Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Doom 3 - przecież taka gra już jest!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cod
Guest

Wink Doom 3 - przecież taka gra już jest!

Witam, jestem nowy na tym boardzie. Przeglądam sobie działy. Patrzę, a tu Doom 3. Włażę w topici, a tu porównania do Quake'a, itp. Temat typu "Kiedy wyjdzie Doom 3". A przecież gra Doom 3 już istnieje! I to od bardzo dawna! Jest to przeróbka pierwszej wersji Dooma. Strzela się kurczakami, jajkami, itp. Czy jest tu ktoś, kto pamięta tą wersję Dooma 3???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-02-2002 21:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

ja ja pamietam. fajna byla
ktos wie czy mozna gdzies ta wersje sciagnac?

Old Post 14-02-2002 09:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

yyyyyyy a o co chodzi?!

Old Post 14-02-2002 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cod
Guest

Gierka zajebista! Wyobrażasz sobie Neo strzelać jajkami z kurczaków?

Old Post 14-02-2002 17:28
[FPP]3Rm4C
the Reaper

quote:
Napisane oryginalnie przez Cod
strzelać jajkami

?????? pierwsze słyszę
Heh, może dlatego, że nie znam się na doomie

Old Post 15-02-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ceK4.3Rm4C

?????? pierwsze słyszę
Heh, może dlatego, że nie znam się na doomie

No serio. Doom 3 to była taka przeróbka Dooma 1 i 2, żeby były jaja. Najmocniejszą bronią (zamiast wyrzutni rakiet), był qrczak, z którego strzela się wybuchowymi jajami .

Old Post 16-02-2002 10:50
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Cod

No serio. Doom 3 to była taka przeróbka Dooma 1 i 2, żeby były jaja. Najmocniejszą bronią (zamiast wyrzutni rakiet), był qrczak, z którego strzela się wybuchowymi jajami .

Linki - a bedziesz slawny na stronie

Old Post 17-02-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
heeZto0
':;PNC;:'

do duke 3d byl taki patch
... ciekawiej by bylo kurami s3elac

Old Post 18-02-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil heeZto0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do heeZto0 Znajdź więcej post'ów przez  heeZto0 Dodaj heeZto0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać heeZto0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Talking

Jest tez taka bazooka, co strzela kurami. Wogule autorowi sie udalo, zwlaszcza z bronia nr 6 . Nawet muzyczka cool

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 04-07-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
ja ja pamietam. fajna byla
ktos wie czy mozna gdzies ta wersje sciagnac?

No ale ludzie, ta przerobka jest srobiona przez kogo innego, a nie przez ID Software. Oni mieli na wysli co innego, ale i tak ta gra RULEZUJE Wsrod wszystkich DOOMow.

Pełne brzmienie: DOOM 3: Mr. Smiley Heads Safari.
Ten kto ja szuka, nie napisze do mnie na maila: [email protected].

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 04-07-2002 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Lightbulb

No dobra , w takim razie ja czekam na Doom 4

Old Post 05-07-2002 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

mam taki fajny model zastepczy do q3. zamiast plasmy jest piesek... chyba sie domyslacie co on robi... no co, pierdzi! hehe, niezly ubaw mialem za pierwszym razem

Old Post 07-07-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zly_czlek
Guest

Cool modele

A ja mam model arachnotrona(do Q3) i mnie boty rozwalają bo owy model jest za szeroki i łatwo go trafić ...

Old Post 31-01-2003 12:28
j@rzabek
Brujah

Re: modele

quote:
Napisane oryginalnie przez Zly_czlek
A ja mam model arachnotrona(do Q3) i mnie boty rozwalają bo owy model jest za szeroki i łatwo go trafić ...

lol? w q3 nie ma znaczenia rozmiar modelu

Old Post 31-01-2003 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

raczej

Witam...ostatnio dojechalem taka wersje dooma co miala podtytul ASTRO ,miala spox zrobione bronie i wogole,wszystko bylo by spox tylko calosc bazuje na starym WADzie,jezeli chodzi o mapy oczywiscie...a co do Safari to przecierz byla masakra ...pamietam wszystko zamiast pily-szczoteczka do zebow,zamiasc kastetu-kij bejzbolowy zamiast plazmy dezodorant i zapalniczka (ktoz tego kiedys nie probowal haha) a BFG miazga-wielka biala kura wypuszczajaca wielkie biale jajko...MASAKRA theheh,aha a zamiast rycerzy piekiel byli power rangers ....... oj duzo by wymieniac!
Pozdrawiam wszystkich zaDOOManych (i nie tylko)
JOU!

Old Post 01-02-2003 07:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Tez bym w to zagral. Poszukajcie linkow.

A poza tym to Doom'em 3 tego nie mozna nazwac, bo ID Software tego nie robilo, bo tylko oni posiadaja licencje na znaczek Doom . To tak gwola wyjasnienia

Old Post 01-02-2003 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
(...)To tak gwola wyjasnienia

OK Ziom wszystko sie zgadza i masz w pelni racje aczkolwiek kiedy ta gra (Smiley) powstawala to nikt nawet nie marzyl o tym co my teraz mozemy ogladac na ekranach swoich (czasem kumpla jak swoj za kiepski) kompach
JOU!

Old Post 01-02-2003 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions