Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > WCG 2003 bez Quake3
WTF?
You do not have permission to vote on this poll.
Q3 zdycha 4 20.00%
WCG zdycha 3 15.00%
Organizacja WCG sux! 10 50.00%
Nie gram w q3 bo mama mnie nie kocha 3 15.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

WCG 2003 bez Quake3

http://q3.fpp.pl/?pl:news:show:6130

Beznadziejne, kto w ogole mogl o czyms takim pomyslec? Ten swiat
zchodzi na psy (a raczej na CS'a).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-02-2003 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

Re: WCG 2003 bez Quake3

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
http://q3.fpp.pl/?pl:news:show:6130

Beznadziejne, kto w ogole mogl o czyms takim pomyslec? Ten swiat
zchodzi na psy (a raczej na CS'a).

Niestety. Im wieksza informatyzacja wszystkiego tym wiekszy % lamerii i prymitywizmu w swiatku komputerowym.
Gdzie czasy kiedy dostep do kompow i gier mieli tylko ci ktorzy wiedzieli o co w tym biega. Teraz na slowo mysl o Counter Striku widze dresy. Sad.
A niest. mamy demokracje.

Old Post 15-02-2003 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ale syf:/

Old Post 15-02-2003 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Powiem tak - spodziewalem sie, ze jak wyjdzie ut2k3, to niektorzy gracze czujacy przesyt turniejami q3 postanowia zapobiec obecnosci tej wspanialej gry na wcg2k3 :/

Mam nadzieje, ze cala scena q3 postawi sie kategorycznie i uda nam sie wywalczyc miejsce dla q3 na kolejnych finalach 'cyber-gier'

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 15-02-2003 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Rzadza pieniadza - tak mozna okreslic WCG.

Troche im sie nie dziwie, bo sam wolalbym zorganizowac turniej z cs'em, ut2003 i innymi grami, ktore obecnie maja ogromna popularnosc (cs wiadomo, ze ma duza, a ut2003 to nowa gra i ludzie sa ciekawi co to) i z ogromnymi nagrodami. Jakby wrocili do Q3 to pewnie sponsorzy sie oburza, ze nie ich reklamy nie dotra do szerokiego grona odbiorcow. Wiadomo, ze lepiej oglada sie mecze graczy doswiadczonych, niz dopiero raczkujacych w ut2003.

Osobiscie wolalbym wcg z q3 i mniejszymi nagrodami, niz warcraft'a 3 (rzekomo ma zastapic q3, ale jest to troche dziwne bo byly by dwie strategie - starcraft i warcraft?) z duza pula nagrod. Ale organizatorzy na pewno wola drugie wyjscie.

Old Post 15-02-2003 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n3k4r4i
it is forbidden to forbid

to jest skandal jakiś! przecież q3 to klasyka! ale chyba stajemy się za bardzo niszowi cłopaki i dziewczyny (to tez nie jest złe) =) ciekaw jestem czy będą chcieli q4 jak wyjdzie i stanie się modny.

Old Post 15-02-2003 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n3k4r4i Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n3k4r4i Znajdź więcej post'ów przez  n3k4r4i Dodaj n3k4r4i do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n3k4r4i prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Rzadza pieniadza - tak mozna okreslic WCG.

Nie. Ludzie daja sie poniesc emocjom i jezdza troche po WCG, ze kasa nimi rzadzi i w ogole... Zapominaja, ze od kilku lat WCG organizuje im najzajebistsze imprezy e-sportowe na calym swiecie, daje calkowicie realna szanse na zmierzenie sie ze soba ludzi z calego swiata, nawet z tych biedniejszych krajow - to przeciez WCG oplaca wszystkie koszty podrozy. Nie dosc, ze nagroda glowna na eliminacjach krajowych sa tygodniowe wakacje (bo tak to mozna nazwac ) w egzotycznym kraju, z czolowka swiatowego e-sportu (wielu osob marzeniem jest spotkanie ich na zywo - ja osobiscie chcialbym spotkac live ZeRo4, djWHEAT'a, cha0ticz'a, daler'a i innych).

quote:
warcraft'a 3 (rzekomo ma zastapic q3, ale jest to troche dziwne bo byly by dwie strategie - starcraft i warcraft?)

Excuse me, ale gdyby wrocil Q3 to by byly 3 gry FPP (Q3, CS, UT2k3), 2 strategie (SC, AOM) i 1 gra sportowa (FIFA). Czyli z drugiej strony dyskryminacja graczy RTS... A w Korei RTS'y rzadza....

Ide na obiad..

Old Post 15-02-2003 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Aha, i pytania w ankiecie sa tendencyjne! Bo np. ja gram w Q3, ale nie sadze, zeby Q3 zdychalo, WCG zdychalo, ani WCG sux

Old Post 15-02-2003 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

q3 idzie do piachu...bylo milo ale ja chce juz q4 :>

co nie zmienia faktu ze szanuje i kocham wszystkie czesci spod znaku Q

Old Post 15-02-2003 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Sweep: ale aom i starcraft z tego co wiem to gry 1on1. A cs druzynowe. Wiec stosunek gier fps 1on1 do gier rts 1on1 wynosi 2:2. Ale namieszalem

Mnie sie wydaje, ze q3 powinien byc uzywany, wcg zawsze obfitowalo w pewnego rodzaju niespodzianki w tej platformie. Poprzedni mistrzowie z grupy nie wychodzili . Ja licze, ze organizacja sie spisze na medal i powroci im rozum do glowy.

Old Post 15-02-2003 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Tez bym tego chcial... ale szanse sa IMO male... =/ Sujoy przynajmniej wyciagnie z nich powody tej decyzji...

Old Post 15-02-2003 19:19
ShreQ
Ik@r #2822

Też słyszałem, że q3 ma zastąpić Warcraft3. Jedno mnie zastanawia, co oni widzą w tym Warcrafcie ? Ale jedno jest pewne, cała impreza wiele straci w oczach dość dużej grupy osób. Nie ma się co oszukiwać dla wielu osób WCG kojarzy się właśnie z Q3, a tu takiego przekręta robią. Jestem pewien, że chodzi właśnie o kasę ale jestem optymistą więc liczę na to, że q3 się jednak pojawi.

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 15-02-2003 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Osobiscie sie takiej sytuacji nie spodziewalem. Wiedzialem, ze ut2k3 wyprze ut z uwagi na marketing epica i kase ale sadzilem, ze q3 zachowa pozycje tak dlugo az nie ukaze sie konkurencyjny wzgledem ut2k3 tytul (np. q4).

Niestety w pl tez sie to dzieje.
Niedawno organizator Pucharu TDM czyli najbardziej prestizowych rozgrywek UT uznawanych za mistrzostwa polski zapowiedzial, ze obecnie rozpoczynajaca sie edycja bedzie ostatnia w UT bo... bo sponsorzy chca ut2k3 i na inna gre nie dadza kasy wiecej... Maksymalna ironia jest, ze ut2k3 nie zostal wydany w pl i cd project wywalil go z listy wydawniczej > lol.

Coz przynajmniej ten ostatni raz bedzie w wielkim stylu > duza hala + ponad 100 kompow wysokiej klasy. Chociaz rozgrywki same w sobie nie znikna... przerodza sie w mniejsze ale czestrze lan only bez sponsoringu :(((

ut2k3 to wirus niszczacy ostatecznie graczy 4fun...

Old Post 15-02-2003 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blue
Veteran (Ogre)

http://upload.worldcybergames.org/w...209&i_seq=1 - kto mi sciagnie demka ? bo tam konta nie mam a chce te

Nie ma moze jakiegos alternatywnego linka z demkami?

qrde.... tez wyrazam ubolewanie ;/ ... zrobimy zamach na siedzibe WCG .... nie ma quaka to nie ma polaka

Edytowane przez Blue dnia 16-02-2003 o godz. 00:06

Old Post 15-02-2003 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Szkoda, ze Quake3 nie ma, ale powinnismy sie cieszyc ze w ogole jest cos takiego jak WCG. Mozemy zobaczyc jak mlodzi ludzie angazuja sie w e-sport, ze chca naprawde zgarniac nagrody za to co lubia robic. Fajnie jest slyszec w telewizji o turniejach gier komputerowych, niz o jakichs nudnych zawodach sportowych.

WCG znacznie juz przyczynilo sie do rozwoju sceny Q3, co roku jakies niespodzianki sie trafialy. Chwala im za to i mysle ze powinnismy podziekowac organizatorom tej olimpiady swiata gier za to co zrobili. A, ze sponsorzy chca inwestowac w nowe gry i te bardziej popularne to ich sprawa, WCG musi sie podporzadkowac. Ja i tak bede sie cieszyl ze WCG 2003 sie odbedzie, nawet jesli tam nie zobacze Q3.

Old Post 15-02-2003 23:56
Blue
Veteran (Ogre)

EHHH.... moze by tak ktos zrobil ogolnopolski torniej w q3/ut/cs... ;/ tylko gdzie sie znajdzie na to sponsorow ;/

albo chociaz jakies big an party by sie przydalo .... np tam wpisowe 5 zł ... bo rach za prad by byl cholerny..tak na 1 komp by nie cale 2 zeta pewnie za noc wyszlo =] a za tam reszte by sie p[odzieliło i jakies nagrody porobilo jakby bylo z 500 osob[kurna gdzie taki budynek znalezc??? ] to mamy w ostatecznosci 500*3=1500zł ... no to dam za 1-rst miejsce damy 900zł drugie 400, trzecie 200 zawsze to coś ;D.

Old Post 16-02-2003 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda
Niedawno organizator Pucharu TDM czyli najbardziej prestizowych rozgrywek UT uznawanych za mistrzostwa polski

Hmmm... Mozesz zarzucic jakims linkiem?

Old Post 16-02-2003 14:01
Pajda
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Hmmm... Mozesz zarzucic jakims linkiem?

Prosze - http://ligaut.unreal.pl
Przypadkiem jestem tam sedzia oraz zawodnikiem (3 miejsce w ostatnim sezonie) wiec jezeli masz jakies pytania sluze odpowiedzia.

Wzmianka o ostatnim sezonie byla chyba w SGK ktoryms z niedawnych zreszta.

Old Post 16-02-2003 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
[...] Jedno mnie zastanawia, co oni widzą w tym Warcrafcie ?

warcraft 3 ma ogromna popularnosc we wszelkiego rodzaju cafejach etc czesc gra w singla , reszta na bnecie ... takze tu chodzi o to, jak wiele osob w to gra...

Old Post 17-02-2003 13:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Wracajac do tematu - zenada. Podplacili aby bylo UT

Old Post 17-02-2003 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
djflashrider
Eternal DJ

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
Też słyszałem, że q3 ma zastąpić Warcraft3. Jedno mnie zastanawia, co oni widzą w tym Warcrafcie ? Ale jedno jest pewne, cała impreza wiele straci w oczach dość dużej grupy osób. Nie ma się co oszukiwać dla wielu osób WCG kojarzy się właśnie z Q3, a tu takiego przekręta robią. Jestem pewien, że chodzi właśnie o kasę ale jestem optymistą więc liczę na to, że q3 się jednak pojawi.

tak samo moga powiedziec fani warcrafta, co oni widza w tym q3?

kwestia gustu, warcraft to nowa i popularna gra, a wcg ma wielu sponsorow ktorzy chca przyciagac uwage ludzi, im starsze gry sa tam obecne tym mniej ludzi zwraca na nie uwage

Old Post 18-02-2003 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil djflashrider Znajdź więcej post'ów przez  djflashrider Dodaj djflashrider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać djflashrider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez djflashrider
tak samo moga powiedziec fani warcrafta, co oni widza w tym q3?
[...]

a co bylo wczesniej - jajko czy kura ??

Old Post 18-02-2003 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
l3cHo
Guest

Ja postaram sie byc obiektywny. Ut2k3 wydaje mi sie byc maksymalnie komercyjna tandeta. Nie jestem w zadnym razie fanem UT, ale stwierdzam, ze pierwsza czesc jest o pare klas lepsza od drugiej, w ktora na sile wprowadzono takie funkcje jak podwojne skoki - biedne w porownaniu do tych z q, q2, q3 - wlasnie po to, zeby sciagnac szersza publike, tzw. plebs. Epic wydal zajebiste pieniadze na marketing i reklame liczac, ze zmonopolizuje rynek platform do wielkich turniejow - za to tez ida pieniadze. Na tak szeroko zakrojona promocje q3 nie wydano tyle kasy, i w tym momencie fakt, ze nawet czesc graczy ut twierdzi ze ut2k3 smierdzi i nie nadaje sie do niczego, nic nie zmieni - gra przyciagnie wspomniany plebs, ktory bedzie w nia naginal uwazajac ze jest zajebista. Bo nie zna niczego innego (ah ta potega reklamy). Tym sposobem wszyscy dostana to czego chca. Epic - kase i reklame. Organizatorzy wielkich turniejow - kase + nowych mistrzow. Co z tego, ze spora czesc z nich zapewne nigdy nie dorowna klasa, ani tez nie zblizy sie do legendy (mozna tak powiedziec) wielkich mastahow quake'a - fatal1tego, golluma, blue, tresha, a z nowszych - zero4, lexera, unkinda. To wlasnie fatal1ty pokazal calej zgrai graczy ut2k3 gdzie jest ich miejsce w esporcie, pomijajac fakt ze niektorzy narzekali na tendencyjna organizacje turnieju - gdyby nie byl najlepszy, i tak by go nie wygral, chocby na starcie kazdego meczu dostawal +5fragow. Wendel pokazal prawdziwy talent i doswiadczenie, ce****ace wiekszosc mastahow q3.
A wracajac do tematu - epic pocieszy sie swoim sukcesem najwyzej rok, bo znajac zycie, gdy wyjdzie czwarta czesc legendy zwanej "Quake", podbije ponownie serca wszyskich A Carmack i ludzie z iD maja lby na karku, z cala pewnoscia beda chcieli zarobic, wiec mozliwe ze pod wplywem sukcesu ut2k3 nieco zmienia profil tworzonego q4, robiac z niego idealna platforme do gier turniejowych. Dokladnie tak samo, jak rywalizacja z ut nakrecila q3 do niesamowitego poziomu w tej materii. Tyle ja

Old Post 19-02-2003 11:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Uadnie

Tia 4 czesc kaka by sie przydala juz choc dreszcze ma chyba kazdy kto pomysli o nowych wymaganiach sprzetowych
Ale faktem jest ze wychodza nowe (lepsze lub gorsze) gierki i organizatorzy turnieji chca odswiezyc atmosfere.
Jak dla mnie kwaki rzadza i nie chodzi o to ze jestem (jak to jeden kolega od ut kiedys powiedzial) "fank carmacka" tylko te gry maja swoj klimat, swoja extra grywalnosc i wiele innych zalet (np. klesk w q3 )

Old Post 19-02-2003 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

l3cho - to co napisales mozna by bez problemu wsadzic w usta jakiegos czlowieka, ktory zacina hardcorowo w QW i zapostowac kilka lat temu jak wychodzil Q3.

Co do Q4 to to nie wyjdzie za rok, ale za dluzej. 2005 moze nawet.

BTW: http://www.esreality.com/?a=post&id=330470 <-- Sujoy wkroczyl do akcji.

Old Post 19-02-2003 15:53
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Co do Q4 to to nie wyjdzie za rok, ale za dluzej. 2005 moze nawet.

No ma byc na silniku Doom'a 3, wiec beda robic podwoojna kase za jeden engine. Najpierw wyjdzie D3, pozniej po 1-1,5 moze 2 latach dopiero q4

Old Post 20-02-2003 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
No ma byc na silniku Doom'a 3, wiec beda robic podwoojna kase za jeden engine. Najpierw wyjdzie D3, pozniej po 1-1,5 moze 2 latach dopiero q4

ale chyba to jest ostatnio dosyc powszechna praktyka, no nie ?? :>

a poza tym, jak cos jest dobre, to po co to ruszac :o

Old Post 21-02-2003 18:28
Lucas
esports.pl

quote:

Naiwnosc....

Popatrz ile gier jedzie na q3 - napewno nie podojnei, ale co najmniej 10-krotnie...

Old Post 21-02-2003 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Jak brzmi definicja naiwnosci w twoim slowniku? bo chyba rozni sie troche od PWN'owskiej...

Wiadomo, ze bedzie tego wiecej, tylko pytanie czy znasz juz tytuly ktore sie ukaza na silniku doom3? NIE! znane sa (a przynajmniej tylko mi) 2 gry ktore beda na tym pracowac, dla tego wymienilem tylko 2. Nie no rozbawiles mnie ta naiwnoscia

Old Post 22-02-2003 08:16
Lucas
esports.pl

quote:

Wiadomo, ze bedzie tego wiecej, tylko pytanie czy znasz juz tytuly ktore sie ukaza na silniku doom3?

A trudno sie domyslesc?? np: SoF3 - Elite force 3...

Old Post 22-02-2003 09:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:12.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions