Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > qltura adminow
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Angry qltura adminow

witam!
wi3m ze tym topikiem nie przyspoze sobie kolegow ale mam to w ... gralem sobie dzisiaj na snajpie, nie szlo mi przez ping (i umiejetnisci) i co jakis czas w celu odparowania adrenaliny pozwollalem sobie na K..wa itp (NIE OBRAZAJAC ZADNEGO Z GRACZY) ZOSTALEM KIKNIETY.. nie zajazywszy za co powracajac do gry zapytalem za co.. nie otrzymalem odpowiedzi, wiec wpisalem sie jako: Ch.w.d.adminowi...(moze i przesadzilem) i dostalem bana hehe no wiec chcecie kultury, ale nie chcecie poinformowac na przykLad gracza ze za duzo klnie (TYM SAMYM ZE NA SERWIE TYM GRAL MARCEL I ROWNIE MI WTOROWAL DO WIWATU SLOWAMI K...WA ITP)i oczywiscie on bana ani kika nie dostal..chcecie kultury, ale od mastachow itp nie wymagacie?? jak dostalem kika to zajrzalem kto jest adminem i co zobaczylem?... juz wiem kto mie kiknal pan scalator ehh mam nadzieje ze twoje notowania w ZcHN rosna ..papa..tylko nie wlaz za bardzo w dupsko mastachom bo bedziesz pierdzial dmuchanym ryzem...!
pozdrawiam!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-01-2003 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SonGoQ
Sh00t 1n Th3 D4r]{

Exclamation Re: qltura adminow

chlopie nie przejmuj sie cala scena (polska oczywiscie) to same lamery,hu.e,piz,y (dlugo tu mozna wymieniac), i tak zawsze bylo i bedzie, jak sie nie nazywasz grucha (bez urazy lub cos w tym stylu to ie masz nic do gadania, a teraz to co sie dzieje na polskiej scenie urt to istny meksyk, graja se typy z ogc z wallami i auto fire , i jak ktos mniej znany powie ze czitoja to oczywiscie nikt nie wiezy bo jestes nowy (lamu) i sie nie znasz , wiec pierwsze co robia to vota na kika i oczywiscie wszyscy daja f1 (wazeliniaze) ja juz wole naprawde grac na jponskich servach z pingiem 700 gdzie gra sie przyjemnie nikt nie czityje anie nie jedzie innym jak tylko zginie ,wogule przyjemnie sie gra. ja to juz dawno sobie darowalem polskie servy bo to jest zadna gra tylko sie wqrwi. mozna wiec chlopie nie przejmuj sie olej sprawe i pal jointy

Old Post 29-01-2003 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SonGoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SonGoQ Znajdź więcej post'ów przez  SonGoQ Dodaj SonGoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SonGoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

nie stary nie zgodze sie z toba...przynajmniej nie do konca, gralem z wieloma mastachami i gralo mi sie z nimi fajnie...ale co do wlazenia w dupsko to fakt..co prawda ADMIN NIE MUSI SIE TLUMACZYC!! ale dlaczego jeden dostaje kika(bez ostrzezenia) a drogi robiac dokladnie to samo moze grac dalej???.. gram ponad pol roku w UT, i zostalem kikniety ze serva (pomijam 999) 3 razy i te trzy razy to pan scalator(w tym dzisiaj 2+ban)... snipe ma 3 adminow, ale watpie zeby to zrobil ktorys z pozostalych...a przez ten czas ile bym nie gral (i obojetnie na jakim servie)to zawsze kazdy rzucal miechem na prawo i lewo w zaleznosci od tego jak mu szlo i nigdy nie widzialem za to kikow! vide papug ktory przynajmniej mi sie tak wydaje kladzie na to lage! GRAM PO TO ZEBY ODREAGOWAC TRUDY DNIA!! ... NIE WYZWALEM ZADNEGO GRACZA!!! panie scalator jestes dzieciuch i tyle....jak chcesz to tego bana sobie wyszyj na swojej rozowej bandance i nos go z duma!! pap...

Old Post 29-01-2003 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Owszem każdemu wolno zakląć, ale ty robileś to pasjami mimo trzykrotnych upomnień. Po pytaniu odpowiedz uzyskałeś.

Wiedz jedno nigdy nie tolerowałem chamstwa i grubiaństwa a ty jestes objawem jednego jak i drugiego. Zawsze tępiłem i bedę tepił.
Nie jesteś wyjątkiem jak chcesz wiedzieć coś więcej na temat kick'ania za przekleństaw pogadaj z Silverem on jest jednym z niewielu.
Czy on zalozył taki durny wątek ?
Nie - dlatego gdyż jest mądrzejszy od ciebie.

Myślisz, że wystraszę sie i zdejmę ci bana ?

Zdjąłem go w 2 minuty po założeniu.

I natępnym razem zamiast napisać ***** lub **** weź przy******* sobie myszka w głowę może odbije się to pozytywnym echem dla ciebie jak i dla nas.

Old Post 30-01-2003 00:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Red face

czy ja wiecej klne od innych tego nie wiem, watpie.. co do upomnien nic nie wiem......nie widzialem , mysle ze bym przystopowal (jezeli upominales to sorry za nieprawdziwe oskarzenia na postach powyzej)..ale nie widzialem, czy zdjeles bana? nie wiem bo i tak zerwalo mi calkowicie polaczenie z servem i nie wiem o tym jesli tak to fajnie jak nie trudno, czy masz sie bac?? nigdy w zyciu nie zalezalo mi na tym zeby ktokolwiek sie mnie bal...tymbardziej grozby internetowe to dla mnie smiech nie pisalem tego zeby cie przestraszyc.. a co do grubianstwa i chamstwa hmmm jezeli uzywanie slowa k..wa to grubianstwo to nim jestem jak 75% polskiego spoleczenstwa... mysle ze powinienes zmienic nicka na "Don Kichot" albo "Ostatni sprawiedliwy"
pozdrooowka Natural born burak!

Old Post 30-01-2003 08:52
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

panie, ja tam sie nie znom, ale moze jest taka komenda jak

shutTheFuckUpPlayer "idPlayera"

i po kopocie

a to ze starzy wyjadacze traktowani sa lepiej, to chyba prosta sprawa

--
pisentlofindies

ps
nie podoba misie twoj awatar

Old Post 30-01-2003 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

no tak prosta sprawa.... heh to po co krzyk o klniecia itp, jezeli jeden moze a drogi nie??...nie wazne koniec tematu, a co do awatara (*nie wiem co to jest) NIECH TAK BEDZIE!

Old Post 30-01-2003 11:20
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
no tak prosta sprawa.... heh to po co krzyk o klniecia itp, jezeli jeden moze a drogi nie

nie, nie koniec tematu

pomimo upomnień ("nie widziałeś ich") zostałeś wykopany z serwera - przybiegłeś tutaj się wszystkim wyżalić wszystkim jacy to ci admini są niesprawiedliwi, a jaki to Ty jesteś biedny poszkodowany, pokrzywdzony....

hm...

a przyszło Ci może do główki, że taki admin - wcale mu się nie uśmiecha tracić czas na pilnowanie porządku na serwerze? mógłby go wykorzystać na przyjemniejsze (dla siebie) rzeczy?
potrafisz docenić fakt, że tenże admin Tobie udostępnił serwer?

jeśli masz ochotę zakląć - nikt Ci tego nie broni, klnij sobie ile wlezie, tak głośno jak tylko potrafisz - co najwyżej Twoja mama Ci spuści lanie
mało tego - możesz nawet pluć na graczy (jeśli Ci to pomoże odreagowac 'stresy' dnia) a raczej na ich UTowe reprezentacje, na swoim monitorze.

ALE DLACZEGO wszyscy mają czytać Twoje przekleństwa? _musisz_ je pisać koniecznie?
przecież to nie jest 'odruchowe' przeklinanie, tylko celowy 'annoying' (nie wie jak to przetłumaczyć na polski) pozostałych, spokojnych i normalnych graczy.

w obronie właśnie takich graczy występuje admin.
ma prawo dbać o porządek na SWOIM servie i czy Ci się to podoba czy nie - jesteś gościem i się dostosuj do reguł jakich sobie życzą gospodarze danej imprezy. jeśli się nie umiesz dostosować - cóż... widziałes już co się dzieje potem

a tak naprawdę, to sprawa się sprowadza do wieku
przypuszczam, że za rok-dwa, podobnie będziesz patrzył na "takich, co MUSZĄ gdzieś odreagować" ....

P.S. hm... mam wrażenie, że gdybym założył topic "kultura graczy" mógłby to być temat-rzeka, no nie ludzie?

P.S.II. Scalak -----> slap numer_slotu_plajera
gwarantuję, że zwróci uwagę a jak nie, to permban bo sobie koleś wyraźnie olewa a, w razie czego, to można też zaslapowac na śmierć

Old Post 30-01-2003 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

jasna sprawa

TYM SAMYM ZE NA SERWIE TYM GRAL MARCEL I ROWNIE MI WTOROWAL DO WIWATU SLOWAMI K...WA ITP

1. jesli raz na dzień moge zalknąć, nie jest to skierowane do zadnego gracza tylko do siebie
2. napewno mogłem napisać qr... bo tylko to mam zbindowane i jak nieraz cheć mam na jakieś inne wizwiska to jak sobie pomysle ze musze to pisać to mi w tym momencie zlość przechodzi
3. jesli ktos powie "marcelku wyluzuj" odrazu wraca dobry chumor i cheć do zabijania na nowo
4. ciesz ze sa serwery a nie psiocz na adminów!!!, przecieaz to sa komputery i ich dobra wola ze na nich grasz!!!
5. jednak ktos mnie zna thx

Old Post 30-01-2003 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Chcialem wszystkim w tym miejscu napisac iz kolega MaRcel to fajny kolega i wogole mozna z nim konie krasc. Nie tak jak ci inni koledzy, z ktorymi wogole nie idzie porozmawiac tudziez konsumowac i wogole.

O! dziekuje za uwage.

Old Post 30-01-2003 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

Marcel mastachu :P
eee tam z tymi adminami to roznie pamietam ze kiedys mnie Asik wywalal ze snajpera i kupe innych ludzi a potem sie okazalo ze to ktos sie do konsoli w kafe dostal jakis gracz i sie bawil :) pamietam jak na coolnecie tyle osob mialo rcona ze co kto z r3 przychodzil to zaraz byla zmiana mapy :P kazdemu sie zdarza przeklnac byle z umiarem, pamietam jak scalator przyszedl raz na server i zaczal bluzgac z jakims swoim kolega :P a tu widac za to samo kopie, kto jest bez winy niech pierwszy kamien rzuci...... ...........................
...........
.............
no i ?
ha.. tak myslalem :P

ja tez sobie czasem przeklne czasem przesadzam jednak mam szczescie do tego ze kiedy przeklinam to albo nie ma admina albo nie zwraca uwagi :P myszy [h/ch]arcuja kiedy kota nie ma

wiec hej djud naucz sie przeklinac we wlasciwych momentach :P

Old Post 30-01-2003 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

nie nie papug, ja sie nie zale, ja zwracam uwage, bo wszyscy pitola na prawo i lewo ze brakuje kultury, to o to chodzi? nie zauwazylem zeby ktos z graczy kiedykolwiek narzekal ze za duzo sie klnie,ze on nie lubi polskich serwow bo brzydko chlopcy mowia za to narzeka sie na kolesi wyzywajacych i wotujacych, a ich sie nie kika!....trzeba uwazac, zeby ze skrajnosci nie popasc w skrajnosc!, mam respect do adminow za servy to jasne ale jak powiedzial fred ten kto jest bez winy.......bez przesady. Co do wieku to juz daawno jestem tzw. pelnoletni.

Old Post 30-01-2003 19:31
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

moje pare skromnych....

...słówek..
hehe tosh jak napiszesz qr*a to za to Ciebie niewywalą co hey dude? ..... chyba ze pisales co drugi kill....qr*a ch*j itp. No wiesz...kogos może to obrazić, nawet że niewiesz ze on moze to słyszeć i że on to weźmie do siebie... . Ja jednak zauważyłem jak kiedys w r3 grałem, r3|gr8 ... i odrazu inna qltura luziq to wygląda. Fajnie, ale po co to? heh ... popatrzcie np. na takiego pana o nicku Yarecki...sławny to on za bardzo niejest, ale znany. nie z tego że super gra(bo nieidzie mu najlepiej) ale z jego mądrych wypowiedzi z uzasadnieniem. Więc niemówmy za każdym razem ze gruchą trza być, żeby było można sie rugac... . Ja swoim skromnym zdaniem, no moim.....Lubie wszystkich graczy UrT, nawet silvera(ostatnio spox gośc) tylko jak gram na serverze...bo imho na IRC'u czy gdzie pokazują przed wiekszościa ze są wielcy
P.S. wrzućmy troche luziq, majes zamkniesz temat i po sprawie. Może po napisaniu tych 20 wypocin ... ruszy nam w główce, zmien isie oczywiscie na lepsze
P.S.2 Zmieniłem stosunek do graczy...niepisze jush qr*a ale fuks. Zabił, pokazał że umie to robić(chodź czasami to jeden nabój i kill-by thor). przeważnie klne na biurko...brudne jest i czasami mycha na jakims włosku mi sie gubi...optic .

A gdzie ci mądrzy?
Pozdro aLL lamers DDD

GrEaTEyE

Old Post 30-01-2003 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

...

Old Post 30-01-2003 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Talking Ja też walne kilka groszy od siebie ;)

1. Kultura adminów nie ma tu nic do rzeczy. Jak już papug napisał - ich server - ich impreza, chcesz grać - dostosuj się.
2. Przeklinanie na serverza zawsze zrozumiem... Sam jestem cholerykiem i wierz mi papug albo nie, wpisanie ***** na konsole i wduszenie enter powoduje znacznie wieksze uspokojenie niz odruchowe ***** na głos - a to z prostej przyczyny: żeby napisać, musisz użyć swojej woli a nie robisz tego odruchowo - a to powoduje samo z siebie ujście pary...
3. Inaczej się ma rzecz jeśli wyzywamy KOGOŚ na serwerze. Tutaj w grę wchodzi czyjaś godność. Poprostu za to powinno się wywalać i już, niestety nie często admini zaglądają na serwery swoje więc gadamy tu sobie na próżno... Co się działo - będzie się dziać...

No i z tego miejsca chciałem przeprosić!!!
W ciągu ostatnich dni miałem więcej wolnego czasu i nową myszkę więc trochę więcej grałem... no i nie szło mi )) do wczoraj... źle ustawiony config rulez... no i powyzywało się trochę ludzi od cziterów i innch... za co serdecznie tutaj wszystkich obrażonych przepraszam - puściły mi nerwy i tyle...

Ale dzięki Brian'owi z BzN bodajże, config troszkę wczoraj podrasowałem i od razu N3 i raz nawet N2 na casa byłem )) dzieki Brian

To tyle, ide do pracy dzisiaj... może mnie jeszcze nie zwolnili ))

Old Post 31-01-2003 06:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gniazdo
Gołe Baby

Talking DMUCHANA GOŁA BABA

Parę miłych słów dla Marceliny - znam go też
Parę miłych słów dla Papużczaka - też go znam
Co do kolesi przeklinających na serverach to Papug ma rację, jak chcesz poprzeklinać to nie musisz dzielić się tym z innymi. Możesz przeklinać sobie drąc gębę u siebie w domu a nie ćwiczyć pisanie brzydkich krótkich dwu- lub jednosylabowych.

Nara all.

Old Post 31-01-2003 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: moje pare skromnych....

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
nie z tego że super gra(bo nieidzie mu najlepiej)

--->>> ................. ;o

z reguly przy pisaniu ***** w konsoli w polowie wyrazu mi sie odechciewa i wylaczam konsole ;o

A czasem zdarza mi sie walnac texty "Jasne" "oczywiscie" "Jakim cudem" bleh itp. itd. niejest to co prawda zbyt mile ;p ale pierwsze 3 sekundy po zgonie sie niezawsze mysli wiec niewidze sensu robienia z tego jakiegos wielkiego problema ;f

Old Post 31-01-2003 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

sam sie zacytuje

4. ........ nie psiocz na adminów!!!, przecieaz to sa komputery ....

koniec cytatu

administrator tez człowiek !!!!! swój honor ma

Old Post 31-01-2003 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

a bedzie jeszcze trudniej :P

bowiem niedługo znaacznie więcej ludzi będzie miało rcony -- wtedy, to dopiero będzie ciężkie życie przeklinaczy

swoją droga ciekawe - zauwazyliście (admini, obserwujacy konsolę i say_team) oraz gracze (say_all) - czy ci turyści zza granicy - przeklinają?
bo ile razy patrzyłem na konsole, jak jakiś mecz ustawiałem - nie widziałem takich zachowań u turystów.

no, ale nie widze wszystkiego i dlatego do Was kieruję pytanie.

Old Post 01-02-2003 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Post bedzie ciezej?

ej nie no jak teraz powiecie ze tylko polacy klna to mnie rozbroicie....sam bylem swiadkiem jak na meczu Cb banda portugalczykow klela jak szewce, a pozniej sie powymieniali przeklenstwami z naszymi gierojami ...z czego wiem ze puta (bodajze) to po naszemu pani pracujaca inaczej hehe...a i nasi zachodni sasiedzi sheisuja bardzo sprawnie na servach...

Old Post 01-02-2003 01:44
SonGoQ
Sh00t 1n Th3 D4r]{

Komunizm i Rasizm

WTF ? gdzie ja zyje na syberji czy jak ?

Old Post 01-02-2003 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SonGoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SonGoQ Znajdź więcej post'ów przez  SonGoQ Dodaj SonGoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SonGoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: a bedzie jeszcze trudniej :P

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
czy ci turyści zza granicy - przeklinają?
bo ile razy patrzyłem na konsole, jak jakiś mecz ustawiałem - nie widziałem takich zachowań u turystów.

no, ale nie widze wszystkiego i dlatego do Was kieruję pytanie.

oj oni tez klna i wsiadaja na ludzi rownie dobrze co my takze niema co mowic ze unich jest spokuj i cisza ;D

Old Post 01-02-2003 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions