turnieje
news Kopka, ktory nadaje sie raczej tutaj - tutaj tez zapraszam do dyskusji:
Ostatni turniej, który pamiętam w moim mieście, odbył się kilka dobrych miesięcy temu i był nieporozumieniem - owszem zjawiło się sporo drużyn, bo ponad 30 klanów ze Szczecina i okolic, w tym te najbardziej znane (eVenement z czołówki CB), ale cała organizajca była po prostu do de. Maxrounds 5, zakaz przynoszenia swoich konfigów, głośniki (!), brak siedzeń, do tego ogólne zamieszanie.
Turniej ten poprzedzał jeszcze jeden, w mojej kafe, który zresztą sam organizowałem :-) Ale niech to pozostanie bez komentarza heh
Jak by nie było, takie wydarzenia to po prostu fajna sprawa, na takim turnieju spotykają się wszyscy cs'owcy z regionu, nawiązuję się sporo ciekawych znajomości, często dochodzi do różnego rodzaju "transferów", no i oczywiście można sobie pogirzyć 
W ogóle nawiązując do tytułu, 12 października odbędzie się kolejny turniej w Szczecinie, organizowany przez kafejkę 'Marek i Darek'. Wpisowe 10 zl, maxrounds 10 (to juz postep , dobre kompy ... jaki będzie zobaczymy.
A tak w zasadzie, to publikując tego newsa, chciałem Was zachęcić do rozmowy, opiszcie jak to wygląda w Waszym mieście, jak się sprawa ma w stolicy, Pomorzu, na Śląsku, czy w Krakowie. Jaka jest organizacja, poziom i oczywiście nagrody
Piszcie, czekam na odzew
|