Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > UE - powiesz Tak czy Nie ?
Czy jestes za przystapieniem Polski do Unii Europejskiej?
You do not have permission to vote on this poll.
TAK 23 82.14%
NIE 3 10.71%
nie wiem (nie mam zdania) 2 7.14%
W sumie: 28 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Exclamation UE - powiesz Tak czy Nie ?

Ja jestem ZA... pomimo pewnych niedoskonalosci.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-11-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

brakuje opcji "gowno mnie to obchodzi" or something.

you accept (reject, respect);

Old Post 01-11-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Oczywiscie, ze tak (teoretycznie, bo i tak glosowac mi jeszcze nie wolno ). Dlaczego? Bo teraz w koncu w Polsce zmieni sie cos na lepsze. Na NIE beda najwyzej sluchacze Radia Maryja

Old Post 01-11-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Nie ma rozwiazan doskonalych. Niektore rzeczy zwiazane z UE tez mi sie nie podobaja, ale becna sytuacja w polsce nie daje innego logicznego wyjscia jak byc ZA. Wyjdziemy na tym lepiej ekonomicznie, no i miejmy nadzieje uporzadkuje to troche sprawy zwiazane z administracja w naszym kraju, a jesli nie to ulatwi znalezienie pracy za granica.

Old Post 01-11-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Za.. no coz moze i nie jest to wyjscie doskonale ale jeszcze dalszy od doskonalosci jest stan w ktorym jest nasze panstwo teraz... moze cos sie poprawi? jak nic nie zmienimy to raczej bedzie tylko gorzej ..

Old Post 01-11-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Tak! Jezeli nie unia to gdzie - Władywostok?

Old Post 01-11-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja osobiście przeciwko wstąpieniu Polski do
UE nic nie mam...

ale

w te wakacje przejechałem samochodem prawie całą
zachodnią Europę... i po tym jak przekroczyłem Polską
granicę z powrotem, na myśl o tym że mamy przystąpić
do Uni wybuchnąłem śmiechem... wjeżdzając do Polski
poczułem sie jakbym przekraczał granicę ukraińską albo
białoruską... zacznijmy od takiego banału jak drogi.

Europa- wszędzie autostrady, koło byle małego miasta od chu** obwodnic, wszystko full culturka max quality.

Polska- no tak... wiemy jak jest.
- jazda gdziekolwiek po za miasto łączy się z jazdą między zdezelowanymi tirami.
- takie specjały jak to że droga międzynarodowa czasami prowadzi przez sam środek małych miejscowości
- **** jakość dróg
- no i prosze was gwóźdź numeru... polskie "autostrady",
wracam do wawy przez poznań i co? wjezdzamy na autostrade i co? pusty śmiech. w głupiej Hiszpani średniej jakosci droga krajowa jest lepsza od tego co jest w okolicach poznania. owa autostrada nie posiada jakiegokolwiek "zaplecza" tzn. trzeciego pasa awaryjnego. asfalt kiepskiej jakości. zero barierek odgradzających drogę od "niedrogi po bokach" . wogle "autostrada" kończy się po 50 km i zamienia sie w podziurawioną szosę. aha bym zapomniał:
Polska komu zawdzięcza najdłuższą autostradę? o kogo chodzi?
chodzi o pana Adolfa tego od Ludwaffe i "Mein Kampf". Autostada pod wrockiem to nic innego jak betonowe płyty gdzieniegdzie wylane asfaltem....

wogle płacz i zgrzytanie zembuw

tak sobie myśle że to źle iż te wszyscy komisarze UE
latają do polski samolotami. Najadł by sie taki strachu, nadwyrenrzył podwozie w swoim służbowym BMW i pa
pa... rzond Leszka podaje sie do dymisji w trybie natychmiastowym

Rcube : brakuje odpowiedzi nie jesteśmy gotowi

i na koniec klimaty ala "Nasz dziennik" : rolnicy w UE dolewają krowom do paszy oleju napendowego!

Old Post 01-11-2002 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja jestem za a polityka mnie ni rusza gowno mie obchodzi ale jestem za

Old Post 01-11-2002 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja jestem za za za i jeszcze raz za
byle nie na chama i nie na sile
trzeba byc dobrze przygotowanym

Old Post 02-11-2002 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Wiele rozwiązań w UE, a szczególnie mnóstwo dotacji mi się nie podoba. Jednak by mieć na to wpływ, czyli mieć możliwość wprowadzania zmian w UE musimy do niej wstąpić.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 02-11-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

/vote yes

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 02-11-2002 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
[........] a jesli nie to ulatwi znalezienie pracy za granica.

Mi sie jakos za granice nie che jechac

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Maslav
[........] Rcube : brakuje odpowiedzi nie jesteśmy gotowi .

No fakt To bym sie w tej sytuacji kierowal....hm.. NIE z zaznaczeniem w poscie ze wejscie do UE ale pozniej.
Aha w ankiecie chodzi o rok 2004

btw. ale fakt.. przydalaby sie taka odpowiedz.... ale wtedy wszyscy by glosowali na nie jestesmy gotowi. A tak mowiac prawde to my dlugo jeszcze bedziemy nie gotowi.. Irlandia i Grecja jak do UE wchodzili tez nie byli gotowi.
To tak jakby sie przychodzilo na lekcje (np: chemia) i nauczyciel sie pyta:
-Jestescie nauczeni do klasowki?
-Jeszcze nie (odp uczniow)
-OK. To zrobimy za tydzien (nauczyciel)

I tak co tydzien w kolko hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]weirdo
brakuje opcji "gowno mnie to obchodzi" or something.

to sie nie bierze udzialu w ankiecie :o

Old Post 02-11-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Nie ma rozwiazan doskonalych. Niektore rzeczy zwiazane z UE tez mi sie nie podobaja, ale becna sytuacja w polsce nie daje innego logicznego wyjscia jak byc ZA. Wyjdziemy na tym lepiej ekonomicznie, no i miejmy nadzieje uporzadkuje to troche sprawy zwiazane z administracja w naszym kraju, a jesli nie to ulatwi znalezienie pracy za granica.

Byle jak najszybciej - bo zaraz nasz kraj zbankrutuje...

Old Post 02-11-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

?

Old Post 02-11-2002 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Blad w druku

Old Post 02-11-2002 12:29
Lucas
esports.pl

Board jest dziurawy i tyle...

Old Post 02-11-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Board jest dziurawy i tyle...

To rcube jest dziurawy a nie board

Old Post 02-11-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lesio
To rcube jest dziurawy [....]

u mnie sie nie przelewa

Dobra.. wrocmy do dyskusji o UE.. bo jesli nie to zaraz jakis zly moderator skasuje topic.

Old Post 02-11-2002 13:18
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
To rcube jest dziurawy a nie board

No ja mam inne zdanie... ale nie bedie sie wypowiadal bo beda czystki potem

BTW - fajny podpis lesio

Old Post 02-11-2002 15:05
AlieneK
KOSZ

chyba raczej napewno tak

Old Post 02-11-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
[...]
BTW - fajny podpis lesio

Jeeee!!! Ktos pochwalil moja prace

Old Post 02-11-2002 15:23
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja jestem przeciw.

1: Polska jest za slaba ekonomicznie zeby dzialac na rownych prawach we wspolnocie. bedzie dla UE krajem trzeciego swiata.

2: nie mam zamiaru bratac sie z krajami gdzie jest prawne przyzwolenie na aborcje, eutanazje. poza tym chce kary smierci, a bedac w UE jest to niemozliwe

3: nie widze co lepszego mialoby mnie spotkac.

jezeli chce moge teraz bez probelmu wyjechac za granice pracowac. oczywiscie wiaze sie to z umiejetnosciami. zwyklych roboli to napewno po wstopieniu do Unii nie beda chcili od nas.

a obecnie bardzo latwo beda na dobrych studiach, znajac jezyk wyjechac...

4: Norwegia sobie radzi bez Unii. obywatele nie chcili UE i w referendum powiedzieli "nie". a obecnie jest to jeden z bogatszych kroajow Europy. oczywiscie, glownym powodem jest ropa, ale to nie ma znacznia...

nie bede juz mowil o Szwajcarii bo oni to sobie rowno UE olewaja

5: nie chce zeby do Polski sie chamra "europejczykow" zlatywala.

6: nie chce zeby Niemcy i inni wykupowali "ichnie" ziemie bedace na terenie Polski

7: Polska stanie sie rynkiem zbytu dla bogatych krajow UE

8: obecnie bez problemu mozemy prowadzic wymiane towarow z krajami UE. jezeli chcemy cos kupic czy sprzedac (oczywiscie dobre jakosciowo) to nie ma problemu.

9: cala UE to czerwoni. Shrodery i inni socjalisci... przyjaciele Millera i Kwasniewskiego...

bardzo ladnie opisal ich Arcybiskup J. Życiński:

banda farbowanych lisow, którzy kiedyś wierzyli w Marksa i Mao, a dziś składają hołd relatywizmowi moralnemu

to tak na szybko pisane... jest znacznie wiecej...

dodam jeszcze, ze NIE jestem zwolennikiem Samoobrony czy LPR (i glupich hasel typu "ratujmy polskie rolnictwo"). sam popieram Unie Polityki Realnej.

zwolennicy UE czesto cytuja Ojca Świętego i mowia, ze JP II jest za wejsciem do UE. jest to kompletna bzdura. zdanie wyciete z kontekstu i odpowiednio spreparowane dziala znakomicie na osoby, ktore nigdy wypowiedzi Papierza nie slyszaly i wyciagaja pomylone wnioski... Papierz jest za tym aby Polska nie byla odosobnionym krajem. zeby zyla we wspolnocie, ale nie polityczniej czy ekonomicznej. chodzi tu o wspolnote wiary. a to olbrzymia roznica.

wiadmo, ze Polska musi byc powiazana z innymi krajami. ale nie starajmy sie na sile polaczyc z "Europa". alternatywa jest np. NAFTA, dla niewtajemniczonych Północnoamerykański Układ Wolnego Handlu.

imho UE nic nam nie da, a tylko nas ograniczy...

dodam dla porzadku, ze to wszystko to oczywiscie moje zdanie i nikomu niczego nie narzucam.

Old Post 02-11-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ja jestem przeciw.
1: Polska jest za slaba ekonomicznie zeby dzialac na rownych prawach we wspolnocie. bedzie dla UE krajem trzeciego swiata.

Imo wstapienie do UE nawet jako "kraj trzeciego swiata" bedzie zwiekszeniem wplywow w europie. Nie bedziemy juz tylko krajem kandydujacym, tylko normalnym czlonkiem organizacji.

quote:

nie mam zamiaru bratac sie z krajami gdzie jest prawne przyzwolenie na aborcje, eutanazje. poza tym chce kary smierci, a bedac w UE jest to niemozliwe

Z kara smierci sie zgodze, jesli chodzi o eutanazje czy aborcje co Ci to przeszkadza? Aborcja i eutanazja to nie jest przymus tylko jedna z mozliwosci, ktorej obecnie nie mamy. Imo bardziej liberalne prawo (bez przesady) jest lepsze.

quote:

nie chce zeby Niemcy i inni wykupowali "ichnie" ziemie bedace na terenie Polski

Ostatnio we Wprost byl artykul wlasnie na temat polskich ziem. Kupno ziemi w polsce przez cudzoziemca nie stanowi obecnie wiekszego problemu, sek w tym ze nikt nie chce ziemi kupowac stad niskie ceny! (zaleznoc ceny od popytu). Jesli na ziemie byliby chetni, cena gruntow automatycznie by podskoczyla

quote:

wiadmo, ze Polska musi byc powiazana z innymi krajami. ale nie starajmy sie na sile polaczyc z "Europa". alternatywa jest np. NAFTA, dla niewtajemniczonych Północnoamerykański Układ Wolnego Handlu.

Domyslam sie ze polska mialaby byc drugim mexykiem? Nie uwazasz ze to troche nie realne?

no offe.. lubie dyskutowac

Old Post 02-11-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

8: obecnie bez problemu mozemy prowadzic wymiane towarow z krajami UE. jezeli chcemy cos kupic czy sprzedac (oczywiscie dobre jakosciowo) to nie ma problemu.

9. sam popieram Unie Polityki Realnej.

10. alternatywa jest np. NAFTA, dla niewtajemniczonych Północnoamerykański Układ Wolnego Handlu.

8. cło !

9.

10. jesteśmy w Cefcie (Central European Free Trade Association)

Old Post 02-11-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
10. jesteśmy w Cefcie (Central European Free Trade Association)

wlasnie to slowo European jest zle

UPR:

Old Post 02-11-2002 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Imo wstapienie do UE nawet jako "kraj trzeciego swiata" bedzie zwiekszeniem wplywow w europie. Nie bedziemy juz tylko krajem kandydujacym, tylko normalnym czlonkiem organizacji.

czlonkiem IMO zlej organizacji

quote:
Z kara smierci sie zgodze, jesli chodzi o eutanazje czy aborcje co Ci to przeszkadza? Aborcja i eutanazja to nie jest przymus tylko jedna z mozliwosci, ktorej obecnie nie mamy. Imo bardziej liberalne prawo (bez przesady) jest lepsze.

za usuniecie dziecka (jezeli nie bylo wynikiem gwaltu, lub nie zagraza zyciu matki) dawalbym 30lat wiezienia. to jest po prostu zabojstwo. nojgrosze zabojstwo...

quote:
Ostatnio we Wprost byl artykul wlasnie na temat polskich ziem. Kupno ziemi w polsce przez cudzoziemca nie stanowi obecnie wiekszego problemu, sek w tym ze nikt nie chce ziemi kupowac stad niskie ceny! (zaleznoc ceny od popytu). Jesli na ziemie byliby chetni, cena gruntow automatycznie by podskoczyla

no te ziemie to najmniejszy problem. tak tylko napisalem...

quote:
Domyslam sie ze polska mialaby byc drugim mexykiem? Nie uwazasz ze to troche nie realne?

nie. w jednym z ostanich Najwyzszych Czasow byl ciekawy wywiad z Ryszardem W. Rahnem, wieloletni doradca Ronalda Regana i byl wlasnie poruszany problem Polski i ewntualnego wstapienia do NAFTY. poakzane sa rozne aspekty i jednak jest zdecydowanie wiecej plusow

quote:
no offe.. lubie dyskutowac

loozik, ja tez

Old Post 02-11-2002 21:26
Lucas
esports.pl

xen - gdzies ty naczytal sie tych bzdur... To jest tak powierzchowne spojzenie - "proste" rozwiazania = populizm.

Old Post 02-11-2002 22:00
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Luc, wierz mi. o UE czytalem wiecej niz 99% ludzi w Pl

Old Post 02-11-2002 22:31
Lucas
esports.pl

quote:
Luc, wierz mi. o UE czytalem wiecej niz 99% ludzi w Pl

Ale to byly gazetki UPR...

Nas (polski) nie stac aby byc po za granicami uni... Jak bedziemy tak bogaci jak norwegia to mozemy sie dasac. Niestety nigdy nie bedziemy...

Old Post 02-11-2002 22:50
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Ale to byly gazetki UPR...

lol... nie bede sie wypowiadal. Luc, czy Ty wiesz co ja czytam?

wiem, ze Polska to biedny kraj, ale z naszym rzadem to my za 10lat nie bedziemy sie nadawac do UE

to jest moje zdanie

Old Post 02-11-2002 22:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:48.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions