A teraz ja dodam cos od siebie...przeczytawszy to wszystko powyrzej mam male zastrzazenia(tzn. kilka )
A mianowicie:
1, "Polish Leaderz" zbyt oczywiste kojzrzy sie z klanme w ktorym gram normalnie...moim zdaniem to odpada to ma byc reprezetacja a nie nowy klan, wymyslec cos innego( no tak teraz sam sobie zaprzeczylem to ma byc reprezetacja polski wiec POL w zupelnosci wystarczy )
2, Nie wiem jak ty Juzef ale ja zadnego redulaminu =LDZ= w zyciu na oczy nie widzialem i mi nikt o tym nawet nie wspominal...dziwne.
3, Dotyczy rozgrywek w ClanBase. Jakie one maja byc??
Jesli bedzie to tak zwany LADDERS , swiadczyc to bedzie tylko tyle ze powstanie kolejny klan...w takim zalozeniu ktos albo pomylil pojecia albo zrobil to nieumyslnie.
Ale jesli to bedzie NATIONS CUPS , no to wpelni popre to dlatego ze nie chodzi tu o klan tylko o grupe ludzi ktorzy tworza REPREZENTACJE DANEGO PANSTFA- czyli rozni ludzie z roznych klanuf lacza sie na potzreby zagrania z innymi reprezantacjami panstf.
4, No wkoncu ktos poruszyl temat kanalu na mircu zeby takowy zalozyc.
Takowy juz istnieje tzn.#SoF2...jest jeszcze utzrzymywany przez mala grupke ludzi , tylko nie wiedziec czemu nikt prawie tam nie zaglada.
5, to niestety Juzef jestes nie doinformowany o naszej www dlatego ze podales stary adres strony(nie wiedziec czemu jeszcze istnieje) a tu masz aktualny... http://www.wsinf.edu.pl/~mightym/ .
NO to na tyle...mam nadzieje ze nie za duzo tego wam napisalem co mnie gryzie mucha na glowie ...kumasz?
Edytowane przez Zaitsev dnia 06-12-2002 o godz. 05:13
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|