Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Polski Clan na CB
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Polski Clan na CB

Cześć

Czy niemożna by było zebrać najlepszych ludzi z Polskiej sceny SoF2 i wystawić ich do Ligi CB. Mam namysli z 12-13 najlepszych playerów zgrać ich troche i pociupać z najlepszymi w Europie (słyszałem ze za 1 miejsce jest Beczka Piwa) chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-11-2002 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

niby można ale to by sie nazywało.... reprezentacja... u sorki nie w ten temat wszedłem... ale powaznie to myśle że polskie klany (przynajmniej te co grają raczej na fullu, bo to puki co różnie z tym bywa) powinny samodzielnie zapisywać sie do CB bo takie coś o czym mówisz to prewnie sie kłuci z ich regulaminem - podobne zakazy są w tym tworzącym sie regulaminie naszej ligi

Old Post 15-11-2002 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Re: Polski Clan na CB

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Cześć

Czy niemożna by było zebrać najlepszych ludzi z Polskiej sceny SoF2 i wystawić ich do Ligi CB. Mam namysli z 12-13 najlepszych playerów zgrać ich troche i pociupać z najlepszymi w Europie...

12-13... moim zdaniem to sporo...zalezy po ilu sa rozgrywki...10 to juz jest w miare sporo

Old Post 15-11-2002 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

niewiem a może wystawić najlepszą grupe Polskich graczy na Lige CB bo clany raczej śie do tego nie kwapią ??

Old Post 15-11-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
niewiem a może wystawić najlepszą grupe Polskich graczy na Lige CB bo clany raczej śie do tego nie kwapią ??

Ogor --> naszym klanom nawet sie sparow miedzy sobom nie chce grac . No czasem cos tam powiedza o meczu ale to rzadko. Jakby byla liga to moze zwyciezca tej ligi czul by sie na silach grac w cb . Ale ligi nie ma i cos mi sie wydaje ze nie bedzie .

Old Post 15-11-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Hmm mysle ze Liga w końcu wystartuje (niewiem kiedy ale w tym roku) Trzeba być optymistą

Old Post 15-11-2002 19:48
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
niby można ale to by sie nazywało.... reprezentacja... u sorki nie w ten temat wszedłem... ale powaznie to myśle że polskie klany (przynajmniej te co grają raczej na fullu, bo to puki co różnie z tym bywa) powinny samodzielnie zapisywać sie do CB bo takie coś o czym mówisz to prewnie sie kłuci z ich regulaminem - podobne zakazy są w tym tworzącym sie regulaminie naszej ligi

hmm co do regulaminu
to chyba sie zgodzicie ze rep pol jest clanem wiec
regulamin sk ktorego czlonkowie naleza do tego klanu mowi
2 Gracz będący członkiem naszego klanu nie może jednocześnie należeć do innego klanu (gry SoF2).
regualmin god klano ktorego czlonkowie rowniez sie znjaduja w klanie rep pol
2. Nie mozna jednoczesnie byc w innym klanie pod innym nickiem

w takim wypadku tlumaczenie ze regulamin nie pozwala jest chyba bezsensowne bowiem sami CL lamia ten regulamin ktory sami ustanowili

w regualminie ligi jest powiedziane ze nie mozna wystepowac na rozgrywkach w lidze w 2 roznych klanach
pozdrawiam

Old Post 16-11-2002 01:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

Question

sprawa tak na prawde jest skomplikowana bo z jednej strony istotnie możemy nie uznawać tej reprezentacji i powiedzieć że to klan pol i wtedy klops - rególaminy zostały złamane... ale... no właśnie ale... po pierwsze z takim zupełnym nieuznaniem tej reprezentacji był by problem no ale nawet jeżeli, to nie oznacza to automatycznie że jest to klan, po za tym bądź co bądź w CB występują jako reprezentacja polski, uznawana przez nas czy nie ale jednak. mysle więc że o rególaminy nie ma sie co aż tak martwić... lepiej o reprezentacje

Old Post 16-11-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Polski Clan na CB

Jednak doszło wszystko do skutku i będzie oficjalny clan na CB.Będzie grał na początku w 3 dywizii a nazywa śie Polish Leaderz.

Old Post 05-12-2002 11:40
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Polski Clan na CB

quote:
Jednak doszło wszystko do skutku i będzie oficjalny clan na CB.Będzie grał na początku w 3 dywizii a nazywa śie Polish Leaderz.

cos mi sie kojarzy z LDZ ??co ??
pozdrawiam

Old Post 05-12-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Re: Re: Polski Clan na CB

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
cos mi sie kojarzy z LDZ ??co ??
pozdrawiam

Nie niema to nic wspólnego z LDZ to będzie całkiem nowy clan tylko do gry w CB.

Old Post 05-12-2002 13:25
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Re: Re: Polski Clan na CB

quote:
Nie niema to nic wspólnego z LDZ to będzie całkiem nowy clan tylko do gry w CB.

LOL http://www.mightym1981.republika.pl/ ta i nie na zywa sie LeaDerZ ogor robic w wala to my a nie nas
pozdrawiam
ps
http://silentkillers.prv.pl/ ten klan rowniez jest w clanbase podejrzewam ze god tez

Old Post 05-12-2002 14:02
Ogór
Pozdrawiam

Re: Re: Re: Re: Polski Clan na CB

quote:
LOL http://www.mightym1981.republika.pl/ ta i nie na zywa sie LeaDerZ ogor robic w wala to my a nie nas
pozdrawiam
ps
http://silentkillers.prv.pl/ ten klan rowniez jest w clanbase podejrzewam ze god tez

Jest tam drogi Juzefie dzisaj z Kowalem z LDZ doszliśmy do wniosku ze możemy pograć z najlepszymi w Europie.Chcemy zrobić Clan o Nazwie Polish Leaderz w którym będzie 10 najlepszych playerów z Polskiej sceny oczywiście niewiadomo czy będą wszyscy niektórym z was może śie to nie spodobać ale chcem zeby jakiś Polski clan i ludzie zmierzyli śie z najlepszymi.Stronka jest na ukonczeniu jutro zgłaszamy nas do CB i wystartujemy 3 Dywizji CB ( teraz są Play Offy i niewiem kiedy nowy sezon śie zacznie )

Tak w CB są clany LDZ i SK ale one niebiorą udziału w Lidze CB a ja chce zrobić clan który będzie walczył o dobre miejsca i będzie sławny w Europie ( nie no zartuje )

jest nas narazie 4 dość dobrych graczy mysle ze Kowal jest jednym z lepszych wymiataczy w SoF2 na Polskiej scenie i mysle ze jescze ktoś śie z nami połączy i pomoże nam robić coś czego niema w Polsce .

Nie robie cie Juzef w Balona ( ty kołku ) ale mysle ze jak wszystko dobrze pójdzie BĘDZIE POLSKI CLAN W CLANBASE

Jezeli coś wam śie niepodoba albo chcecie pomuc to wbijajcie na GG albo dawajcie znaki na Forum.

[GoD] Niema na CB ;p

Old Post 05-12-2002 14:43
juzef
goraczka krwotoczna

ogor mi to co chcesz robic w clan base wisi i powiewa na sztormach zastanawia mnie tylko czemu sie nazywa tak samo jak jeden z klanow polskich ktore graja a z tego co pamietam to kowal chyba jest w LeaDerZ wiec to tylko ty zmieniasz klan
pozdrawiam

Old Post 05-12-2002 15:03
Ogór
Pozdrawiam

quote:
ogor mi to co chcesz robic w clan base wisi i powiewa na sztormach zastanawia mnie tylko czemu sie nazywa tak samo jak jeden z klanow polskich ktore graja a z tego co pamietam to kowal chyba jest w LeaDerZ wiec to tylko ty zmieniasz klan
pozdrawiam

I znowu mnie zrozumiałeś Juzef nie chcem zmieniać clanu.Chcem poprostu zagrać na CB z najlepszymi a zaden z clanów śie do tego niekwapi i także niewiadomo wkońcu ( czy wogule ) wystartuje Liga Polska

Old Post 05-12-2002 17:08
whitelion
...

a co z jedenym z żelaznych punktów każdego regulaminu klanowego, mówiącym o tym że dany gracz nie może być członkiem innego klanu oprócz tego... na mój gust to sie troche kłuci ale to już nie moja sprawa tylko, problem dla CL konkretnych załug...

Old Post 05-12-2002 17:21
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
I znowu mnie zrozumiałeś Juzef nie chcem zmieniać clanu.Chcem poprostu zagrać na CB z najlepszymi a zaden z clanów śie do tego niekwapi i także niewiadomo wkońcu ( czy wogule ) wystartuje Liga Polska

A świstak siedzi i zawija sreberka.............
jakto sie zaden nie kwapi powiedzialem ze sk| jest w CB no i teraz widze ze jest LDZ
nie rozumiem tego piszecie regulaminy (lub sie na nie zgadzacie) a potem sie do nich nie stosujecie dla mnie ogor mozesz grac w 20 klanach ale zdaje sie ze regulamin god zabrania gry w innych klanach wiec ..... drobna niespojnosc ?? nieporozumienie ?? a moze ja jestem taki glupi i nie kumam nic ??
pozdrawiam

Old Post 05-12-2002 17:47
Ogór
Pozdrawiam

quote:
A świstak siedzi i zawija sreberka.............
jakto sie zaden nie kwapi powiedzialem ze sk| jest w CB no i teraz widze ze jest LDZ
nie rozumiem tego piszecie regulaminy (lub sie na nie zgadzacie) a potem sie do nich nie stosujecie dla mnie ogor mozesz grac w 20 klanach ale zdaje sie ze regulamin god zabrania gry w innych klanach wiec ..... drobna niespojnosc ?? nieporozumienie ?? a moze ja jestem taki glupi i nie kumam nic ??
pozdrawiam

1 Rozmawiałem z Aresem zgodził śie na takie rozwiązanie i niejestem w 20 clanach

2 Zaden z ww clanów niegra na CB tylko jest zapisany na stronce

Old Post 05-12-2002 19:05
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
a co z jedenym z żelaznych punktów każdego regulaminu klanowego, mówiącym o tym że dany gracz nie może być członkiem innego klanu oprócz tego... na mój gust to sie troche kłuci ale to już nie moja sprawa tylko, problem dla CL konkretnych załug...

Widzisz napisałem ze to jest clan rotacyjny i nikt nie zmienia clanu tylko będzie grał z Dopiskiem PL na CB

Old Post 05-12-2002 19:07
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Znowu klotnia. Ogor co do tego "wstepywania" do "tego czegos" to nie dawac znaki na forum albo "walic na gg" (nawet nie wiadomo do kogo); czy nie lepiej zalozyc kanal na IRC'u? Tam by wszyscy wymiatacze wchodzili i by sie dobralo najlepszych i by byla gitara .

Old Post 05-12-2002 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

ja wcale sie nie kloce tylko wskazuje prawde
ja zas rozmawialem z migtym clan liderem ldz ktory powiedzial ze ich regulamin nie przewiduje czlonkostwa w 2 roznych klanch wiec cos mi tu niegra bo powiedziales ze kowal ma to organizowac
powiedz otwarcie ze sie przylanczasz do LDZ a nie sypiesz jakimis textowkami ze nowy klan albo cos
pozdrawiam

Old Post 05-12-2002 20:13
Zaitsev
Zajec

First Person Perspective

A teraz ja dodam cos od siebie...przeczytawszy to wszystko powyrzej mam male zastrzazenia(tzn. kilka)
A mianowicie:
1, "Polish Leaderz" zbyt oczywiste kojzrzy sie z klanme w ktorym gram normalnie...moim zdaniem to odpada to ma byc reprezetacja a nie nowy klan, wymyslec cos innego( no tak teraz sam sobie zaprzeczylem to ma byc reprezetacja polski wiec POL w zupelnosci wystarczy)
2, Nie wiem jak ty Juzef ale ja zadnego redulaminu =LDZ= w zyciu na oczy nie widzialem i mi nikt o tym nawet nie wspominal...dziwne.
3, Dotyczy rozgrywek w ClanBase. Jakie one maja byc??
Jesli bedzie to tak zwany LADDERS , swiadczyc to bedzie tylko tyle ze powstanie kolejny klan...w takim zalozeniu ktos albo pomylil pojecia albo zrobil to nieumyslnie.
Ale jesli to bedzie NATIONS CUPS , no to wpelni popre to dlatego ze nie chodzi tu o klan tylko o grupe ludzi ktorzy tworza REPREZENTACJE DANEGO PANSTFA- czyli rozni ludzie z roznych klanuf lacza sie na potzreby zagrania z innymi reprezantacjami panstf.
4, No wkoncu ktos poruszyl temat kanalu na mircu zeby takowy zalozyc.
Takowy juz istnieje tzn.#SoF2...jest jeszcze utzrzymywany przez mala grupke ludzi , tylko nie wiedziec czemu nikt prawie tam nie zaglada.
5, to niestety Juzef jestes nie doinformowany o naszej www dlatego ze podales stary adres strony(nie wiedziec czemu jeszcze istnieje) a tu masz aktualny... http://www.wsinf.edu.pl/~mightym/ .

NO to na tyle...mam nadzieje ze nie za duzo tego wam napisalem co mnie gryzie mucha na glowie...kumasz?

Edytowane przez Zaitsev dnia 06-12-2002 o godz. 05:13

Old Post 06-12-2002 04:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

eee.... kto mi pomoże, plz, bo sie pogubiłem temat jest "polski Clan na CB" a teraz mozwa o.... ?????? reprezentacji ???? hmm... dziś miałem wf, pewnie piłką dostałem bo nie kumam, e nic...

Old Post 06-12-2002 10:51
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Zaitsev: teraz wszyscy wchodza na kanaly #cbnations.sof2 albo bardziej ogolny #clanbase.sof2. A jak juz chcecie zakladac ta klano-reprezentacje to zalozcie nowy kanal np. #sof2.pl na quakenecie i bedzie gitara. A tak wogole to dzieki za adres Zaitsev trzeba bedzie zmienic na stronce w klanach .

Old Post 06-12-2002 11:16
juzef
goraczka krwotoczna

zajcew
1 reprezentacja juz istnieje
2 napisalem ze rozmawialem z clan liderem ldz wiec chyba osoba dobrze poinformowana
3 czy on taki nowy ??
4 nigdy nie slyszalem zwykle slusze sporo
5 fajnie wszedzie gdzie szukalem byl stary
pozdrawiam
ps
lion ja niedostalem a i tak niewiele kumam

Old Post 06-12-2002 12:07
Ogór
Pozdrawiam

Ile razy mam powtarzać chcem założyc nie clan !! nie zadne tam inne gofno chcem zebrać paru lepszych graczy z Polskiej sceny i zagrać w Lidze CB i niejest to Nations Cup tylko Liga podzielona na dywizje

Old Post 06-12-2002 12:32
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Ile razy mam powtarzać chcem założyc nie clan !! nie zadne tam inne gofno chcem zebrać paru lepszych graczy z Polskiej sceny i zagrać w Lidze CB i niejest to Nations Cup tylko Liga podzielona na dywizje

Ogor: jak nie clan i nie reprezentacje (takowa juz jest) to co? Jak to sie nazywa? Clano-reprezentacja czy moze clanopodobnarzecz ? I w ktorym z tych wszystkich pucharoof chcesz grac? Jak on sie nazywa?

Juzef: ja tez nie dostalem i tez nie qmam nic a nic. Tylko, ze dzisiaj nie mialem w-f'u

Old Post 06-12-2002 13:41
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Ogor: jak nie clan i nie reprezentacje (takowa juz jest) to co? Jak to sie nazywa? Clano-reprezentacja czy moze clanopodobnarzecz ? I w ktorym z tych wszystkich pucharoof chcesz grac? Jak on sie nazywa?

Juzef: ja tez nie dostalem i tez nie qmam nic a nic. Tylko, ze dzisiaj nie mialem w-f'u

Tak to nie jest clan ani Rep jest to zwykła próba pogrania z najlepszymi a zeby zapisać śie na CB trzeba mieć clan i ludzi chcących grać w Lidze CB.Ja własnie zbieram tych ludzi do kupy i chcem wystartować w CB i napewno nie jest to Rep Polski.

Old Post 06-12-2002 14:29
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Ja bym sobie w tym pogral ale nie moge: za slaby jestem i oczywiscie ping .

Old Post 06-12-2002 14:50
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Ja bym sobie w tym pogral ale nie moge: za slaby jestem i oczywiscie ping .

[white][b] Tutaj chciałbym zaapelować do was kto czuje śie na siła i prezentuje odpowiedni poziom zapraszam do zabawy na CB

Old Post 06-12-2002 18:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:38.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions