Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Blind
Training (Enforcer)

Angry Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE

Urban Terror to najwiekszy syf jaki swiat widzial BLAH ! SXL mi nie dawno uswiadomil (THX!!) ze w tej grze nie ma co liczyc na umiejetnosci (moze troche) tylko :FUX-FUX-FUX:... nie dosc ze jest nie wiadomo ile punktow na ciele (Spine,Lungs itp.) to jeszcze takie fuxiarskie heady leca, ze bol zeba to przy tym nic. Wystarczy, ze ktos cie trafi w "Lungs,Spine,Head,Neck,Groin..." i CH** tam wie jeszce w co mozna trafic zabijajac jednym strzalem !
---------
MI JUZ NERWY WYSIADAJA PRZY TEJ GRZE !!!

Накопленный за годы работы в крупнейших российских и международных фирмах опыт создания информационных систем позволяет решать задачи практически любой сложности Ориентируясь в своей. маркетинговой политике на корпоративного Заказчика, мы накопили достаточный опыт решения задач системной интеграции, как для российских, так и для зарубежных наших партнеров.
Kto to rozumie ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-09-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blind Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blind Znajdź więcej post'ów przez  Blind Dodaj Blind do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blind prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE

quote:
Napisane oryginalnie przez Blind
Urban Terror to najwiekszy syf jaki swiat widzial BLAH ! SXL mi nie dawno uswiadomil (THX!!) ze w tej grze nie ma co liczyc na umiejetnosci (moze troche) tylko :FUX-FUX-FUX:... nie dosc ze jest nie wiadomo ile punktow na ciele (Spine,Lungs itp.) to jeszcze takie fuxiarskie heady leca, ze bol zeba to przy tym nic. Wystarczy, ze ktos cie trafi w "Lungs,Spine,Head,Neck,Groin..." i CH** tam wie jeszce w co mozna trafic zabijajac jednym strzalem !
---------

mylisz sie... mozna zginac od jednego strzalu - pod warunkiem ze bedzie on oddany z sr8...

ps. a jak jest na prawde? anty terrorysci (terrorysci rowniez) to nie robocop! czasem jedna kula przejdzie przez kamizelke i po nim!

Old Post 26-09-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

No coz spraw jest dosc prosta:
1) zakladaj kevlar vest
3) celuj tylko w glowe
2) z czasem nabierzesz doswiadczenia w poruszaniu sie

Old Post 26-09-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

albo........czekaj na bete 2.6 = no more lucky headshots

Old Post 26-09-2002 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
albo........czekaj na bete 2.6 = no more lucky headshots :)

Mógłbyś to rozwinąć Cz4x? Jaka zmiana w 2,6 zlikwiduje przypadkowe heady?

Old Post 26-09-2002 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

zadna, ale czax w to wierzy wiec nie przekonujmy go do zmiany zdania...niech pozostanie tym marzycielem

Old Post 26-09-2002 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Mógłbyś to rozwinąć Cz4x? Jaka zmiana w 2,6 zlikwiduje przypadkowe heady?

lol jasne ze tak , chedy tak ciezko wchodza ze szok!! a do tego jak wlozysz helm to jak walniesz w niego to 2 kresko schodza ql nie:?? hehe

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 26-09-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
lol jasne ze tak , chedy tak ciezko wchodza ze szok!! a do tego jak wlozysz helm to jak walniesz w niego to 2 kresko schodza:D ql nie:?? hehe

... ja tam w reżyserską wersje 2,6 nie grałem, nie mam zdania, a w materiałach o kolejnej betce nic o tym nie piszą, zresztą bardziej zależałoby mi na ... hmm, jak to naazwać,na "utwardzeniu" mojej drużyny...to mnie wkurza jak cholera, do obcego trzeba się nastrzelać że ho ho [no, nie zawsze ;)] a swojakowi lekko pukniesz z przypadku i DEAD :((( Znacie ten ból?

Old Post 26-09-2002 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

bo ci swoi to zawsze jakies zdechlaki, raz lekko kopniesz czy postrzelisz w noge, a on juz od razu umiera...ehh

Old Post 27-09-2002 12:12
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Thumbs up BLIND TO SWÓJ CHŁOP!!!

Blind: musze Ci powiedziec, ze bardzo Cie polubilem, musisz kiedys do nas wpasc! konjecznje!

--
*zief*

Old Post 27-09-2002 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roudy
Training (Enforcer)

no fakt lepiej zamienic urt w normalnego quake'a tylko z innymi mapami i modelami postaci

P.S czekam na rocket launcher ;D

Peace!

Old Post 27-09-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roudy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roudy Znajdź więcej post'ów przez  roudy Dodaj roudy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roudy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blind
Training (Enforcer)

Re: BLIND TO SWÓJ CHŁOP!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Blind: musze Ci powiedziec, ze bardzo Cie polubilem, musisz kiedys do nas wpasc! konjecznje!

Blah, B0rK Jak sfykle barco smieszny Buahahahah... te tfoje rzarty to ći kjedys bokiem wyjdom... (buah nie to jak ortografia ).

Накопленный за годы работы в крупнейших российских и международных фирмах опыт создания информационных систем позволяет решать задачи практически любой сложности Ориентируясь в своей. маркетинговой политике на корпоративного Заказчика, мы накопили достаточный опыт решения задач системной интеграции, как для российских, так и для зарубежных наших партнеров.
Kto to rozumie ?

Old Post 27-09-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blind Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blind Znajdź więcej post'ów przez  Blind Dodaj Blind do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blind prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
zadna, ale czax w to wierzy wiec nie przekonujmy go do zmiany zdania...niech pozostanie tym marzycielem

pograj sobie w ta testowa verszon 2.6 i soaczysz o czym mofie ;p

Old Post 27-09-2002 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

no co, ze jak neck dostanie to jeszcze zyje? nie mow ze to wyeliminuje przypadkowe heady...chopie no co ty )

Old Post 27-09-2002 15:05
Totem6
Master (Spawn)

Talking ;D

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

pograj sobie w ta testowa verszon 2.6 i soaczysz o czym mofie ;p

Pierwszy raz sie zgadzam z Cz4X'em

P.S. gdyby dali rakietnice to bylo by juz glupio, to juz bylby q3

Old Post 27-09-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Re: Re: BLIND TO SWÓJ CHŁOP!!!

quote:

Blah, B0rK Jak sfykle barco smieszny Buahahahah... te tfoje rzarty to ći kjedys bokiem wyjdom... (buah nie to jak ortografia ).

kismajes

--

#include zyczliwosc.h

a prawda jest taka, ze grac nie umiesz i sie wpieniasz jak caly czas po lbie dostajesz, ot co, zamiast pierdy na forum pisac, ze UrT jest be, pocwiczylbys a jak ci sie nie chce to wypad i glowy nie zawracaj.

Old Post 27-09-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ooo Borg sie wpienil, masz babo placek

Old Post 27-09-2002 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question

quote:
no co, ze jak neck dostanie to jeszcze zyje? nie mow ze to wyeliminuje przypadkowe heady...chopie no co ty )

a wiecie cos ciekawego...

mam na kompie, na którym gram, zainstalowane 2.6 (pirackie of corz) no i dziwota co niemiara ludziska - śmiertelność headów jakby ... zmalała?! :O

nie widac tego tak ot, po jedej rundzie, czy meczu.
ale... wczoraj pukałem od 11 (z przerwami) do 23 (oczywiście na publicznych servach z 2.5) no i przez tyle godzin zauważyłem (o ile pamiętam) 2 lub 3 komunikaty: 'you have been hit in neck by $' albo cos podobnego, tylko head.

nie twierdzę, że to 2.6 piracka to spowodowała.
chcę tylko zwrócic uwagę, że MOŻE 2.5 w 98 (lub 99) procentach przypadków head lub neck jest śmiertelny. a nie w 100%.

Old Post 27-09-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: BLIND TO SWÓJ CHŁOP!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

#include zyczliwosc.h

/whois Blind
?

Old Post 27-09-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE

quote:
---------

kupa...

Edytowane przez Avalone dnia 04-10-2002 o godz. 11:38

Old Post 27-09-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Talking Re: Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

nie no wedlug ciebie leprzy jest camper strike w ktorym pakujesz do goscia a on idzie dalej zadowolony? inaczej... pakujesz mu np w nogi a on zadowoly biega jak gdyby nigdy nic tylko mu troszke zycia odjelo? inaczej... pakujesz mu w klevlara a on dostaje tyle obrazen ile w reke? inaczej... wchodzac po drabinach masz dalej bron w rece robisz zwrot o 180 stopni i mozesz w tym czasie strzelac? inaczej... zucasz granat i mimo to ze przeciwnik na nim stoi to zabiera mu najwyzej 90% zycia? inaczej... pakuje w ciebie gosciu a ty strefowac nie mozesz bo tak jush se panofie wymyslili? no lol to jest najbardziej realistyczniejsza gra na swiecie no jak babcie kocham... ( i nie mowcie ze nie na temat bo wlasnie dostalem w tynk ze blind porzycza instaluje i prosi o cdkeya do cs'a qmpli czyli mnie :> )
Ps. jush ci to mowilem ze jesli nie chcesz zeby ci heda walili ciagle to uzywaj strafe :}

-|-|:> krokodylek

-|-|}:> byczek

nic dodac nic ujac!

TTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYCZKA TO JA WYMYSLILEM I CI O NIM NAPISALEM W UrT !!! NIELADNIE ODGAPIAC ( pamietasz dzis na serwie ci to powiedzialem ) OJ NIEGRZECZNY JESTES !!!
heheheh ja se czytam pacze ooo to ten ktory mial binda z krokodylkiem, pacze dalej a tu co ??? MOJ BYCZEK HAHAAHAH

Old Post 27-09-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: Re: Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6

TTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYCZKA TO JA WYMYSLILEM I CI O NIM NAPISALEM W UrT !!! NIELADNIE ODGAPIAC ( pamietasz dzis na serwie ci to powiedzialem ) OJ NIEGRZECZNY JESTES !!!
heheheh ja se czytam pacze ooo to ten ktory mial binda z krokodylkiem, pacze dalej a tu co ??? MOJ BYCZEK HAHAAHAH

czasem mysle sobie... czy Totem6 jest spełna rozoomoo...
moj szczur - <;,,,>---

Old Post 27-09-2002 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

i moje ufo: ( : )

Old Post 27-09-2002 20:37
Avalone
...

Re: Re: Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6

ten byczek tak mi sie spodobal ze musialem go wykorzystac

Old Post 27-09-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
i moje ufo: ( : )

mój sikający i trzęsący się ze smiechu z byczków i krówek meksykanin:

(o)~~~

a niżej juz poważny:

(o)----

Old Post 28-09-2002 10:44
p0p4j
...

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
mój sikający i trzęsący się ze smiechu z byczków i krówek meksykanin:

(o)~~~

a niżej juz poważny:

(o)----

mi to bardziej na plemnik wyglada... ale skoro mowisz ze meksykanin

Old Post 01-10-2002 17:04
Sniezek
Elite (Fiend)

(o)~~~~
(o)-
(o)~~~~

a to dwoch meksykancow smiejacych sie z trzeciego z najmniejszym.....sombrero ?

Old Post 01-10-2002 17:35
n30
Training (Enforcer)

quote:
(o)~~~~
(o)-
(o)~~~~

a to dwoch meksykancow smiejacych sie z trzeciego z najmniejszym.....sombrero ?

a to 3 na rowerku

---(o)---

Old Post 01-10-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n30 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n30 Znajdź więcej post'ów przez  n30 Dodaj n30 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n30 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
maggot21
Skilled (Knight)

A ponizej mamy typowy sposob na meksykanska nude:

(o)-|-|}:>

... czyli znudzony meksykaniec posuwa byczka ;)

Old Post 01-10-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil maggot21 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do maggot21 Znajdź więcej post'ów przez  maggot21 Dodaj maggot21 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać maggot21 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n30
Training (Enforcer)

(o)8====D

mexykanin z wielka pala

(o)'
z mala pala

(o)~ impotent

Old Post 01-10-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n30 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n30 Znajdź więcej post'ów przez  n30 Dodaj n30 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n30 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:22.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions