Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Nowy sprzet pod Dooma III - Ankieta
Czy bedziesz upgrade'owal kompa pod Dooma III?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak, zaktualizuje kompa kiedy sie ukaze gra/demo 7 22.58%
Tak, ale dopiero jakis czas po ukazaniu sie gry, kiedy juz sytuacja sie uklaruje 4 12.90%
Bede upgrade\'owal ale nie pod katem Dooma III 12 38.71%
Nie zamierzam 8 25.81%
W sumie: 31 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Question Nowy sprzet pod Dooma III - Ankieta

Czy bedziecie upgrade'owac kompa specjalnie pod D3?

Ja na pewno. Do czasu premiery zachowam wstrzemiezliwosc growa a nowy sprzet bede kupowal dopiero po ukazaniu sie gry/dema D3.

Fenomen gier ze stajni ID Software polega wlasnie na tym ze mobilizuja ludzi do nowelizacji sprzetu pod ich katem.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-07-2002 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ja juz zrobilem updatea p4 1.6 A @ 2.08 + ddry... teraz jeszcze kupie gfa 4200 i wykrece i nie sadze zeby trzeba mi bylo czegos wiecej

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 22-07-2002 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Zalezy do jakiej gry. Do plynnej z obcietymi detalami i malej rozdzialce, czy mniej plynnej w wysokiej rozdzielczosci i maksymalnych ustawieniach.

Ta konfiguracja, o ktorej mowisz moze brzmiec imponujaco jak na ten czas ale zapewniam ze w czasie kiedy wyjdzie D3 srednio wszyscy beda mieli GF4 Ti i proca powyzej 1,5 giga - tak jak teraz srednia to GF2/3 i proc 1 giga.

A z tego co Carmack mowil z kart ktore teraz sa na rynku - zadna idealnie sobie z D3 nie radzi. Pod koniec roku ma wyjsc ATI Radeon 9700 (na nim bylo odpalane demo na targach), ktora to karta daje jako takie nadzieje na plynna gre... Oczywiscie pojawia sie karty konkurencyjne co nas graczy moze tylko cieszyc bo konkurencja to spadek cen i wzrost jakosci.

W kazdym razie to wszystko to na razie spekulacje. Mnie osobiscie by cieszyla sytuacja kiedy to ty masz racje i wcale nie bedzie potrzebny kosmiczny sprzet do D3... ale sie jakos specjalnie nie ludze

Old Post 22-07-2002 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Cool GF4Ti - na medium chyba będzie spoX :O

Do czasu premiery to cena GF4 Ti zleci na pysk i wtedy będzie MOJA

A na shitnym GF4 MX440 to może pójdzie w low detail a tego byśmy NIE chcieli ... Pixel shader , vertex shader , antialiasing i reszta - to przecież podstawa engine'a D3 czyż nie ?

BTW. W ostatnim ŚGK bodajże albo w zapowiedzi D3 z http://www.gry-online.pl jakiś kolo w zapowiedzi powołał się na Carmacka i powiedział coś takiego , że :
::: w low details pojdzie nawet na GeForce256 :::

Pytanie : wierzyć czy nie ?

Old Post 22-07-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow Re: GF4Ti - na medium chyba będzie spoX :O

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
(...) Pixel shader , vertex shader , antialiasing i reszta - to przecież podstawa engine'a D3 czyż nie ?

BTW. W ostatnim ŚGK bodajże albo w zapowiedzi D3 z http://www.gry-online.pl jakiś kolo w zapowiedzi powołał się na Carmacka i powiedział coś takiego , że :
::: w low details pojdzie nawet na GeForce256 :::

Pytanie : wierzyć czy nie ?

Z tego co wiem to podstawa enginu D3 to bump mapping. Wszystkie tekstury wygladaja wlasnie tak zajebiscie przestrzennie dzieki temu efektowi zastosowanemu na szeroka skale. No i shaderow masa jakichs kosmicznych

A propos wypowiedzi gostka z gry-online to staram sie nie sugerowac... Ten serwis od zawsze daje babole. GF256 to i moze to pociagnie w kiepskich detalach ane przy "malej" pomocy 2,5 gigowego proca Powiedzmy sobie zreszta szczerze - ten koles co sie wypowiadal wie dokladnie tyle samo co my - czyli prawie nic
Pozdrawiam

Old Post 23-07-2002 00:33
DamnDog
/-:

jak wyjdzie demko to zobacze jakiego upgrade'a trzeba bedzie zrobic a tak na serio to robie go sobie co jakis 0.5 roku i nie dlatego ze cos nie dziala dobrze tylko poto rzeby sie pozbyc czegos co pozniej sie nie sprzeda. na gie forcie 256 d3 bedzie chodzic tak samo jak q3 na rivie128...

Old Post 23-07-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Cos mi sie wydaje ze na moim starym 1,33 Athlonie + 256DDR + gf2Pro + i inne, gierka bedzie smigac Zawsze bylo tak ze niby to wielkie wymagania a potem byle sprzet kowalskiego nadawal sie do jako takiego grania Co do wymagan: "Z duzej chmury maly deszcz" . A gdyby tak sie okazalo ze Domek 3 ma niesmaczny miod i tylko wizualizacja sprawia radosc - swiat byl by piekny bo DUKE NUKEM FOREVER

Old Post 30-07-2002 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gith
Training (Enforcer)

EEE... jak chcesz grac w D3 na FSAA? chyba ze na 320x240 bo chiba jakis gowniany (wybaczcie ale nienawidze ATI) Radeon 9700 bedzie do tego zdolny do GF4Ti 4600...no...moze ostatecznie

Ja wlasnie w/w GF nabede ale wcale nie dla D3 tylko ogolnie...wszak tyle pieknych gier nadchodzi (i nie mowie tu bynajmniej o Unrealu...sux)

Old Post 11-09-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gith Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gith Znajdź więcej post'ów przez  Gith Dodaj Gith do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gith prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Gowniany ATI? Jak na razie jedyny najszybszy. Jak by nie patrzec w koncu najnowszego ATI uzylo id software zeby pokazac D3.

Jak w listopadzie wyjdzie na rynek to bedzie jedynym slusznym zakupem. I nie tylko dlatego ze bedzie najszybszym ukladem - pewnie Nvidia tez cos wypusci. Tylko przede wszystkim w relacji cena - osiagi.

Nie bawi mnie placenie ok. 2000 zl. za nowa karte Nvidii.
Ta walka mi troche przypomina ta procesorow AMD i Intel. Chyba nie musze dodawac ze mam AMD

Old Post 11-09-2002 23:15
Gith
Training (Enforcer)

A czy widziales screeny z NV30 (ten nowy GPU nVidii) ???
Dla mnie to one bija na glowe Radeona 9700

Old Post 12-09-2002 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gith Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gith Znajdź więcej post'ów przez  Gith Dodaj Gith do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gith prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Bija na glowe? ****, to musi byc w takim razie rewolucja. Pewnie mowisz tu o fotorealistyce, nowym sposobie cieniowania, shaderow, 256 pamieci na karcie, 64-bitowym przetwarzaniu kolorow itd. A mi sie wydawalo ze konkurencyjne karty graficzne ida leb w leb, rozniac sie jedynie cena, kilkoma drobiazgami technicznymi itp. [irony mode: off]

Nie moge sie doczekac zeby uslyszec w czym NV30 tak bije na glowe nowa ATI
Znaczy wiem w czym na pewno - w cenie

Old Post 12-09-2002 13:39
Gith
Training (Enforcer)

Taaa... widzialem tego misia w REAL TIME wygenerowanego przez R300 i widzialem screeny z mozliwosciami NV30...nie ma co porownywac...NV30 ma o wiele wiecej mozliwosci Shadowania i w ogole...fakt cena bedzie wysoka ale i tak nVidia goroje. Obacz sobie i poczytaj o technologii CineFX...
A co do AMD vs Intel, tez mam AMD i jestem zadowolony...ale i tak wole nVidiie ))))))

Ja jak juz wspomnialem kupie sobie GF4Ti i mam nadzieje ze full detail mi bedzie chodzil plynnie...

Old Post 12-09-2002 14:48
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez Gith
Ja jak juz wspomnialem kupie sobie GF4Ti i mam nadzieje ze full detail mi bedzie chodzil plynnie...

Jak widze nie bardzo sie wczytywales w Plans Carmacka. Informuje cie w takim razie ze nie, nie bedzie ci chodzilo plynnie na gf4ti, ze wszystkimi detalami wlaczonymi. Najlepszym tego potwierdzeniem jest to, ze na ATI 9700 tez nie. Na targach E3 Doom III byl pokazywany w obcietych detalach w rozdzielczosci 800x600. Potem na QuakeConie detale juz byly a maksa (rozdzielczosc ta sama - 800x600) bo zapodali lepsiejszy procek (pewnie 2.2 gig).

Ja wiem ze na dzien dzisiejszy sobie tego wyobrazic nie mozesz, ale fakty sa wlasnie takie. Mysle ze jak juz Doom III wyjdzie to te wymagania hardwareowe nie beda juz tak szokujace.

P.S. Moj poprzedni post wrecz ociekal ironia...

Old Post 12-09-2002 14:58
Lucas
esports.pl

Pozyjemy zobaczymy - jak bedzie kasa to zminie sprzet - bo juz 2 latka bedzie mial...

Old Post 19-09-2002 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Wnerwia mnie takie nakrecanie koniunktury , gierka specjalnie slabo zoptymalizowana zeby tylko usprawiedliwyc za szybki rozwoj kompow niedostosowany do mozliwosci gier . Nawet BF1948 chodzi znosnie multi na 800 ...a tutaj 2,4 + 512 mb + Radeony . Nie ma glupich mam nadzieje ze sie przejada na tych wymaganiach .

Trash

Old Post 07-11-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No ja sie raczej przejade Mam Athlon'a 1.7 ale reszta lezy, wiec raczej sobie poczytam o DooM'ie III. Chyba ze pod koniec roku cos sie zmieni, ale watpie, przestalo mnie bawic ladowanie kasy w komputer. Wszystkie programy chodza mi blyskawicznie i tylko niektore gry sie tna.

Old Post 07-11-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Wnerwia mnie takie nakrecanie koniunktury , gierka specjalnie slabo zoptymalizowana zeby tylko usprawiedliwyc za szybki rozwoj kompow niedostosowany do mozliwosci gier . Nawet BF1948 chodzi znosnie multi na 800 ...a tutaj 2,4 + 512 mb + Radeony . Nie ma glupich mam nadzieje ze sie przejada na tych wymaganiach .

Prawda

Ale ja wierze ze id zoptymalizuje kod...

Old Post 08-11-2002 01:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Wg mnie...

Doom
III ( o juz zygac sie chce na widok tej trojki)
Goodbye Gallaxy
bedzie wymagac:
1024 Terrabajty na HDD
5 tb RAM
Geforce 850
80 myszek
2 nagrywarki
Windows 9999
Linux
Unix

a efekty:
jedna wielka piksela na ekranie
glowna postac: commander keen
bron: jedna : dotkniecie (tylko x1 raz na uruchomienie gry)
wrogowie: skaczace różowe piłki, myszki, ślimaczki i motylki
płapki: dziurka z igiełkami
boss:swinka chlewowa
procent zycia: 1%
bez kamizelki

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 08-11-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

First Person Perspective

Ale wiesz co - idz juz sobie z stad!!!

Old Post 08-11-2002 14:41
Major Kiper DN
[COW]maYor

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ale wiesz co - idz juz sobie z stad!!!

Pan moderator sobie żąda?????? (Nie)Doczekanie (Panskie).
Powiem tylko jedno - to tylko moje przypuszczenia (No bo w gta3 bylo podobnie)

Old Post 09-11-2002 08:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
Pan moderator sobie żąda?????? (Nie)Doczekanie (Panskie).
Powiem tylko jedno - to tylko moje przypuszczenia (No bo w gta3 bylo podobnie)

Mozesz wyrazac swoja dezaprobate, ale nie w ten sposob...

GTA3 nie robilo ID, a czesci osob sie podobalo...

Old Post 09-11-2002 09:09
Major Kiper DN
[COW]maYor

Angry

quote:
Mozesz wyrazac swoja dezaprobate, ale nie w ten sposob...

GTA3 nie robilo ID, a czesci osob sie podobalo...

N_I_E C_H_O_D_Z_I M_I O T_O Ż_E ID R_O_B_I_L_I G_T_A_3.
I jeszcze jedno: czemu zabraniasz mi miec o D3 inne przypuszczenia od twoich??

Old Post 14-11-2002 20:29
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
N_I_E C_H_O_D_Z_I M_I O T_O Ż_E ID R_O_B_I_L_I G_T_A_3.
I jeszcze jedno: czemu zabraniasz mi miec o D3 inne przypuszczenia od twoich??

Mozesz miec inne - ale nei podoba mi sie sposob ich wyraznia.

Dyskusji o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanocnymi (czyli brak rzeczowych argumentow) nie bedzie...

Nie podoba sie? Sa inne fora...

Old Post 14-11-2002 21:44
st4h
Guest

a ja zrobie wszystko żeby gierka chodziła elegancko,dam nawet dupy Elvisovoi bo on przecież żyje

Old Post 20-11-2002 20:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Dyskusji o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanocnymi (czyli brak rzeczowych argumentow)

Imo wielkanoc to sciema

Old Post 20-11-2002 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

doom 3 bedzie dla niektorych nieosiagalny mysle ze mniejsza polowa graczy wymieknie przy wymaganiach chcialbym pograc w ta gra ale z moim 2letnim duronkim 800 i 4 letnim monitorem+cd-roomem z tego samego wieku raczej moge pomazyc
ale jak gra mi sie bardzo spodoba moze zrobie jakis skok na bank wszystko sie moze zdarzyc ale jak bede mial tylko forse to podrasuje sobie kompa

Old Post 21-11-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
doom 3 bedzie dla niektorych nieosiagalny mysle ze mniejsza polowa graczy wymieknie przy wymaganiach chcialbym pograc w ta gra ale z moim 2letnim duronkim 800 i 4 letnim monitorem+cd-roomem z tego samego wieku raczej moge pomazyc
ale jak gra mi sie bardzo spodoba moze zrobie jakis skok na bank wszystko sie moze zdarzyc ale jak bede mial tylko forse to podrasuje sobie kompa

Tak sie najbardziej liczy karta graf...

Old Post 21-11-2002 21:42
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Proc i duzo ramu, to gwarancja plynnosci, a grafa - gwarancja efektow i detali.

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 22-11-2002 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a pojdzie mi to na
PIII 733
256 RAM
Gforce 2 32
??

Old Post 03-12-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
a pojdzie mi to na
PIII 733
256 RAM
Gforce 2 32
??

Zbieraj na GF3 Ti 200 - teraz gainwardy po 500 zeta...

Old Post 03-12-2002 16:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:12.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions