Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Imprezy/Ligi/Mecze > Tdm
Jaki tryb gry w UT lubicie najbardzie?
You do not have permission to vote on this poll.
TDM [team deatch match] 7 20.00%
TS [team survivor] 22 62.86%
CTF [capture the flag] 4 11.43%
FFA [free for all] 2 5.71%
W sumie: 35 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking Tdm

wlasnie gralem sobie w TDM na serverze 212.142.28.226:27961 jakies 1h30min... osobiscie podoba mi sie TDM (pierwszy raz gralem ), tylko ze ten server tak cholernie lagowal ze wszyscy skakali i nie bylo ich widac... nie wiem czy jest jeszcze CYBER STREFA, ale jak jest to proponuje zrobic tam TDM, bo nie ma servera polskiego innego niz team survivor, a fajnie by bbylo pograc sobie w team deatch mecza
btw. na jakim serverze bedzie ten mecz z BK3 ? mam nadzieje ze nie na tym bo mnie coraz bardziej tam lagowało ... ale nawet mi niezle poszło jak na pierwszy raz... nie mam skrina, ale miłae około 38fragów, na casie po 20minutach [timelimit]

ps. ciekawe jak bedzie wygladala ta ankieta

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-01-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: Tdm

Lol jush 2 glosy sa w ankiecie :>>> w tym jeden moj kuuulll >:

Old Post 20-01-2002 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: Tdm

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma
Lol jush 2 glosy sa w ankiecie :>>> w tym jeden moj kuuulll >:

jestem ciekaw kto zaznaczyl CTF
z CybeR-Strefa to dobry pomysl, sam lubie TDM.

Old Post 22-01-2002 01:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Re: Tdm

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

jestem ciekaw kto zaznaczyl CTF
z CybeR-Strefa to dobry pomysl, sam lubie TDM.

Ja zaznaczylem CTF bo imho to swietny taktycznie i gamepley'owo tryb. Mozna polaczyc fanje zagrywki z dobra zabawa. Na paru mapkach naprawde sie kul gra w ctfa...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 22-01-2002 07:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramki PP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac )

Old Post 25-01-2002 09:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramki PP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac )

tak wlasnie wyglada TDM w praktyce jezeli sklady sa wyrownane, zadna z druzyn nie pozwoli na wejscie przeciwnika do wlasnej bazy, jezeli jednak jedna ze stron wyraznie jest slabsza, automatycznie zamknieta jest we wlasnej bazie i zbiera baty.

Old Post 25-01-2002 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
TDM ??
totalna pomylka

hehe... fajnie sie gralo... ... ale deen ma racje: jak teamy a wyrownane, to nikt nie pozwoli sobie wejsc do bazy

Old Post 25-01-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Historia...

...jush w we wczesniejszych kłakach było to rozwiązane w prosty sposób (ale chybe nie w TDM la DM). - respowny muszą być rozproszone po cłąej mapie lub wiekszym obszarze niż 5na5 metrów. Bo taki TDN to CamperTerror i RespownCamping w jednym ;-)))

Y.

Old Post 25-01-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Dokladnie... TDM w urbanterror to jakas pomylka, chyba ze rozwiazaliby to robiac specjalne mapy do tego typu rozgrywki, z respawn pointami rozmieszczonymi po calej mapie , wtedy tez mozna byloby pograc FFA, a tak zostaje najlepszy TS.....
Pozdrawiam

Old Post 26-01-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Dokladnie... TDM w urbanterror to jakas pomylka, chyba ze rozwiazaliby to robiac specjalne mapy do tego typu rozgrywki, z respawn pointami rozmieszczonymi po calej mapie , wtedy tez mozna byloby pograc FFA, a tak zostaje najlepszy TS.....
Pozdrawiam

Ja jeszcze niue gralem w FFA nawet ni wim o cio tu chodzi :/

Old Post 26-01-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma

Ja jeszcze niue gralem w FFA nawet ni wim o cio tu chodzi :/

FFa to free for all stary, czyli mowiac chlopskim rozumowaniem każdy na każdego. Nie ma teamów, nie ma zasad. Każdy ma givery i strzela we wszystkich innych, kto ma najwięcej killów wygrywa Nie grałes nigdy w samego Q3:A ?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 26-01-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

FFA

Pyza pokazał mi serwa (któreś Chello chyba) FFA. Zrobił 84 czy cóś, ja dałem rady 65, a wygrał lepszy ode mnie Lucky - 93 fragi. Jatka, burdel, siupy i wariatkowo ;-))) gdyby nie horrendalny lag, byłoby jeszcze weselej. Myślę, że gdybyśmy tak raz na jakiś czas pozwolili sobie odreagować i umówili na FFA na jakims polskim serwie, to było by coool ;-)) i troche zabawnie tesh.

Chcę FFA!!!!!

Y.

Old Post 30-01-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: FFA

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
Pyza pokazał mi serwa (któreś Chello chyba) FFA. Zrobił 84 czy cóś, ja dałem rady 65, a wygrał lepszy ode mnie Lucky - 93 fragi. Jatka, burdel, siupy i wariatkowo ;-))) gdyby nie horrendalny lag, byłoby jeszcze weselej. Myślę, że gdybyśmy tak raz na jakiś czas pozwolili sobie odreagować i umówili na FFA na jakims polskim serwie, to było by coool ;-)) i troche zabawnie tesh.

Chcę FFA!!!!!

Y.

ja dzisiaj zlapalem psiakis server FFA, tylkoze gralem na pingu 500, ale z granatnikiem to 48 fragow uzbieralem na ut_abbey =]
walilem na slepo, ale jakby w 20 osob, na coolnecie, mapka np. ut_ricochet zagrac to by bylo ZAJEBI.OZA!

Old Post 03-02-2002 00:48
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehheee

guriaS prawda, ale czy twój komputer by twój utrzymał takie obciążenie???20 osub każdy strzela i kr kr kr kr kr kr kr... o qr... straciłem zycie bo mi się tniea jaki masz komputer???1ghz itp. guri tak by byłoale co mi tam ja moge se pograć))

GrEaTEyE

Old Post 05-02-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Chce FFA chodz na jednym polskim serwerze tak dla cwiczenia celnosci i rzezi.

Old Post 12-02-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking hehe

to juz jest LOL
dzisiaj na coolnecie, byla mapka... q3dm17
nie wiem jakim cudeem, ale ktos ja wlaczyl... na dowodm thorek nagral demko, niestety mnie nie bylo bo zaz pozno sie zjawilem, aleponoc bylo zajeb.iscie
btw. ffa nie jest zle, ale juz mi sie odwidzialo . Gralem ostatnio na jakims sevie niemieckim z pingolem 400, i sie fajnie gralo, ale wole jednak q3 do ffa. UT to typowa gra do TS, i ewentualnie TDM albo CTF, bo ffa to takie dziffne

Old Post 28-02-2002 19:50
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to juz jest LOL
nie wiem jakim cudeem, ale ktos ja wlaczyl... na dowodm thorek nagral demko, niestety mnie nie bylo bo zaz pozno sie zjawilem, aleponoc bylo zajeb.iscie
btw. ffa nie jest zle, ale juz mi sie odwidzialo . Gralem ostatnio na jakims sevie niemieckim z pingolem 400, i sie fajnie gralo, ale wole jednak q3 do ffa. UT to typowa gra do TS, i ewentualnie TDM albo CTF, bo ffa to takie dziffne

Spox się gra na mapkach do quaka3 ... Tylko coś jak by za wolno gośc łąził
P.S
TS rox !!
Eeee guri a mi się zdaje że UT nadaje się tylko do TS, TDM, FFA - a na CTF taka zamota jest że ...

Old Post 21-03-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool q3

jest jedna wada, jak się gra na mapkach gdzie gośc leci do góry i z wyskoa spada, to lipa....no i za wolno biega jak to 8lood podkreślił.A co wy na to, żeby pobiegać na mapkach z q2?

GrEaTEyE

Old Post 21-03-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: q3

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
jest jedna wada, jak się gra na mapkach gdzie gośc leci do góry i z wyskoa spada, to lipa....no i za wolno biega jak to 8lood podkreślił.A co wy na to, żeby pobiegać na mapkach z q2?

Ehhh ja i tak bym oll tdm, tam tez mozna pocwiczyc celnosc co nie no i jeszcze granie z zespolem.

The end thnx za łaczing

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 04-04-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Ja gralem chyba ze 3 razy na mapach z Q3. Powiem ze nawet fajnie bylo i jestem za tym zeby na polskich serverach zmieniane byly co jakis czas tryby (oczywiscie TS 22na dobe, a inne po trochu)!! I jeszcze jestem za tym zey byli inne mapy , nie tylko aabey i casa bo juz zygam tym,ale troche innych a Q3 tez bym sie nie obraziel!!! Ludzie juz pisalem to 100 razy, dajcie sobie spokuj z ta ABBEY, pograjmy w q2dm1!!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 11-04-2002 00:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

tak wlasnie wyglada TDM w praktyce jezeli sklady sa wyrownane, zadna z druzyn nie pozwoli na wejscie przeciwnika do wlasnej bazy, jezeli jednak jedna ze stron wyraznie jest slabsza, automatycznie zamknieta jest we wlasnej bazie i zbiera baty.

eeee tam (a ja jak zwykle na opak)

powiem krotko:

set g_respawnDelay "7"//seconds after death before respawn
set g_respawnProtection "12" // Protects players for X seconds after respawn

i juz

Old Post 17-04-2002 03:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to juz jest LOL

na kill.it.pl mozna glosowac dowolna mape z Q3....
(przez callvote, z konsoli).

Old Post 17-04-2002 03:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

na kill.it.pl mozna glosowac dowolna mape z Q3....
(przez callvote, z konsoli).

qrde dajcie mi halls gate!!!i raila do tego wszystkiego a tak apropo to jak mam pisać calledvote żeby dać z konsoli calvota?bo jak próbuje to wyskakują jakieś fikasne błedy.....

GrEaTEyE

Old Post 18-04-2002 16:42
Sniezek
Elite (Fiend)

callvote map blablabla

Old Post 18-04-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

ano ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
callvote map blablabla

czyli w swojej konsoli piszesz:
/callvote map q3dm15
i volia!
(sam tego nie wymyslilem, pokazal mi to jakis, ktos... nie kojarze kto, dosc ze powiedzial. w zamian za info: jak floodowac server mesedzami)

btw - wiecie jak floodowac server mesydzami, prawda?
i wiecie ze to jest jedna linijka w konfigu - zabraniajaca tego graczom?

Old Post 18-04-2002 17:08
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmm

PLZ jaśniej!!!! ja i tak wole q3_abbey

GrEaTEyE

Old Post 12-05-2002 13:14
Sniezek
Elite (Fiend)

ut_abbey

Old Post 12-05-2002 21:52
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

blau:D

hiehie te q3_abbey to żart, tosh wiem że sie ut_gram pisze

GrEaTEyE

Old Post 29-05-2002 09:49
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
PLZ jaśniej!!!! ja i tak wole q3_abbey

ale co jaśniej?
oszczędzasz prąd?

Old Post 29-05-2002 23:48
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

ale co jaśniej?
oszczędzasz prąd?

Skoro jaśniej to chyba nie oszczędza ...

Old Post 30-05-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:12.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions