Powaliliście mnie na kolana.... a potem jeszcze niżej 
No po prostu komedia.
1. Popieram Glana z eliminacjami. Chociaż nie zawsze najlepszy klan składa się z najlepszych (jednostkowo) graczy , to na pewno jest najlepiej dograny. Panowie - to jest gra drużynowa , a co za tym idzie wymaga zgrania. Powiedzcie mi proszę ile czasu razem trenujecie. nie chodzi mi o dni , ale o zwykłe godziny ... na dobre opanowanie jednej planszy do gra jako blue i red w jednym teamie potrzeba tych godzin naprawdę sporo.
2. Ponieważ sądzę , że nie zrezygnujecie z gry jako "Reprezentacja Polski" to z całego serca życzę powodzenia !!! Mam nadzieję że sobie poradzicie i wyjdzecie z tego z tarczą. Jak dla mnie powrót na tarczy jest dopuszczalny, ale jeśli was ostro zsiekają to .... cóż, współczucie dla waszych osób.
3. Pamiętajacie - porywacie sie na konkretnego przeciwnika i gdyby to było pod nazwą klanową ... nie byłoby problemu, ale jako "Reprezentacja Polski" od tej chwili będziecie osobami publicznymi, a co lepsze będziecie odpowiadać własnymi nikami zarówno za wygrane (oby jak najwięcej) jak i za porażki (oby żadnej). Każdy z Was jest co najmniej dobrym zawodnikiem, a Ci z którymi grałem uważam że są b. dobrzy. Tylko że pojedyńczo. Jak już pisałem ... bez zgrania nie macie szans 
4. DZiękuje za zaproszenie, które otrzymałem (nie wiem czy dotyczyło ono jakichś testów, czy od razu drużyny? ). Tak czy siak - nie czuję się na siłach reprezentować Polskę w niedogranej i do końca niepewnej drużynie pod przewodem polaka z Francji ... przykro mi.
Pozdrawiam i (pod każdą nazwą) powodzenia!