Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Walentynki
Co sadzisz o walentynkach?
You do not have permission to vote on this poll.
Zajebiste! Bardzo potrzebne swieto! 9 39.13%
Nie mam zdania. Jak jest to jest. 11 47.83%
Kompletna bzdura. Glupi pomysl. 3 13.04%
W sumie: 23 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Walentynki

Zbliza sie swieto zakochanych. Co sadzicie o walentynkach?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-01-2003 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Jest bo jest i wszystko

Old Post 30-01-2003 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

bojawiem?
wzajemnie zakochanym sie przydaje
no ale puki co mnie to chyba nie grozi

Old Post 30-01-2003 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

hmm, fajnie ze jest, ale czasami niektorzy robia z tego cyrk - niepotrzebnie :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 30-01-2003 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
no ale puki co mnie to chyba nie grozi

khm. znam to...

you accept (reject, respect);

Old Post 30-01-2003 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

W sumie teoretycznie Polacy maja wlasne swieto zakochanych ... podczas barborki chyba or sth ... ale imo w lutym tez jest fajnie bo sie cieplo czlowiekowi robi jak widzi na miescie parki z kwiatuszkami i serduszkami..od razu tak jakos milej

Old Post 30-01-2003 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
... ale imo w lutym tez jest fajnie bo sie cieplo czlowiekowi robi jak widzi na miescie parki z kwiatuszkami i serduszkami..od razu tak jakos milej

a jeszcze jak sie kogos ma to juz w ogole ....

Old Post 30-01-2003 15:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Rok temu zakladalem taki topic. Moje zdanie sie nie zmienilo...

***Edit***
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=4132

Old Post 30-01-2003 15:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Ann - powaznie ??

Ale konserwatysta z Ciebie D

Old Post 30-01-2003 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Mnie sie to swieto bardzo podoba. Zawsze pewna osoba sie do ciebie usmiechnie i w ogole.

Rok temu byla calkiem fajna gadka na ten temat, w rym mam nadzieje ze tez bedzie

Old Post 30-01-2003 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Rok temu zakladalem taki topic. Moje zdanie sie nie zmienilo...

***Edit***
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=4132

pamiętam

insmac: gorzej jak sie tego kogos nie ma

Old Post 30-01-2003 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
insmac: gorzej jak sie tego kogos nie ma

No wlasnie

Jak ktos chce drugiej osobie okazywac swoje uczucia to za zamknietymi drzwiami, bo innym moze robic sie przykro jak widzi cos takiego a nie ma sie do kogo przytulic

Old Post 30-01-2003 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Ech... mi to wszytko jedno...

Old Post 30-01-2003 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Dobry dzien, zeby wreszcie zrobic ten pierwszy krok. Za to ten dzien lubie. Poza tym zawsze sie jakas ladna kolezanka do ciebie przytuli czy cos

Od jakiegos czasu co roku daje jakiejs dziewczynie cos na Walentynki... Szkoda tylko, ze nigdy nic z tego nie wyszlo, ale to juz inna sprawa

Old Post 30-01-2003 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Od jakiegos czasu co roku daje jakiejs dziewczynie cos na Walentynki... Szkoda tylko, ze nigdy nic z tego nie wyszlo, ale to juz inna sprawa
o to tak jak ja!

Ale trzeba miec nadzieje ze w koncu sie uda.

Mnie to osobiscie zbytnio nie przeszkadza, ze ktos sie obsciskuje, kiedys moze mnie to spotka (podejrzewam ze na pewno) i im moze bedzie glupio .

Swieto mi sie podoba dlatego, ze na kazdym kroku mozna spotkac radosc, milosc, cieplo itd.

Old Post 30-01-2003 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a moje zwiazki jakos nigdy nie trafialy na to swieto
zanosi sie na to ze to beda pierwsze walentynki jakie spedze z bliska osoba hihi

Old Post 30-01-2003 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
zanosi sie na to ze to beda pierwsze walentynki jakie spedze z bliska osoba hihi

U mnie t osamo w ogole ostatnio jakies rekordy bije jesli chodzi o te zwiazki

Old Post 30-01-2003 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

czy ja wiem mi nie przeszkadza ale jak widze wszedzie rozowo i serduszka, sklepy w serduszka, auta w serduszka, sracze w serduszka i kaski w serduszka, a na dodatek ***** po oczach ten rozowy i czerwony... za duzo tego naraz, poczta walentynkowa w szkole jeszcze calkiem przyjemnie, ogoolnie l00z wtedy wiec moze byc, calkeim przyjemnie. ale jak sie wyjdzie na miasto to sie rzygac chce, za duzo tego naraz...

Old Post 30-01-2003 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Ja chyba lubie walentego, jak na zlosc, co roq, nie mam z kim sie cieszyc w takie święto, i troszke przygnębienie czlowieka bierze, ALE zazwyczaj tego wlasnie dnia moj phone przezywa istny atak dzwoniących kolezanek ( których czasem i z rok nie widzialem ) dostaje pozdroofka i inne takie - miłe

Old Post 30-01-2003 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... nie mam do końca określonego zdania na ten temat
Nie mam za złe, że jest i raczej nie było by źle jak by go nie było.
Sprawnie drugiej osobie choć trocghę przyjemności (bez skojażeń proszę bo będę grzmiał !! ) w tym dniu nie zaszkodzi
Poza tym znając życie to w każdy znajdzie sobie kogoś w swojej kulturze

Old Post 30-01-2003 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Re: Re Re Kum Kum :P

Święto bardzo fajne... i tyle.
a tak w ogóle to jakim dniem tygodnia jest 14 lutego?

Old Post 30-01-2003 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Re: Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez trl
Święto bardzo fajne... i tyle.
a tak w ogóle to jakim dniem tygodnia jest 14 lutego?

hmm, to bedzie (jak latwo policzyc :> ) - piatek.

trl - kalendarza nie masz ??

Old Post 30-01-2003 23:33
MaslaV
koduję bezwzrokowo

imho jest to stricte komercyjne swieto tak jak np. "swieto jedzenia bigmac'ow" tylko ze zamiast hamborgerow ludzie masowo kupuja sprzety z czerwonymi serdoszkami...

moze tak smaruje po walentynkach dlatego ze nigdy nie dostalem ani jednej prawdziwej tytulowej "walentynki", ale jak to milo sobie uswiadomic ze czasem jest sie zalosnym, malostkowym i zazdrosnym typem. coz przynajmniej dobrze ze jestem tego swiadom

Old Post 31-01-2003 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq
Ja chyba lubie walentego, jak na zlosc, co roq, nie mam z kim sie cieszyc w takie święto, i troszke przygnębienie czlowieka bierze, ALE zazwyczaj tego wlasnie dnia moj phone przezywa istny atak dzwoniących kolezanek ( których czasem i z rok nie widzialem ) dostaje pozdroofka i inne takie - miłe
U mnie to samo.

Moja skrzynka na smsy bedzie 13 wyprozniona, aby 14 pomiescila wszystko. Pozniej sobie zrobie folder w komorce Walentynki i tam wszystko umieszcze (oby weszlo )

Old Post 31-01-2003 00:22
trl
Master (Spawn)

Warto wysłać dziewczynie takie coś (pozdrowienia dla Saari ):
"Gdzyby twoja lewa noga byłaby sobotą, a prawa niedzielą, to najbardziej chciałbym się z tobą spotkać w piątek..."

Old Post 31-01-2003 02:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmmm ... czyli gdzie?

Mi sie wydaje ze powinno byc:
"Gdzyby twoja lewa noga byłaby piatkiem, a prawa niedzielą, to najbardziej chciałbym się z tobą spotkać w sobote..."

sfintuch ze mnie

Old Post 31-01-2003 03:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

yyy... moim zdaniem trl celowo wprowadzil taka pointe :>
nie znasz sie sari :> tobie to tam wszystko kojarzyloby sie z jednym :>

you accept (reject, respect);

Old Post 31-01-2003 03:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
yyy... moim zdaniem trl celowo wprowadzil taka pointe :>
nie znasz sie sari :> tobie to tam wszystko kojarzyloby sie z jednym :>

Taaa Saari tylko o jednym

Saari: gorszysz ludzi

Old Post 31-01-2003 07:49
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ja sie wypowiem tylko tak, ze ta pierwsza moziwosc wybralem.

Old Post 31-01-2003 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Ja sie wypowiem tylko tak, ze ta pierwsza moziwosc wybralem.

tak sobie wlasnie mysle ... bo to swieto pozwala ludziom przypomniec sobie o jakichs wazniejszych wartosciach niz tylko materialnych ... a ja jak widze idaca pare, to bardziej niz zazdrosc dopinguje mnie to do poczynienia odpowiednich krokow

Old Post 31-01-2003 09:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:28.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions