

Old Post 04-03-2002 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

mysle ze troche to zle sformuowalem bo do mp3 imo tez ag rox ale juz do innych plikow to nie ag przeciez

co do spyware- usuniecie tego swinstwa skutecznie rozwala kazaa bo to jest zintegrowane

z innych wiadomosc:

morpheus opuszcza fasttrack i przylacza sie do sieci gnutelli - nowy klient na www.musiccity.com, tym samym grokster i kazaa [ ktore zostalo sprzedane] zostaje na fasttracku we 2

Old Post 04-03-2002 14:20
Xenocide
Skilled (Knight)

audiogalaxy the best

Old Post 04-03-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xenocide Znajdź więcej post'ów przez  Xenocide Dodaj Xenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

AG rox do muzy
a co do filmów wole ftp/ kumpli. :>

Old Post 04-03-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Red face

Łubu Dubu

KaZaA , ta to był kiedyś świetny p2p , jak dla mnie w maju zeszłego roku. Transfer 40-50 KB/s , i jakieś 100 MB se w 40 minut jechało .
Jednak od września transfer zleciał tak , że nie da się korzystać, zaraz potem Morpheus, edonkey 2000, Bearshare, Winmx i inne p2p. Dlaczego?
Bo chello (jestem od końca kwietnia zeszłego roku posiadaczem tego "cudu nad wisłą") ograniczyło transfer p2p. Wszyscy na moim osiedlu którzy mają chello też mają ten problem. Już słysze głosy "że ja mam chello i wszytsko jest OK", tak mój kumpel przez pół roku też nie miał problemu, ale od wczoraj zaczeło się - zwolniło mu p2p. Ci z UPC jakoś losowo wybieraja IP które maja banować. I ciekawostka: u mnie od chyba października IP się nie zmienia, może serwer załorze (ale podobno też banują)

----------------------------------------------------------------------------------
Fakt AG jest dobry jeśli chodzi o muzę, co do KaZy i jej pochodnych, podobno Spy no ale jest Ad-aware. Ale chyba KaZaA sie juz kończy, chyba bo nie wiem ile jest teraz użytkowników, bo w sierpniu to było srednio jakieś 600k.

Ja używam obecnie Direct Connect, tam transfery są OK. I nie ma na świecie lepszego softu do filmów, gier , również muza stoi na wysokim poziomie. Jest więcej TERA BAJTÓW niz w razem wzięte Kazie,AG i bóg wie co.
Porównywanie Direct Connect do jakiego kolwiek p2p, sie ma tak jak Samolot do Samochodu.

DC FOREVER

Old Post 04-03-2002 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag

a spyware z kazaa nie przeszkadza? dosc dluo bylem pewien ze w morpheus tego nie ma ale ostatnio cos czytalem ze tez, po prostu dno

kiedys na kaaza znalazlem rzecz tkroej nie bylo na zadnym innym... stad ten sentyment

Old Post 04-03-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Sorki

Ale zapomniałem linka wstawić
A wieć ciekawy link do hubów
www.makaron.pl/dc <--- z tąd można też pobrac DC

Ha, ale i tak poźniej przejdziecie na Public ,ale ze swoimi warto cos pogadać.

Old Post 04-03-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Tak sie zastanawiam ile przesz wasze AG przewinelo sie GB?
U mnie to tak wyglada:
sent: 3,922.96 MB / recv: 6,502.92 MB

Old Post 13-03-2002 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
U mnie to tak wyglada:

U mnie to się resetuje po każdej zmianie systemu, które sa ostanio częste. :/
rcube : Porostu ograniczyli transfery chodzace na konkretych portach. :/ Ja bym się zorientował co i jak. i ew. wyskoczył do nich z podaniem. :/

Old Post 13-03-2002 07:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

U mnie to się resetuje po każdej zmianie systemu, które sa ostanio częste.

A ja sobie zostawiam pliki z katalogu AG i sie nie resetuje

Old Post 13-03-2002 08:10
DeStRuCt0r
Guest

DC jest najlepsze...
Kazaa za wolne jak dla mnie, a AG sama muza, wiec nie uzywam, bo czesciej filmy scigam niz mp3

Old Post 13-03-2002 09:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
U mnie to tak wyglada:

sent: 570.86 MB / recv: 12,222.24 MB

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 13-03-2002 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
U mnie to tak wyglada:

slabo
sent: 16,717.52 MB / recv: 13,565.82 MB

Old Post 13-03-2002 09:34
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

slabo

A czy ja cos mowilem?

Old Post 13-03-2002 13:40
AlieneK
KOSZ

to powiedcie mi dlaczego ja w kazaa mam zajebiście załosnby transfer.....od 1 do 20 kb/s i raczej cczęsciej jest mniej niz więcej

Old Post 13-03-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

bo masz h.u.j.o.w.e łącze

tam u was w asterze chyba można dokupić troche lepszą przepustowość, radzę ci obczaić.

Old Post 13-03-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

czy ktoś kiedyś uruchomił AG na jakimś BSD?

Old Post 13-03-2002 15:18
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
bo masz h.u.j.o.w.e łącze

tam u was w asterze chyba można dokupić troche lepszą przepustowość, radzę ci obczaić.

wiesz...teraz gostki z ACN (chodzi o klan CS'a) a konkretnie jeden gostek zaprosił mnie do klanu. Więc moze jakieś tam znajomości mają i mi lepsze łącze sprawią....

Old Post 13-03-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

wiesz...teraz gostki z ACN (chodzi o klan CS'a) a konkretnie jeden gostek zaprosił mnie do klanu. Więc moze jakieś tam znajomości mają i mi lepsze łącze sprawią....

Prześpij się z nim za łacze.

Old Post 13-03-2002 21:30
rcube
KOSZ

Unhappy

Mi nie działa .. .KaZaA , eOsiłek(pomimo wgranego boota). No może działa ale wolnoooooooo (góra 2KB/s). :mazgaj: Żadne p2p. Zrezygnuje chyba z CHELLO. No bo na co mi one. Gierki mnie powolutku nudzą, no fakt troche sie gra w różnego rodzaju fpp (jedyne co gram), troche se www pooglądam i d...a w kwaiatach. Jak chce cosik se ściągnąc jakiś divx, mp3 to ........... jest niemożliwe. Te k...y z Chello wciskają kit że to nie ich wina tylko p2p. Tak tylko jakies pół roku temu było ok (powyżej 50KB/s). No a potem mówią że poblokowali to i owo (rozwalili p2p), niby po to żeby mi lepiej www polskie chodziło!!!!!
DRANIE DRANIE DRANIE

Eeeeeeeeee co mam robic może jest jakiś sofcik (sorki że po raz kolejny zadaje to pytanie, ale zrobie wszytko żeby odzyskać transfer), słyszałem coś o multiproxy, tylko nie wiem jak to działa i czy przyniesie pożądany efekt.
A no i pozbycie Chello JEDNAK nie wchodzi (przynajmniej na razie) w rachube (po przemyśleniu), bo pozostała by mi jedynie telekomuna ze swoim SDI, na które bede czekał XXXXXXXlat świetlnych

- - - - -- - - - - -- - - - - -
Dzisiaj załączników nie załaczam

Old Post 14-03-2002 12:29
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
DRANIE DRANIE DRANIE

whoa, ales ich zbluzgal... ja bym sie schowal po uslyszeniu czegos takiego ...

moze jeszcze: NIEGODZIWCY albo ŁAJDAKI ?

Old Post 14-03-2002 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

Koza jest do dupy, transfery zalosne, a do tego nie ma koneicznosci udostepnienia czegokolwiek, na skutek tego wiara specjalnie przenosi nawet sciagniete pliki, zeby ktos od nich przypadkiem nie zaczal sciagac, lameria. Na ag ten proceder tez jest mozliwy, jednak ludziki nie przeginaja za bardzo i mozna spoko znalesc zadane utworki.

Do innych plikow najelepszy jest DC, ja niestety musze sie laczyc na passive (brak pinga i multisearch), ale i tak jest sycaco. Wystarczy wparowac ja jakis szwedzi i wsrod 20TB z pewnoscie znajdziemy, to czego szukamy. Nieraz jest troche wkurzajace jak sie zostawia kompa na noc, a koles w srodku sie rozlacza, no ale shit happens.

Old Post 15-03-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:55.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions