Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > turnieje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

turnieje

news Kopka, ktory nadaje sie raczej tutaj - tutaj tez zapraszam do dyskusji:

Ostatni turniej, który pamiętam w moim mieście, odbył się kilka dobrych miesięcy temu i był nieporozumieniem - owszem zjawiło się sporo drużyn, bo ponad 30 klanów ze Szczecina i okolic, w tym te najbardziej znane (eVenement z czołówki CB), ale cała organizajca była po prostu do de. Maxrounds 5, zakaz przynoszenia swoich konfigów, głośniki (!), brak siedzeń, do tego ogólne zamieszanie.
Turniej ten poprzedzał jeszcze jeden, w mojej kafe, który zresztą sam organizowałem :-) Ale niech to pozostanie bez komentarza heh

Jak by nie było, takie wydarzenia to po prostu fajna sprawa, na takim turnieju spotykają się wszyscy cs'owcy z regionu, nawiązuję się sporo ciekawych znajomości, często dochodzi do różnego rodzaju "transferów", no i oczywiście można sobie pogirzyć

W ogóle nawiązując do tytułu, 12 października odbędzie się kolejny turniej w Szczecinie, organizowany przez kafejkę 'Marek i Darek'. Wpisowe 10 zl, maxrounds 10 (to juz postep, dobre kompy ... jaki będzie zobaczymy.

A tak w zasadzie, to publikując tego newsa, chciałem Was zachęcić do rozmowy, opiszcie jak to wygląda w Waszym mieście, jak się sprawa ma w stolicy, Pomorzu, na Śląsku, czy w Krakowie. Jaka jest organizacja, poziom i oczywiście nagrody

Piszcie, czekam na odzew

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-10-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

W stolicy wyglada to tak.... Jest duzo turnieji ktore sobie organizuja kafejki chcace pozyskac nowych klientow .... nagrody sa male trzeba bulic wpisowe itp... ale niewazne... 2gi rodzaj turnieji to te wieksze robione przez cafeje ktore oprocz tego ze chca zrobic sobie reklame to jeszcze pokazan namiastke profesionalizmu.... 3ci rodzaj turnieji to juz prawie profesionalizm czyli wszystkie ligi CGL'e itp ze sponsorami z calymi tabunami ludzi z calej Polski i nietylko swietnymi nagrodami wysokim poziomem itp. ale rzeczywiscie przydal by sie jakis turniej teraz bo cos nie ma na takowy perspektyw...

PS
sorry za gubienie liter itp ale sie spiesze i w rece mi zimno

Old Post 12-10-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

hehe.. ja jak do tej pory bylem na 2 warszawskich turniejach : WCG i CGL 3

to moje jedyne turnieje..

Old Post 12-10-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
hehe.. ja jak do tej pory bylem na 2 warszawskich turniejach : WCG i CGL 3

to moje jedyne turnieje..

Hyhy

U mnie na razie był jeden turnej, kiedyś, ale nie wiem jak było, bo nie mogłem tam być. :-]

Old Post 13-10-2002 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

a w niedziele w wawie jest jakis turniej do wygrania 100wka wiec chyba ide zabrac nagrode na vodke

Old Post 17-10-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
a w niedziele w wawie jest jakis turniej do wygrania 100wka wiec chyba ide zabrac nagrode na vodke

ee ?? jaki turniej ?

Old Post 17-10-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

jakis taki maaaly w wawie organizuja.... wygrana tyle ile ze wpisowego sie uzbiera

Old Post 18-10-2002 13:25
bOleK
I am the great Cornholio!

quote:
jakis taki maaaly w wawie organizuja.... wygrana tyle ile ze wpisowego sie uzbiera

u nas bylo tak samo do tego kompy do dupy, sluchawki nie dzialaly...

Old Post 19-10-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
J0xer
Training (Enforcer)

Question KIedy jakiś turniej w wawie ???

NIewiecie czy szykuje się jakiś turniej w wawie ...
Jak się szykuje to kiedy ?..

Old Post 09-11-2002 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil J0xer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do J0xer Znajdź więcej post'ów przez  J0xer Dodaj J0xer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać J0xer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

a'propos turniejow.. dzis na serwie rozbroila mnie wypowiedz pewnego pro-gamera:

"dzisiaj na turniej to nawet swoja podkladke wezme" ..

Old Post 10-11-2002 09:37
J0xer
Training (Enforcer)

Question Turniej kiedy ???

Mam pytanko będzie jakiś turniej w wawie ???

Old Post 16-11-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil J0xer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do J0xer Znajdź więcej post'ów przez  J0xer Dodaj J0xer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać J0xer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:

No coż wygralismy ten turniej ale jakas hala była no configs no mouse no game... ale cóz.

Old Post 26-11-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
No coż wygralismy ten turniej ale jakas hala była no configs no mouse no game... ale cóz.

niezle.

Old Post 28-11-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
czarek
Złota Karta Członkowska;)

Post No dobla

Moze i moje miasto to taka dziura w podkarpaciu ale sa 3 cafee z tego jedna z 4 zlomskimi kompami druga z 5 zgrzytami a trzecia jest chyba najlepsza w moim miescie IP Net Club.Tam maja 9 kompów po 1ghz NV GForce mx300/400 sluchaweczki panasonica za bagatela 40 zlgdyby nie cs to ta cafe by zbankrutowala Turnieje cs'a odbywaja sie co jakies pól roku i za wstep 20 zl ale odrazu oplacony jest czas grania na tym turnieju of korz ale jakby turnieje byly czesciej np.miesiac to by byl looz ale moje miasto to brzozów takie zadupie w polsce nie posiadajace 9 tysiecy populacji...heh ale cafe nawet spox za godzine biora 2.50 karnety sa tez ale mi siem pisac nie kce

Old Post 17-12-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil czarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do czarek Znajdź więcej post'ów przez  czarek Dodaj czarek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać czarek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions