Na bank nie jestem jedyny - wszyscy admini których miałem okazje poznać starają się żeby to działało. niestety sporo spraw rozbija się o brak czasu, kaski na sensowne serwery itp. Z portalem sof2.pl jest taki problem , ze dość często pada tam łącze zrsztą podobnie jest ze stroną ligi. Niestety nie mamy kasy na postawienie tego na sensownym serwie na sensownym łączu (a gdybyśmy mieli to i tak pewnie najpierw byśmy przepili ).
Jak już chyba wcześniej wspominałem ten sezon (pierwszy) jest w zasadzie poligonem testowym. Zgodnie z prawami Murphego zawiodło wszytko co mogło zawieść (poza czynnikiem ludzkim ). Kolejne sprawy są dogadywane, i tworzone w bólach Ruszyło forum ligowe (z dawien wyczekiwane ), pojawiają się sensowne propozycje zmian regulaminu i sposobu prowadzenia meczy, choćby skasownia limitu punktów. Pojawiło się OSP, które znacznie może ułatwić prowadzenie meczy ... itd.
Jestem optymistą i myślę , że wszystko będzie szło w dobra strone. Tym bardziej , że tak naprawdę to wokół gry skupiła się grupa sensownych ludzi, a to chyba najlepszy gwarant powodzenia
Pominę to że pojawiło się gówniarstwo w najczystszej postaci ... jak dla mnie sprawy włamań na serwy powinno się załatwiac od strony prawnej, ale to już inni sie tym zajmują.
aaaaa przy okazji mam takie pytanie: czy ktoś z czytających ten tekst byłby zainteresowny nocnym maratonem sof'a. Wynajęcie kafei od 22 do 8 rano, jakieś 14 stanowisk, i ostre strzelanie ?
Jak na razie wiem że jest kilku chętnych, a jakby się dobrało więcej to możnaby się za to wziąć na serio ...
Pozdroofki