Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > muzyka i sof...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

muzyka i sof...

tak jak w temacie.. przy jakiej muzyczce najlepiej wam sie gra? czy ma to wplyw na wasze wyniki?
ja najlepiej lubie grac przy jakiejs niezlej ciezkiej rytmicznej muzyce
przewaznie gram przy illusion, system of a down, metallice, sepulturze lub kapelce behemoth chociaz lista czesto ulega zmianie ale poprostu utwory tych kapelek przewazaja a jak u was?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-11-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Talking LoL

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
tak jak w temacie.. przy jakiej muzyczce najlepiej wam sie gra? czy ma to wplyw na wasze wyniki?
ja najlepiej lubie grac przy jakiejs niezlej ciezkiej rytmicznej muzyce
przewaznie gram przy illusion, system of a down, metallice, sepulturze lub kapelce behemoth chociaz lista czesto ulega zmianie ale poprostu utwory tych kapelek przewazaja a jak u was?

Ja gram bez muzyki i wymiatam . Wiec jakbym gral z taka ostra muzyczka to bym sam dal rade kazdemu teamowi lol

Old Post 27-11-2002 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Re: muzyka i sof...

quote:
ja najlepiej lubie grac

Ha lubie grać bez muzyki zawsze mnie miuza dekocentruje i jak muza leci trudno jest usłyszeć kroki itp SoF2 jest tak skonstruowany pod względem dzięku ze miuza kompletnie nie jest potrzebna

Old Post 27-11-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Talking buh

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
i jak muza leci trudno jest usłyszeć kroki

Tez tak sadze Ogor . Jak muza leci to wogole nie mozna uslyszec krokow wiec gram bez i to mi pomaga . Wole sluchac zwyklych dzwiekow i tej lolowej ale cichej muzy (zdecydowanie pierwsze miejsca na listach przebojow ), ktora jest na kazdej mapek. Jak gram z "mapkowa" to cos mi tam gra ale to jest cicho i nic mi nie przeszkadza a jak sie zalaczy swoja to jest ryk w sluchawkach i nic nie slychac .

Old Post 27-11-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

ja gram z muza imo muza daje kopa , pobudza moj agresator ale wylanczam ja na inf i dem
a slucham:
papa roach , drawning pool(bodies roxxx), system of a down ,i ostatnio nawet piosenka z nowego dzejmsa bonda -madonna

Old Post 27-11-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation

ja daje MUZA OFF bo inaczej by mnie zbierali z gleby za kazdym razem.... dzwiek jet tu cholernie potrzabny czysty dzwiek strzaluf krokuf z wydawania wrzaskuf czy jak to tam sie zwie jak kolo pada martfy...wtedy mozesz ocenic odleglosc i np bron jaka sie kolo z przeciwnej drozyny dysponuje...wiec zawsze miejcie MIUZIK OFF daje do 50%+ skila.

Old Post 27-11-2002 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Gram z wyłączoną muzą.
tylko jeśli mam zwalony nastrój i musze sie wyrzyć to szukam CTFa albo ManDowna z CTMwTB i włączam muze.
Na nastrój najlepsze dla mnie sa:
Wagner : Valkirie (nie pamiętam tytułu ale to ten kawałem z czasu apokalipsy --> atak helikopterów na wioske )
WAR: Lowrider --> zajefajny kawałek na początek gry... daj mi taki ql klimacik
4 hero : Les Fleurs --> coś troszke w stylu taiego muzikhalu ( ) Hair ... bardzo podnosi nastrój
No a jak jestem ostro podkur*****ny to : Dezerter, Bad Religion, a potem na uspokojenie jakieś miłe SKA ... Sublime, albo cosik w ten desen

Old Post 28-11-2002 02:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa

Wagner : Valkirie (nie pamiętam tytułu ale to ten kawałem z czasu apokalipsy --> atak helikopterów na wioske )
WAR: Lowrider --> zajefajny kawałek na początek gry... daj mi taki ql klimacik
4 hero : Les Fleurs --> coś troszke w stylu taiego muzikhalu ( ) Hair ... bardzo podnosi nastrój
No a jak jestem ostro podkur*****ny to : Dezerter, Bad Religion, a potem na uspokojenie jakieś miłe SKA ... Sublime, albo cosik w ten desen

Osz w morde Kulla jesteś dlamnie bohatrem dnia.Szukał Valkiri cały 1 rok (nieznałem wykonawcyanie tytułu) zobaczyłem topic i pomyslałęm ze zobacze co słucha Kulający śie człowiek wow i love tą nute jestem ci winny browara a nawet 2 jak będe w Wawie to masz pivo na bank

Old Post 28-11-2002 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
wow i love tą nute jestem ci winny browara a nawet 2 jak będe w Wawie to masz pivo na bank

Hehehe .... wiesz co GoD to GoD
To kiedy wpadasz do 100licy ?
a nawiasem mówiąc to też troszke tych Valkirii szukałem (jakieś 4 lata temu jak zaczęła się jazda ze ściąganiem mp3 ). Ja wiedziałem że to Wagner, ale nie znałem nazwy utworu Dopiero musiałem od kumpla pozyczyć czas apokalipsy i sprawdziłem w napisach

Old Post 28-11-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh ja gram z muza z przyzwyczajenia juz poprostu... gralem tak w q1 i tak mi zostalo.. poprostu wrzuca mi to rytm grania i lecim.. kroki i reszte da sie uslyszec tylko trzeba odpowiednio dograc dzwiki muzy z reszta... to dopiero daje czadu

Old Post 02-12-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm muzyka i sof to raczej nie idzie w parze ja nowmalnie slysze jak ktos rzuca nozem i jak sie ten noz wbja obok mnie przy muzyce tego nigdy nie uslyszysz
co do muzy to polecam mapke bodajze playpen jak ja ogladalem to przestalem na chwile bo sie zasluchalem fajen studio nagran
pozdrowka

Old Post 02-12-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

tego czy uslyszysz czy nie to akurat ni mow bo to sa lata praktyki grania w taki sposob.. i kwestia tego jakiej muzyki sluchasz.. jesli nie jest ona zbyt skomplikowana to ni potrafisz z niej wyciagnac pojedynczych dzwiekow... a jesli od ilustam juz lat sluchasz mocno skomplikowanej muzyki np. behemoth czy inne death metalowe kapele to sie przyzwyczajas

Old Post 03-12-2002 06:21
juzef
goraczka krwotoczna

glan ja gram w wytlumionych sluchawach ktore daja dosc dobra jakosc dzwieku do tego zamykam dzwi od pokoju i wylanczam wszystkie sprzety grajace jak mi jeszcze zle to podkrecam sobe wzmacniacz na sluchawach muzyka do tego to pomylka
pozdrawiam

Old Post 03-12-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh nu i co? ja gram tak: komp 4 glosniki (2 tyl 2 przod) + przejscei do wiezy na 4 glosniki + subwoofer ... jak to napierdziela mniami ale mowie jak masz wprawnwe w rozpoznawaniu dzwiekow ucho to muzyka to tylko dodatek

Old Post 03-12-2002 15:07
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
heh nu i co? ja gram tak: komp 4 glosniki (2 tyl 2 przod) + przejscei do wiezy na 4 glosniki + subwoofer ... jak to napierdziela mniami ale mowie jak masz wprawnwe w rozpoznawaniu dzwiekow ucho to muzyka to tylko dodatek

ok glan to proponuje drobny pojedynek 1 vs 1 ja ze swoimi sluchawkami i bez muzy ty z muza i na glosnikach
pozdrawiam

Old Post 03-12-2002 17:58
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm .. ale daj mi troche czasu do treningu.. bo w zasadzie jak gralem ostatnio to mam braki spore w technice ... /powod matura i malo czasu na granie wogole/ ... ale chetnie wiem ze mnie rozlozysz ale to ni bedzie wina muzyki tylko mojej slabej techniki grania

Old Post 03-12-2002 18:09
juzef
goraczka krwotoczna

z takim nastawianiem to do konca zycia bedziesz dostawac najpierw bo nie masz treningu potem pewnie bedzie ping winny nastepnym razem myszka w koncu dojdziesz ze to glosniki moze ta technika to wlasnie te glosniki sprobuj zagrac na sluchawkach bez zadnej muzyki zobaczysz ile wiecej mozna rzeczy uslyszec
pozdrawiam

Old Post 03-12-2002 19:32
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh ja ci mowie ze to jest kwestia ogrania a nie muzyki.. mi muzyka duzo ni robi.. ale ogranie i lekka praktyka sie przyda.. a to ciezko jest zalatwic jak sie jest po 20 min w domu na dzien... a nastawienie mam dopre jestem lama i tyle hehe

Old Post 03-12-2002 19:43
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
heh ja ci mowie ze to jest kwestia ogrania a nie muzyki.. mi muzyka duzo ni robi.. ale ogranie i lekka praktyka sie przyda.. a to ciezko jest zalatwic jak sie jest po 20 min w domu na dzien... a nastawienie mam dopre jestem lama i tyle hehe

podobno to jest jak z sexem - nigdy sie nie zapomina
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 02:02
juzef
goraczka krwotoczna

hmm tzn chcialem powiedziec z jazda na rowerze sex mi sie przypomnial bo dawno temat dupeczek nie byl poruszany a tak wracajac do tematu topicku to dupeczki plus muzyka to dobra rzecz
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 02:05
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

akurat przy tym to wole bez muzyki

Old Post 04-12-2002 06:14
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
akurat przy tym to wole bez muzyki

tzn jazde na rowerze wole rowniez bez muzyki bo mozna sie rozbic na jakims samochodzie poza tym zwykle jedzie sie bardzo agresywnie no i rower na kraweznikach leci w drzazgi
co do drugiej opcji to nastrojowa muzyka jest ok
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 09:22
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
[...] co do drugiej opcji to nastrojowa muzyka jest ok
pozdrawiam

Nastrojowa ... zdefinuj nastrojowość
Ja tam np. przy cygańskiej kapeli smyczkowej, czy włoskim kwartecie nastrojowym kompletnie nie mógłbym się skoncentrować ... na grze i na jeździe na rowerze też

Old Post 04-12-2002 13:24
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Nastrojowa ... zdefinuj nastrojowość
Ja tam np. przy cygańskiej kapeli smyczkowej, czy włoskim kwartecie nastrojowym kompletnie nie mógłbym się skoncentrować ... na grze i na jeździe na rowerze też

wisz kulla jak to jest czasem nastrojowy bedzie ramstein a czasem cos klasycznego zawsze zalezy to od chumoru i tego gdzie grasz albo jedziesz na rowerze .....
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 13:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions