ludzie spokojnie żeby tak od razu bany?
po drugie wiem że duke pracuje cały czas nad ut.xg.pl więc spoko strona ruszy ; kiedyś ;D
moim zdanie łupio trochę , że Polska scena UrT jest scentralizowana na jednym forum , dwóch (jedna nie działa) stronkach i jednej (dawniej liga stony teraz ta co próbuję ja zrobić) Lidze (nie liczę stron klanów bo tam to najwyżej masz newsy , guestbooka , jak dołączyć i members , no może jeszcze najbliższe walki i treningi info , a tak to nic o UrT konkretnego nie ma)
co do krótko żyjących topiców to można przecież napisać
// ZMIANA TEMATU NA : czemu jest tak mało dobrych Polskich stronek o UrT?
w poście i pod tym wyrazić swoje zdanie
np. Polak = leń (wiem , jestem twórczy , ale nie chce mi się teraz nic wymyślać)
i już BEZ zakładania nowego topica można dyskutować na temat PODOBNY do tematu głównego....
co do bazy MySQL , to można przecież starsze wpisy zgrać na CD/DVD , odłożyć na półkę i skasować zgrane wpisy i będzie pikuś
nie widzę w tym żadnego problemu oprócz poświęcenia temu kuuuupy czasu PP
no ale jeśli zapchana baza byłaby rzeczywiście problemem to chyba można trochę się poświęcić dla dobra ogółu (BTW: zresztą nie trzeba zgrywać na CD/DVD - jeśli wypowiedzi są mało inteligentne to je po prostu kasować)
BTW: skoro już piszę posta , MajeS czy ktoś tu przegląda logi? ]]]
Popaj -> Cs jest starszy od mojej babci , ale ma tylu fanów , bo jest grą 'cooltową' , zachwyca pikselami i kwadratowymi głowami *_* no i ten klimat jak na alasce d[@-@]b
no dość tych wypocin 
wow ash 1575 znaków :o
|