Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > kto pogra?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

kto pogra?

Mam pytanie? Kto pogra ze mną w starego poczciwego dooma? .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-12-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Re: kto pogra?

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Mam pytanie? Kto pogra ze mną w starego poczciwego dooma? :).

Ja mogę.

Jaki port używamy?

Old Post 21-12-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

:oo bardzo fajnie . Nie wiem zdoom albo legacy. Osobiscie wole to drugie...jaki masz net? I znasz jakis dobry serw?

Old Post 21-12-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

SDI mam.
Serwów nie znam.
Zdooma to którą wersje?

Old Post 21-12-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

eh kurde...:/ nie wiem pewnie najnowsza teraz jest 1.02 czy jakos tak. Ostatnio mam klopoty z netem i nie wiem czy bede mogl pogrywac ale widze ze sa chetni tak na przyszlosc . Poza tym nie ma duzo europiejskich serwerow tak ze trzeba sie rozejzec...

btw- z freelookiem i jumpingowaniem grasz?

Old Post 21-12-2002 20:36
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja mam zdoom'a 1.22 wystarczy connect w konsoli dac? to chodzi po TCP/IP ? Jak cos to moge sprobowac pograc

Old Post 21-12-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja mam zdoom'a 1.22 wystarczy connect w konsoli dac? to chodzi po TCP/IP ? Jak cos to moge sprobowac pograc

tak zdoom to imitacja qw i wiele koment jest sciagnietych. Ale ja wole legacy . Jezeli bedziemy musieli grac na jakims zwyklym serwie to na 99% gramy na zdoomie. Jezeli znajdzie sie ktos kto zalozy z szybkim laczem to gramy na legacy, bo skonfigurowanie zservera (dobre skonfugurowanie) jest..hm... no. Nie umiem

Old Post 22-12-2002 13:16
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Talking DZINGL BELS...

Pozdrawiam Panow i na wstepie Wesolych swiat!
ja tez bardzo chetnie uderze z wami w Zdooma,mam dosc kiepski net ale mysle ze bedzie dobrze,a co do konfiguracji to najprostrza to taka ze wpisujemy w linni komend po zdoom -net 1(lub 2 lub 3 do 8) potem IP tego do kogo sie dolaczamy a ta osoba nasze -cooperative(albo deathmatch) -warp x (plansza)...tylko nie wiem jak to zrobic aby to hulalo po necie ale mysle ze jakos tak podobnie...
Pozdrawiam Was
JOU!

Old Post 23-12-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Re: DZINGL BELS...

quote:
Napisane oryginalnie przez [e!]MWK
Pozdrawiam Panow i na wstepie Wesolych swiat!
ja tez bardzo chetnie uderze z wami w Zdooma,mam dosc kiepski net ale mysle ze bedzie dobrze,a co do konfiguracji to najprostrza to taka ze wpisujemy w linni komend po zdoom -net 1(lub 2 lub 3 do 8) potem IP tego do kogo sie dolaczamy a ta osoba nasze -cooperative(albo deathmatch) -warp x (plansza)...tylko nie wiem jak to zrobic aby to hulalo po necie ale mysle ze jakos tak podobnie...
Pozdrawiam Was
JOU!

oo to to wiem ale naprzyklad co ile meczy ma sie zmienac mapa. Jak ustawic kolejnosc map...e....i te wszytskie rate nie rate

Old Post 23-12-2002 17:00
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Re: Re: DZINGL BELS...

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
co ile meczy ma sie zmienac mapa. Jak ustawic kolejnosc map...e....i te wszytskie rate nie rate

Niestety ja tez tego nie wiem....trheeheh ale w ostatecznosci mozemy rozegrac co-op'a to sie plansze same beda zmieniac thahhahah :>
POZDRO!
JOU!

Old Post 23-12-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions