Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > sensitivity
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

sensitivity

chcialem sie zapytac jakie macie sensitivity do tej pory mialem cos w granicach 6-8 ale void doradzil mi zebym zmienil na mniejsze i zmienilem trudno sie przyzwyczaic ale gra sie lepiej zwlaszcza na dalekie dystanse zmienilem sens z 8 do 2,3 zobacze jak dlugo wytrzymam void mowil zeby ustalic sobie dobry sens dla siebie i go nie zmieniac do tej pory zmienialem co 2 tyg
sensy paru yawodnikow
Demon*Void 1,8
Demon*SpLIzI 4
sCa|Kitten 2,3
sCa|hippy 7

Edytowane przez Atari dnia 04-01-2003 o godz. 23:29

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-01-2003 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: sensitivity

FULL w opor a czasem mi nie starcza w windozie tez podkrecilem na maxa mam trochy niedokladna myszke ale ..... wygodnie sie gra do tego mam wylaczona opcje smoth mouse
pozdrawiam
ps
jak ktos do mnie przychodzi to niepotrafi grac

Old Post 05-01-2003 03:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Re: Re: sensitivity

Ja mam prawie na full i gra mi sie dobrze. Widze ze FreeX'y zmienily taga .

Old Post 05-01-2003 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

sprobujcie tego
cl_mouseaccel

Old Post 06-01-2003 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
sprobujcie tego
cl_mouseaccel

cl_mouseaccel (ile) jaka wartosc komenda brzmi niezle ale ..... co to jakis opis ??
pozdrawiam

Old Post 06-01-2003 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
sprobujcie tego
cl_mouseaccel

No ja niestety nie bede mogl szybko sprobowac . Od kilku dni mam drobna awarie sieci wiec nie moge grac ; dobrze, ze chociaz board mi sie otwiera , bo inne strony to mi sie otwieraja latami.

Old Post 06-01-2003 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

no co ty jak ja niemam sieci to szukam w mp.cfg ruznych przydatnych rzeczy sprawdzic to mozesz grajac sam
to jest akceleracja do myszki tzw dopalacz

Old Post 06-01-2003 18:33
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

eee mialem kiedys fajnego progsa do wizngrozy ktory zwiekszal/obnizal czestotliwosc odswiezania myszki :} z tym to sie dopiero fajnie gralo :}

gazdzik: ue.. ja to mam co chwila taka awarie.. nazywa sie: admin sie bawi siecia i gowno chodzi

Old Post 06-01-2003 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
gazdzik: ue.. ja to mam co chwila taka awarie.. nazywa sie: admin sie bawi siecia i gowno chodzi

Ja takiej awari nie mam na pewno . Mam inna i jak za 3 dni nie bedzie chodzic mi siec to... .

Old Post 06-01-2003 19:36
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
no co ty jak ja niemam sieci to szukam w mp.cfg ruznych przydatnych rzeczy sprawdzic to mozesz grajac sam
to jest akceleracja do myszki tzw dopalacz

trudno sie nie domyslic ze aceleracja ja sie pytam o parametry tej komendy a ty mi co to jest
glan
admin sie nie bawi siecia tylko ciezko pracuje starajac sie poprawic zycie usera
pozdrawiam

Old Post 06-01-2003 20:08
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

glan
admin sie nie bawi siecia tylko ciezko pracuje starajac sie poprawic zycie usera
pozdrawiam

buehehe i powiedz mi jescze ze specjalnie ni placi taskowi i kilku innym dostawca internetu w gda zeby nas poodcinali? moja siec to jedna wielka porazka.. ale dopra to koniec tej gadaniny nie na temat

Old Post 06-01-2003 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

Juzef:
sorry nie zauwazylem twojego posta ostatnio na tym boardzie najazd nabijaczy
nie wiem zabardzo oco ci chodzi ale komende wpisujesz w konsoli i ustawiasz jak ci pasuje ja jak ustawilem na 1 to mialem obrot o 180 * z sens 3 na poczatku mialem 0,7 potem 0,3 a teraz mam 0,0 narazie to testuje zobacze jak sie bedzie gralo
Glan:
moja siec to tesz porazka jak sie w tygodniu raz nie zrabie to swieto i jeszcze ci kolekcjonerzy mp3 kazdy ma po 500(zamiast sobie udostepniac lole to by mieli wszystkie) jest nas 12 i kilka osob doi cale 50 kb i jeszcze sie burza jak im zwracam uwage "przeciesz place za to " rofl a ja nie

Old Post 06-01-2003 20:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions