Abstrahujac od jej "fajnego" chlopaka to tylko potwierdza jak bardzo mlodzierz w naszym kraju ulegla totalnej degradacji, a ich wartosci zyciowe absurdalej trywializacji. Nie ma co jej zalowac, padla w pulapke swoje wlasnej pustej glowy, ktora w tym okresie nie jest wstanie wymyslic nic madrzejszego ponad te glupoty. Przeciez tak naprawde to jest zalosne. Ja sobie nie wyobrazam, zeby ktos z moich znajomych, czy to facet, czy kobieta mogl takie idiotyzmy stworzyc. Nie wiem... Wogole ciekawi mnie fakt jak takie mlode charaktery sa tworzone, gdzie jest cos zjebane. W sumie odpowiedz dalego nie trzeba szukac. Wystarczy wlaczyc telewizor, a tam? MTV, teledyski, i muzyka ktorej przeslania merytorycznego, i jasnego kiczowatej otoczki nie bede komentowal. Gazety typu Bravo (btw: wygralem u nich plyte Sum 41 =)), Dziewczyna, czy inne sa przeciez okrutnie... Glupie. Ot co. Glupie, i tyle. Tak naprawde mlodzi ludzie, czyli tacy w moim wieku nie czytaja zbyt wielu ksiazek, a jak czytaja to sa one niechybnej jakosci (Ludzie Lodu... ). Skad czerpia swoje wzorce? Z ulicy, czyli od panow meneli, w kapturach, bezrobotnych. Mieszkam w Walbrzychu, i jak wszedzie, widac co robi mlodzierz. Ci co bardziej ambitni proboja sie przebic, ale sa oni wtedy odizolowani od raszty grupy. Wogole grupa stala sie czyms bardzo silnym, i coraz bardziej wyrazistym srodkiem... Perswazji... Taka, przez grupe sie przemawia, za grupa sie stoi, przez nia mozna... Duzo "wynegcjowac". Dla mnie to co sie dzieje... To jest bagno.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|